![]() |
Re: CLUB DACIA
unu e mai mistocar ca altu....eu am tot zis sa se faca un forum numai pt cei care au ceva certuri....l-am si infiintat...dar o fost sters .......la modul cel mai serios la ce s e intampla pe aicea....ar fi chiar practic.... hai sa facem si un poll si votam :)....
|
pamfletari :)
|
vii la buzau la curse???
|
daca la mine te referi, intentionez sa vin
|
Quote:
|
Pe ce data o sa fie cursele la Buzau??
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dacia mea din '95!
|
Draguta masina ta dar nu prea merg capacele alea pe ea.
Ti-am vazut masina pe langa Scoala Generala 117, cand mai trec pe acolo o sa o analizez mai atent.:-) |
salut! aveti idee cat ma costa un kit de evacuare la o dacie pe injectie?
|
in cazul dacia poti pune cu sigurantza evacuarea de nova cu ceva munca si adaptari si o sa mearga bine pt ca are diametru umpic mai mare...;)
|
4 Attachment(s)
dacia mea din `80 :)
|
interesanta combinatie intre capota si masina :D mie unul imi place
|
3 Attachment(s)
stiu plasa o strica va fi inlocuita cat mai curand,are un pic de rungina la grila fata(sub far)se rezolva.vreau sa o fac cat mai simpla sfaturi...jenti de dacie de magneziu in 3 spite iar sta bine???
|
arata mai bine daciuta ta :D , bv tine-o cat mai simpla
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu zic ca ii sta f bine cu grila fata neagra, ceva mat
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
radu_nb1:am vrut sa o fac neagra dar gandindu-ma mai bn am lasato asa,acum am alte planuri...(vezi poza virtuala)dar nu curand ca se cunoaste cand rectific vopseaua si sa o vopsesc toata nu ma indur ca e pacat de copseaua care o are...ni-am montat si deschidere la portbagaj,emblema nu va ramane mult timp acolo,pana ajung la tinichegeriu.pe 20 iunie o duc la tinichigiu sa ii faca tot ce e nenregula(un pic de rugina la geam)sa o antifoneze si gata.ma mai apuc si de o antifonare fonica sa nu se auda nimic inauntru.un sistem audio cv...tot ce e nevoie schimbat ca a facut pe 20 mai 9 ani :D... Gata am vb destul sa nu ma injurati de cat am palavragit mai sus...topic nu imi fac ca nu am chef sa se certe lumea si sa faca misto de mine...daca mai aveti ideei in ledatura cu dacia... cu mare placere le ascult :D
|
ii da vreo 20 de cai in plus in combinatie cu chip tuning......
|
ii dai tu 20 cai din chip!? :D
vreau sa o vad si eu pe asta... |
e la caterinca frate
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti de jentile acestea ?imi poate spune si mie cineva daca sunt bune sau nu?am inteles ca nu prea tin aerul in ele.pls .
|
pui si tu camere.
|
deci sa inteleg ca nu sunt bune de nimk .ms.deci nu merita
|
sunt perfecte jantele daca nu iesi din oras...si ai magazin de piese!:)
am vazut la unu pe aci prin pitesti si cum trece de 80 cum ii tremura volanu! :D |
mersi mult.oricu nu leam cumparat.pt simplu motiv ca nu merg fara camere.aveti si voi grija sa nu va luati tepa cum eram sa iau si io.intrebati inainte.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gata tre sa dau comanda de un filtru Simota. ms
|
un sfat iti dau sa nu il pui k mine langa galerie k dupa aia trage aer cald (galeria fiind incinsa) si asta ar putea fi un dezavantaj
|
pai e un dezavantaj clar, si risti sa il si deteriorezi punandu-l langa galerie, cel mai bine ar fi sa i faci o prelungire si sa il atasezi undeva langa far daca ai posibilitate de montare acolo.
|
9 Attachment(s)
daciile mele...cea visinie e din 94....cea alba mai necesita reparatii si e din 93
|
Vreau sa va cer si eu o parere suna cam asa : am jumatate de galerie de inox, cu ce ma ajuta pe mine daca o pun pe masina ?
|
Daca o pui pe masina nu o sa ajute cu nimic, si sigur va cadea de acolo la primul demaraj, daca nu o legi cumva de plafon. O sa zgarie si vopseaua.
Daca o montezi la motor, o sa ai avatajul ca nu o sa mai rugineasca. |
Este facuta cadou de fostul propietar al masinii, de la toba pana putin mai mult de jumate duce teava, are cam 5-6 kg . Dupa cum spui tu chiar nu ma ajuta cu nimic, o voi duce la un centru de colectare, pentru ca este in jur de 120 de mii kg, si tot odata scot un ban pe ea.
|
Cu banii obtinuti pe ea....iti cumperi galeria normala de dacie....ca e posibil sa rugineasca cea de pe masina.
|
Este montata una nou pe ea de asta toamna, fostul propietar a avut mare grija de ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning