![]() |
Re: Intalnire...... ?
Quote:
|
pai daca ma anunta cineva si pe mine si nu deranjez vin si eu:oops:
|
Quote:
|
Aaaaaaaaaaaa si tzin ne aparat sa mentzionez (ca cea ce a zis colegu nostru sasu ma pus pe ganduri )...ca , cand ne intalnim nu vreu rivalitate intre noi adika sa explic nu vreu sa aud ca aa eu nu vin ca vine nu stiu care ca mia zis ca face si drege rivalitatzile le discutatzi ..pe mess intre 4 ochi numi pasa ....deci daca sunt vruni care se cearta ...fac pace pentru cateva ore! Multzumesc si pentru cei care sau anuntzat ca vin sa auzim si niste date adika o zi exacta !.....ce sa va mai zic pana ne reauzim / vedem / scriem.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!sa ne vedem la o sarma..aduc eu painea si smantana :))):))......si mosu sa fie plin cu cadouri ... ;)....BAFTA!....
|
ma anuntati si pe mine vin si eu :)) sper ca nu deranjez
|
Quote:
|
Quote:
|
ziii albatros se anunta ceva in data de azi ?o intalnire ceva ca m-am saturat sa stau in casa ...mergem la o bere fara alcool
|
Quote:
|
azi e oleaca de craciun, nu multi vor venii.
|
Quote:
poi na catzi vor .......pentru cei care vor sa se anuntze:D....vi ?? |
Quote:
|
mai aşteaptă puţin să treacă Crăciunul,să se sature lumea de cozonac,sarmale......poate pe mâine,poimâine...
p.s: albatros ,o sugestie : încearcă să scrii româneşte ,eu una nu înţeleg ce scrii(şi nu-s blondă.......tare) pam pam şi sărbători fericite! |
Quote:
SARBATORI FERICITE si tzie pebbles :P!!! |
app stau de ceva timp pe forum si observ ca din cati sunt din brasov sunt 5-6 care reactzioneaza la intalniri ....ce pacat as vrea sa stiu si motivu de ce nu vor sa se intalnesca cu noi? suntem prea urati :))..???o apreciez cel mai mult pe pebbles find ca ia de la inceput a sarit ca vine ...! baietii va da o fata clasa ;).....
|
pai mie ajunge sa.mi da.ti un pm cu data si ora,am promis ca vin;)
|
Quote:
|
pai daca pebbles e singura fata care s.a anuntat eu zic sa stabileasca ea cand e k,poate pe ea o asculta mai multa lume
|
Quote:
|
bine,maine sa fie,ora si locatia o spui tu;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
revin cu ora si lok de adunare unpik mai traziu .....HAIDETZIIIIIiii LA PLIMBARE SA DATZI JOS GRASIMEA :)) :)) !
|
inca mai asteptam ora si locatia.................:sad:
|
Quote:
|
BAIETI!....intalnirea cade find ca ursu meu a decis sa ia o bordura...si sa imi strice 2 jante....si un cauciuc!....bare rau :(...intra in hibernare pana refacem :d....MULTUMESC!.....
|
naspa albatros si eu am agatat spoileru azi intr-un carlig de parcare era lasata prea jos si m am enrevat si am trecut la stock pana la primavara :))
|
Quote:
|
nu facem o intalnire? eu oricum sunt in club ford si club mazda...dar mi-ar placea sa mai vad si alte masini...eu cred ca ar fi interesant sa ne urcam in alte masini si sa va laudati cu modificarile...ne cunoastem mai bine...poate prin trafic ne-am intalnit dar tot straini suntem.
putem face o plimbarica, sa ne dam cu sania, sau sa mergem toti la un bowling, biliard...sau doar sa inghetam langa masini si sa povestim despre el. ce ziceti? |
Quote:
|
probabil cunostiinta are al 3-lea xedos din brasov:) spor la treaba...modelul tau e cel mai tunabil bmw...sper sa iasa ceva misto
|
relom broblema . cand ne adunam si noi la o intalnire 4tuning???
|
cand vreti...doar ca intre 12 si 22 voi fi plecat din tara.
ar trebui sa se anunte care e dipus sa vina la intalnire. eu vin daca ne vedem in afara perioadei mentionate. sunt cam rusinosi membri din brasov.sau le e frica sa iasa cu masina pe zapada:) |
Quote:
|
haideti fratilor eu sunt prezent numa sa stiu cnd si unde
|
deja suntem 3:)
|
cine nu vine il dam afara din 4tuning :))) gata ...!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning