Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Intalnire....? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2809-intalnire.html)

albatros 23-12-09 23:51

Re: Intalnire...... ?

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2918108)
Parcarea mare din Poiana,
locatii sunt destule, persoane interesate sa fie.

ma amagesc unpik singur .....ca e traziu si nu mai e nimeni pe net 12:52 dar maine ii iau pe toti la rand si primesc pm ...sa se miste .. :twisted: ca se ingrasa de carciun daca stau ....:lol::lol:

SASU5 24-12-09 10:58

pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:

albatros 24-12-09 16:09

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2918886)
pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:

cum sa deranjezi ??.....ori cine e bine venit ..;)....dar te rog sa te tzi de cuvand ....;)....

albatros 24-12-09 16:48

Aaaaaaaaaaaa si tzin ne aparat sa mentzionez (ca cea ce a zis colegu nostru sasu ma pus pe ganduri )...ca , cand ne intalnim nu vreu rivalitate intre noi adika sa explic nu vreu sa aud ca aa eu nu vin ca vine nu stiu care ca mia zis ca face si drege rivalitatzile le discutatzi ..pe mess intre 4 ochi numi pasa ....deci daca sunt vruni care se cearta ...fac pace pentru cateva ore! Multzumesc si pentru cei care sau anuntzat ca vin sa auzim si niste date adika o zi exacta !.....ce sa va mai zic pana ne reauzim / vedem / scriem.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!sa ne vedem la o sarma..aduc eu painea si smantana :))):))......si mosu sa fie plin cu cadouri ... ;)....BAFTA!....

cmasaiu 24-12-09 22:09

ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez

albatros 24-12-09 22:12

Quote:

Originally Posted by cmasaiu (Post 2920351)

colegu ....nu e pe deranj aicia e pe oameni de treba ...nu pe figurntzi ......esti bine venit ....HAITETI SA propunem si o data.....!!!.......deci nui pe deranj totu e cine sa anuntza sa vina cine nu sa nu se anuntze:d......si ma bucur ca va pot aduna :D...mai ales cas cam nou pe aicia ..si dur cei din NSL ma stiu UNI !...

albatros 24-12-09 22:14

Quote:

deci ori ca ai trabant ori ca ai ferrari ..sti sa te portzi ...esti bine venit am spus nui nevoie de demonstratzi ....gume arse si etc ...dur noi ...o plimbare un suc discuztii !..

George RHD 25-12-09 12:56

ziii albatros se anunta ceva in data de azi ?o intalnire ceva ca m-am saturat sa stau in casa ...mergem la o bere fara alcool

albatros 25-12-09 12:59

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2921333)
ziii albatros se anunta ceva in data de azi ?o intalnire ceva ca m-am saturat sa stau in casa ...mergem la o bere fara alcool

Mergem cine se mai anuntza ;:)...???

Paul 25-12-09 13:01

azi e oleaca de craciun, nu multi vor venii.

albatros 25-12-09 13:03

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2921348)

poi na catzi vor .......pentru cei care vor sa se anuntze:D....vi ??

albatros 25-12-09 13:08

Quote:

si ori cum nu e o intalnire de formu ...dur asa ca intre priteni ... ;)....,,,un suc ceva ....

pebbles 25-12-09 14:45

mai aşteaptă puţin să treacă Crăciunul,să se sature lumea de cozonac,sarmale......poate pe mâine,poimâine...

p.s: albatros ,o sugestie : încearcă să scrii româneşte ,eu una nu înţeleg ce scrii(şi nu-s blondă.......tare)

pam pam şi sărbători fericite!

albatros 25-12-09 14:50

Quote:

Originally Posted by pebbles (Post 2921578)
mai aşteaptă puţin să treacă Crăciunul,să se sature lumea de cozonac,sarmale......poate pe mâine,poimâine...

p.s: albatros ,o sugestie : încearcă să scrii româneşte ,eu una nu înţeleg ce scrii(şi nu-s blondă.......tare)

pam pam şi sărbători fericite!

ma scuzati.... dar ma grabesc si eu :P....bag multe cuvinte pe m2...scuzatzima .....da poi na ma gandeam si eu duminica la o plimbare cine se baga ;;)??......hai george pe tine contez :)))

SARBATORI FERICITE si tzie pebbles :P!!!

albatros 25-12-09 15:03

app stau de ceva timp pe forum si observ ca din cati sunt din brasov sunt 5-6 care reactzioneaza la intalniri ....ce pacat as vrea sa stiu si motivu de ce nu vor sa se intalnesca cu noi? suntem prea urati :))..???o apreciez cel mai mult pe pebbles find ca ia de la inceput a sarit ca vine ...! baietii va da o fata clasa ;).....

SASU5 25-12-09 15:09

pai mie ajunge sa.mi da.ti un pm cu data si ora,am promis ca vin;)

albatros 25-12-09 15:12

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921636)

nu PM totu se discuta deschis aicia .....poi ce zici maine sau duminika o plimbare cu masinile ;;).....? pot sa vina mai multi maine sau duminica??.....

SASU5 25-12-09 15:17

pai daca pebbles e singura fata care s.a anuntat eu zic sa stabileasca ea cand e k,poate pe ea o asculta mai multa lume

albatros 25-12-09 15:29

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921655)
pai daca pebbles e singura fata care s.a anuntat eu zic sa stabileasca ea cand e k,poate pe ea o asculta mai multa lume

nu conteaza .....stabilim cu toti suntem un forum.!....deci ce zicetzi facem maine sau duminca ceva domnu sasu5 ?

SASU5 25-12-09 15:37

bine,maine sa fie,ora si locatia o spui tu;)

albatros 25-12-09 15:45

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921713)
bine,maine sa fie,ora si locatia o spui tu;)

hmm poi hai sa vedem cine se mai anuntza ....poi eu zic ca sa ne vedem intro parcare si plecam la un tur frumos cu masinile ..;)....

albatros 25-12-09 16:49

Quote:

Originally Posted by Horatiu (Post 92841)
ca tot ne-am adunat mai multi eu zic sa ne intalnim sa ne cunoastem intr-un week-end voi ce ziceti? :D :) :)

horatiu ce zici maine de o intalnire??

albatros 25-12-09 16:50

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2921636)

hai baietzi maine la plimbare ... ;)....

albatros 25-12-09 16:51

Quote:

paul maine hai la o plimbare cu masina .....

albatros 25-12-09 16:52

Quote:

bro! hai maine la plimbare !........

albatros 25-12-09 16:54

revin cu ora si lok de adunare unpik mai traziu .....HAIDETZIIIIIiii LA PLIMBARE SA DATZI JOS GRASIMEA :)) :)) !

SASU5 25-12-09 21:07

inca mai asteptam ora si locatia.................:sad:

albatros 25-12-09 22:10

Quote:

Originally Posted by SASU5 (Post 2922322)
inca mai asteptam ora si locatia.................:sad:

fratzioare dami un add pe mes .. [email protected] hai si vb acolo

albatros 26-12-09 20:06

BAIETI!....intalnirea cade find ca ursu meu a decis sa ia o bordura...si sa imi strice 2 jante....si un cauciuc!....bare rau :(...intra in hibernare pana refacem :d....MULTUMESC!.....

cmasaiu 26-12-09 21:36

naspa albatros si eu am agatat spoileru azi intr-un carlig de parcare era lasata prea jos si m am enrevat si am trecut la stock pana la primavara :))

albatros 26-12-09 21:40

Quote:

Originally Posted by cmasaiu (Post 2924393)
naspa albatros si eu am agatat spoileru azi intr-un carlig de parcare era lasata prea jos si m am enrevat si am trecut la stock pana la primavara :))

da stiu sensurile aste giratori ma ucid ......da aste ee il refac .. si ese iar la intalniri ..;;)... la gagici dar de moment sunt trist :sad:

xedos6 17-01-10 08:37

nu facem o intalnire? eu oricum sunt in club ford si club mazda...dar mi-ar placea sa mai vad si alte masini...eu cred ca ar fi interesant sa ne urcam in alte masini si sa va laudati cu modificarile...ne cunoastem mai bine...poate prin trafic ne-am intalnit dar tot straini suntem.
putem face o plimbarica, sa ne dam cu sania, sau sa mergem toti la un bowling, biliard...sau doar sa inghetam langa masini si sa povestim despre el.
ce ziceti?

albatros 17-01-10 10:15

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 2984961)
nu facem o intalnire? eu oricum sunt in club ford si club mazda...dar mi-ar placea sa mai vad si alte masini...eu cred ca ar fi interesant sa ne urcam in alte masini si sa va laudati cu modificarile...ne cunoastem mai bine...poate prin trafic ne-am intalnit dar tot straini suntem.
putem face o plimbarica, sa ne dam cu sania, sau sa mergem toti la un bowling, biliard...sau doar sa inghetam langa masini si sa povestim despre el.
ce ziceti?

eu tem vazut in trafic de multe ori ....;)..faina masina ...am si eu o cunstintza care are !.....cu intalnirea de moment e30-u meu e desfacut in proces de refacere ...... dar va fi gata :twisted:

xedos6 17-01-10 13:58

probabil cunostiinta are al 3-lea xedos din brasov:) spor la treaba...modelul tau e cel mai tunabil bmw...sper sa iasa ceva misto

albatros 06-02-10 16:09

relom broblema . cand ne adunam si noi la o intalnire 4tuning???

xedos6 07-02-10 18:40

cand vreti...doar ca intre 12 si 22 voi fi plecat din tara.
ar trebui sa se anunte care e dipus sa vina la intalnire.
eu vin daca ne vedem in afara perioadei mentionate.
sunt cam rusinosi membri din brasov.sau le e frica sa iasa cu masina pe zapada:)

albatros 07-02-10 18:55

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3061744)
cand vreti...doar ca intre 12 si 22 voi fi plecat din tara.
ar trebui sa se anunte care e dipus sa vina la intalnire.
eu vin daca ne vedem in afara perioadei mentionate.
sunt cam rusinosi membri din brasov.sau le e frica sa iasa cu masina pe zapada:)

nu fi rau :lol: :lol: e lasa cai convingem noi cumva .....ii aducem cu fortza si nu cred ca sunt rusinosi poate cred ca daca ne intalnim facem ralyu si etc trebe sa stie lumea ca daca ne intalnim va fi totu frumos NU AVEM NEVOIE DE "VEDETE" sa zic asa

alex racer 08-02-10 09:55

haideti fratilor eu sunt prezent numa sa stiu cnd si unde

xedos6 08-02-10 12:20

deja suntem 3:)

albatros 08-02-10 13:29

cine nu vine il dam afara din 4tuning :))) gata ...!!!

All times are GMT +2. The time now is 03:04.

- Copyright 2026 4Tuning