![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
O stii??..mai multe detalii pls..unde o pot gasi si alea alea..
|
Quote:
|
offff...inteleg k e a lui byAlin..las' k o sa se intoarca el..sper k cu tot cu masina..e prea tare masinuta..
|
Masina ramane acolo era pt cineva de acolo;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o gramada ...sa ajung numai acas si le pu sa le vedeti si voi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma fratilor...nuj dac o fi de la noi din oras...dar ..am vaz ieri un bentley cont.(masinea mea preferata) ..d`acu pot sa mor linistit...:) nu exista tentativa d masina in orasu asta k sa se apropie d ea..:)..parerea mea..:D
|
avetzi nijte majini super baietzi da cea mai tare mi se pare golful ala NT-04-USS
PS:yo is fan VW mai ales golf Sper k uni nu ma vor uri pt asta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce stiti de Golfuletzu' acesta..??Poze de la 4TuningDays:?: Attachment 383242 Attachment 383243
|
[QUOTE=Nartik;1183049]Ce stiti de Golfuletzu' acesta..??Poze de la 4TuningDays:?:
A bagat cv bani in le da merita:shock: :shock: :shock: |
S-a mai discutat de el pe forum...se stie de el ...e din Roman ...e scos la vanzare...
|
Jtiti pe vreo unu kre are un mercedes alb c180?????????????
|
baietii din NT : care stiti S klasse negru mat model 2002 ? puneti si voi poze ceva , poate este vreunu amabil sa imi trimita chiar mail pe adresa asta !
|
Quote:
|
Quote:
|
De ceva vreme in orasul nostru si-a facut aparitia o masina foarte frumoasa de care nimeni nu a pomenit nimic(daca nu ma insel)..si anume acel Audi(parca A4) de culoare rosie,cabrio,cu modificari subtile si de efect...Cand am sa o mai vad am sa incerc 2-3 poze..daca aveti voi va rog sa le upload-ati pe sectiune..
|
MYR nr..... proprietarul avea si TT-ul ala argintiu tot MYR...
|
Da de acela e vorba..nu am vrut sa dau numarul pe forum..
|
cu cea mai mare placere va aratam noua achizitie a dnului gheorghe stefan....un super s500L amg......dvd`uri in tetiere ca doar se plictiseste pe drum....dar nu am reusit sa bag poza....id`ul meu de mess este alecs_nt.....pt cine vrea sa puna poza;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si inca 2 sa fie tacamul complet:D
|
3 Attachment(s)
un mustang....ii facea consumul....au intrat vreo 20si ceva de litri...si un 350z
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
mi`am luat in serios meseria de fotograf....:D
|
Frumusele dar nu sunt din Piatra Neamt(wrong topic)
|
de ce esti asa sigur?????...poate una nu o sa ramana asa mult in piatra ca e a unui combinator de masini...dar una ramane sigur....si app stiu si eu sa citesc ce topic este.....8)
|
De ceva vreme in orasul nostru si-a facut aparitia o masina foarte frumoasa de care nimeni nu a pomenit nimic(daca nu ma insel)..si anume acel Audi(parca A4) de culoare rosie,cabrio,cu modificari subtile si de efect...Cand am sa o mai vad am sa incerc 2-3 poze..daca aveti voi va rog sa le upload-ati pe sectiune..
Am eu ceva poze cu Audi A4 MYR.Dar tre` sa le caut.A fost pe la mine pe la service vara asta.bft allz...Apropo.Sunt mai nou pe aci.Am un Vw Derby din `78 portocaliu.Knd o sa ajung pe acasa o sa pun poze si cu masina.numai bine |
6 Attachment(s)
sa le prezint pe rand.....amg`ul va avea in curand nr de neamt...abia a fost achizitionat....s`ul are numere de buc dar e din piatra....din pacate bmw`ul e din roman.... a aparut si myr`ul8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning