Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

sprinter 13-12-10 20:19

Re: E36 - Bmw

A dat verdictu : "Nu se alimenteaza frate"
"E clar ... deci daca i ai scos mufa e clar ca de la aia e" =)))))) Unde pune mana marian e clar ca acolo e :)))))))
Auzi ma nu facem si noi o caterinca sa ti pui singur motoru si sa filmam ? :))))))))))

REMUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ahahahahha =)))))

Marian_nebunu 13-12-10 20:22

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3895009)
A dat verdictu : "Nu se alimenteaza frate"
"E clar ... deci daca i ai scos mufa e clar ca de la aia e" =)))))) Unde pune mana marian e clar ca acolo e :)))))))
Auzi ma nu facem si noi o caterinca sa ti pui singur motoru si sa filmam ? :))))))))))

REMUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ahahahahha =)))))

nu facem ma :))) asa caterinca =)))e prea multa :D iti dai seama ca rade tot forumul de mine :D:D:D si ce crezi :D:D pana la urma am avut dreptate:D masina nu se alimenta:D:D:D nu primea benzina :D era de la pompa deci MAREAN CARE ESTE STIE PA SISTEM SA MOARA FAM MEA

:lol: :lol: :lol: :lol: =)))))))))

sprinter 13-12-10 20:25

Ai dat in globu de cristal... zi drept sa moara fam :)))))

Marian_nebunu 13-12-10 20:32

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3895030)

Nu ma nu am dat:D:D:D...astept sa vad ce fac cu masina :D m-a incurcat rau de tot ala cu vopseaua :(:(:(:(

myky99 13-12-10 20:37

hahahahhahaha,,fratele marean nu e sanatos..jur:))))

69WRX 13-12-10 20:43

hahahaha MARIAN NU ARE NEVOIE SA FACA MASINA STANCE CA SI-ASA E EL CRACANAT =))))))))))))))) fotbalist ce sa ii faci =))))))))))))

am luat-o pe urma ta scriu cu caps =))

Marian_nebunu 13-12-10 20:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3895030)

Nu ma nu am dat:D:D:D...astept sa vad ce fac cu masina :D m-a incurcat rau de tot ala cu vopseaua :(:(:(:(

Ultima strigare :D:D:D

1-LAGUNA Seca Blue !
2-Dakar Gelb !
3- Boston Grun !

CaZu 13-12-10 21:05

3- Boston Grun ! ca sa-ti mearga la inima :)) sa renasca aia mica .. :))

kathalin 13-12-10 21:06

Dupa mine CLAR PRIMA VARIANTA!!!!

69WRX 13-12-10 21:07

verde sa moara fam mea =))

inca unu:
https://www.youtube.com/watch?v=w-pf1UBMqqQ

DEVIL's Style 13-12-10 21:07

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 3895180)
Dupa mine CLAR PRIMA VARIANTA!!!!

Subscriu ! laguna seca fara indoiala !

vio[s] 13-12-10 21:07

3 ... verde sa fie :lol:

Wilgax 13-12-10 21:09

Boston Grun sef sa atraga ochiu tau ca aia conteaza.

Marian_nebunu 13-12-10 21:13

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3895183)
verde sa moara fam mea =))

inca unu:
https://www.youtube.com/watch?v=w-pf1UBMqqQ

ARZATEAR FOCU L-AI SPOVEDIT SI PASTA (LICA ESTE CAR LOVER INFOCAT :lol::lol: ) =)))))))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ce asculta VIO la rezervor :lol::lol::lol::lol::lol::lol: =)))))))))))hahahaha

JusT_SaY_BoBo 13-12-10 21:31

1 Attachment(s)
bah nebunule da cum ramane cu albul ala magic de mi l-ai aratat mie??de ce nu e in lista??
mai uite o culoare frumoasa nu stiu cum se cheama
din alea 3 si eu as merge pe laguna seca blue

radu715 13-12-10 21:50

3 Attachment(s)
Daca nu e Alpin weiss , macar fa-i concurenta lu' Jakal-u .. >> DAKAR GELB << :peace::peace:

ady_viteza 13-12-10 22:09

Oricum ai vopsi-o e pacat ca ai reparat-o de mantuiala....indreptatu' cu ciocanu' nu prea intra la tuning de bmw:D...cumpara un trager nou sau macar unul sh nelovit....cumpara prinderile de la bara originale....ca atunci cand o s-o vopsesti sa fie in starea cea mai buna:D
PS Si mai raspunde si tu la telefonu' ala din cand in cand:lol:

69WRX 13-12-10 22:34

da-i o vopsea alb nova :D

liviu tex 13-12-10 23:11

caterinca caterinca fratili meu,dar eu zic sa te duci la un tinichigiu sa ti-o

aranjeze putin! mai vrei s-o si vopsesti total! e pacat de bani!! ce ati tras voi

acolo de ea ca de curva...aia'i treaba ma Mariene?

jakal 13-12-10 23:16

1 Attachment(s)
panarame mai sinteti.....:lol::lol:
marean...te-ai facut si mecanicos...."pa persoana fizica"....:D
ia d-acilisea o idee....am mai pus-o si la liviu pe topic....:lol:

on...daca tot mori dupa verdele ala ....fa-o asa....

dice36 13-12-10 23:42

Daca mergi pe verde fa-o British Racing Green, standox aveau pe site un link unde dadeau gramaje si compozitie la cam toate culorile de la bmw si nu numai.

Skillzu 14-12-10 01:35

Quote:

Originally Posted by dice36 (Post 3895739)
Daca mergi pe verde fa-o British Racing Green, standox aveau pe site un link unde dadeau gramaje si compozitie la cam toate culorile de la bmw si nu numai.

Hai sa fim realisti.
LSB si BRG, sunt culori cu care joci la ruleta.
E greu sa o scoti la capat cu ele.
Pe o masina pot arata fenomenal, pe alta total opus.
Eu pun pariu ca nici LSB si nici BRG nu ar arata cum trebuie pe masina asta.
NU ZIC URAT, dar nu cum trebuie.
Pana acum singurul care a scos LSB pe pisica la capat, si sa arate cum trebuie e Synkro.Si asta datorita kitului Rieger cu evazari, jante, 4 tobe, etc.

Mareane, eu zic sa mergi la SIGUR, cu BostonGrun (eventual custom), sau DakarGelb ( eventual galben lambo, e mai intens ), jante decente si folie 60% si e fitza.

Concluzie: Verde ai avut, as merge pe galben ;)

sprinter 14-12-10 01:52

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3895876)
Hai sa fim realisti.
LSB si BRG, sunt culori cu care joci la ruleta.
E greu sa o scoti la capat cu ele.
Pe o masina pot arata fenomenal, pe alta total opus.
Eu pun pariu ca nici LSB si nici BRG nu ar arata cum trebuie pe masina asta.
NU ZIC URAT, dar nu cum trebuie.
Pana acum singurul care a scos LSB pe pisica la capat, si sa arate cum trebuie e Synkro.Si asta datorita kitului Rieger cu evazari, jante, 4 tobe, etc.

Mareane, eu zic sa mergi la SIGUR, cu BostonGrun (eventual custom), sau DakarGelb ( eventual galben lambo, e mai intens ), jante decente si folie 60% si e fitza.

Concluzie: Verde ai avut, as merge pe galben ;)

Da .... tot ce a zis skillzu, intelegi tu :))))))

alexlica 14-12-10 02:58

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3894972)
ce bine cu vio[s] ca a avut garaju ala si ne cerem scuze ca si-a tinut loganul cu jante de urs la poarta =))))))))) deh daca taso nu vrea sa ii ia si lui un urs macar si-a pus jante de urs la logan :D

mi-am adus aminte de faza cu ursu.... "Lica, ia-o sa moara familia mea ca e verde" =)))))))))))) ai bagat omu in paguba cu boala ta ptr masini verzi

cum face remus, tovarasul tau imaginar ? dum dum dum dum dum dum dum =))))))

Multumesc baietilor din Giurgiu pentru ajutor...si sa nu va luati dupa Marean dak e sa va luati vreo masina si aia e verde....

Mareane alba tata...alb 13

Marian_nebunu 14-12-10 10:34

Quote:

Originally Posted by alexlica (Post 3895895)
Multumesc baietilor din Giurgiu pentru ajutor...si sa nu va luati dupa Marean dak e sa va luati vreo masina si aia e verde....

Mareane alba tata...alb 13

Arzatear focu Lica botezatoru' de banchete ti-ai facut cont :D:D:D :lol: :lol: !!!

Skillzule nu vad de ce nu ar sta bine laguna seca p masina :D ???
stiu ca e o culoare diferita :D dar eu stiu ce am in cap,stiu ce va mai primii masina :D
in nici un caz nu o voi vopsit laguna seca si ramane motorul de 4 pistoane :D,in nici un caz nu o vopsesc laguna seca si ramane cu tablele rosii :)
si sa fiu sincer cand mi-am luat fosta pisica cea verde am zis ca o voi vopsi Dakar Gelb :D..
folie p faruri (proiectoare am smoked) folie p geamuri:D trantita blana:D jante cu miezu negru buzele polis :D...azi ma duc sa cumpar vopseaua :D dupa ce imi pun cauciucurile p masina :D..va anunt ce am cumparat :D

Marian_nebunu 14-12-10 10:42

Si totusi skillzule cand ma uit la filmu asta inghit in sec :(

https://www.youtube.com/watch?v=fXOa8Kmn1Bw&NR=1

Wilgax 14-12-10 10:52

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3896407)

Se prezinta extrem de bine si culoarea si jantele.....si modelul.:yikes:

DONU' 14-12-10 11:44

Pushcarie de om! Varu' Marean Capiatu' de la Capitala! :lol:
Daca o faci verde fa-o verde Cosmote arde-te-ar focu' sa iesim cu "ecologicilii" pe strada!
Hai vere, cand tai porcu' ala sa mananca sh gura nostra o shunca sh-un shoric d'ala, zau? Cu sare, cu ceapa de apa..., cu tzuica! :-P

Marian_nebunu 14-12-10 11:54

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3896557)
Pushcarie de om! Varu' Marean Capiatu' de la Capitala! :lol:
Daca o faci verde fa-o verde Cosmote arde-te-ar focu' sa iesim cu "ecologicilii" pe strada!
Hai vere, cand tai porcu' ala sa mananca sh gura nostra o shunca sh-un shoric d'ala, zau? Cu sare, cu ceapa de apa..., cu tzuica! :-P

Nu o fac ba verde asa rau :D:D e prea verde :D:D:D:D:D:D....

cand sa taiem porcu :D:D??zi tu ?:D ca ii taiem urechile :D

Skillzu 14-12-10 17:31

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3896407)

Da ma nebune, dar ce nu intelegi tu, ca una e o culoarea aia pe pisica, alta e pe e46, si alta e pe e90. LSB pe E46 non-m arata ca un cur.Aia e o culoare gandita special pentru M3E46.

Prea mare discutia asta, trebuie sa ne certam la un suc pe tema asta :lol:

roby wws 14-12-10 17:51

fa-o frate "yellow submarine":lol: https://www.youtube.com/watch?v=pb8FQuz2-1Q&NR=1
cea mai sigura si mai "nepretentioasa" culoare este dakar yellow(cu bandourile negre);ptr celelalte 2 exista cam 40%sanse sa nu atingi exact nuanta...si apoi sa regreti ca nu e ceea ce ar trebui...oricum ultima ddeciie e a ta mai ales ca e vopsea nu autocolant sa zici ca te-ai plictisit si sa il dai jos in 2 secunde.

si unabucata dedicatie de la mine: https://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw

ozn_yakuza 14-12-10 19:41

8 Attachment(s)
eu zic ca gata sa te hotarasti o data la ce culoare o faci ca au inebunit baietii astia pe aici cu tot felul de culori.

eu propun:

daca as fi in locul tau as alege albastru...............

crysty.bobok 14-12-10 19:54

4 Attachment(s)
la asta te-ai gandit ? :D

Svasti88 14-12-10 19:55

macar ai de gand sa vopsesti/colantezi si in interior la usi si pe la motor ?:D Ca daca nu arata al dracu de urat... oricum estetic e mult mai frumoasa vopseaua dar are si pret. Daca colantezi sper sa ai parte de profesionisti:):)

JusT_SaY_BoBo 14-12-10 20:43

Quote:

Originally Posted by Svasti88 (Post 3897911)
macar ai de gand sa vopsesti/colantezi si in interior la usi si pe la motor ?:D Ca daca nu arata al dracu de urat... oricum estetic e mult mai frumoasa vopseaua dar are si pret. Daca colantezi sper sa ai parte de profesionisti:):)

am auzit ca o vopseste el cu bideneaua dar acum nu gaseste var de ala sa-i placa:)):peace::twisted:

sprinter 15-12-10 05:57

Pana la urma ce culoare o faci ma ? nu mai bine o colantezi tu pana trece iarna? zic asa sa nu ti bati capu.

Marian_nebunu 15-12-10 08:09

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3898956)
Pana la urma ce culoare o faci ma ? nu mai bine o colantezi tu pana trece iarna? zic asa sa nu ti bati capu.

masina azi pleaca la colantat :D..o colantez galben pai :D...iar capota ,plafonul,portbagajul vor fi colantate in carbon :D cum are fratele meu Liviu Tex :D:D:D:D:D:D !!!

B-99-SAA 15-12-10 08:12

O alegere inspirata :lol: Poate mai putin portbagaju... adica era bine doar capota si plafon... sau doar plafon... Tu stii mai bine, asteptam rezultatu :D

sprinter 15-12-10 08:21

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3899071)
masina azi pleaca la colantat :D..o colantez galben pai :D...iar capota ,plafonul,portbagajul vor fi colantate in carbon :D cum are fratele meu Liviu Tex :D:D:D:D:D:D !!!

Bai ... cum zice si baiatu de mai sus... as merge tot asa, doar pe capota & plafon. SAU colantata toata masina mai putin plafonu... ca si asa la tine e negru, ar da bine.. Faci o caterinca una alta cat trece iarna, scri marian nebunu pe plafon cu colant ALB sa se vada din elicopter :))))))

Marian_nebunu 15-12-10 08:24

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3899096)
Bai ... cum zice si baiatu de mai sus... as merge tot asa, doar pe capota & plafon. SAU colantata toata masina mai putin plafonu... ca si asa la tine e negru, ar da bine.. Faci o caterinca una alta cat trece iarna, scri marian nebunu pe plafon cu colant ALB sa se vada din elicopter :))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

deja am oferit "proiectul" :D:D:D...galben cu colant carbon :D

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning