![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
5 Attachment(s)
:lol: :rolleyes2 :lol: :rolleyes2 :lol: :rolleyes2
|
10 Attachment(s)
toba intermediara sport supersprint 165 euro \
discuri 119 euro suspensie novitec 419 euro stopuri 153 euro pedalier sparco 39 euro bara fata 179 euro bara spate 219 euro arcuri novitec 129 euro filtru sport k&n 114 euro |
Quote:
PRET DE LISTA 197 RON CU TVA ..... CUNOSCUTII AU DISCOUNT .... SI CUM AM ZIS MAI SUS NU STAU LA COADA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Ca Sa Nu Mai Vorbesc De Tobe ....
Toba Finala Asso Racing Punto 1 - Pret 700 Ron Cu Tva Inclus Toba Finala Asso Racing Punto 2 - Pret 750 Ron Cu Tva Inclus ... Si Arata Super Bine ,iar De Auzit Se Aude Super Bine .... Va Poate Confirma Lucian Care Deja Si-a Montat Pe Masina . Iar O Toba Finala Asso Racing Universala Costa Intre 500-700 Ron Cu Tva Inclus Si E Pe Stoc |
|
|
2 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
|
zi mai bine ce faci cu ce am nevoie ??? cand imi spui , ca maine poimine e sambata :).......apropo ti am gasit un fiat coupe 850 inmatriculat
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock:
|
Quote:
|
Quote:
ai nr lui luka ???? suna l ....el a gasit pentru tine , sa nu zici ca suntem snapani :))).....din cate stiu de la el singura posibilitate de contact e o adresa de mail , am inteles ca e rosu fiat ul ....zi de toba cum facem ?? |
Quote:
suna-ma daca poti ..... |
Quote:
si ca asa ceva ti-ar trebui si tie .... sa vad ce dreaq este la el ... azi te rezolv oricum . nu nu am nr lui luca |
Nu am eu teava intermediara decat pe masina.Am zis ca are Denis la magazin.
|
6 Attachment(s)
un punto de curse si se pare ..................noul fiat brava cabrio :shock: :shock: :shock:
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Ytxfb...related&search
uitati-va la el si luati exemplu:D |
Hai baieti chiar nu vreti o toba sport REMUS noua pentru PUNTO II?
|
pai nu ai dat-o mah?
|
Quote:
|
daca nu aveam prbl.cu banii o luam
|
Quote:
|
neata ....ce matinali ...sunteti :)
|
Neata somnorosule.Noi nu dormim ca tine somnul de frumusete.:D
|
buna dimineata
cata activitate pe aici !!!! |
Ce este MOMO si tu ai avut parte de somnul de frumusete?Sau ai dormit cu Antonio?
|
hehe
nu ai mai dat nici un semn luciane .... sa vi pe aici ca ma incurc de ploapele tale ................... |
Motorhome Napoca Rally Team este alaturi de Adi Raspopa
Scris de Motorhome Monday, 23 April 2007 Motorhome ii ureaza sanatate lui Adi Raspopa Intreaga echipa Motorhome Napoca este alaturi de pilotul si prietenul Adi Raspopa dupa accidentul suferit pe PS7 la Raliul Hunedoarei Lukoil. Ii uram insanatosire grabnica si refacere completa dupa operatia la care va fi supus zilele acestea, si ne dorim sa il avem in mijlocul nostru cat mai curand posibil. Motorhome isi doreste in continuare o lupta frumoasa si sportiva cu rivala BkP pe probele speciale din raliurile viitoare, si spera ca acest eveniment nefericit sa nu afecteze performantele niciunuia din pilotii celor doua echipe. |
Denis am avut treaba,dar nu am uitat de ploape.Daca tot esti asa dragut fa si tu o fapta buna si comanda si restul de ploape.Vezi tu care este codul.
|
bine bine
sa vi pe la magazin ... maine vine camionu cu marfa din italia si in plus am gasit o gramada de chestii dragutze pe net si vreau sa iti arat |
Raliul Hunedoarei Lukoil la sfarsit
Dupa doua zile intense si 10 probe speciale, Raliul Hunedoarei Lukoil ia sfarsit cu Daniel Ungur triumfator. Pilotul clujean de la Motorhome Napoca Rally Team a inceput in forta inca de vineri, reusind sa castige numai putin de 3 probe speciale din cele 4 programate. In ziua 2, Ungur a confirmat parcursul bun si a reusit sa tina piept coechipierului sau, Bogdan Marisca care la final s-a clasat pe pozitia a doua. Locul 3 in Raliul Hunedoarei Lukoil a fost ocuapt de pilotul Viola BkP Racing Team, Dan Girtofan. "Giri" nu a reusit sa isi intre in ritm si sa confirme debutul de sezon in forta, si a avut un parcurs modest. Datorita acestui fapt, compensat de o iesire violenta in decor a coechipierului sau Adrian Raspopa, precum si datorita unui parcurs impecabil al pilotilor Motorhome Napoca Rally Team, Viola BkP a obtinut doar pozitia a doua in clasamentul echipelor, fiind devansata de team-ul clujean. La grupa A s-a impus Alexandru Mitroi, urmat de Jean Tatu si de Cristian Enache. Grupa H a fost castigata de Manuel Mihalache, iar pe locurile 2 respectiv 3 s-au clasat Valentin Banciu si Gunther Graef. |
1 Attachment(s)
:shock: :shock:
|
Bine o sa vin dar comanda restul de ploape.
|
:shock: :shock: :shock: K
|
4 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
Hai baieti nu vreti o toba care arata cam asa.
|
1 Attachment(s)
marfa noua in stoc
|
la ce pret sunt alea din poza ?
|
momo ce pedale mai ai inafara de astea ?
vreau ceva cu aspect metalic eventual |
5 Attachment(s)
asta e toba de care spune Lucian ca o vinde
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning