Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

tmkrf 01-05-09 02:13

Re: TM 24 ADY

arata bine mai ales si cu jentile noi , dar parerea mea e ca mai pueai sa tai din arcuri linistit , niciodata nu e prea tarziu , poate nu ai taiat mai mult din spusele baiatului cu dacia albastra din maramures ... e doar un punct de vedere

adi.schumi_tm 01-05-09 06:31

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 2279687)
arata mai bine,da nu suficient.Puteai sa o mai trantesti

Multumesc.De trantit mai tare nu am de gand sa o trantesc pentru ca deja am intampinat dificultati in a intra cu ea pe anumite drumuri si a trebuit sa ma intorc.

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2280396)
eu zic ca este destul de "trantita"...avand in vedere ca stai la tara ;)

Daca accepti o ideee, doua de la mine :)

1. neaparat incearca sa faci ceva la aripile alea fata...ori le schimbi ori incearca sa decupezi la ochelarii farurilor
2. un eleron cu capetele pline...sa fie mai lin...

P.S. Imi place ca o tii curata si ingrijita :)

Nu stau la tara dar merg de cateva ori pe saptamana ca am bunica la tara,asa ca intradevar e ca si cum as sta acolo,dar nici cu drumurile din Timisoara nu e mare diferenta,tot pline de gropi si denivelari sunt.
Cu aripile fata stiu ca trebuie neaparat ceva facut.Daca o sa mai vopsesc vreodata toata masina atunci le voi schimba cu siguranta.Acum cel putin o perioada raman asa din pacate.In primul rand trebuie sa imi remediz capota fata in care a cam intrat rugina.
Nu inteleg la ce tip de eleron te referi.
Incerc sa o tin cat mai curata si ingrijita,e singura masina a familiei,asa ca daca vreau sa ma "ajute" trebuie sa am grija de ea.

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2280458)
arata bine mai ales si cu jentile noi , dar parerea mea e ca mai pueai sa tai din arcuri linistit , niciodata nu e prea tarziu , poate nu ai taiat mai mult din spusele baiatului cu dacia albastra din maramures ... e doar un punct de vedere

Multumesc.Din arcuri nu voi taia mai mult (daca se mai lasa asta e,daca se lasa prea mult pun alte arcuri taiate),vreau sa ma pot folosii de aceasta masina,repet : nu e o masina care merge doar pe drumuri asfaltate si fara denivelari.

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2279704)
Dacă maşina mai este şi utilă eu zic că este destul de bine trāntita fată de cum era.
Foarte frumoasă masinuţa Adi

Multumesc.Intradevar este destul de trantita fata de cum era.O sa urmeze alt spoiler spate si atunci va parea ca e mai lasata si de spate ;) .

tmkrf 01-05-09 06:55

de lasat nu ti se mai lasa , defapt nu cred ca ti sar mai lasa , la mine de exemplu nu sa lasat aproape de loc dupa vre o 2 luni am masurat distanta si era cu 2 3 mm mai joasa atata tot, sa nu stai cu ideea ca ti se va lasa mult

si din spate eu zic ca mai merita sa dai macar jumate de spira sa iti stea la nivel un pic ca are coborarea cam mare catre fata

BTL-gordini 01-05-09 07:48

Arata bine asa mai Adi:D, am vazut ca ai tras tare in ultima vreme;). BRAVOOO

adi.schumi_tm 01-05-09 07:55

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2280499)
de lasat nu ti se mai lasa , defapt nu cred ca ti sar mai lasa , la mine de exemplu nu sa lasat aproape de loc dupa vre o 2 luni am masurat distanta si era cu 2 3 mm mai joasa atata tot, sa nu stai cu ideea ca ti se va lasa mult

si din spate eu zic ca mai merita sa dai macar jumate de spira sa iti stea la nivel un pic ca are coborarea cam mare catre fata

Multumesc de pareri si sfaturi.Din spate nu o sa mai tai deloc,imi place cum arata asa,e exact cum mi-am dorit ;) .

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2280540)
Arata bine asa mai Adi:D, am vazut ca ai tras tare in ultima vreme;). BRAVOOO

Multumesc.Am profitat putin de ultimul timp liber pe care l-am avut ca de luni nu mai o sa prea am timp de nimica.

tmkrf 21-05-09 11:48

am citit mai cu atentie posturile de mai sus si am vazut ca ai scris ca e destul de joasa si ca ai putea sa atingi cu ea , eu te contrazic nu cred ca atingi cu masina pe niciunde la cat ai taiat din arcuri si in timisoara nu prea is locuri unde is chear asa mari gauroacele in asfalt incat sa atungi cu ea , nu ating eu care am distanta dintre scut si asfalt de un pachet de tigari (normal, nu lung) pe drumuri de tara ce mai ating cu ea dar in rest nu

adi.schumi_tm 21-05-09 14:50

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2339094)
am citit mai cu atentie posturile de mai sus si am vazut ca ai scris ca e destul de joasa si ca ai putea sa atingi cu ea , eu te contrazic nu cred ca atingi cu masina pe niciunde la cat ai taiat din arcuri si in timisoara nu prea is locuri unde is chear asa mari gauroacele in asfalt incat sa atungi cu ea , nu ating eu care am distanta dintre scut si asfalt de un pachet de tigari (normal, nu lung) pe drumuri de tara ce mai ating cu ea dar in rest nu

Masina e destul de joasa pentru unde circul eu cu ea,nu e o masina cu care circul doar in Timisoara.Cu toate astea chiar acum 2 zile am atins cu ea si in Timisoara,atat cu toba intermediara cat si cu spoilerul fata.De coborat mai mult de atat nu o sa o cobor.Nu imi place sa imi fie intrata roata sub aripa.

tmkrf 21-05-09 23:19

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2339664)
Masina e destul de joasa pentru unde circul eu cu ea,nu e o masina cu care circul doar in Timisoara.Cu toate astea chiar acum 2 zile am atins cu ea si in Timisoara,atat cu toba intermediara cat si cu spoilerul fata.De coborat mai mult de atat nu o sa o cobor.Nu imi place sa imi fie intrata roata sub aripa.

nu a zis nimeni sa o mai cobori , fiecare cum prefera acum , si ca sa nu mai atingi cu toba se poate rezolva foarte usor , unde e tamponu ala din mijloc poti sa ii mai pui cateva saibe in interior sau sa ii mai pui inca o piulita tot in interioru tamponului si ai sa vezi ca iti va sta toba mult mai aproape de podea :D numa bine

adi.schumi_tm 22-05-09 07:11

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2341175)
nu a zis nimeni sa o mai cobori , fiecare cum prefera acum , si ca sa nu mai atingi cu toba se poate rezolva foarte usor , unde e tamponu ala din mijloc poti sa ii mai pui cateva saibe in interior sau sa ii mai pui inca o piulita tot in interioru tamponului si ai sa vezi ca iti va sta toba mult mai aproape de podea :D numa bine

Mersi de sfat,am sa vad cu prima ocazie cand gasesc un garaj cu groapa sa rezolv si problema aia.

RobertRFG 22-05-09 07:55

Cum i-ar sta cu niste jante canada extrabalon???Sunt foarte frumoase si astea si chiar arata bine pe masina dar chiar as fi curios cum ar arata cu niste canade...poate ne ajuta cineva cu un VT

adi.schumi_tm 22-05-09 10:37

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2341606)
Cum i-ar sta cu niste jante canada extrabalon???Sunt foarte frumoase si astea si chiar arata bine pe masina dar chiar as fi curios cum ar arata cu niste canade...poate ne ajuta cineva cu un VT

M-am gandit si la jante canada extrabalon dar daca as avea asa ceva le-as folosii in locul celor pe care le am acum de iarna,de vara ar ramane tot CMS-urile astea.Am acasa ceva VT-uri cu jante canada extrabalon.Cand o sa ajung pe acasa o sa pun acele poze.

RobertRFG 22-05-09 12:04

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2341990)
M-am gandit si la jante canada extrabalon dar daca as avea asa ceva le-as folosii in locul celor pe care le am acum de iarna,de vara ar ramane tot CMS-urile astea.Am acasa ceva VT-uri cu jante canada extrabalon.Cand o sa ajung pe acasa o sa pun acele poze.

Astept poze

adi.schumi_tm 22-05-09 20:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2342248)
Astept poze

Uite pozele,de fapt VT-urile alea...

Speed4U 23-05-09 10:41

ferari forever !

RobertRFG 23-05-09 22:03

Arata chiar misto si cu canade...

Dani86 24-05-09 17:28

frumoasa batranica ta ;) foarte ingrijita, mai ales ca este acelasi model ca a mea :D:D bafta la proiect in continoare .

adi.schumi_tm 24-05-09 17:30

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2345880)
Arata chiar misto si cu canade...

Quote:

Originally Posted by Dani86 (Post 2347531)
frumoasa batranica ta ;) foarte ingrijita, mai ales ca este acelasi model ca a mea :D:D bafta la proiect in continoare .

Multumesc de pareri...

crazyfornova 24-05-09 17:32

cam mica fatuca aia....:))) a intrat la apa =))))?? off..vt-urile astea :rolleyes2

adi.schumi_tm 24-05-09 17:41

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2347545)
cam mica fatuca aia....:))) a intrat la apa =))))?? off..vt-urile astea :rolleyes2

Era pitica :))

mariokynes 26-05-09 00:50

Adi felicitari ...imi place foarte mult cu ,curentul ai rezolvat??? ...eu mi-am spart cutia defapt un pinin mi sa rupt

adi.schumi_tm 26-05-09 07:13

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 2351629)
Adi felicitari ...imi place foarte mult cu ,curentul ai rezolvat??? ...eu mi-am spart cutia defapt un pinin mi sa rupt

Multumesc.In legatura cu partea electrica am rezolvat pt moment,mi-am facut rost si de ceva sigurante automate dar o sa le montez doar at cand o sa montez si celalalt bord impreuna cu toata instalatia electrica.Imi pare rau pt tine,daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi spui.

BTL-gordini 26-05-09 08:33

Frumoase poze, referitor la jante pe alb le sta mult mai bine decat negre; negre la arata c-am badarane, acuma ramane la , latitudinea ta care le vrei.Oricare ar fi alegerea, tipa ramane pe capota.:lol:;)

mariokynes 26-05-09 09:43

Ms de incurajari da nu prea ai cu ce sa ma ajuti ... masina mea e intr-un service pe la Petrosani si o sa-i schimb cutia... inca o data imi place masina ta si parera mea e sa nu-i mai faci nimic arata chiar bine...

adi.schumi_tm 26-05-09 10:29

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 2352061)
Ms de incurajari da nu prea ai cu ce sa ma ajuti ... masina mea e intr-un service pe la Petrosani si o sa-i schimb cutia... inca o data imi place masina ta si parera mea e sa nu-i mai faci nimic arata chiar bine...

In exterior nu o sa-i mai fac mare lucru :halogene,spoiler spate cu prelungire integrata,alta grila fata si eventual alta prelungire fata.In rest doar mici detalii ;)

Shark7 28-05-09 11:07

1 Attachment(s)
Parerea mea e ca ca ar arata mai bine cu manerele de la usi si dunga de pe marginea de sus a usilor negre. (cele nichelate ies prea mult in evidenta)

Attachment 938917

adi.schumi_tm 28-05-09 11:10

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2358689)
Parerea mea e ca ca ar arata mai bine cu manerele de la usi si dunga de pe marginea de sus a usilor negre. (cele nichelate ies prea mult in evidenta)

M-am gandit la ce ai zis dar manerele ce le am acum nu merg vopsite negru pentru ca ricat de bine ar fii pregatite pentru vopsit as risca sa se exfolieze vopseaua de pe ele.Rama de sus a usilor as vrea sa o fac neagra dar doar in cazul in care o sa pun folie fumurie si pe geamurile lateral fata.

Shark7 28-05-09 11:36

Exista manere pt. usa din plastic negru. La fel este si ornament tot de plastic negru.

tmkrf 28-05-09 21:21

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2358761)
Exista manere pt. usa din plastic negru. La fel este si ornament tot de plastic negru.

arata destul de calumea alea , dinalea vreau si eu sa imi pun :)

Daniel_Toa 05-04-10 08:25

Topic redeschis la cererea propietarului .

adi.schumi_tm 05-04-10 08:54

11 Attachment(s)
In primul rand Hristos a inviat!
In al 2-lea rand m-am hotarat sa mai pun niste poze cu ''evolutia'' masinutzei de cand nu am mai postat aici.
Poze din iunie 2009 :

adi.schumi_tm 05-04-10 10:28

10 Attachment(s)
August 2009:schimbat bord si instalatie electrica,bordul facut in ''ton'' cu restul interiorului,ceasuri de bord modificate,montat consola centrala de la BTL,montat provizoriu o aeroterma(care a fost data jos pt. ca pierdea apa)

B-61-KYS 05-04-10 10:29

Felicitari pentru participare la show insa cu parere de rau iti spun ca masina mai are f mult pentru a-si merita locul acolo:
- farul cu apa si rugina in el
- suruburile alea in bara
- prelungirea fibra sparta
- grila decojita de vopsea
- pragul ala crapat langa aripa ( sau nu vad bine)
- vopseaua de pe ochelari sarita.. etc etc

Sper ca un te superi ca ti le-am zis insa, fata de ultima postare masina arata mai bine...

adi.schumi_tm 05-04-10 10:35

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3248207)
Felicitari pentru participare la show insa cu parere de rau iti spun ca masina mai are f mult pentru a-si merita locul acolo:
- farul cu apa si rugina in el
- suruburile alea in bara
- prelungirea fibra sparta
- grila decojita de vopsea
- pragul ala crapat langa aripa ( sau nu vad bine)
- vopseaua de pe ochelari sarita.. etc etc

Sper ca un te superi ca ti le-am zis insa, fata de ultima postare masina arata mai bine...

Stai linistit,nu ma supar deloc si stiu foarte bine ca nu avea ce cauta acolo,nici nu am vrut sa intru cu masina,cand am mers la expo nici prin gand nu imi trecea sa intru cu masina pt ca sunt convins ca nu am masina de expo dar pana la urma am intrat pt o ora maxim pt a face acele poze in apropiere de BTL pt ca el era deja intrat si mi-am dorit foarte mult macar o poza cu masina mea langa a lui.O sa postez poze si cu starea actuala a masini,s-au remediat foarte multe din cele ce mi-ai scris

B-61-KYS 05-04-10 10:48

foarte bine ! nu uita ca detaliile fac diferenta ;)

adi.schumi_tm 05-04-10 10:52

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3248233)
foarte bine ! nu uita ca detaliile fac diferenta ;)

:).Intradevar detaliile fac diferenta si masina mea are foarte multe lipsuri si multe dintre ele in ceea ce priveste detaliile dar din pacate stau la bloc si nu am garaj unde sa mai bibilesc una alta la ea iar cand mai merg sambata la bunicamea la sat la casa si e vreme buna imi ramane prea putin timp pt a ma ocupa si de masina,dar una peste alta eu sunt multumit de ea mai ales ca ma folosesc aproape zilnic de ea.

adi.schumi_tm 05-04-10 11:51

21 Attachment(s)
Octombrie 2009:montat proiectoare in spoiler si schimbat prelungirea de fibra cu una de cauciuc

adi.schumi_tm 05-04-10 12:30

9 Attachment(s)
1 Decembrie 2009 :
-schimbat spoiler spate
-vopsit fusta spate
-reparat si vopsit pasaje roti spate
-reparat si vopsit spoiler fata
-recentrat si vopsit ochelari faruri si grila fata
Pragul din stanga nu am mai avut timp sa il repar.
Masina si in momentul de fata este ca in pozele de mai jos.

mihai_bogdan 05-04-10 13:14

Salut,nu crezi ca i-ar sta mai bine cu ochelarii de la faruri vopsite in negru?

icstrem_no1 05-04-10 13:14

bv superba baba:Xmai traiesti omule?:))credeam k ai vandut o...dar m am inselat:Previne in fortza...ink se mai tine bine masinuta:D

adi.schumi_tm 05-04-10 13:23

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3248556)
Salut,nu crezi ca i-ar sta mai bine cu ochelarii de la faruri vopsite in negru?

Salut.Nu imi place cu ochelarii de la faruri vopsiti negru cum arata,am un VT si nu imi place.

Quote:

Originally Posted by icstrem_no1 (Post 3248558)
bv superba baba:Xmai traiesti omule?:))credeam k ai vandut o...dar m am inselat:Previne in fortza...ink se mai tine bine masinuta:D

Multumesc.Dap,traiesc :).De vandut nu am de gand sa o vand,are valoare sentimentala.Se mai tine si masinutza asa cum poate ,e batrana si ea...din 1983 ii ajunge...

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning