Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

minu94 11-05-09 20:22

Re: Test Drive Unlimited

Toate sunt in multiplayer :P Si da, am jocul original si megapack original

3Xtreme 11-05-09 21:11

Am si eu o intrebare: Am vazut pe net si pe youtube, in filmulete, ca masinile au si geamuri electrice, dar nu stiu care sunt butoanele pt ele. Daca stiti voi va rog sa imi ziceti si mie si, daca mai stiti si alte trucuri sunt binevenite. :)
Inca o problema ar fi la controlul masinii. Nu pot sub nici o forma sa o controlez la viteze mari. Daca apas sa ma feresc de alte masini sau sa fac mici curbe mi se duce masina de tot in acea parte si derapez. Va rog sa ma ajutati cum stiti.:)

dolb 11-05-09 21:15

pt geamuri electrice incearca tasta W.
pentru probleme cu curbele vezi la driver assist sa fie assisted si nu sport/hypersport/off.

3Xtreme 11-05-09 21:25

Ms. Cu controlul am rezolvat, dar geamurile tot nu. Daca poti sa imi explici mai clar cum folosesti ca totusi trebuie sa dai mai jos, mai sus, asa ca trebuie sa fie minim 2 butoane

dolb 11-05-09 21:27

nu. E un singur buton il apesi da in sus.. il apesi da in jos. Depinde cum sunt geamurile, deobicei geamurile sunt ridicate, daca tu il apesi ele vor cobora. Deci iesi cu masinuta pe afara.. tine apasat click stanga si pune "obiectvul" in lateralul masinii si apasa W si ai sa observi ca iti coboara geamurile. Daca nu merge, uita-te prin controls ca poate ai schimbat tasta.

3Xtreme 11-05-09 21:29

Pai m-am uitat prin controls si nu am vazut nimic de genul asta. O sa incerc asa cum ai zis tu.
Edit: Am gasit. Era pe shift, dar in meniul controls nu era unde ma asteptam si de aia nu l-am gasit.

quick_silver2 12-05-09 19:02

Scuzati-ma ca ma bag ca musca in lapte , dar am si eu o intrebare ( recunosc nu am citit intreg thread-ul ) Jocul stock fara vreo modificare ce cerinte de la PC are?

Inca ceva, stiu ca am multe pretentii dar va rog frumos cine ma ajuta si pe mine cu un torrent cu jocul sau ceva de genu ? raman dator, va rog mult.

ALeXxuTzu. 12-05-09 19:48

* Windows 2000/XP
* 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD Athlon
* 512 MB RAM (1 GB recommended)
* 8 GB free hard disk space
* ATI Radeon 9800 w/ 256 MB VRAM or NVIDIA GeForce 6600GT w/ 256 MB VRAM (video cards with Pixel/Vertex Shader 2.0 support recommended)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* DirectX 9.0c (included)
* Broadband Internet connection recommended for online multiplayer

dolb 12-05-09 22:01

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2312450)
Scuzati-ma ca ma bag ca musca in lapte , dar am si eu o intrebare ( recunosc nu am citit intreg thread-ul ) Jocul stock fara vreo modificare ce cerinte de la PC are?

Inca ceva, stiu ca am multe pretentii dar va rog frumos cine ma ajuta si pe mine cu un torrent cu jocul sau ceva de genu ? raman dator, va rog mult.

la ce torrente romanesti ai cont? poti incerca isohunt.com / thepiratebay.com

DaViD TL 14-05-09 07:00

Unde bag si eu salvarile la tdu ,ca m-am uitat da n-am gasit :(

69WRX 14-05-09 08:57

Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 2317090)
Unde bag si eu salvarile la tdu ,ca m-am uitat da n-am gasit :(

in my documents ai un folder Test Drive Unlimited...acolo bagi salvarile

_anaconda_ 16-05-09 17:45

Prima oara cand l-am jucat am bagat addon-ul ala cu masini si a mers din prima. Acum dupa o buna perioada de timp l-am re instalat pe noul PC, am updatat la 1.66 (desi jos tot 1.45 imi apare) si instalat addon-ul dar masinile nu imi apar. La AUDI de exemplu in dreapta de tot se vede S6 dar nu ma lasa sa cumpar/vizualizez nicio masina din alea adaugate. Vreo idee ?

dolb 16-05-09 22:14

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2325088)
Prima oara cand l-am jucat am bagat addon-ul ala cu masini si a mers din prima. Acum dupa o buna perioada de timp l-am re instalat pe noul PC, am updatat la 1.66 (desi jos tot 1.45 imi apare) si instalat addon-ul dar masinile nu imi apar. La AUDI de exemplu in dreapta de tot se vede S6 dar nu ma lasa sa cumpar/vizualizez nicio masina din alea adaugate. Vreo idee ?

prima idee: vezi ca trebuie sa ai o salvare jucata ..ceva de genul pt ca si eu am observat la audi ca la inceput apar doar: a3, tt si a6 desi trebuie sa apara si rs4 , a4cabrio etc.
A doua idee..instalezi jocul, instalezi megapackul iar apoi iei crack de pe " gamecopyworld.com" , crack pt 1.66 A si bagi serial pt 1.66A ;) Bafta

_anaconda_ 16-05-09 22:54

Tot ce a trebuit sa fac a fost sa pun Crack de 1.66. Acum imi apare 1.66 la versiune si pot cumpara masinile. Mersi.

dolb 17-05-09 10:54

no problem! ai folosit site-ul ala? e chiar bun.

_anaconda_ 17-05-09 14:00

Da, de acolo am luat ce mi-a trebuit :).

dolb 19-05-09 13:51

tocmai ce am reusit.. am muncit de azi dimineata si abia acum am terminat. Mai exact, am "tradus" gps-ul de la TDU si am pus vocile din IGO 2008 :) am mers un pic asa.. e cat de cat ok insa trebuie sa mai lucrez la calitate si sincronizare. O sa fac si un filmulet de prezentare! Cine vrea sa fie betatester la asa ceva sa imi spuna ca ii dau fisierul (1mb) + backup in caz de ceva.

ALeXxuTzu. 19-05-09 14:10

super , asteptam filmuletu :D:D

dolb 19-05-09 19:13

1 Attachment(s)
Am reusit sa fac calitatea mai mare si sincronizarea mai buna! Mai jos aveti fisierul necesar! Daca ceva nu merge bine ( desi ma indoiesc ) nu va faceti griji .. am eu backup original al fisierului ! .
Atentie! am tradus doar pentru KILOMETRI. In MILE l-am lasat in engleza pt ca noi romanii nu prea folosim MILE. Deci daca va zice "your destination is in half a mila away" sa nu ma injurati. In rest totul e ok !

Vocea este cea din IGO 2008 - Ioana mai exact :D Have fun!

wlady 20-05-09 19:12

THX ! Testez acum ;).

ALeXxuTzu. 23-05-09 21:57

L`am bagat si eu . Buna treaba dolb

dolb 23-05-09 22:30

Multumesc baieti! urmatoarea provocare e sa traduc tot jocul ( meniurile ..textele etc )

john_messi 23-05-09 22:33

si eu am bagat fisierul si pot spune ca sunt impressionat :D

3Xtreme 24-05-09 21:45

Credeti ca ati putea sa faceti si pt mine o masina in tdu? Kia cee'd. Doar daca aveti timp liber si puteti. As vrea foarte mult masina asta in tdu. Sau daca ati gasit pe alt site sa postati link. Ms pt intelegere.;)
P.S.: Dolb, am sa iti incerc si eu traducerea si iti spun daca mi-a placut.:D

dolb 24-05-09 21:47

nu sunt sanse foarte mari sa se faca insa s-ar putea ca Grin sau iugoslavu' ala sa o faca pt ca am vazut ceva tentative! Insa ai rabdare cel putin o luna. Bafta!

2fast4you 25-05-09 19:47

Yo mi-as dori sa fie Civic Type r fn2

dolb 25-05-09 19:53

urmeaza si Type R in maxim 3 saptamani :)

3Xtreme 25-05-09 20:00

Am bagat si eu GPS-ul in romana si imi merge foarte bine.
Astept in continuare cee'd-ul in tdu. Daca stiti vreun site de unde pot alege din mai multe masini facute pt tdu va rog sa postati aici un link.;) ms

ALeXxuTzu. 25-05-09 20:08

http://forum.tdu-central.com

dolb 26-05-09 11:52

azi am avut o tentativa sa vad cum se comporta meniurile/jocul , traduse in lb romana... si e destul de ok! nu am intampinat buguri. Ideea e ca am tradus doar cateva comenzi ( ca n-avea rost sa fac mai mult si sa descopar ca nu merg ) . Ca sa traduc toate meniurile posibile din joc imi trebuie cel putin o saptamana , din care sa muncesc 5 ore pe zi.. :) Deci e o munca foarte grea :D Asa ca anunt.. cine n-are ce face toata vara si sta cu ochii lipiti de monitor.. am eu sa-i dau de lucru:) traduce jumate din database si eu jumate :D

_anaconda_ 27-05-09 18:00

Da un Veyron calumea facut exista ?

dolb 27-05-09 18:20

da! sunt mai multe versiuni.. spoiler up, spoiler down, si restul cred ca au niste culori sau vinyl-uri.

StreetStyle22 27-05-09 18:51

1 Attachment(s)
Dolb,dolb,dolb !
smechera navigatia. O schimbare care am facut si eu la dacia lighean,am schimbat turometrul,am pus unul mai urat.Mai am de lucrat,stiu.

_anaconda_ 28-05-09 07:05

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2357030)
da! sunt mai multe versiuni.. spoiler up, spoiler down, si restul cred ca au niste culori sau vinyl-uri.

Un link se poate ? :) La alea cu paint job normal...10x

b0b0 03-06-09 14:29

2 Attachment(s)
ia uitati aici :Dfrumusete de masina:D-> si sunetul sa il auziti :twisted:

-SeRy- 04-06-09 12:05

4 Attachment(s)
cateva screen-uri

1 La iarba verde
2 La aeroportul Baneasa
3 Sa cumpar inchetata :-)
4 Pana prostului :evil:

danielS777 06-06-09 19:58

Salut!

Ce patch-uri sunt valabile pt joc?

dolb 07-06-09 18:00

Cu acordul adminilor, as vrea sa pun fiecare mod-car pe acest thread. Daca imi dati acordul..incep imediat :)

ANDR31 07-06-09 18:31

uuuu, ar fi prea frumos .... sper sa iti dea acordul :D

Torn 08-06-09 15:51

gabi zi ji mie cum sa fac sa nu mai imi ceara sa ma inregistrez si sal joc

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning