![]() |
Tocmai de aceea nici macar nu ma risc sa prepar asa ceva..
prefer sa zic PASS.... asptept altceva ;) |
va multumesc pt intelegere!!!Santos eu nu ma pot numi manelar!eu ascult orice fel de muzik!!!este adevarat k imi plac si manelele,dar numai unele!!!k sa te convingi de kestia asta intreabal pe mikey madskilz de mine!el ma cunoaste de foarte mult timp siti poate da detalii!!!
|
bah fratzilor nu o datzi in \"polemici\" dinastea.parerea mea....offtopic.omu nu prea stie photopshop dar are interes....este un concurs liber.....despre masina se poate comenta cat vretzi dar dak vreti sa vb...pai faceti-o in alta parte....
sper k nu am ofensat penimeni(nici pe santos,nici pe speedy) P.S:shi yo am fost offtopic akuma :oops: :oops: :oops: si sper k nu o sa fiu privit aiurea k mi-am permis si prima data cand am castigat am pus o dacie.nu a fost cu intentie.......santos stie... :wink: |
SI eu zik Pass!!!! :oops:
|
1 Attachment(s)
varianta beta... mai e ceva de lucru la fundal...
|
:o super
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
tamburi , discuri de frana spate .... n-are nu ?
|
ii cu sabotzi ca la bicicleta(da sa fie de aia de marca nu din piatza :P)... cu unele mici exceptii(toba galbena :lol: )
ii faina si asta :D bagati mare...ca uite ca se poate! |
1 Attachment(s)
:( :( :( nu-mi iese nimik azi.... :( :( :( zici k e scoasa din.....dah nici nu cred k mai fac ceva la ea...
|
nu e rea.. dar am io impresia sau are evacuare si laterala si posterioara? :)
|
chiar are....dah inainte sa saritzi ia uitati-va la BOX.e o dacie cu motor de r5gtt pt cine nu stie... :D k are 4 evacuari(2 spate shi 2 laterale sau una laterala...my bad k nu mai tin minte)...cum functioneaza nu stiu pt k teoretic ar trebui sa aiba toate aceiasi lungime....dah el stie mai bine.... :oops:
|
az m-am apucat shi yo de lucru :)
|
1 Attachment(s)
Hai ca am facut si io ceva pt Lancer :wink: Nu-i cine stie ce da mie imi place :P
|
frumos...
avand in vedere ca duminica... Pasti alea alea... eu zis sa desemnam luni castigatoru, nu de alta da duminica si eu is plecat din zona si nu o sa prind la net! PASTE FERICIT tuturor |
yo luni plek si nu prind net :D.... mai bine desemnam azi castigatorul!!! (parerea mea) :roll:
|
lol da eu trebuie sa desenez castigatorul....
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa zicem ca am terminat... :)
ash mai fi pus rollbar shi priza de aer deaia ca pe gordini da nu am ami avut rabdare sa caut :) |
1 Attachment(s)
baieti am facut si eu nu stiu foarte bine
|
2 Attachment(s)
gentlemen! start... your... engines! :D
|
:lol: :lol: tu ai avut-o deja facuta de acasa..dar nu conteaza,oricum tu nu te poti vota pe tine? ..sau poti? :? :D
Bafta all ! |
nu pot shi daca ash putea nu m-ash vota ca nu ar fi corect... :P
am facut-o de cateva saptamani... shi am zis hai sa vad voi cum o facetzi... bafta :wink: |
mah yo zic sa redenumiti topic-u.sa innebunesc de nuh.....
Concurs de tuning design DACIA. :twisted: |
chiar daca nu dacia \"da concurs de design\" macar :wink:
|
lol.....mah m-am cam saturat de dacii...no offence.a fost odata caterinca,hai a 2-a oara dah totusi....bine k nu au fost in ordine....1300,1310 sa fi fost si 1310 pe injectie ,SN,sl(b)z si acuma logan.
nush dak ma bag.dak am timp shi dak iese ceva acceptabil...poate ;) :lol: :lol: |
hai mah nu te supara asa...ca loganu asta chiar ii tunabil... nu mai ii dacie la aratare...
|
terminati cu offtopicul va rog :(
|
ma bag shi eu maine e gata :D
|
MASINA FACUTA DE MINE....
1 Attachment(s)
Am facut si yo... poate pana dum ii mai fac mici retushuri!!! Astept criticile!!!
|
Frumos,frumos (ma refer la emblema aia de personalizare a imaginii,aia din coltz :D )
|
:evil: :D hai zii defectele :lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow: Loganul meu cu motor de vr6:D
ashtept critici :D |
cashtigator... nime'... sa bage poza cine vrea
suntetzi slabi! :P |
ce se intampla?! nimik?! rezultate ceva? E LUUUUNI :lol:
no offece |
1 Attachment(s)
Asta o facem saptamana asta !
|
da ffocus nu are voie!!!!!!!!!
|
...mmmmdeaaaah.... s-a ales prafu'
OFF-TOPIC
s-a ales prafu de topicul asta :lemon: :ashamed: :lemon: ... De ce? 1. La inceput se puneau raspunsurile la REZULTATE cu pozele facute de toata lumea (de vreo 2 sapt nu se mai pun pozele acum nu se mai pune nimic la topicul ala) 2. Cum adica nimeni nu e castigator? Castigatorul parca era cel care o facea pe cea mai frumoasa..... acum cum adik nimeni nu e castigator??? aveai din ce sa alegi era 3 poze.... .....in fine.......... :roll: :roll: :roll: NO OFFENCE!! |
1 Attachment(s)
bai imi puteti face si mie masina ... pls
am vazut ca ati facut cateva masini super marfa si chiar as fi curios ce puteti scoate di asta |
Re: ...mmmmdeaaaah.... s-a ales prafu'
Quote:
La bun acum, am vb cu Santos inainte sa-mi scot net`u de acasa si l-am rugat sa aiba el grija in locul meu,sa puna el rezultatele,dar vad ca ... :( Ma ocupam eu in continuare de trb asta dar de la sala(net caffe) am accesu restrictionat. :( Mai nou se pun poze aici intr-o veselie.. :) Fara suparare |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning