![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
dar daca te mai vad...iti fac eu un semn cva...dar unu din ala de bine:)) |
1 Attachment(s)
Mai demult intr-o zi de vineri...In 1940 mai exact..Attachment 390093
|
Tare !!! E predestinat locu ala :))
|
Quote:
|
perla moldovei..c sa mai :P
|
crezi ca erau atatea taxiuri pe vremea aia ? oricum tare poza
|
Ieri am vazut o chesti efoarte urata ..... treaba din centru s-a impartzit in doua ...o bucata in centru una la stadion .......urat daca intr-un oras asa mic si la cat de putini eram acolo ...se fac faze de astea .......mi se mai face nevoie de helas...... nu tin partea nimanui .....oricum parerea mea ...si comentariile aiurea chiar o sa ma lase rece ....SA VA FIE RUSINE LA CEI CARE ATI GANDIT SI FACUT TREABA ASTA CU DESPARTITU IN CLUBURILE LUI PESTE ........nici nu va mai salutati intre voi , va uitati urat uni la alti ..... o treaba de tot cacatu ...... si va mai si numitzi .....soferi cu aere de piloti ....... foarte urat si inca o data spun ...... sa le fie rusine celor care au gandit , provocat si executat spargerea gastii din centru ............scuze daca s-a simtit cineva ofensat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ghici nu mai e ca inainte pt ca sau acceptat toti smecheri (inpresi, gesturi, vorbe)sa vina la intalnire "nu vreau sa deranjez pe nimeni " da asta e dupa mine cand o sa dispara gesturile o sa fie misto da mai este pana atuncea
|
Quote:
|
Quote:
stii si tu ce certuri erau anul trecut in rompetroale:sad: |
Quote:
|
... nui frumos sa vb cine si cum poate baieti se simt si ne facem cat de cat uniti eu vreau sa ne respectam nu sa ne jicnim....daca intelegeti ce vreau sazic si apropo treaba cu l"iniute -burnout- cerculete - depasiri sau cine stie ce etc."ptttttttt ca ca toti facem toate chestiile astea de sus
NU MI SE PARE corect sa ne dam unu pe altu vina ca u ai fost din clanu asta accolo.. ca din cauza intram noi... """"o parere daca vreti nu o bagati in seama""" |
iar o luati de la capat? cu furci si cu topoare si negri de suparare? mai bine putini si buni decat multi si vineti in jurul ochiului.:lol: :lol: sa ramanem totusi o comunitate nu o ceata de pustani care-si scot ochii cu betisoare pt. o acadea. consider ca daca avem permise de conducere si masini suntem totusi un pic responsabili si mai ales cu capul pe umeri si am putea sa ne ajutam cumva sau macar sa ne spunem bancuri daca nu suntem in stare sa facem ceva constructiv in beneficiul activitatilor pe care am vrea sa le desfasuram. sincer, as mai iesi la o cafea la piatra neamt dar ultima oara n-am mai gasit pe nimeni. ce-i drept era tarziu dar drumurile erau libere:twisted: :twisted:
|
Quote:
|
faceti ce va taie capul dar nu e frumos ..... eu vinerea care vine ......zic sa vina fiecare cu ceva de baut la el si sa o dati intr-o betie si sa lasati figurile de domnisoare frustrate ..... si nici nu stiu care esti si care te simteai jicnit de nu stiu cine care radea de masina ta ....dar frate ......esti barbat ? ...cum dracu sa te supere 3 vorbe..... mie mio facut astia dea injectii cu masina, cu femeia, cu firma cu tot ...in afara de parinti so luat de tot ce puteau la mine.....asa e intre baieti .... tu trebuie sa fii inteligent si sa leo intorci ..... ca daca te superi de la vorbe ..... inseamna ca in curand o sa iti vina ciclu :)) ..... sper ca nu am reusit sa te supar si io ......daca te simti ofensat...imi cer scuze public :D
|
SI INCA O CHESTIE CARE O SA SUPERE PE UNII :)
In orice grupare de soferi, de gunoieri de militieni sau de ce vreti voi .... pretentii si glas tre sa aiba cei mai vechi ...cei noi tre sa taca oleaca sa isi ia botezu cu injectii si dupa o vreme dupa ce li se uzeaza stikaru' de pe parbiz.... sa prinda glas.... :)) ..... dar asa ...vine cateva saptamanii acolo, cu o masina lasata din mos stramos (asa ca a mea) ... mai aduce dupa el si o femeie de aia de miroase a combustie incompleta.....si la final mai scoate si un parsh de celular si face 3 poze si 2 filme de te trezesti vedeta pe net..... aia ar trebui sa taca si sa invete unde e locul lor si care le e lungul nasului :D ....................CREDETI CAREVA CA EU CAND AM VENIT PRIMA OARA IN CENTRU MA BAGAT CINEVA IN SEAMA .....BA GHIAR MI;AM LUAT CEVA FLITURI PANA MAM CUNOSCUT CU LUMEA :) |
Quote:
|
mda am bagat masina casa nu fie mai dureros da sa sti da nu e frumos sati bati joc de asa zis cum a zis unu ..din centru" ba ce e cu voi copi care nu aveti mai mult de 20 de ani.." sau "ce e cu voi copiilor ce e cu clubul vostru veniti voi cu idei bp si injuraturi.." nus frate daca astea se mai poate duce la o singura intalnire poate daca vor disparea uni si nu se mai accepta toti..
|
nu are rost sa iti bati gura de pomana cip ca nu ai cu cine. lasa`i pe baieti in treaba lor ca asa e mai bine.
si apropo...data viitoare probabil iar o sa plecam cu toti...asta ca sa va demonstram "cat de tare profitam de voi", dupa zisele unui mare poet de acolo de printre voi ;) la revedere |
Quote:
|
Quote:
s-au probabil ca... ai nevioie de posturi ? .. in fine !! no offence !! |
Quote:
|
la revedere !
ultimul meu post aici |
Quote:
|
Poze de la intalniri nu puneti??? Sau nu mai aveti timp sa faceti ca trebuie sa va certati................
|
Quote:
|
Quote:
4tuning e vreo asociatie sportiva sau club?????faci parte din el?ai semnat vreo adeziune ceva? atunci de unde tu 4tuning mah????? stii tu 4tuning mai mult decat mine mah? ai tu zeci de prieteni de pe forum din tara mah???ti'ai pierdutu nopti intregi pe forumu asta???? atunci cum vii tu sa'mi zici mie ca tu esti din 4tuning si eu sunt din NSL si ca n'am niciotreba cu 4tuningu'?? esti total pe dinafara...dute in centru si i'ati "botezul" |
Voi sunteti bolnavi :)) habar nu aveti de cate ori mi'am facut injectii eu cu toti baieti aia si de cate ori au ras de mine si eu de ei :)) cate pu..i ne'am bagat unu in gura la altu si cat am ras unu de femeia altuia ....... asa e intre baieti ..... revenitiva .... eu cel putin am facut glume pe seama la multi si invers.... ce sunteti batuti in cap ...daca eu am sa iti zic ca ai o masina care seamana cu un carucior de butelii si ca ti'ar sta bine in fustitza ...asta nu inseamna ca am ceva cu tine....inseamna ca e o gluma intre baieti si tre sa raspunzi la fel ........ BARBATI NU SE SUPARA DE LA CUVINTE ...si sa fim seriosi cu fapte nu a gresit nimeni ..doar vorbe...... pastrativa titlul de soferi .....nu treceti la statutul de soferitze :)
|
ma uimiti cata ura aveti in voi unii ... :| dc nu lasati de la voi ? ce aveti de pierdut ? ...sa'mi bp ...nu`mi vine sa mai intru pe Piatra Neamt ..ca stiu ca vad doar cearta ..si nush ce altceva ...wtf ? :|
|
Vă certaţi mai rău ca fetele. Nu-i frumos:rolleyes2
|
Ma fratilor hai so lasam mai moale cu ciarta ca ne vede o tara intreaga!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
wa da gata ho brrr! ba ce va mai place panarama...sa mor d nu... una doua faceti panarama pe topicu asta...credeti k unii intra pe topicu asta sa va citeasca voua posturile voastre si cum va scoateti ochii intre voi..GATA eu m`am saturat... ce bine mai era pe la inceputul forumului asta...eram ce`i drept mai putini..dar nu ne certam ...
NU UITATI : Forumul asta este dedicat discutiilor referitoare la tuning si la masini...nu`i loc de cearta sau de demonstratii de fortza si de impresii/figuri..etc..!! care vrea cearta..n`are decat sa`si faca site cu forum special pt discutii de genu asta!! |
De cand sunt pe aces forum am observat ca fiecare topic ajunge la un numar mare de pagin datorita certurilor..+ca se face offtopic.(si uite ca si eu postand am facut offtopic)
-Sper ca de postul meu in jos sa se vorbeasca strict de 4tuning si nu despre rivalitati,certuri,figur alea alea ....pt. astea exista messeger sau daca nu nu va convine..luati-va la bataie ca sa mor eu asta mai lipsea.. Hai numai bine la toti si mai faceti si voi pace.. |
Da fratilor...sa mor daca am vazut in ultimul timp pe aici vreo unul inebunit k nu stie de unde sa isi ia nuj ce pentru masina sau k deabea asteapta intalnirile saptamanale sa vb. cu baietii despre una 2...a ajuns o mare hahalera forumul la sectiunea piatra neamt si de asta imi este si sila sa mai postez ceva...va certati mai rau ca la usa cortului...pentru ce??? pentru k sunteti frustrati plini de hemoroizi unii dintre voi... DATION P MSII!!! FACETI TOPIC SEPARAT SI CERTATIVA ACOOLO!!!. Propun sa se faca thread "Loc de cearta" si acolo sa va certati...vreau si eu sa vad ceva frumos scris aici...GATA!!! (nu k am spus eu...poate va simtiti)
|
Vinerea asta acelasi itinerariu?
De data asta vin cu aparatu facem si noi cateva poze ca nu am mai vazut asa ceva demult tare... |
Si aici s-a intins cearta ....io zic sa cititi ce a scris GHICI si sa isi revina toata lumea! Nu mai au rost alte discutii! NSL daca au ales sa fie asa ...sa ramana asa cu treaba lor....nu mai putem schimba nimic...io am stiut ca se vor intampla chestiilea astea ( CARTMAN: STII CA TI_AM ZIS CA AICI SE VA AJUNGE DAR NU M_AI LUAT IN SEAMA; AI FACUT DE CAPUL TAU ACUMA TRAGE PONOASLELE)....iar cei cu care am vorbit atunci pot sa confirme... iar toti ceilalti care inca mai sunt pasionati de masini, tuning si tot ce tine de lumea auto sa vina in centru si sa ne vedem de treburi ca si pana acum!
PUNCT. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning