Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

vacaroz 08-04-08 18:39

Re: Supercars - Japoneze vs. Europene

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 1360901)
ma cum le stii tu pe toate!
de ce s cele mai vandute in state hondele si toyotele ??
n am auzit de vreo europeana sa domine piata acolo vreodata!

in america cei care au cu adevarat bani i`si iau mercedes si bmw :). sa ne gandim asa putin... america cu cine face cmoert cel mai mult? in america taxele masinilor europene sunt mai mari decat cele de la galbejiti... sau mai bine zis sunt mai multe modalitati de a importa din asia masini in sua decat din europa.pur si simplu guvernul lor prefera asiaticele din simplul fapt ca: comert reciproc.

daca ar fi stiut americanii ce impact va avea serie de filme fast and furious....
eu unul prefer calitatea, luxul, si tot ce inseamna o europeana, decat o desenata asiatica care fuge, la fiabilitate... ramane de discutat si care trebuie sa o conduc cu casca in cap

SirNenea 09-04-08 00:48

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1473613)
eu unul prefer calitatea, luxul, si tot ce inseamna o europeana, decat o desenata asiatica care fuge, la fiabilitate... ramane de discutat si care trebuie sa o conduc cu casca in cap

oare dc toyota este lider mondial??? ia foloseste google inainte de a pune mana pe tastatura si a scrie balarii ;)

vacaroz 09-04-08 01:42

balarii scrii u prietene. eu ma refeream la mai multe masini, si anume la europene vs asiatice in general.stiu cine e lider mondial la ora actuala dar am si scris mai sus intr`post.ma refeream la simplu ceea ce1mi doresc eu si ceea ce ofera europenele sau japonezele.din punctul meu de vedere intregul concern toyota produce masini de duzina si vinde prin publicitate.

vladdaman 09-04-08 12:46

frate aberati....toyota lider mondial...la ce??? la vanzare de masini mici???e vorba despre SUPERCAR-URI!!!
sunt actual posesor de japoneze...dar tot europenii au cele mai multe supercar-uri si cele mai reusite...ca japonia mai scoate din an in paste un supercar care face putina valva...ooookk! bravo lor, europenii fac asta de foarte mult timp si fie ca scoate ferrari una azi, porsche maine, lambo poimaine si tot asa cu restul marcilor la noi este o constanta, noi avem ceva ce ei nu au...traditie
eu zic ca din categoria supercars ar trebui excluse bmw m...audi rs...mercedes amg..., la fel ca si wrx sti, evo, supra... si ar trebui incluse doar masinile care nu sunt produse in serie...fara masini tunate si asa mai departe...atunci sa se evidentieze cele mai aparte
in japonia daca apari cu un ferrari sau lambo...esti zeu, de ce oare?

SirNenea 09-04-08 23:22

http://www.toyota.ro/about/news_and_...t_jdpower.aspx
nu vreau sa incarc forumul aiurea dar cisteste cap coada tot

fishbone 10-04-08 02:18

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1354113)
Japonezele ca un tank ??? haha...japonezii mereu merg pe minim de material folosit shi tu vii sa bagi dume dinastea ?

Eu ma refeream la Subaru specific, dar pot extrapola chiar foarte usor si la japoneze. Topurile fiabilitatilor nu mint. Dar ca sa nu arunc vorbe in vant asa cum faci tu, sprijin si cu informatii ce sustin
Quote:

A 1990 Legacy was the first Group N car to ever finish the WRC Safari Rally. This rally is considered the world's most gruelling rally under the World Rally Championship. In 1990 the 38th Safari Rally had 59 competitors total, only 10 of which were able to reach the finish. The Legacy was the only Group N car able to reach the finish and was in 8th place overall.
Cred ca se cade sa luam in considerare si noul GT-R care este, fara indoiala, un supercar. Si vor mai urma.

robertinho 11-04-08 01:29

ionut revin cu intrebarea mea in speranta ca o sa ma luminezi si pe mine(sincer chiar vreau sa aflu un raspuns de la un mare cunoscator in domeniul automobilistic ca tine)..."dc sunt obosite europenele(respectiv m3,rs4,etc) in fata japonezelor?" si as mai vrea sami dai si mie cateva exemple de supercaruri japoneze(banuiesc ca nu vrei sa-ti insir eu aici supercaruri europene ca un mare cunoscator ca tine le cunoaste)

Hexer 11-04-08 08:26

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1478583)
ionut revin cu intrebarea mea in speranta ca o sa ma luminezi si pe mine(sincer chiar vreau sa aflu un raspuns de la un mare cunoscator in domeniul automobilistic ca tine)..."dc sunt obosite europenele(respectiv m3,rs4,etc) in fata japonezelor?" si as mai vrea sami dai si mie cateva exemple de supercaruri japoneze(banuiesc ca nu vrei sa-ti insir eu aici supercaruri europene ca un mare cunoscator ca tine le cunoaste)

Chear nu inteleg de ce sunt diletanti care scriu pe un thread fara sa se uite la ce era deja scris cu multe pagini inainte...
Fiindca acolo era insiruite vreo 7 supercaruri jatoneze despre care in ultimele pagini nici nu ma vazut ca ar fi intrat in discutie...numai jucarii de supra, skyline, eclipse si jucarii de gen, dar nimic serios...

Despre care e mai bun...hai sa presupunem daca masinile normale, de strada, toate facute acolo sunt la un nivel mai ridicat, peste ori ce facut in europa pe partea de calitate, fiabilitate si in ultima vreme si design-ul devine frumos, ca si supercarurile sunt in comparatie cu ele...
Despre Toyota...de ce uitati ca ii apartine Lexus ce e acuma lider in domeniu daca ne uitam global.

fishbone 11-04-08 18:01

Lexus nu face supercar-uri.

robertinho 12-04-08 14:20

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1478742)
Chear nu inteleg de ce sunt diletanti care scriu pe un thread fara sa se uite la ce era deja scris cu multe pagini inainte...
Fiindca acolo era insiruite vreo 7 supercaruri jatoneze despre care in ultimele pagini nici nu ma vazut ca ar fi intrat in discutie...numai jucarii de supra, skyline, eclipse si jucarii de gen, dar nimic serios...

Despre care e mai bun...hai sa presupunem daca masinile normale, de strada, toate facute acolo sunt la un nivel mai ridicat, peste ori ce facut in europa pe partea de calitate, fiabilitate si in ultima vreme si design-ul devine frumos, ca si supercarurile sunt in comparatie cu ele...
Despre Toyota...de ce uitati ca ii apartine Lexus ce e acuma lider in domeniu daca ne uitam global.

ai uitat de celica,subaru si lancer...;)...=)))

SirNenea 12-04-08 15:27

http://www.**************/stiri/cat-c...rari-9745.html
fiabilitatea unui supercar european

THX-1 12-04-08 18:39

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1480622)
http://www.**************/stiri/cat-c...rari-9745.html
fiabilitatea unui supercar european

European nu inseamna si German!....ca italienii fac masini proaste asta se stie de cand e lumea!

GS Graphics 12-04-08 19:11

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1480853)
European nu inseamna si German!....ca italienii fac masini proaste asta se stie de cand e lumea!

da dar cum arata masinile italienilor ...:)

THX-1 12-04-08 21:20

Quote:

Originally Posted by GS Graphics (Post 1480909)
da dar cum arata masinile italienilor ...:)

Pai cam atat stiu italienii sa faca,sa umble cu cioara vopsita!....ca si in cazul lui Lamborghini,au trebuit sa vina nemtzii sa-l resusciteze!!:lol:...dar asta vorbim in alt topic ;)

SirNenea 12-04-08 21:28

da dar ceea mai mare parte dintre supercaruri si cele mai exotice sunt facute de catre italieni deci ...

3SGE 13-04-08 12:11

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1481119)
Pai cam atat stiu italienii sa faca,sa umble cu cioara vopsita!....ca si in cazul lui Lamborghini,au trebuit sa vina nemtzii sa-l resusciteze!!:lol:...dar asta vorbim in alt topic ;)

Lamborghini a intrat in legenda cu mult timp inainte sa ii preia VW si parca masinile lor erau mai curate, mai cu suflet, mai pure.Ex Miura, Jalpa, Countach, Diablo care si acum ma fascineaza mult mai mult decat Murcielago.

THX-1 13-04-08 15:05

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1481875)
Lamborghini a intrat in legenda cu mult timp inainte sa ii preia VW si parca masinile lor erau mai curate, mai cu suflet, mai pure.Ex Miura, Jalpa, Countach, Diablo care si acum ma fascineaza mult mai mult decat Murcielago.

Era vorba de fiabilitate......

vacaroz 13-04-08 15:11

italienii inca mai au un cuvant de spus in industria auto. sa luam ca ex ferarri.care punce accentul pe calitate, traditie, fiabilitate si nu in ultimul rand design.in japonia si sua mai exista o uzina ca cea de la ferarri? :D mai exista undeva unde se implementeaza intai ce inseamna calitate si traditie si pe urma ce reprezinta produsul lor? :DD

alexRS 15-04-08 01:27

eu merg pe mana europenelor ,desi cea mai fiabila marca a iesit toyota.

Hexer 15-04-08 08:52

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1480566)
ai uitat de celica,subaru si lancer...;)...=)))

Astea sunt masini performante, eventula putem spune ca sunt masini sport...

Nissan R390 roadcar
Toyota SARD MC8S
Toyota GT1
Acura NSX(R)
Jiotto Caspita
Art and Tech Sogna
Art and Tech Vera
Tommykaira ZZII (Autobacs Sportscar Laboratory RS-01)
Tommykaira ZZ
Vemac RD180
ASL Garaiya
Zero Sports EV Formula
Mitsubishi HSRII
Mitsuoka Orochi
Osca Touring Dromos 2500 GT
Schuppan 962CR
Mosler MT900

Numai cateva exemple de supercaruri japoneze...cautati pe net, articole, date si veti da seama ca aceste masini sunt piese de arta.

vladdaman 19-04-08 12:22

ca o mica paranteza ferrari are de cand se stie cele mai putin fiabile masini...;) dar tot ferrari raman, deci chestia cu fiabilitatea si ferrari e ceva cam exagerat, avand in vedere ca ferrari a avut cele mai bizare accidente...

fishbone 19-04-08 21:43

Ca tot ai pomenit Ferrari, stiati nu ca acestia licentiaza un sistem de suspensie de la GM, care a fost folosit pentru prima oara pe linia Cadillac CTS :)

boy_wonder 19-04-08 22:03

Quote:

Originally Posted by fishbone (Post 1493449)
Ca tot ai pomenit Ferrari, stiati nu ca acestia licentiaza un sistem de suspensie de la GM, care a fost folosit pentru prima oara pe linia Cadillac CTS :)

banuiesc ca este vorba despre Magnetic Ride Control.. sistemul a fost folosit pt. prima oara de GM pe Cadillac STS si in prezent este folosit pe masini ca Ferrari 599 GTB, Audi R8, Audi TT, noul CTS-V, Corvette ZR1 si poate or mai fi..

Hexer 19-04-08 23:39

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1493464)
banuiesc ca este vorba despre Magnetic Ride Control.. sistemul a fost folosit pt. prima oara de GM pe Cadillac STS si in prezent este folosit pe masini ca Ferrari 599 GTB, Audi R8, Audi TT, noul CTS-V, Corvette ZR1 si poate or mai fi..

Acest sistem si idea nu este ceva nua, dar acum a venit timpul cand oameni sa aiba interes pentru a si cumpara.

Anka Blonda 11-05-08 16:40

100% japoneze

sEvRaJ5 11-05-08 21:09

Adevarat masinile japoneze se tuneaza mai usor ! Dar cele europene (Ferarri , Bugati , etc) nici nu mai au nevoie sa fie tunate
Oricum nu sunt multi cei care isi permit Ferarii , Bugati ...

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning