![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Quote:
La partea cu revenirea la harta stock.... si eu am fost sfatuit sa revin din cauza faptului ca scot foarte mult fum cand ii dau talpa, dar dupa ce am inteles fenomenul, nu m-a mai interesat aspectul si am ramas cu harta sport. Efecte negative.... deocamdata doar un consum marit, mi-au spus mai multi ca durata de viata a motorului scade proportional cu procentul cu care ai crescut puterea. Ai crestere de 30% reduci durata de viata a motorului cu 30%. Dat fiind ca un motor diesel are durata de viata 800.000 km, nu imi fac griji pentru acest aspect. A.. si un alt efect negativ, a trebuit sa schimb consumabilele mai des si sa pun mai de calitate, adica costuri mai mari la revizie. In rest toate bune si frumoase. Parerea mea este ca daca pica ceva la masina nu e din cauza remapului. La o crestere de 30 CP cum e in cazul meu, nu are cum sa afecteze ambreiaj, planetare sau alte ansamble. Atat timp cat limitarea e la locul ei nu prea are cum sa afecteze motorul. Ce pica la masina pica, ca le vine timpul si asta e. Nu stiu daca fac bine cand iti recomand asta, dar daca iti place cum trage si cum se comporta masina dupa remap, ramai cu harta sport. |
stie cineva pe careva care da comenzi pe e-bay?
|
da...cauta la member list,userul :razak.....el aduce orice de pe ebay....
|
Quote:
stii care e faza???aspectele negative le auzi tot timpu de la cei care au "auzit" de la cineva ca i s-ar fi bulit cuiva la motor ceva din cauza remap-ului.eu cu cati posesori de masini resoftate am stat de vorba nici unu nu s-a plans si vad ca nici tu nu faci exceptie. si eu tot in categoria "multumitilor" ma aflu,dar stii cum e auzi tot timpu cate ceva...parca nu poate fi totul perfect :lol:. mie oricum imi convine mai mult cu harta asta...iti dai seama. chiar dupa ce mi-am facut resoft-ul am vrut sa vad daca intr-adevar am puterea care mi-a precizat-o cel care mi-a "inviorat" motorul si m-am dat cu un golf 5 2.0 TDI 140 cp si am ramas cu gura cascata sa vad ca la 400 de m ma face doar cu jumate de masina in fata eu avand pe carte 85 kw (115 cai cred).deci puterea care mi-a precizat-o baiatul care a resoftat-o intr-adevar e acolo.mersi pt raspunsurile oferite si daca ajungi vreodata prin botosani si vrei sa ne dam poti da un PM:D.bafta |
Kiro.....tu ce configuratie stock ai la masina? si cat ai dupa resoftare? in ceea ce priveste consumul ce poti spune?
|
Quote:
dupa resoft - pe la 140 cai de consum ce sa-ti zic...in regim de condus normal e cam acelasi,poate putin mai mic,iar daca te dai la ea iti consuma putin mai mult.eu zic ca e o diferenta prea mica la consum...poate chiar insesizabila. |
Parerile cu resoftarea sunt impartite....m-a batut si pe mine gandul sa fac, dar vorbisem cu un amic care era mecanic pe la reprezentanta VW....si nu prea mi-a recomandat....pt k uzura motorului este mai mare....se referea la turbina in principal apoi si celelalte...Ms :-)
|
ce mai spuneti voi?
|
Quote:
@kir0087 De dat, o putem face for fun. Eu am plecat de la 75 stock si dupa remap si catalizator am ajuns pe undeva pe la 110. O sa ne dam pe bune cand ajung la stage 2, dar chiar si pana atunci, oricand cu placere. |
astazi am descoperit si eu cva ce poate voi stiti de ceva timp :blahblah:...am observat ca de acum pe certificatele noi nu mai apar dimensiunile rotilor sau alte dimensiuni admise poate in curand o sa putem pune folie si pe fatza fara nicio problema sa faci masina in zeci de mii de culori, neoane, spoturi si multe altele :dance:
|
Super! Speram sa se poata pune tot ce vrem. Ca acusi imi iau si eu masina.:lol:
|
daca e ca in restul europei, toate chestiile astea apar in CIV, pe care esti obligat sa il porti dupa tine si sa il prezinti agentului la cerere.
|
sunteti de acord cu legea bagata de primarie sa vi se ridice masina din locurile nepermise de parcat??
http://www.telembt.ro/zeci_de_victim...ari-a4705.html |
A B S O L U T DE A C O R D !!!! :D
|
Me too :D abia astept s-ajung in oras sa vad 2 benzi pe Marchian si 3 pe Calea Nationala :D
|
Quote:
Strazi pe care ridica is : parcarea de la romarta si visa-vi pe strada Ion Pilat adik de unde sta mad in deal unde intoarce tranvaiu 101 la regal si cam atat am inteles |
A ridicat si de pe Calea Nationala, la bazar .
|
si pe acolo pe la fortele de munca...nu stiu cum se numeste strada....cuza voda?
|
dar.... cam scumpa taxa sa iti recuperezi masina 200ron ridicarea si 50 ron amenda
|
Au facut curat si prin fata la simi si oliver. Nu stiu unde o sa mai parcheze simi si tibi cand vin de la facultate.:)) Am vazut 04 ABM-ul pe trotuar, da acolo deja s-a umplut.
|
Ala o sa stea parcat o bucata acolo.. pana vin eu... ca deocamdata n-are cine sa-l conduca :D :))
|
Quote:
|
Da il mai vedeam prin oras. Acu e doar al tau?:) Si pentru cat timp?
|
Da, i l-a suspendat oleaka :D 3xtreme nush pentru cat timp.. pana cand l-o lua napoi :D
|
montaj profesional,alarme auto,xenon,si altele. 0745420599
|
Quote:
|
:-( Nu stiam unde sa postez asa ca spun aici:-( Vand Supra functioneaza perfect deci asta nu e un motiv... :-(( Daca este cineva interesat...
|
Quote:
|
nu stiu de ce dar ma asteptam sa se intample... :D
|
De ce Claudiu? omul si-a luat o masina forjata, a forjat-o si el....si acum o da la altu ...simplu :-P
|
hi hi era nevoie d niste bani dar cred ca se rezolva altfel dau loganu lu mama daca e interesat careva 3800E are doar 56 d mii km care se vinde prima... sper ca loganu:mrhappy:
|
vllladutz, nush daca a fost forjata prea tare masina aia.. stiu ca tipu care a avut-o, o ingrijea calumea:D
|
Andrei, nu e cumva din cauza consumului? Ca la asta te cam omoara, mai ales acum cu criza asta.:)
|
nu e vb de consum pt ca atunci cand am luato am fost si sunt constient de faptul k papa mult nu deci am fost sincer si trebuie suma asta de 3800e si daca se da loganul o sa vedeti mult si bine supra in orash.:pelvic_th
|
daca ai pune si niste poze,arfi bestial,crede-ma
|
Daca treci pe la stadion sa te uiti in stanga si in dreapta ca poate observi o supra. Nu iti trebuie poze. Mai faina-i live. Si vezi ca era o poza pe undeva pe forumul asta cu TOY-ul.;)
|
acolo statea ascunsa?eu am cautat-o de mi-au sarit ochii......
|
Deci ai gasit-o pana la urma? Felicitari!;)
|
nu am gasit-o....de maine incep cautarile....merci de info....
|
Chestiile astea chiar nu le puteti discuta pe mess?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning