![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
jantele sunt motorsport ? dau foarte foarte bine pe masina si e si lega ! Putina culoare la miez si aia e !
|
cat te-a costat omologarea? ai intampinat ceva probleme la omologare? Sunt interesat ca vreau sa fac celasi lucru si eu
Ps ii sta f bine cu noile jante |
Jantele sunt style 24 oem din ce am studiat eu . Cat despre omologare, nu cunosc prea multe detalii. Eu am cumparat masina cu ele trecute in carte :-) .
|
Este frumoasa cu acest jante ;) !!!
simpla, cu mult bun gust ! |
Mersi Domnu Marian ! :D M-am saturat de jante late care iti termina masina :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
In viitor si un volan de M ...
|
Masina arata genial! Bravo :D
|
nu cred ca arata mai bine cu astea decat cu niste jante late !!!
e frumoasa masina in starea ei actuala...dar mereu este loc de mai bine ! |
De aratat arata , dar nu mai merge la fel de bine .... Diferenta la franare este uimitoare cu aceste jante fata de 10 j :!:
|
Quote:
|
Sa arunc sistem de franare nou , nu prea se merita . Si cu jante late nu prea am ce face la mine in Mioveni , politia este foarte severa :)) in special cu pisicile :rolleyes2
|
9 Attachment(s)
8 Martie :D
|
ce burn-uri baga alba ca zapada ! o masina care se mentine ! Foarte frumoase pozele !
|
Nu ramai tu cu jantele astea.
|
Cand am timp le dau un polish la buze si aia e :) Vreau sa merg cu ea si cam atat :) M-am cam saturat de atata reparat si tinut in curte :-)
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Poti sa imi spui ce model de CD Player este? Blaupunkt si mai cum? :)
|
Mama de la 9 la 11:27 am stat sa citesc tot topicul tau :)).Am baut o sticla de pepsi si am consumat un rezervor de lichid la tigara electrocasnica :)) dar a meritat din plin.Respect pentru munca depusa ,chiar ai muncit la aceasta masina dar munca depusa se vede din orce unghi.
Succes in continuare sa ai grija de ea fara incidente si sa nu mai vedem cuvantul ala cu dezmembrat ca facem crize pe aici :P Respect! |
Quote:
|
Mie unul imi place pisica asta din orice unghi!!
Vezi ca ai un pm urgent!!!! :) |
4 Attachment(s)
Multumesc pentru toate cuvintele frumoase !!! :D
|
10j :D si gata !!!
|
8 Attachment(s)
Maidaneza mea :twisted::D
|
felicitari pentru ce ai realizat ! multa bafta cu masina si cat mai multi km fara probleme !
|
6 Attachment(s)
:-):-):-)
|
1 Attachment(s)
1-0 pisii vs politia rutiera :twisted: Dupa ce am dat cateva bombe prin oras (rateuri) m-au bagat baietii de la rutiera putin in seama :)) Venise hotarat pe faruri ca de ce sunt ele galbene domne :lol: Cand i-am spus ca sunt de fabrica originale a dat-o in diverse :lol:
|
7 Attachment(s)
Ca dupa Paste ... :D
|
Foarte frumoasa ultima poza:D
Mai mergi mult cu volanu ala?:lol::lol: |
De astazi a intrat din nou la garaj , vreau sa ne prinda pregatiti expozitia de la Romexpo anul acesta :twisted:
|
6 Attachment(s)
Sa trecem la subiect , am inceput cu principala problema ( motorul) mi-a dat pe tester 2 erori . Eroare senzor arbore , care l-am spart si aruncat astazi si airbag-ul care nu il am conectat ... :D Am inlocuit acum ceva timp si pompa de benzina dar fara nici un rezultat , motorul era fara pic de forta, tragea ca un 1.6 obosit ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi am finisat putin noua caseta de directie :D
|
20 Attachment(s)
Cateva fotografii de la mare :D
|
Baiat de nota 10 ;) ...imi pare rau ca nu am putut sta mai mult , dar ai vazut ca mai eram cu niste prieteni (ce nu inteleg domeniul auto) si a trebuit sa plec...
dar cu alta ocazie poate ne intindem la vorbe :D :D !! te salut Alin , si iti multumesc pentru poze |
mersi si eu de poze... la randul meu imi cer scuze ca nu am putut sa stau prea mult, dar mai prins pe picior de plecare....cu alta ocazie stam la povesti si un pahar de alcool, acum nu am putut sa beau ca eu am plecat in fiecare seara inapoi la Constanta :twisted::twisted:
|
6 Attachment(s)
Placerea a fost de partea mea :twisted: este o tara destul de mica , ne mai intalnim noi :D Astazi m-am apucat si de a mea ... Am aruncat caseta de directie , pompa servo ,volanul ,mecanisum blocului de lumini , carenaje , bara stabilizatoare , bieleta dreapta . O parte din piese dauna de la accident :rolleyes2 Si daca tot am desfacut carenajele am facut si cablajul pentru semanlele din aripi :D
|
2 Attachment(s)
Visul meu , la capitolul jante :D
|
2 Attachment(s)
Daca tot eram la capitolul polish , am facut si pentru pisii ceva :D
|
5 Attachment(s)
Putina curatenie in compartimentul motor . Am primit zilele acestea pompa servo si senzor arbore . Le-am montat astazi , mai am sa ii cumpar admisie si evacuare :-) Dupa sa vedem ce stie sa faca :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning