Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

PaulMIG 10-12-08 23:03

Re: Masina mea...

F frumoasa, sa-ti traiasca si sa iesi ieftin cu inmatriculatu! Si neaparat sa vii odata sa o vedem. Doar e quattro si iarna e placere, sa ne adunam odata sa urcam mai multi in palti la urmatoarea zapada mai sanatoasa!
Ca fapt divers, ar merita o "comparatie" cu S2-u, macar din mers. Apropo cate kile? 16xx?

baby_serby 10-12-08 23:10

manifestarea e in 13 la ora 10 pe fosta bulevardu spitalelor nush cum i zice acum , ar fi frumos sa mearga toti soferii , dar grija mare ca nu e ceva legal , sa nu se lase cu amenzi si etc

bulldog_cox 11-12-08 19:02

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 1913601)
F frumoasa, sa-ti traiasca si sa iesi ieftin cu inmatriculatu! Si neaparat sa vii odata sa o vedem. Doar e quattro si iarna e placere, sa ne adunam odata sa urcam mai multi in palti la urmatoarea zapada mai sanatoasa!
Ca fapt divers, ar merita o "comparatie" cu S2-u, macar din mers. Apropo cate kile? 16xx?

din cate imi aduc aminte 1780 sau mai bine...trebuie sa ma uit exact.
o ”comparatie” vreau sa fac cu o calibra turbo...care are ceva caluti...
iesim, oricum mo impresionat, m-am dat si cu calibra turbo dar parca nu era asa, singurul lucru care mi-l spune toata lumea....”de ce ti-ai luat avant”...pai daca asta l-am gasit......de era mai ”simplu” ma duceam la sigur si luam o skoda rs.

dydysoft 12-12-08 13:33

Quote:

Originally Posted by baby_serby (Post 1913613)
manifestarea e in 13 la ora 10 pe fosta bulevardu spitalelor nush cum i zice acum , ar fi frumos sa mearga toti soferii , dar grija mare ca nu e ceva legal , sa nu se lase cu amenzi si etc

aseara, spunea primarul la tv, ca aproba mitingul :)
a ramas doar sa stabileasca detaliile tehnice, cat timp, in ce conditii
rugamintea primarului era sa nu influenteze traficul, acest miting.

baby_serby 12-12-08 15:20

"rugamintea primarului era sa nu influenteze traficul, acest miting"

s-a rugat degeaba :)) sigur vor fi o gramada de masini , si foarte bine fac , sa mearga cat mai multa lume

dydysoft 12-12-08 16:46

ideea era: primarul este de acord cu manifestarea, chiar a spus ca este o prostie, dar sa se faca in cadru legal...

Nosfer 13-12-08 14:41

s-a facut pana la urma ceva manifestare azi? eu m-am trezit abia pe la 2 si am pierdut startu :( dar am vazut la tv o multime de manifestari prin tara. sa bage cineva si niste poze daca a fost pe la noi si sa vina cu detalii

SB.89.MRS 15-12-08 20:41

manifestare a fost.. si zic eu.. a iesit bine:D desi jonny primarul a zis sa nu blocam nimic, s-a blocat ceva, desi am primit echipaje de jandarmerie sa avem cale libera la semafoare and such... totusi, UE a zis ca taxa nu e subiectiva, si ca dpdv a uniunii e legala, so shit on a stick, parerea mea, o sa ramana taxa 99% sanse. Romania te iubesc :*

IONUT-GBP 16-12-08 16:55

Quote:

Originally Posted by corrado_adi (Post 1893502)
asta a fost al treilea corrado.....

ce s-a intamplat cu masina ? :sad::sad::sad:

PaulMIG 23-12-08 00:37

3 Attachment(s)
un pic de fun...

T E N N Y - E 23-12-08 18:53

Frumoase filmulete! Ai avut frana de mana trasa tot timpul?

corrado_adi 23-12-08 20:28

in sfarsit am terminat cu noul corrado:D dupa Craciun o sa pun cateva poze

baby_serby 23-12-08 20:34

2 Attachment(s)
da frumoase , in al 2-lea mai aveai putin pana la parapet , al -3-lea nush de ce nu merge , my car saracutza :( iar am ramas pieton de craciun =((

autOcty 23-12-08 21:08

najpa! chiar eram curios sa o vad! (macar in poze) ;)

PaulMIG 24-12-08 02:04

da, frana trasa tot timpu, dar daca fuge curu prea tare, mai corectezi, ii dai drumu si o tragi iara repede, sau accelerezi... etc
imi pare rau pt masina:(

autOcty 30-12-08 20:10

paul....te rog pune poze cu polo-u ca is curios cum arata ;);) cu lateralu te rog ;) so imi pare rau da la GAH-u la ce sa ii stea capu'

baby_serby 30-12-08 20:23

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 1949881)
paul....te rog pune poze cu polo-u ca is curios cum arata ;);) cu lateralu te rog ;) so imi pare rau da la GAH-u la ce sa ii stea capu'

nu am prea inteles ce ai vrut sa zici!

autOcty 30-12-08 20:45

Quote:

Originally Posted by baby_serby (Post 1949911)
nu am prea inteles...

pai...atunci am gresit eu...:D:D:D ca tot polo era...nush...ma lamuresc si va explic dupa aceea ce am incurcat!

PaulMIG 31-12-08 12:17

e vorba de un alt polo care o luat un spate de 206 in usa de la sofer. nu am poze cu polo, e doar usa infundata bine.

autOcty 31-12-08 13:59

paul stie!

GAHU 03-01-09 23:43

polo va intra in service iar la 206 probabil voi schimba cu ocazia asta stopurile si evacuarea,va veni si randu lui in service

CoCaine 26-01-09 19:46

Scuze pentru offtopic,dar care stiti ce a mai facut Emil cu S2-ul?Stiu ca l-a lovit putin..:sad:

PaulMIG 26-01-09 19:56

maine se apuca de reparat serviceul. o sa mai bage niste bani in el si il bibileste. va primi o noua vopsea si nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea. Va iesi intr-un final o masina tare.
Ps: Nu e offtopic;)

CoCaine 26-01-09 20:01

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2013001)
maine se apuca de reparat serviceul. o sa mai bage niste bani in el si il bibileste. va primi o noua vopsea si nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea. Va iesi intr-un final o masina tare.

Vesti bune de la Sibiu:D La motor a facut ceva sau e stock?

autOcty 26-01-09 20:05

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2013001)
...nu o sa mai participe la slalom paralel cu ea...

hai mah...daca avea suspensii si scut adevarat era perfect ;) (dovada ca or rezistat atatea!!!) pacat ca nu mai vine la slalom;)

PaulMIG 27-01-09 09:22

La motor nu sunt planuri decat intr-un viitor mai indepartat....poate. Octy, avand o masina unicat in RO mai bine o ingrijesti decat sa tragi de ea in regim de cursa. Si oricum la slalom paralel o sa fie competitie, va participa cu o alta masina, cat se poate de similara dar fara turbo;)

autOcty 27-01-09 11:46

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2014240)
La motor nu sunt planuri decat intr-un viitor mai indepartat....poate. Octy, avand o masina unicat in RO mai bine o ingrijesti decat sa tragi de ea in regim de cursa. Si oricum la slalom paralel o sa fie competitie, va participa cu o alta masina, cat se poate de similara dar fara turbo;)

bafta lui ;) (mai am inca sanse si in fata celor mari (nu cei din cnr) deci vedem noi ;)

lupalb 28-01-09 15:00

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2014240)

Se anunta vremuri grele la slalom paralel??
Migule, cand a zis omu` ca vine cu masina noua??

PaulMIG 29-01-09 16:19

6 Attachment(s)
Pisu lumii masina asta. Ce handicapati or avut-o nu stiu. Cre ca isi bateau joc de vecinii din sat si mergeau cu ea la furat. Suna tobele alea ca toti dracii.

mihai_marian 29-01-09 16:38

fi atent ca pana si geamurile din spate si luneta sunt vopsite in culoarea masinii !!!!

autOcty 29-01-09 19:00

pacat de ea!!!

bulldog_cox 29-01-09 19:40

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2020958)
Pisu lumii masina asta. Ce handicapati or avut-o nu stiu. Cre ca isi bateau joc de vecinii din sat si mergeau cu ea la furat. Suna tobele alea ca toti dracii.

a cui ii masina acum?, oricum fostul proprietar si-o batut joc de ea

PaulMIG 29-01-09 20:22

Masina e a lu bart. O cumparat-o pentru spoilere, faruri, oglinzi si alte piese care se potrivesc pe S2. Restu e material de concurs pt slalom paralel...

mihai_marian 29-01-09 20:33

si cat a costat masina???

bulldog_cox 29-01-09 23:29

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2021549)
Masina e a lu bart. O cumparat-o pentru spoilere, faruri, oglinzi si alte piese care se potrivesc pe S2. Restu e material de concurs pt slalom paralel...

...si-o luat piese:) bravo e si quattro?

CoCaine 30-01-09 13:18

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 2022133)
...si-o luat piese:) bravo e si quattro?

Doamne in ce hal arata masina :shock: Am si eu aceeasi intrebare,e Quattro?
Motorul e ala de 112 kw (170cp) nu?Cat a costat masina?

PaulMIG 30-01-09 15:12

dap. 170 quattro. Masina trage chiar bine, are si un fel de suspensie sport, un pic mai joasa si ceva mai rigida. 1500 euro

lupalb 01-02-09 16:52

Quote:

Masina este foarte tare. Cel putin toba aia face ca lipsa de casetofon/mp3 sa fie neinteresanta.
Imi place stilul feng shui pe care il are masina , vopseaua in valurile dunarii ce curge de pe ea, verdele acela ca un ganiatz de gasca , sublim ce sa mai. Ajungem totusi la capitolul MOTOR si INDEMANARE, si SUNET.... Aici sta altfel treaba.
Per ansamblu, pentru ce ii trebuie lui... FOARTE TARE masinuta.

mihai_marian 02-02-09 17:43

3 Attachment(s)
Fiesta GFJ, 95, motor 1.3

bartolomeus 02-02-09 21:28

Quote:

Cum poti sa zici asa ceva despre masina mea? Lumea rea...

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning