![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
3 Attachment(s)
S-a desfasurat si la raliul de care va spuneam si am fost prezent acolo:D(spectator),se pare ca a fost o singura dacie si si-a facut pe deplin datoria de a arata tuturor ce poate Dacia:lol:.Am luat la puricat Dacia de la raliu pt a vedea modificarile facute la suspensii cat si alte modificarii pt.a mai fura meserie,si nu m-am murdarit pe degeaba bagandu-ma pe sub ea.:D Si ca si in fiecare etapa,Raliul Strajei si-a luat "TROFEUL" ;),o curba renumita si la fiecare etapa o masina rasturnata doar in acelasi loc.:rolleyes2
|
pai dacia aia sport are motor 1.8 16v de renault :P
a fost prezentata chiar de proprietar pe daciaclub, cu toate modificarile pe care le-a facut masinii..si este si un film cu ea pe youtube in teste...un filmulet mai vechi :P |
Mergea f.bine dacia aceea cu asa motor.Vreau tai saptamana aceasta arcurile pe spate ca sa o cobor mai mult.stie cineva de ceva probleme daca o cobor mai mult sau ceva sa imi fie de ajutor.:-),eu vreau doar o spira taiata.:idea:
|
bine ar fii sa scurtezi si tija la telescoape sau chiar telescoapele dar daca nu ai unde sa faci operatia asta merg si asa!;)
|
Ms.Bolidu' pt informatii;),cand am taiat pe fata mi-a zis Cannavaro si Nig sa fac la fel,dar sa stii ca oricat ai forta telescopul niciodata nu va ajunge sa loveasca in cap,doar daca e terminat.O sa tai miercuri arcurile(1 spira)din fiecare si sa vedem ce va iesi.:D
|
Imi amintesc de tineretile NIG-ului,cand venea taica-miu de la tara cu 650-700 Kg pe ea de mergea taras de spate ca nici atunci nu ajungeau amortizoarele spate la capat,tot lansa la denivelari..asa ca nu e nici-o sansa sa bata cele de spate daca mai tai o spira din arcuri;)
Asteptam pozele cu noua coborare:-) |
Asa e Bogdane, au dus greutati mari la viata lor:-),si BTL-ul a fost taxi 9 ani si pt.asta tot lux e.O sa pun pozele de indata ce execut problema;)
|
5 Attachment(s)
Ieri dupa masa am realizat si operatiunea de taiere a arcurilor spate:D,am taiat o singura spira si efectul a fost cum mi-am dorit eu;).Sunt f.multumit de ceea ce a iesit si i sta mult mai bine asa decat inainte,unde spatele era prea ridicat.:D
|
foarte frumos,arata mai bine asa.......
|
a iesit super bine BTL-u!:D......de ce nu incerci niste cauciucuri cu balonul mai mic?astea sunt cumva pe 80 sau mi se pare mie?
|
masina arata f bine!
vb lui bolidu, pune niste gume mai joase...sa o vezi atunci!:D si fa ceva cu dungile alea, k sunt puse urat rau de tot! |
si un 1.6 si ar fii si mai perfect;)
|
toate ca toate BTL-ul mi-se pare cea mai frumoasa dintre "Gordele" existente pe net !!!!
|
Multumesc tuturor pt.aprecieri si vreau sa rasp.tuturor in parte.:D
Bolidule cauciucurile sunt de 175/70/13,mai mari nu vreau sa pun de 175, o sa ingreuneze f.mult plecarile;balon mai mic am gasit doar slickuri pe 60,dar un mare dezavantaj am cu ele pe drum.:sad: Sirius ai dreptate cu referire la dungi,au fost puse de la inceput gresit pe masina,dar daca vroiam sa le corectez initial nu mai puteam deoarece se ducea cu tot cu vopseaua.Autocolnatul care l-am pus e .frezistent in timp si e cel mai bun in momentul de fata dar are si alte defecte ale lui pe vopseaua fara lac cu e la mine. Te-aranjez eu Flo cu 1.6-le tau:lol:;);nu o sa-l schimb chiar daca sunt constient ca 1.6 e mai puternic,vb lu' Luci,ramanem noi la 1.3. Luci stiu ca apreciezi mult BTL-ul ;),la fel cum cred si eu de Lenuta si vor ramane masini de ralieeeeeeeee:D si "prietene bune" ca asa le place lor in trafic.Ce frumos ar fi sa mergem toti pe drumul public,multe dacii laolate ,sa turam motoarele:lol::lol::lol: |
hai ma, baga 1.6 :P
|
in 22 ianuarie ii ziua mea :))) ce imi faceti cadou?
|
eu iti fac cadou un finish cu brio luat de BTL in fata ta:lol::lol::lol::lol::D;)
|
niciodata nu ai de unde sa stii :P:))))
|
Asa e Flo,ti-i se ridica pielea cand auzi doar de BTL,apai de cum sa mai concurezi cu el:lol::D;).mai glumim si noi ,apropo ce mai misti pe la a ta ,se pare ca stagnezi;probleme ceva?ca sa stiu sa te ajut ;)
|
Quote:
-suporti motor 1 buc, -set bujii -set suporti cutie 2 buc , cam atat ce imi amintesc pe moment. |
1 Attachment(s)
Mai Flo de ce nu mergi dezmembrari sa iti iei:rolleyes2,au la piese(inafara de buji) si ai de unde alege.Ma crezi ca 70% din piesele de pe dacia 1300 le arunca,pt ca zicea administratorul ca nu vine nici zmeu sa intrebe de ele:sad:.eu mai tot timpul sunt pe acolo si imi aleg ce imi trebuie.;)Am vb si cu de scaune originale de 1300 sa iau cele ce au cotiera la bancheta din spate,doar ca cele ce vin pe masini sunt tot rupte si nu am ce face cu ele.O sa mai caut in continuare,si daca stii prin alba pe cineva annta-ma si vin si le cumpar.:D
|
Quote:
ai fost ieri cu fnm undeva in spre cluj ? eram intru-n a6, conducea prietena lu luci un pr si ne-o depasit ca ea ii cu respectarea regulilor;)) |
A fost el doar pana la Ocna Mures,zicea ceva ca ar fi mers mai cartus:-) .Maaaaaaaa Flo asta face prostii pe drum fara aprobare;).Numai cu A6 se mai tine, s-o molipsit de la mine,numai eu mai fac minuni dinastea.:lol::D
|
Vezi ca poate vin vineri pe la tine !!!!!pe seara !inca nu stiu sigur
|
Cu mare drag te astept Lucica:D,da un tel inainte si ne intalnim,ca sa te preiau de la intrare din oras:lol:,nu te las eu de unul singur pe aici prin Alba;),nu de alta dar au prins baietiii ''teama'' numai cand vad BTL-ul pe drum,decum sa ne vada amandoi;nici nu-si mai scot masinile de prin parcari:D
|
Quote:
|
Nu-i nimic Luci,e bine ca ne vedem.:DCauti ceva piese anume,poate te pot ajuta cumva?:-)
|
Quote:
eu mi-o scot ii vre-o problema?:))))));)) |
Problema mare Flo,mai bine nu iesiiiii:lol:.Are cineva poze cu dacile de la show buc.?:rolleyes2inafara de cele puse de Alex(Bolidu') daca a castigat cineva premii si daca a fost dacia castigatoare la la vreo sectiune;)
|
pa ie ii problema ca mi s-o rupt iara suportu;))
|
Dany dak BTL-ul nu a fost prezent cui sa i se acorde premii????:P
|
Asta a fost tare Lucica:lol:,pai sa faca bine sa il trimita prin curierat rapid,ca nu am vreme sa astept:lol::lol:.E frumos sa mergem cu dacile mai multi pe la show-uri sa aiba lumea ce sa admire;).Astazi voi finaliza proiectul " macheta BTL Gordini",initial a fost albastra si a devenit portocalie;a iesit azi de la cabina de vopsit si sincer a fost data cu toate porcariile unei vopsiri normale.Mai trebuie puse dungile si accesorile la ea si maine o sa pun si pozele cu macheta UNICATA.:lol::lol::D
|
abea astept sa vad macheta!:D
|
6 Attachment(s)
macheta si cineva chinuit de talent :D:D:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
A iesit bine macheta si CAT-ul mi-a luat-o inainte cu pozele,erau facute cand o faceam macheta.Era trio-ul FNM,CAT si BTL.Am pus si pozele finale,si o sa mai fie facute ceva poze cu BIG BROTHER BTL:D
|
Quote:
MA REPET MASINA ASTA MERITA SA FIE STICKY !!!LA FEL SI CEA ALUI CANNY !!!! Dany nu mai ajung saptamana asta la Alba pentru ca nu au venit piesele :( am o intrebare macheta este 1\43 nu ?? bafta in continuare!!! |
Si mie imi place f.mult cum a iesit,am avut ceva de munca dupa cum se vede si prin poze,doarece macheta e mai mica si lucrii mai greu la ea;).Dar cu rabdare si mai ales pasiune totul se rezolva
Chiar imi pare rau ca nu poti sa vi la Alba:sad:,chiar zicea CAT si FNM ca veau si ei sa ne intalnim cu tine,ramane pe data urmatoare:D MS Schumi de aprecieri.;) Astazi a reusit sa facrost de scaunele originale de 1300 si astept sa se dezmebreze masina sa le pot lua si sa le pun pe BTL. |
Quote:
sa ii transmi-ti lu' tanti CAT ca dak vin cu LENUTZA le punem la o liniutza :)) |
btl-ule lipseste carburatorul NOS de la macheta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning