![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
A fost o parere nu saritzi totzi pe mine :-j si da am iesit sa fumam o tzigara si sa verificam presiunea la rotzi ;)
|
nu trebuie sa le dam explicatii, nu au ce sa ne faca daca stam cuminti doar deaia e parcare ....ca sa ne parcam masinile.... toata chestia e sa stam in banca noastra...fara cauciuc ars
|
nu pot veni plec la tara peste 1h:( hf without me ...sa faceti poze si filmulete sa vad si eu
|
nasol frate .... nu poti veni pana maine seara??
|
nu :( numai duminica dupa masa ma intorc :|
|
pai ar cam putea sa faca ceva, e grup organizat .. cica
|
mda....cam ai dreptate skylin3
|
La iesirea din Deva, spre Mintia (pe drumul spre cabana Caprioara) a fost o tentativa de targ auto. Ar incapea lejer vreo 30-40 de masini acolo! Ar fi o locatie ok, iar daca ar putea careva trage o fuga pana acolo sa vada ce si cum, ar fi si mai bine! ;)
Eu tai porcu' sambata, dar sper sa ajung diseara pe acolo! |
Sa vad dak fac rost de masina cuiva sa vad cum e p-akolo ca a mea nu are rovinieta :rolleyes2 Nu promit dar incerc :crazy:
|
Quote:
|
Quote:
|
mnoh zicetzi unde ne intalnim pana la urma?:lol: parerea mea e k ar fi cel mai bine sa ne intalnim in parcare la cetate. nu cred k ne au treaba castravetzii sau shtiu eu ce garda daca nu facem scartzaite, liniutze, drifturi, bla bla 8)
|
da mah....asa-i cel mai bine...mergem la cetate si gata...de acolo ne strangem intr-un club(bar) ca si data trecuta si gata....dar la ce ora? seara se face acum mai repede...eu spun ca la 18:00 ar fi oK...sau mai tarziu....cum vreti
|
eu votez pt ora 18:00
|
prea devreme totusi sa fie cat de cat mai tarziu :crazy: un 20:00 ;) mai este pana maine cat mai multe pareri ar fi bine si gasim o cale de mijloc :D
|
ah adeci vrei sa zici 18:30 ;D,..las k dau o fuga si pana la mintia sa vedem cum e pe acolo doar sa stati maine ON,pe la amiaza dau un rsp,..ar fi fost o chestie sa vrb cu paznicul unde a fost inainte targul de masini la santuhalm si acolo e loc si nu ne are chiar nimeni treaba ,...si e si zapada cred k nu a maturat o nimeni;))))
|
Nu se poate in fostul targ de la Santuhalm...e privat si e o firma/depozit :)
|
eu votez parcarea de la cetate ;)
|
Quote:
E loc destul pentru toti .. nu ne fugareste nimeni .. |
mai baieti uite k am fost la mintia-caprioara dar acolo unde se vroia sa fie candva un targ auto e numai iarba si terenul nu e chiar drept,...oricum vad k sunt ceva cu vot pt cetate,...sau ar mai fii ,bejanul desi nu e prea frumos amenajat dar ,.deh era o idee,...;)))
|
ce ar fi sa ne intalnim in parcare la cetate, sa bem un suc si sa facem o tura "4tuning miniparade" pana la bejan... asha toate mashinile. e doar o idee, mie mi se pare foc
|
Eu ii sustzin pe sNap7 si pe driver_xs ca si loc si ca si ora :-)
|
mnoh putetzi sa fitzi la 7 in parcare la cetate?
|
Ai mah rabbdare ca inca nu s-a hotarat nimic din kte am obsv o sa fim cam 5 :))) asa ca sa mai asteptam oleak sa vedem ce zice si:arrow: Sonic:!:
|
Intalnire 4tuning Hunedoara / Deva !
Unde ? In parcarea de la poalele cetatii din Deva Cand ? Sambata, 01.11.2007 la orele 19:00 E o parcare publica, daca stam linistiti de povesti nu ne va fugari nimeni .. |
Nu trebuie sa asteptati sa zic eu :) ...e bine la 19 la cetate si de acolo om vedea noi...sper sa ajung si eu daca fac rost de o masina ca sunt plecati ai mei la tzara cu caruta :lemon::omfg:
|
l-atzi auzit pe sonik! yo la 7 sunt acolo, un peugeot 206 albastru si HD-64-ATI cu o dacia 1300 gri
|
tu vi cu 2 masini?
|
Quote:
|
deci la 19:00 la cetate....
|
ok oamneni buni si nebuni la 7 acolo ,apoi o parada pana la bejan cu 40 pe ora :))si mai vedem apoi,...
|
oke, sa vad cum si cu ce ajung
|
Quote:
:-) |
sunt din mizeria, pardon simeria :) am vb cu un amic, sa vad ce spune, venim cu Lupo GTi B) ... multam de oferta.
|
ok ,cu placere,...oricand
|
Oo .. degeaba m-am deplasat din casa la intalnire ca nu pierdeam nimik daca nu mergeam ..
Nasol, de data asta chiar a fost nereusita total |
De ce(ca am fost putini?) ? unde ai plecat :p? pana am ajuns eu nu mai erai...am mers la suc la fostu bobo sau cum ii zice...mersi mult inca o data baietilor care m-au dus si adus inapoi la hunedoara!!
Pozele le pun maine ca nu le pot descarca acum pozele :) |
Quote:
Au fost doar vreo 7 masini, fiecare cu ce-l doare .. Eu m-am dus cu baietii din Brad si cu cativa prieteni din Deva la clatite, langa Bobo's Pub. Nu .. nu mi-a placut .. deloc |
Am fost si mai putini ca abea ieri am discutat la obiect cand si unde o sa ne intalnim...unii nu au vazut ..alti au avut treaba...se mai intampla:peace::drunk::D
da' mie mi-a placut! m-am simtit bine :):hug: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning