![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
au! nasol tare :(
|
eu nu am patit nimic :d am franat la timp..loganu nu a avut timp.
|
IN SPECIAL PENTRU CEI DIN BRASOV : ieri veneam dispre oras..la iesirea spre harman.. 2 benzi pe sens...aveam 100 la ora..pe banda 2... in fata mea o octavia.... franeaza si trage tare de masina pe banda 1... pe 2 era un bou oprit care vroia sa intre la Oneves.. (un magazin) noroc cu ABS-ul..am franat puternic si am luat viraj tare dreapta si m-am strecurat printe bou si un papuc de pe banda 1. Ok.... merg acasa... pe seara vin iar spre Bv.... fata in fata cu Onevesu vietzi....o dacie pe banda 2...vine un Passat nu-i obsearva intentia.... poooocc.....a infundat Dacia aia pana la jumate...s-a invartit ca titirezu pe drum...passatul si el muci...deci mare grija zona aia ca-i pericol.. A... sa nu uit... chiar langa pasarela de dupa Harman.. prima oara cand am mers in Bv ieri.. pe la ora 9...un ditamai tirul rasturnat intr-un sant...pe la 1 cand m-am intors tot acolo era..se chinuia o macara sa-l scoata din sant. imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la mine...
|
Tot pe DN1 dar pe la campina..in aceeasi zi cand a intrat motoru in Caddy ala... stiti ca pe acolo e drum larg se merge destul de tare...un Polo iese de pe o strada laturalnica...nu se asigura bine..intra...si il loveste din plin in lateral un logan..tot asa...muci si loganu si polo...
|
cand vi prin bv sa anunti sa nu iesim din casa ca dupa cate se vede ai "noroc" la accidente...:)))
|
razi tu frate..dar nu-i rasu tau..mai bine zi doamne fereste...cand circuli vezi multe..tu poate nu circuli...sau il ai pe Norocel cu tine..aia e...astea-s soselele patriei...cand vin in Bv as vrea sa anunt toti nenorocitii in care geme adrenalina si fac raliu prin oras..sa-i anunt sa stea acasa ca pe drum mai circula si oameni fara aptitudini de piloti
|
apropo de "noroc". da ..atunci a fost o zi mai nefasta... ce crezi ca acum sunt vanator de accidente? :)) poate nu stiai de accidentu de la moacsa dintre nova si golf..unde au murit 2 oameni..sapt trecuta... 10.000 in bag cam in 2 luni asa. cu masina personala. deci .. mai circula si ai sa vezi ;)
|
Nu, deci va rog. Inteleg ca aici se arata accidentele si asa. Dar va rog , nu puneti poze cu oameni zacand pe jos ca nu imi prieste de loc. Va rog, sau macar anuntati sa stiu ce ma asteapta in poza aia. Deci atatea porcarii am vazut ca nu mai pot vedea asa ceva. Inteleg, puneti masinile sifonate etc... dar nu oameni zacand pe jos. Va multumesc!
Dj_Geo are dreptate, drumul ala e moartea. De fapt, tot drumul e moartea, la cat de praf e drumu ala dintre Bv si Harmana. La 100km/h iti face volanu in mana ca o bormasina, sa nu mai zic ca zici ca esti pe valuri... |
3 Attachment(s)
Mi le-a trimis un prieten. :shock:
|
Va rog sa continuati aici.....
https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea/page-105.html dj_geo_bv te rog sa numai scrii 2 posturi unul dupa altul la interval de 3 min.Poti folosi functia Edit.daca nu stii cum da-mi pm. |
scuze Crystty. dar mi-am adus aminte asa pe rand intamplarile. nu fai fac! :D Sonny. ala-i accidentul de la moacsa. :(
|
astazi la ora 20 in intersectia Mihai Viteazu cu strada Morii un motociclist cu o honda cbr si un renault trafic accident grav nustiu cine a fost de vina o sa revin cu poze ca am facut si poze dar sunt cam socante nu stiu daca este corect sa le pun sa vad ce gasesc printre ele , motociclistu sifonat rau .
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
a fost unu saptamana trecuta in prejmer...cica a fost urat :( are cineva poze,filmulete ?
|
azi le-am vazut pe toate, era unu pe scari la univ (passat parca), acolo unde abia le-au renovat...are careva poze?:| mi s-a facut mila de masina...cum o fi ajuns acolo ?:| ce credea ca e rampa sau ...:-?? in orice caz...pacat de masina...si dupa ce ca statea cu ditamai scara de beton sub ea...s-au mai si urcat vreo 3 in portbagaj, sa faca balans sau nu inteleg ce vroiau sa faca...dar a trosnit masina saraca din jumate...nu am apucat sa fac poze sau sa vad cum s-a terminat...probabil sasiul e praf! stie careva mai multe detalii?mai ales ce o fi fost in capul soferului?
|
kiry.. am mai vazut dobitoci din astia...mai ales pe colina la fac.... aia e..are tata bani....chichen bv... in accidentul din prejmer a murit femeia din dacie. a dat cu capu de stalpi
|
geo...stiu ce e pe colina :)) dar totusi ...mi s-a parut prea de tot..cum naiba sa cobori scarile cu masina?:)) imi pare rau de femeia din prejmer...dar uite daca in parcare se intampla asa..iti dai seama ce fac astia pe strazi?:|
|
kiry omule..eu am vazut un dobitoc cu un logan care cobora scarile alea pe colina cu vreo 30 la ora....am mai vazut un nebun care m-a depasit( normal doar el avea ochelari de soare si conducea labartzat cu o pana peste volan..una pe schimbator pana pe cracii gagicutei..intra in curba aia mai mare...si pooooooooooccc.. frontal cu o laguna....:d nu inteleg ce pana mea ii apuca adrenalina pe toti pe drumu ala..care e praf :D. aia e...are tata bani...:))) nu stiu..ma gandesc daca ar fi pe bani lor nu ar mai face asa ceva...dar cum ziceam..areee tata bani
|
pe grivitei a fost un opel astra g acrosat de o basculanta ieri pe la 4-5
|
lasand putin masinile...poti sa mori mancat de urs :| cine e din brasov si a fost pe sub tampa azi stie la ce ma refer :| cat de aiurea...:| p.s sry de off topic, but it's sad :(
|
Stie cineva de accidentul din Prejmer de aseara,am inteles ca a fost implicat un JEEP si o motocicleta,s-a soldat cu 4 morti si un ranit grav din cate am auzit,o victima am vazut-o eu acoperita de un cearsaf,insa eram in trecere si nu am putut afla mai multe ori face poze!
|
da stiu eu am fost acolo..deci a fost asa... unu cu loganu a oprit regulamentar sa-i dea la o femeie de 46 de ani prioritate pe trecerea de pietoni.... din spate a venit unu pe un scooter din ala de prinde 120...si a intrat in plin in femeie..pe scooter mai era o fata...scooteru a zburat la aprox 15m de trecere iar cei doi in santul din dreapta..femeia a fost aruncata pe strada .. a murit pe loc. este matusa unui politist din Prejmer. a fost deviata circulatia aprox o ora si ceva..ala de pe scooer e grav ranit..are 20 de ani nu avea permis pt motor si din cate am auzit mai are dosar penal pt furt... povestea lumea pe acolo ca mai facuse cateva ture in viteza..probabil sa-iarata la gagica ce tare e el...ea nu a patit mare lucru ..oricum.castile erau pline de sange..femeia defigurata..urat de tot..si nu stiu daca au trecut 2 sapt de la celalat accident..care s-a intamplat la 30 m mai sus....:( nu e vb de nici un Jeep nu au fost 4 morti. doar femeia de 46 de ani. cei 2 de pe scooer raniti..el mai grav ea mai usor)
|
A mai fost un accident cu un Jeep in ozun pe DN13 in care a murit un motociclist exprimentat din CV, din cate am inteles eu de pe forum de motociclism, mai multe detalii.
http://www.motociclism.ro/forum/inde...owtopic=249072 |
Inseamna ca de ala de la OZUN mi s-a spus dar tipul nu stia unde defapt a fost,si eu l-am vazut pe cel din PREJMER!Doamne fereste!
|
Cica a murit si cel care conducea scooterul..azi am aflat.
|
Acum 30 min la 10 m de casa mea.. e un deal destul de abrupt... vecinul de vis-a-vis a cazut in cap de pe un ATV de 750 sau 800 cc. a accelerat tare si s-a dus pe spate.... acum e la Judetean. :( ... pfff..e jale cate am vazut in ultima vreme
|
Bai fratilor deja imi e asa rusine sa tot scriu in topicul asta..se pare ca am devenit "abonat". pe bune imediat ma luati la misto sau poate ziceti ca fabulez...dar drumul asta intre Bv si Intorsura buz e blestemat. Ieri pe trecerea de pietoni de la liceu a fost omorat un copil. a venit unu tare dinspre bv si nu l-a mai putut evita. :(
|
E drumul f bun,asa baietii baga piciorul in acceleratie,intra la liceu cu 80-90,nu tin contul de semnul ala cu Limitare de 60,inainte sa intri in comuna.....acolo ar trebui sa fie plasat un radar........si nu ar mai exista astfel de accidente,de fiecare data cand trec pe acolo reduc viteza numai din cauza trecerii de pietoni.....si imi mai plac de aia cu cotetele de DACIA din anii 80,care pe timpul noptii nu sunt semnalizate(ca nu le merg farurile).era sa o patesc intr-o noapte din cauza asta!
|
Ieri seara pe la ora 20:20 la Ceasu rau din cauza semaforului ce a ramas blocat pe rosu la "0" secunde mai mult de jumate de minut doua masini au intrat in coliziune laterala... parca un Audi A6 ce venea dinspre Panini, si un Passat ce venea dinspre hidro.. vinovat fiind cred cel cu Passatu.:???: Are cineva poze?
|
Azi la ora 20:30 la podul de la Harman spre Lunca Calnicului, o dacie rosie s'a ciocnit frontal cu un golf 3. Erau avariate destul de rau, cred ca cel cu dacia care avea nr de Galatia a luat'o pe sensu unic pe sub pod.
|
la 20:30?daca nu ma insel(sincer nu m-am uitat expres la ceas) am iesit pe la 19 si ceva pe balcon k am auzit salvarea si am vazut aglomeratie acolo.adica no stau in Harman si am vedere exact pe directia aia.stie cineva mai multe detalii?
|
Quote:
|
Pe Victoriei astazi un seria 7 model mai vechi a lovit o nova parca
|
parca au luat-o toti razna de la caldura...cat am injurat in zilele astea pe cei care schimba banda fara sa se uite in oglinda :cry:
|
cred ca de la incalzirea asta globala..oricum ar trebui sa incerci un bucuresti acuma zilele astea , da sa fi pregatit cu pomelnicu sa cobori sfintii din cer in ordine alfabetica.apropo tu esti cu honda del sol aia rosie?ca am vazut-o zilele astea.da sincer sa fiu nu mai stiu unde :D
|
nu, cu una neagra cu nr provizorii. aia rosie am vazut-o la transformator, la sensul giratoriu de la mihai viteazu...
|
http://www.protv.ro/filme/accident-g...le=60734#60734
stie cineva mai multe detalii?daca da il rog sa posteze aici.e important.mersi anticipat |
Ala era cumva un Corrado?
|
bravo sonny...ai fost cel mai tare...incerc sa aflu detalii ca am auzit ca cel care a murit e un prieten si pe tine te intereseaza daca ala a fost corrado....deci chiar nu stie nimeni nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning