![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
nissanu ala la care ii bate shtergatoru de parbriz??
|
da si ii bate motoru si are o teava de apa calda ca si toba de evacuare :|
|
1 Attachment(s)
nu am mai gasit postu ala unde erau doar poze cu nike si adidas... al un momentdat erau o gramada de bascule vopsite in asa fel in cat se vedea nike...
cum tine tot de kitch o adaug aici... |
la asta prietenii de la bloc io lipit actzibildu' !!! :twisted:
|
asta cred ca are si pe adidasi semnu de opel :D:D
|
2 Attachment(s)
oare kiar are autorizatie de scoala de soferi??żż din fata nu am apucat sa ii fac poza... dar avea lipite.. v6, v12, 16v si o sigla cat kina de la bmw si avea si brabus..
si in plus avea ceva acctibilt lipit pe lateral.. si scria.. ceva de enzzo... nu am prins clar.. PS: scuzati claritatea, poza facuta cu telu din mers.. |
bhaa aia ii scoala de kitch tuning :d
|
Quote:
|
=)) =)) =)) =)) =)) =))
|
mama...v6 v12 v24 ce o avea...doamne.....dak are tot ce ai zis.....dezastru:D
|
pfuai traznilar ala da =)))))
|
Quote:
|
si nici nu avea... un fel de grila, sau masca.. din carton.. si ceva pleoape.. tot din carton.... albe...??? si pa fata capace cu spinare... ???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Logan 1.5 dci 4X4
|
Am auzit zvonuri ca iese loganul 2x2...da chiar 4x4 nu ma asteptam...hai sa vindem masinile in masa si sa luam loganuri....sau mai asteptam...poate apare 6x6....hi?...ce ziceti?
|
waw ce tari sunteti mai baieti!!
|
ye ... u rock my world =))=))
|
1 Attachment(s)
Alta Dacie....:P
|
asta ii chiar o masina normala ... asa io dat din fabrica totul .. mai putin vopseaua pe bara ... si ornamentele de pe plafon ... hai sa bagam toate daciile ...
|
tu vezi ce scrie pe portbagaj????=))))haha
|
da ce u stii ce inima are ???
|
DaNuTzU' daca vre sa ii zici la un om p-r-o-s-t ca ii p-r-o-s-t reusesti ??? daca bev nu o inteles ideea.. dal in colo.. poate si el are ceva de genu pe masina.. si deaceea ii ia apararea.. nu ?
|
4 Attachment(s)
face spania de rusine, in loc de calibra scrie Xtuner
si liniile alea chorm... ii de tot k-k-t-u pacad de domnisoara care statea in dreapta ! opel Xtuner =)) scuzati calitatea, poze facute cu telu. |
de parca spania ar fi inima lumii... o tzara de tot cacatu cu oameni mai idioti decat romanii.
PS: ce ai zis tu de prosti si tie iti suna! |
sa zicem ca suna si ptr mine... dar... ii clar ca nu ai cum sa iti pui cine stie ce motor cat de puternic sa fie, si mai ales pe un breack, daca iti pui, pui ce simpla nu pe breack... stie bine ca daca isi pune de un r5 alpina cum spunea si bev pui asemenea motor pe una cat mai usoara, nu pe un tank.. ca nu ai facut mare lucru!
|
Fixius nu ma baga in aceasi oala cu tine eu nu i-am zis ca e prost!!! am zis doar sa se uite atent;) asa ca gura mica nu te tot lingusii pe langa mine ca nu tine;)
|
lasa danutzu ... inteleg ... sio facut omu kitch din masina ca o vrut sa ii fie gti ... in vis poate ... Fixius, daca la om ii place sa straluceasca masina ce ai cu el :P , vb de calibra, Xtuner face Xbox-uri poate tre sa faca reclama la XboX ca o fi primit unu cadou cu conditia asta, sau poate o primit o machetutza cu calibra lui la scala redusa ...
|
super tare calibra :lol: :lol:
P.s. scuzati ca m-am bagat pe topicu vostru..:( |
2 Attachment(s)
:-P ieleron di asta imi caut si io ... ca la fixius numa asa ii place ...
|
Quote:
eu am vazut masina, si in barcelona, cand venem spre casa.. si atunci nu avea, puse kestiile alea de cormp pe ea si arat foarte bine, dar cum o dat si ala ce ceva forum.. o zis.. ia sa imi pun si io ceva.. sa iasa in evidenta... si parerea mea ca mai mult o stricat-o de cat sa iasa in evidenta... |
brava ...
nu stiti care face eleroane din lemn ??? |
1 Attachment(s)
"americanii" astia au viatza lor:)))
|
incredibil !!!!
|
9 Attachment(s)
asta e mai mult "arta si pasiune" nu kitsch....
Oricum ....dement omu |
daca te uiti mai atent pe ceva pagini anterioare.. parca era direc situl unde gaseam masina asta... parca.. erau vreo 3 masini printre care si asta !!!
|
am postat eu linkul pe "masini" mi se pare, unde e prezentata masina, si is vreo 70 de poze, cu pozele astea il innebuneam eu pe NUI in vara, ca le aveam pe telefon. mie mi se pare geniala masina, super originala.
|
Quote:
|
Quote:
intradevar, e superba masinuta, nu mi-ar fi rusine sa apar in benzinarie sa sa alimentez in canidtra... :D dar cum mai sus am pus eu.. calbira.. altul o pus cadetu.. gusturi si gusturi... Dar masina e superba.. piry ai putea sa o scoti de aici.. |
1 Attachment(s)
renalult 9 cu bot de dacie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning