![]() |
Re: Boicot Benzinărie , 26.12.2010 , ora 15.00 , Fântâna Mioriţa
Pai mai bobi tu esti doar un simplu angajat nu patron ,asa ca nu stiu ce te deranjeaza?:rolleyes2
|
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
|
Pentru cei care nu au citit celălalt topic ...următoarea întâlnire o să fie ( MARŢI , în rondul de pe Kisseleff la ora 15.00 ) :)
|
Quote:
contactativa prietenii de pe bloguri,da-ti pe twetter,alte retele de social`,forumuri de masini si chiar fluturasi la stergatoarele masinilor de la voi din oras ! |
Quote:
|
Quote:
|
Credeti ca o sa va asculte cineva sau o sa faca cineva ceva pentru voi,cred ca sunteti destul de mari sa va da-ti seama ca jocurile sunt in alta parte.Cu asta va salut si nam de gand sa mai postez nimic altceva pe aceasta tema.
|
Da...noi ne strangem si maine ca sa impartim flyere!
|
Din pacate pentru tine, se mascheaza numele benzinariilor in reportaje. I-ar treaba cu blocatul este cu totul altceva si alte cerinte. Nu stiu cum la prima actiune vanzatoarele nu erau suparate, din contra am facut si o mica gluma cu ele, si apari tu care nu intelegi ca te vizeaza si pe tine actiunea, sa ne incurajezi.
Ideea ta o poti pune in practica pe cont propriu, urmeaza exemplul lui Santos. Cu cat mai multe proteste de diferite naturi, cu atat mai bine. |
Quote:
pai hai sa incercam sa facem si in bacau ceva..eu ma bag pana pe 2 ianuarie ca dupa plec.. |
si noi la iasi o faem miine impartim flayere pe la taximetristi si la oameni
si poimiine iesim cautam o rabla de dacie pe care sa o vopsim in steagul romaniei o ciuruim toata si pt inceput o sa o traga cu un lant o singura persoana dupa aia o sa se alature mai multi sa o tragem si sa o purtam asa prin oras si sa mergem in urma noastra cu baietii cu masinile si dupa aia sa facem faza cu alimentatu si sa purtam tricouri cu acel cameraman care sa aruncat de la balconul parlamentului si cu mesajul care il avea trecut el pe tricou si pe masina sa aibe afise cu impozite cu taxe si cu ce se intimpla in tara sa facem un mars al unitatii cred ca am transmite un mesaj destul de bun ... daca ne unim putem face multe |
Quote:
Se mai blocheaza vreo 3000 de pompe si la un moment dat micsoreaza pretul. Populatia decide. Noi suntem 22 de milioane, aia care dicteaza preturile sunt 5 oameni. |
Quote:
|
Quote:
----------------- @ morph_e30 / MDB / Job20 conflict: Coane, tu dc nu te alaturi??? Si dc nu o iei si pe Morphina cu tine? (u 2 still togheter right?)...deci GATA! ...ca deja o dati pe un trip lame de tot...cearta ca la gradinita!!! si asta nu face deloc bine la reputatia acestei miscari. SI APP!!! Daca nu au fost altii destul de clari...e VORBA DE NUMARUL DE OAMENI PREZENTI!!! Cat mai multi oameni!!! Ca in 89 nu masinile au facut revolutia ba!!! Deci veniti cu palma'n ... veniti cu o foaie a4 care o tineti deasupra capului 10 min, veniti in pijama, veniti cu trotineta, cu bicicleta, veniti oricum NUMA VENITI!!! Veniti cu altii in masina, VENITI!!! E drept trebuie sa fie si masini pt "operatiunea pompa" dar e bine sa fie cati mai multi acolo. @moderators: e pacat ca nici un moderator dp acest site nu tine cu aceasta miscare. Dc spun asta? pentru ca daca ar tine la imaginea acestui protest ar sterge toate panaramele d posturi gen (ce aveti toti cu mine?) si reply la chestii de genu. Ca poate sunt unii care chiar vor sa vina dar cand vad asemenea discutie considera chestia asta o joaca cu putza in nisip. SI NU E!!! |
Acum s-a anuntat si la Ploiesti....sunt cativa interesati in numar mic..acum sa vedem..pana se da avonu in 2-3 zile..pana in revelion ar fi indicat..adica pe 30 maxim 31....trebuie facut ceva calumea..eu am propus pe topicul de la ploiesti sa blocam 2-3 benzinarii odata macar...de la aceeasi companie..sa se simta...acu sa vedem cati strangem.,.la 3 benzinarii trebuie sa fim macar 60-70 masini...
|
vineri am fost.... azi imi pare extrem de rau ca nu (alcoolul a fost de vina asta noapte luati-va de el) dar pe 28 vin, am vb cu un taximetrist de la pelicanul m-a asigurat ca v-a da prin statie cu o ora 2 inainte. Va pup pe rezervoare
|
haideti sa stabilim la aceiasi data si ora toata tara! am putea aduna si taximetristi si multa lume!
|
E stabilit.
Marti, ora 15. |
bun! dar sa se vorbeasca in fiecare judet sa stie lumea! si sa ne strangem!
|
In Brasov am vorbit 100%. :)
Deja am printat si flyere si maine mergem in oras sa impartim ca sa avem cat mai multi sustinatori marti. |
Quote:
|
|
eu an linga mine ceva baieti kamikaze care am vorbit si nu avem ce pierde asta e viata si neam saturat de manipulatorii astia ca ce rezolvati ca daca iesiti parca credeti ca o sa va bage in seama
"si ce daca 10 20 de tintari ies si fac zunzet "vorba de parlamentar care sta pe spatele nostru fratilor PENTRU EI SUNTEM DOAR INSECTE PENTRU UNII AM FOST ANALFABET PE ACEST TOPIC CA AM MINCAT CITEVA LITERE SI AM SCRI GRESIT UN CUVINT DAR CA SUNTEM CONDUSI DE ANALFABETI NU II DERANJEAZA PERMISURI VORBA SPUSA DE BOC LA IASI MAI DATIVA SEAMA ELEMA BASESCU CU SUCCESURI LA AIA NU AVETI TUPEU SA LE ZICE-TI CEVA sartani au fost 300 si au tinut piept unui imperiu intreg dacii erau omina de oameni si au tinut piept romanilor nu sunteti romani am devenit coaii lor vor sa vada cit poate duce un popor infometat si noi tacem din gura sa ne fie rusine |
Protest impotriva taxei auto&Scumpirea combustibilului va avea loc pe data de 28 decembrie 2010 la ora 15:00
ramine stabilit pentru iasi incercam sa scoatem si celelante orase la unitate nationala si de nu vin multi tot suntem o mina de kamicaze care am fi in stare sa venim pe jos la bucuresti |
https://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM
asta inseamna unitate poate unii acuma iteleg despre ce e vorba asa cum cred uni ca sunt" un analfabet cu salariu de 8 mil " mai vorim noi chiar de maninc citeva litere sau mai scriu legat sau la nervi gresesc asta nu inseamna ca sunt analfabet unde esti colegu 'fordv6 "'recte sotul meu ," toti gresim colegu suntem oameni AM O ITREBARE ??????????? DE CE MI SAU STERS MULTE POSTARI DE AICI ????? E CLAR .DACA FAC CEVA O FAC PENTRU COPILUL MEU NU PENTRU VOI CEI CARE MA FACETI ANALFABET SI IMI STERGETI POSTARILE MULT SUCCES SI DE ASTA NU O SA FIM UNITI |
In timp ce era scos pe targa, acesta a strigat "Libertate!".
Barbatul s-a aruncat chiar in timp ce premierul Emil Boc se pregatea sa tina un discurs. El a strigat "Boc, ati luat drepturile copiilor", dupa care .. a sarit! In cadere .. el a strigat "Libertate". Potrivit Mediafax, el purta un tricou pe care scria "Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/ Libertate". ASTA DA ROMAN CU ADEVARAT LIBERTATE UNITATE https://www.youtube.com/watch?v=Z1ebOVmzZqY |
https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=jjvC-...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=iB7Dn...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=iB7Dn...eature=related ASTE TREZESC FIARA DIN MINE ISETATA DE LIBERTATE SATULA DE HOTII DIN PARLAMENT SI NEAMURILE LOR CARE NE AU INGROPAT DE VII PARINTII NOSTRI PE NOI SI COPII NOSTRI https://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc CU ACEASTA MELODIE AR TREBUI SA MERGEM IN DIFUZOARE LA REFUZ |
Ma bucur sa te vad asa revoltat si pus pe schimbare. De ar fi macar un sfert din populatie asa, am face multe !
Ce nu inteleg eu e unde sunt toti suporterii. |
suuuuper ,mai baieti am aflat de voi deabia pe 26 ...la stiri ...sunteti chiar tari ....cred ca veti reusi sa adunati mult mai multi nemultumiti ........sa ma informati si pe mine data viitoare ,am sa particip cu o duba de 3,5 tone,17mc,cu maaaaaari,, probleme,, de alimentare la pompa......................mail [email protected]:evil....
|
Quote:
|
|
|
5 Attachment(s)
Am zis ca nu mai postez pe forum dar pun pozele de la protest.
|
Stire aparuta si pe BucurestiFM.
Din pacate, n-am reusit sa o si inregistrez. |
Ar trebui să existe şi o mică coloană sonoră!
"Paraziţii - Noi vrem respect", mi se pare perfectă! Dar să cânte decât refrenul - "Noi vrem respect!" <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/QHpVTgX2kRQ?fs=1&hl=en_US&color1=0x006699& amp;color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/QHpVTgX2kRQ?fs=1&hl=en_US&color1=0x006699& amp;color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
care e data urmatoarei actiuni? vreau sa vin si eu
|
5 Attachment(s)
Continuare
|
5 Attachment(s)
Continuare
|
Felicitari tuturor pentru participare si initiativa. Deja am vorbit si eu cu cativa prieteni/ soferi si o sa luam atitudine si in orasul nostru cu o astfel de manifestare, doar ca trebuie sa ne strangem mai multi.
Asadar, la cat mai multe! |
Marti ora 15.00 Parcarea Kisselef
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning