Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Sasha_z 14-09-07 13:56

Re: Ce vor femeile?

Quote:

Originally Posted by Alexey (Post 1099974)
Ca sa nu fii oprita , nu stiu :)) Acuma serios, nu ar rost sa le sari in cap unor oameni (vezi Anca). La urma urmei e un forum, fiecare sta in fata monitorului intre 4 pereti si poate sa incerce sa para cine vrea, poate sa ude si canapeaua daca vrea

cu ea im ipermit pt k e cea mai buna pr mea;) si o cunosc mai bine dekt ma`sa cu ta`su ;)

Bea69 14-09-07 13:59

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099918)
:))) da...mirific....sunt femeie..e normal dar cum am zis in general ma limitez...si sasha ma stye...mai exagerez cand vine vb de parintzi si de bani lor...dar la prieteni si la astea..niciodata...intreaba sa vezi ca asa e:)

mai...daca cineva zice k si u esti femeie..si io...ma duc dreq si imi pun funia!!!
si te miri atunci dc sunt bancuri cu blonde?????:D :D :D

Bea69 14-09-07 13:59

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099983)
cu ea im ipermit pt k e cea mai buna pr mea;) si o cunosc mai bine dekt ma`sa cu ta`su ;)

semenii se aduna!;)

needBrain 14-09-07 14:00

corect,o cunosti dar ai auzit de vb aia,poti sa sti o pers de o viata si sa nu o cunosti deloc:P

Anka Blonda 14-09-07 14:05

bea dragutza...merg eo la compex sa'tzi cumpar o funie..?? si am si eo o intrebare...ce te face sa crezi ca esti asa superioara.......asa k te rog eo mult asta e un forum p care se discuta subiecte diverse daca ai vre'o pb cu cineva spune'i personal undeva p mess sau unde vrei ...ok?

needBrain 14-09-07 14:14

chiar nu imi dau seama
acuma daca tot ai zis,dezvolta :D

Bea69 14-09-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1100010)
bea dragutza...merg eo la compex sa'tzi cumpar o funie..?? si am si eo o intrebare...ce te face sa crezi ca esti asa superioara....din cate vad...te potzi include in categoria SALARIA...asa k te rog eo mult asta e un forum p care se discuta subiecte diverse daca ai vre'o pb cu cineva spune'i personal undeva p mess sau unde vrei ...ok?

stii...asta e cea mai tare kestie...sa nu iti iei zboru' cind te ajungi!
eu ma bucur daca zici k par sa fiu categ "salaria"... k nu prea am fost io angajata la viata mea ;)
p mine ma supara fix aia k nu as vrea sa se creada k asta vor femeile ...si cum e forum imi exprim si eu parerea...

Sasha_z 14-09-07 14:17

da e forum.. si poti sa`ti exprimi ideea in legatura cu topicu nu cu oamenii ;)

Magos 14-09-07 14:19

Razboi...
Damn....
Nu ma bag... :))

Mustang 14-09-07 14:24

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1100055)
da e forum.. si poti sa`ti exprimi ideea in legatura cu topicu nu cu oamenii ;)

Spune-i asta si prietenei tale. ;)

Bea69 14-09-07 14:25

sasha...stii k d obicei nu atac...
poate te pune p ginduri dc am facut-o acum...kiar mi-as dori asta!

giubau_v8 14-09-07 15:38

cats fight :D yupiiiiiii
ce vor femeile? toate? vad ca parerile sunt impartite

Mustang 14-09-07 16:00

Bine.
Dar tu ce vrei Magos ? :D

Magos 14-09-07 16:13

Sa termin curatenia in casa!!! :D

Bea69 14-09-07 18:26

soro..adevar ai grait!!!:D :D :D

pheerya 14-09-07 23:01

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099765)
deci...sa incep asa...femeile vor bani si distractie in primu rand multe tzoale...si bijuterii parfumuri fine..si multe mofturi....si o femeie poate sa fie multumita...in cazul in care nu te tzine ea pe tine sub papuc... o ti tu si sti sa'i oferi cu limita...si sa iei inapoi tot cu limita...deci...cam asta ar fi

fiecare isi cunoaste limitele in materie de ce isi doreste...;)

!41! 14-09-07 23:44

nu stiu ce mi a venit sa intru aici dar constat din nou ceea ce stiam deja ..cand sant mai mult de 2 femei ,fete sau altele din speciile inrudite intotdeauna gasesc ceva sa se certe!!!!!!!!!!!! asta vreti voi !!!! asta e raspunsul...vreti sa fiti voi nr1 intotdeauna ...vreti doar..:)

Magos 15-09-07 03:09

Sau asta e doar parerea ta personala...
Nu uita ca nimeni , nici macar noi, ca femei, nu stim ce vrem cu adevarat (corecteaza-ma Bea, daca gresesc! )... Asa ca un barbat.. Cu atat mai putin nu v-a stii cu exactitate cum sta treaba in capul nostru, sau al oricarei alte reprezentante ale sexului asa zis "slab"...

Bea69 15-09-07 10:54

stii bine k la faza asta iti dau perfecta dreptate!
sunt unele femei,kre cit traiesc,experimenteaza...si este normal,k din cind in cind sa mai fie ele si dezamagite....proces normal d invatare...dupa o experienta neplacuta se fereste d asemenea imprejurari-asta interpretati voi asa k nu stim c vrem,k va sperie faptul k azi ink stiai c e in capul nostru,si a doua zi nu mai-dar eu nu cred k putem zice k e vb d fete,femei....as zice mai degraba k sunt oameni,kre intodeauna cauta ceva nou...provocare..sau nush cum sa descriu...
si nu e kiar imposibil sa intelegi un om,cu toate skimbarile cu tot...just pay attention...care...try to understand...si imediat o sa iti dispara imaginea d fiara cu 7 capete si ai sa vezi o femeie incitanta!;)

Alexey 15-09-07 14:45

Vrajeala, io cred ca Bea vrea sa ne duca cu presul =))

Bea69 15-09-07 18:12

asa este!!!in special p tine,k e loc d numa' !!!;) :D :D :D

bodyspeed 15-09-07 18:27

Quote:

Originally Posted by Bea69
as zice mai degraba k sunt oameni,kre intodeauna cauta ceva nou...provocare..sau nush cum sa descriu

asta chiar e buna nu trebuie alta descriere...
e pur si simplu.. dorintza de a fi in fatza ,mai bun, nu conteaza. sentimentele altora.... doar sa isi atinga cu orice pret tinta....
categoric nu isi doresc asa ceva femeile.. deoarece cu prima ocazie.. ea va fi prima dezamagita :cry:
Quote:

Originally Posted by Bea69
si nu e kiar imposibil sa intelegi un om,cu toate skimbarile cu tot...just pay attention...care...try to understand...si imediat o sa iti dispara imaginea d fiara cu 7 capete si ai sa vezi o femeie incitanta!;)

pai cam asa e .. deoarece cand apuca sa vorbeasca o femeie ,,, chiar zici ca se aude ... din 7 parti.. :D .. trebuie atentie sporita si intelegere deplina
ideea e buna.. dar chiar sa apara o femei incitanta....:rolleyes2

needBrain 15-09-07 18:59

se poate zice ca o femeie vrea multe de la un simplu muritor :P

s-au consumat zeii doamnelor :P

Bea69 15-09-07 19:29

apai..nici zanele nu mai sunt asa d multe k p vremuri :D :D :D
creierash...vrem prea multe zici tu...dar kiar nu vreau sa ma repet k am avut p undeva un ditamai post despre faptul k problema majora a femeilor este k incearca sa faca fata in toate planurile...
sa fie ingrijita,frumoasa...sa tina o casa...sa fie super-mama...sa produca bani...sa te faca la semafor...sa iti faca prietenii din vorbe k sa fie lumea p spate d ea...si asa mai departe...;)

needBrain 15-09-07 19:49

si cand alergi dupa mai multi iepuri...

bodyspeed 15-09-07 20:45

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1102238)
si cand alergi dupa mai multi iepuri...

hai continua...;)
cum am mai zis in general .. mai bine incerci sa fi echilibrata ..dar e greu

Bea69 15-09-07 21:03

stii tu bine unde ajunge o femeie "echilibrata" :D :D :D

Sasha_z 16-09-07 13:08

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1102212)
apai..nici zanele nu mai sunt asa d multe k p vremuri :D :D :D
creierash...vrem prea multe zici tu...dar kiar nu vreau sa ma repet k am avut p undeva un ditamai post despre faptul k problema majora a femeilor este k incearca sa faca fata in toate planurile...
sa fie ingrijita,frumoasa...sa tina o casa...sa fie super-mama...sa produca bani...sa te faca la semafor...sa iti faca prietenii din vorbe k sa fie lumea p spate d ea...si asa mai departe...;)

total e acord:D:D :peace:

Mustang 20-09-07 09:15

Si ca sa fiu ontopic si sa ma mai minunez nitel:
Toate femeile (fetele) declara ca vor un tip romantic, tandru, atent si sa arate bine. Daca exista 2 optiuni pentru tipa - unul cum declara ca il vrea, si un baiat rau, care arata bine dar care nu da 2 lei pe sentimentele ei si a altora, infatuos, bine facut - automat gagica este interesata de baiatul rau. DE CE ???

Daca tot declarati ca vreti baiatul cuminte, romantic, tandru, atent ... bla bla bla, atunci de ce va combinati mereu cu baiatul rau ?
Daca tipul cuminte devine baiat rau, rupeti orice legatura cu el ... ca s-a schimbat, ca nu il mai recunoasteti, ca bla bla bla. Parca va placeau baietii rai?

Asta nu inteleg eu la femei.

edit: vreau sa imi raspunda fetele de pe forum, nu Bea69, pentru ca stiu ce va spune.

Bea69 20-09-07 09:26

ce??k io la ora asta habar n-am...:shock:

giubau_v8 20-09-07 09:37

suna familiar ce zici tu ,mustang...""te-ai schimbat, nu mai esti ca inainte, ..de ce?""
si eu vreau sa aflu raspunsu'

Alexey 20-09-07 11:10

Cred ca numai o pustoaica fara creier face chestii din astea ...

Mustang 20-09-07 12:15

Iti mai arat vreo 3 la 22-23-20 de ani care fac la fel mestere.
In cazul de 20 de ani am trecut eu, iar celelalte 2, alte cunostiinte d-ale mele. ;)

Sasha_z 20-09-07 12:30

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1109616)
Toate femeile (fetele) declara ca vor un tip romantic, tandru, atent si sa arate bine. Daca exista 2 optiuni pentru tipa - unul cum declara ca il vrea, si un baiat rau, care arata bine dar care nu da 2 lei pe sentimentele ei si a altora, infatuos, bine facut - automat gagica este interesata de baiatul rau. DE CE ???

Daca tot declarati ca vreti baiatul cuminte, romantic, tandru, atent ... bla bla bla, atunci de ce va combinati mereu cu baiatul rau ?
Daca tipul cuminte devine baiat rau, rupeti orice legatura cu el ... ca s-a schimbat, ca nu il mai recunoasteti, ca bla bla bla. Parca va placeau baietii rai?

edit: vreau sa imi raspunda fetele de pe forum, nu Bea69, pentru ca stiu ce va spune.

<<<<< PAS >>>>> de abia m`am trezit si nu am idee ce sa scriu...
doar k cred k e vorba despre : "dresaj" ... din baiat rau sa`l aduca in baiat bun :-?? nu stiu...

Mustang 20-09-07 12:42

Si mai spuneati de noi ca vrem sa avem TOT ?
Atunci voi de ce nu va multumiti cu ala care va este potrivit si trebuie sa il "dresati" (ca pe un caine) pe ala rau ?

Sasha_z 20-09-07 19:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1109932)
Si mai spuneati de noi ca vrem sa avem TOT ?
Atunci voi de ce nu va multumiti cu ala care va este potrivit si trebuie sa il "dresati" (ca pe un caine) pe ala rau ?

=)))) pai il dresam k sa nu mai fie rau :D:D:D doar stii ce patesc "cainii" rai :D:D:D ajung sa turebeze si nu`i bine :weee::weee::weee:

Mustang 20-09-07 20:12

Credeam ca se vorbeste serios. ;)
Nu la misto. ;)

Sasha_z 20-09-07 20:14

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1110611)
Credeam ca se vorbeste serios. ;)
Nu la misto. ;)

asta e ;) unii vb serios altii la misto.. si ce rau supara kestia asta cunosc ;)

Mustang 20-09-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1109616)

De acest "dresaj" a mentionat si Bea, deci femeile vor sa aibe catelusi la picioare.
Nu rottweileri, ci pichinezi. (cum dracu' s-or scrie ambele rase).

Magos?
Pheerya?
Trupsisuflet?
Khalis?
Anka-blonda?

Parerile voastre care sunt?

Alexey 21-09-07 02:07

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1109891)
Iti mai arat vreo 3 la 22-23-20 de ani care fac la fel mestere.
In cazul de 20 de ani am trecut eu, iar celelalte 2, alte cunostiinte d-ale mele. ;)

Trist, foarte trist, le compatimesc. Adevarul e ca maturitatea e optionala ...

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning