![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Quote:
|
Le dai gaura si le pui antifurt. O sa le masor si iti zic diametrul.
|
Quote:
|
am nevoie de 4 roti (janta + anvelopa) in vederea trecerii unui ITP.
dimensiuni necesare 175/70 r13 sau 175/65 r14 prindere 4x100 honda civic sedan din 93. imi trebuie pt 1-2 zile max le dau la schimb cu ale mele ... 195/60 r15. Cine are si vrea sa ma ajute rog sa-mi dea PM |
am uitat sa specific .... contra cost ... evident ... nu degeaba!
|
Quote:
|
am rotile prea mari ... oricum dau ceva la ITP sa mai inchida ochii ... da e de bun simt pana la urma sa nu ma duc cu senilele alea ca prea bat la ochi :)
|
Am nevoie de un meserias pentru reparatie caseta directie VW T4.
Recomandari ? |
1 Attachment(s)
O firma care face autocolante in brasov?
Am nevoie de un autocolant de dimensiunea 700x 400 |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare. Am si eu o intrebare: stiti cumva unde gasesc in Brasov folie care se aplica prin tehnica hidrotransferului. Ulterior o sa vad modele disponibile si pret.
Mersi! |
Quote:
|
Salut,aveti idee unde gasesc un electronist bun pentru a repara un calculator la opel 1.7dti?
|
Quote:
|
Quote:
|
caut un atelier pentru recondiționat caseta de direcție (fara servo) .Caseta este de Fiat Punto.
|
Quote:
vezi modele live nu din poze 0758076282 brutus |
salut,caut pe cineva sa imi faca niste colante specifice renault...
un numar de tel,m ar ajuta multumesc |
Te as putea ajuta eu cu colante ce te at intetesa?
Stie cineva o vopsitorie mai ieftin si cat de cat ok? As vrea sa vopsesc o bara fata. |
Am nevoie de putinarasina pt fibra, de unde as putea lua din bv? Imi trebuie maine neaparat.
|
Salut, imi puteti recomanda pe cineva care se ocupa cu roluit aripi?
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o cheie de demontat bara de direcţie?????
Multumesc |
Am si eu nevoie de o teava de esapament de 40diametru si lunga de vreo 30cm.Are careva?
|
Salut, am o Astra H , cu plafon panoramic si imi ploua in interior. Scurgerile sunt ok, nu sunt infundate. Ma puteti ajuta cu un contact/persoana care se pricepe pentru rezolvarea problemei?
|
Unde pot gasi in Brasov o firma buna pentru echilibrat cauciucuri ? Daca au si departament de vanzare cu preturi ok e si mai bine.
Multumesc. |
Firma de echilibrat cauciucuri nu exista, exista in schimb firme care echilibreaza roti, una buna care face treaba: Service Arinovis Brasov - Traian 91 Servicii oferite:
- montat-demontat anvelope autoturisme pana la ‘30 - echilibrat roti autoturisme pana la ‘30 - stand reglare geometrie directie autoturisme - service rapid Program lucru: zilnic 8 - 18, Sambata 8 - 13 Contact: Str. Traian nr.91(dupa Piata Traian) Tel.: 0040 268 306 323 Au si anvelope de vanzare, acum tu vei hotari daca preturile sunt avantajoase sau nu. |
Ma gandeam la echilibrat roti si am scris cauciucuri :))))
|
caut un service in brasov , care sa poate schimba garnitura de chiuloasa la un e46 316i facelift din 2002. poate recomanda cineva pe careva ? multumesc
|
Fast Boys Service, strada Livada Vulturului, Sorin 0742 984 629
Asta e doar asa o recomandare in caz ca nu ai unde sa o schimbi desi la acest gen de masina si tip de motor nu ar trebui sa fie vreo problema la nici un service actual din Brasov. |
Salutare
Stie cineva in Brasov un atelier unde pot imbraca in piele un volan si un schimbător? Merci! |
Salut !
lucreaza cineva cu aerograful in Brasov? |
0746.531.711 Dan
|
Modifica cineva incinte de subwoofer in Brasov? Vreau sa o fac pe a mea cat mai "slim", si as apleca la cineva specializat.
|
Bigu prezent aici printre noi 0722 594 964
|
Merci frumos. Intre timp am vorbit si eu cu cineva, o sa vreau sa fac ceva in aparatoarea de la roata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning