![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
Quote:
daca ar fi stiut americanii ce impact va avea serie de filme fast and furious.... eu unul prefer calitatea, luxul, si tot ce inseamna o europeana, decat o desenata asiatica care fuge, la fiabilitate... ramane de discutat si care trebuie sa o conduc cu casca in cap |
Quote:
|
balarii scrii u prietene. eu ma refeream la mai multe masini, si anume la europene vs asiatice in general.stiu cine e lider mondial la ora actuala dar am si scris mai sus intr`post.ma refeream la simplu ceea ce1mi doresc eu si ceea ce ofera europenele sau japonezele.din punctul meu de vedere intregul concern toyota produce masini de duzina si vinde prin publicitate.
|
frate aberati....toyota lider mondial...la ce??? la vanzare de masini mici???e vorba despre SUPERCAR-URI!!!
sunt actual posesor de japoneze...dar tot europenii au cele mai multe supercar-uri si cele mai reusite...ca japonia mai scoate din an in paste un supercar care face putina valva...ooookk! bravo lor, europenii fac asta de foarte mult timp si fie ca scoate ferrari una azi, porsche maine, lambo poimaine si tot asa cu restul marcilor la noi este o constanta, noi avem ceva ce ei nu au...traditie eu zic ca din categoria supercars ar trebui excluse bmw m...audi rs...mercedes amg..., la fel ca si wrx sti, evo, supra... si ar trebui incluse doar masinile care nu sunt produse in serie...fara masini tunate si asa mai departe...atunci sa se evidentieze cele mai aparte in japonia daca apari cu un ferrari sau lambo...esti zeu, de ce oare? |
http://www.toyota.ro/about/news_and_...t_jdpower.aspx
nu vreau sa incarc forumul aiurea dar cisteste cap coada tot |
Quote:
Quote:
|
ionut revin cu intrebarea mea in speranta ca o sa ma luminezi si pe mine(sincer chiar vreau sa aflu un raspuns de la un mare cunoscator in domeniul automobilistic ca tine)..."dc sunt obosite europenele(respectiv m3,rs4,etc) in fata japonezelor?" si as mai vrea sami dai si mie cateva exemple de supercaruri japoneze(banuiesc ca nu vrei sa-ti insir eu aici supercaruri europene ca un mare cunoscator ca tine le cunoaste)
|
Quote:
Chear nu inteleg de ce sunt diletanti care scriu pe un thread fara sa se uite la ce era deja scris cu multe pagini inainte... Fiindca acolo era insiruite vreo 7 supercaruri jatoneze despre care in ultimele pagini nici nu ma vazut ca ar fi intrat in discutie...numai jucarii de supra, skyline, eclipse si jucarii de gen, dar nimic serios... Despre care e mai bun...hai sa presupunem daca masinile normale, de strada, toate facute acolo sunt la un nivel mai ridicat, peste ori ce facut in europa pe partea de calitate, fiabilitate si in ultima vreme si design-ul devine frumos, ca si supercarurile sunt in comparatie cu ele... Despre Toyota...de ce uitati ca ii apartine Lexus ce e acuma lider in domeniu daca ne uitam global. |
Lexus nu face supercar-uri.
|
Quote:
|
http://www.**************/stiri/cat-c...rari-9745.html
fiabilitatea unui supercar european |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da dar ceea mai mare parte dintre supercaruri si cele mai exotice sunt facute de catre italieni deci ...
|
Quote:
|
Quote:
|
italienii inca mai au un cuvant de spus in industria auto. sa luam ca ex ferarri.care punce accentul pe calitate, traditie, fiabilitate si nu in ultimul rand design.in japonia si sua mai exista o uzina ca cea de la ferarri? :D mai exista undeva unde se implementeaza intai ce inseamna calitate si traditie si pe urma ce reprezinta produsul lor? :DD
|
eu merg pe mana europenelor ,desi cea mai fiabila marca a iesit toyota.
|
Quote:
Nissan R390 roadcar Toyota SARD MC8S Toyota GT1 Acura NSX(R) Jiotto Caspita Art and Tech Sogna Art and Tech Vera Tommykaira ZZII (Autobacs Sportscar Laboratory RS-01) Tommykaira ZZ Vemac RD180 ASL Garaiya Zero Sports EV Formula Mitsubishi HSRII Mitsuoka Orochi Osca Touring Dromos 2500 GT Schuppan 962CR Mosler MT900 Numai cateva exemple de supercaruri japoneze...cautati pe net, articole, date si veti da seama ca aceste masini sunt piese de arta. |
ca o mica paranteza ferrari are de cand se stie cele mai putin fiabile masini...;) dar tot ferrari raman, deci chestia cu fiabilitatea si ferrari e ceva cam exagerat, avand in vedere ca ferrari a avut cele mai bizare accidente...
|
Ca tot ai pomenit Ferrari, stiati nu ca acestia licentiaza un sistem de suspensie de la GM, care a fost folosit pentru prima oara pe linia Cadillac CTS :)
|
Quote:
|
Quote:
|
100% japoneze
|
Adevarat masinile japoneze se tuneaza mai usor ! Dar cele europene (Ferarri , Bugati , etc) nici nu mai au nevoie sa fie tunate
Oricum nu sunt multi cei care isi permit Ferarii , Bugati ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning