![]() |
Re: help (about...anything )
Care stiti unde pot rolui / indrepta o janta de aliaj in Bacau. Da sa faca treaba buna, nu de mantuiala..eventual un pret estimativ daca se poate. Ms
|
Quote:
|
Ms dar nu a mai fost nevoie..dar acu chiar am nevoie de urmatoarele : inele de centrare jante de la 63.3 la 60.1 ( Renault ). Are cineva idee unde gasesc asa ceva in Bacau ? Eventual niste prezoane pentru niste jante aftermarket ..
|
Quote:
|
Sablare cu nisip in Bacau sau prin apropieri ?
|
Quote:
|
Pana la urma am gasit la CZI, ca la Roatanel si Impar nu aveau.
Ms de raspunsuri. |
ti-am spus, ti-am spus?:lol::lol::lol:
|
Mi-ai spus, mi-ai spus :D
|
Hristos a Inviat!
baieti, am si eu o intrebare...vreau sa-mi aduc o masina gata modificata de afara...modificari interne doar, motor&co. M-ar interesa daca, masina avand toate modificarile trecute in certificat, deci toate acceptate de TÜV in Germania, daca la noi la RAR ar fi vreo problema...aveti idee, comenteaza aia pe acolo? Sau sunt obligati sa le accepte si sa-mi dea cartea de identitate fara probleme? Poate ma poate ajuta careva dintre voi! Multumesc anticipat! |
Teoretic trebuie să-ţi iasă doar noxele, nu o să-ţi desfacă nimeni motorul la identificare la RAR să îţi cântărească bielele forjate.
Vezi ce-ţi iese la noxe şi în funcţie de aia vezi ce ai de făcut mai departe. RAR-ul ignoră orice organism de certificare european, tuv-ul e egal cu zero pentru ei deobicei. |
Quote:
la noxe nu vor fi probleme, masina e trecuta ca euro4 in certificatul german...bineinteles, ai nostri or sa o echivaleze cu euro2, pentru ca e din `99, nu-mi fac nici un fel de iluzii aici, taxa de inmatriculare o sa fie destul de scumpa...asta e. problema ar fi la motor, blocul e alezat, capacitatea e acum de 2 litri, in loc de 1.8...si aici sper, cand se uita la tipul de motor si le da capacitatea standard de 1.8, si ei vad in talonul german capacitate de 2 litri, sa nu comenteze...si ar mai fi caii o problema, ca sunt mai multi fata de cat are motorul standard...eu sper sa nu-mi faca probleme la capitolul asta, dar nu cred ca prea au cum...o sa vad exact cand o aduc. toate bune! |
Sa zica ei "merci" daca gasesc contactul. Test dyno nu au, nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Te faci si tu ca nu stii si... asta e.8) Trebuie sa-ti vedem masina pe strada:twisted:
|
Quote:
eu vroiam de fapt altceva, mai "sf", ceva ce nu prea s-a vazut la noi, adica un "iepure" cu foarte multi cai si foarte putine kg...doar ca fiind euro 0, si taxa de inmatriculare undeva pe la 7000 si ceva de euro, m-a cam dezumflat... inca nu am renuntat la idee, examinez si posibilitatea de a mi-o inmatricula in Germania...atunci scap de taxa de "poluare", dar dau de alta problema si anume asigurarea, care pe mine personal m-ar face destul de mult acolo, undeva la 1000 de euro anual...pe numele altcuiva, caruia i-a scazut deja plafonul la 50% de exemplu ar fi doar 4-500 de euro, poate chiar mai putin... ma gandesc totusi foarte serios la ceva mai nou, pentru ca am auzit ca dinamica la un "rabbit" e destul de precara...cica pentru "liniute", fiind si usor, e extraordinar, dar pentru VTM, coasta, nu prea se preteaza, pentru ca nu prea sta bine pe curbe...nu stiu ce sa zic, eu am vazut ca la noi la costa participa si cativa "iepuri" si nu se fac chiar de rusine...sunt pareri impartite aici.. oricum, in mai sunt un pic ocupat, dar am timp sa analizez, sa ma interesez si pana in iunie sa iau o decizie in sensul asta... toate bune tuturor...va doresc sa va bucurati de primavara si vremea frumoasa fara incidente rutiere! |
Orice ţi-ai lua, noi îţi dorim să te bucuri de ea şi să ne-o arăţi şi nouă :)
|
sall cine stie unde asi putea sa inderept si eu o janta de 18`` in bacau ? si un service bun unde imi pot schimba cureaua de distributie ??
|
1 Attachment(s)
mufa oem de alpine are cineva?
|
Quote:
la RAR iti vor da norma de poluare dupa codul motor , si este foarte putin probabil ca o masina din 99 sa fie euro 4 ce ai vazut tu este E4 sau D4 care sunt norme fiscale. noxele vor fi luate pentru a vedea daca se incadreaza in paramametri corespunzatori normei de poluare . O masina daca este euro 4 si scoate noxe peste limita nu este devansata si trecuta la alta cat. gen euro 2 sau 3 ci nu ii se admite testul de noxe pana nu ii se remediaza problema ( catalizator,sonda lambda etc.) |
Quote:
|
Quote:
|
Cine stie unde pot sa-mi imprim un tricou in bacau??
|
Quote:
|
sau in mall langa cinema
|
Caut un service priceput si care sa nu ma stoarca de bani la care sa-mi schimb filtrele(4 buc) + uleiul. Ceva sugestii?
|
am si eu o mica mare problema...
am o xantia si mi s-a dezlipit materialul ala de plus ce o fi, de pe plafon... am vazut o chestie ca la un service ma taxeaza oamenii cu vreo 200 de ron ca sa rezolv... sugestii ?:rolleyes2 |
Doar o cupolă din dezmembrări, sau retapiţare, nu prea ai alte alternative...
|
Quote:
|
Quote:
au preturi ok sa intrebi de Costel ... zi ca te-a trimis Lucian cu golful bafta |
Quote:
unde ti a cerut 200 ron? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
hey ! am avut un mic incident si mi sa rupt suportul de la proiector de pe partea dreapta. acum joaca in bara fata.
stiti pe cineva care "carpeste" si il poate imobiliza ? sau cineva care vinde suportul de proiector sh.... mentionez ca masina e un e46 coupe iar bara este ca in urmatoarea poza... |
aleks ar trb sa intre pe fir daca vrea si poate sa faca:"> poate ma bate odata:))
incearca sa vb cu el poate te ajuta:D:P;)) |
sau florin 0724 296872 langa selena motorsports
|
o spalatorie buna in bacau imi poate recomanda cineva? unde chiar sa iti stearga masina calumea, sa nu ramana picaturi, sa nu faca treaba doar cu gandul de a lua banul si a face cat mai multe masini...eu am incercat in vreo 2-3 locuri pana acum si nu sunt deloc multumit, dar sunt foarte multe spalatorii...poate cineva a gasit una care faca treaba! multumesc anticipat!
|
Gomma-Motors de la gara,spalatoria din Gheraiesti de pe partea stanga si a 2-a spalatorie de pe partea dreapta(inainte de "piata de gros").
Dale "spaga" inainte si ai sa vezi ca peste tot fac treaba buna ! |
mersi de raspuns...ce sa zic, eu pana acum am fost cel mai des pe varianta, prin spatele parcului, nu stiu cum se cheama strada, dar nu prea sunt multumit...am fost o data la spalatoria aia de pe stanga cum treci podul spre gheraiesti, ca mi-a laudat-o careva, si am vazut multe masini bune acolo, dar am ramas total dezamagit...acolo a fost cel mai prost! am inteles ca era buna cand au inceput, acum multi ani, dar intre timp a devenit jenant...apoi am mai fost la aia de langa depozitul dedeman de la sensul giratoriu, langa politie...slabut si acolo...si tot timpul am dat "bonus" la baieti, 5 lei, daca erau 2 pe masina, 10 lei...da' nu stiu, se vede ca n-au chef de treaba...
toti fac bine la inceput, sa atraga clienti, si apoi li se face sila, fac in bataie de joc...cel mai bine se spala la bogdan, pe vremuri, dura si 2 ore cateodata un ext-int, dar acum se ocupa doar cu folii si polish din pacate... desi sunt masini tari in oras, putini sunt dispusi sa le ingrijeasca la capitolul asta...se zgarcesc la cateva sute de mii...eu unul as fi dispus sa dau niste bani, dar sa iasa treaba... asta e, mai incerc cu alte locatii, o sa incerc cu aia de la gara...daca mai are cineva idei, sunt binevenite... |
spalatoria din parcarea de la kaufland unde spala cu jet de abur. Si nu prea are ce picaturi sa ramana
|
daca te intereseaza ceva referitor la aburjet din parcarea la kauffland da`mi pm, te pot ajuta cu niste raspunsuri
|
am nevoie de un capacel pentru vasul de expansiune la un fiat punto 99, daca aveti sau stiti pe cnv care are, la dezmembrari nu am gasit
|
are cineva o garnitura de la sistemu de racire ca in imagine http://realoem.com/bmw/showparts.do?...=11&fg=35&hl=8
PIESA NR 6 ? (daca nu o gasiti asa, codul ei este 11531437149) sau cunostinte care o pot aduce in regim de urgenta? 2-3 zile max? Multumesc anticipat ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning