![]() |
Please Help Me...... :!: ...cine are melodia asta
2 Pac & Outlawz & DMX & Lox and Jay-Z - Thugz at Arms plz... :roll: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Maicale , taicale, n-am cerut melodia, am zis doar k e veche si k o auzeam in Temple....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
pai din moment ce ai postat aici ? postai la recomandari daca era ceva..
:lol: :lol: |
Suie Paparude - Atac la persoana
o vreau si eu va rog frumos ( melodia )... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Mersi mult.
Pt. cei kre vor sa simta bassu pana in degetele de la picioare, ascultati melodia asta... PEACE :peace: |
fix in degetele de la picioare :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
vreau si yo mel crazy forg daca se poate pls .......daca a mai fos pusa sry
|
nu exista melodie crazy frog.......crzy frog e dj-ul care face katerinka de mai multe melodii....cum e axel F a lui music instructor.....vezi k are album....
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Si uite ca exista si crazy frog...
|
Merci Mult ZerO_Cool ... caut melodia asta de nu jtiu cat timp.... :D
|
Cu placere.
|
10x
|
vreau si yo David Gueta(sau cum se scrie) - The world is mine...dar vreau melodia ORIGINALA...ca mixuri am o gramda :)
|
1 Attachment(s)
Asta e ?
|
ms man...n`o gaseam pe retea,pe dc++ si sa stau s`o iau de pe extern mi`e lene :) ms inca odata !!
|
1 Attachment(s)
apelez si eu la voi cu o mare rugaminte, caut o melodie si nu stiu cine o canta, eu am doar instrumentalul iar astazi am auzit melodia completa dar nu mi-am dat seama cine o canta, erau niste fete (sau doar una singura) !!!
va rog sa downloadati melodia sa o ascultati si sa ma ajutati sa aflu cine o canta. multumesc mult |
Re:
Quote:
|
brandy and monica - the boy is mine 8)
|
da..
boss .. vezi ca melodia e ceva de genu .. Monica&Brandy - The boy is mine .. sau Brandy&Monica - The boy is mine .. poate ma insel , desii nu cred .. incearca si vezi daca asta e ;) bafta p.s: blowwind .. esti PILAF :)) p.p.s: si poate ma insel eu .. si chiar e destiny`s child =)) hai boss lamureste-ne :)) |
super piesa :lol:
intr-adevar e Brandy & Monica - The boy is mine thx to all :D |
1 Attachment(s)
:wink: :arrow:
EDIT:dupa aia am vazut...same time post... |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
ptr moxxu , numai el ar putea sa caute 50 cent in da club , 21 questions , si pimp ;)
|
vreau si eu va rog frumos soundtrackul de la The Last Samurai ...
dar nu cum mi-ati dat soundtrackul de la Juiced ... : / later edit : forget about it .... m-am descurcat .. : / o sa va pun coloana sonora ... sper sa va placa .. ca daca nu .... |
Fo' Sho' Nigga'
PEACE :peace: |
Mai vreau si eu cateva melodii pls :
B2K - BUMP BUMP BUMP B2K - I NEED A GIRLFRIEND P. DIDDY - SHAKE Ya' TALLEFAITHER ( cred k asa se scrie ) P.DIDDY - BAD BOY 4 LIFE DESPINA VANDI - MAGAPAS ( ASTA E PRIORITARA ) MERSI PEACE :peace: |
4 Attachment(s)
8) :arrow:
|
home sweet home..am si eu nevoie de o melodie..dar nu stiu cum se numeste..sper s-o recunoasca cineva :roll: e ceva in genu \"monday night to the club..tuesday night to the club..wednesday night..what a headake..but i went to the club\"..e data des pe r.deea(cred) si maxima(daca se prinde si la noi)..va rog,daca o are cineva :wink: merci
|
Stiu ca sunt offtopic, dar am si eu o intrebare: cum ai reusit sa ajungi la -71 de posturi? :lol:
|
Re:
Quote:
|
mda, zero cool , daca te gandesti un pic , nu ai de unde sa ramai cu -34 de posturi sa zicem ,din topicuri sterse ...
daca scrii 5 posturi , iar alea sunt sterse ... cu cate posturi ramai ? -5 ? don`t think so ... doooh ! in fine .. CAUT si eu varianta DE PE CARIBE 2005 sau CARAIBE 2005 , nu sunt sigur .. anyway varianta dp caribe 2005 la melodia Hector El Bambino Feat. Divino - Esta Noche De Travesura .. plz ! melodia aia face shushu pe Gasolina .. so .. e prea grava.. cine-o gaseste e zeu .. eu o caut de cand am venit din spania , si n-am gasit decat o varianta mai lame ... |
|
varianta CARIBE 2005 ?
daca aia e , esti zeu te anuntz.. |
esti bun frate :D mersi ..
melodia asta rupe Spania in DOUA ! asta si cu gasolina ;) mie-mi place ... nush cum vi se pare voua mersi din nou ;) zeule :P |
Cu multa placere.
|
hmm..mai intreb de o melodie,care sigur multi o stiu,si sper ca stie cineva cum se numeste..e un fel de house(cred:) ) dar lent..\"come touch me baby..i need to feel love..come hold me babe..i need to feel love..i need to feel love..i`m in love in love in love..\" ceva de genu..o canta o tipa.. :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning