Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   STREET LEGAL Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/206221-street-legal-ploiesti.html)

bmw_motorsport 21-02-11 18:20

Re: STREET LEGAL Ploiesti

1 Attachment(s)
azi nu m-am uitat la bani....am luat ceva MARE:twisted:...si nou...ideea e alta...s-o potrivi la mine?:rolleyes2...aflu eu maine

unu' 21-02-11 18:45

Ce-a mai forta ieseala pa anu asta a fost duminica multumiri ownerului :D:D si publicului, distractia a fost maxima :D sa dea caldura , chemam pompierii sa spele p-acolo putin..zicem la caterinca ca a luat foc ceva :D ii dam de o bere si da cu furtunu p-acolo :D treaba

bmw_motorsport 21-02-11 19:01

super janes owner-ul...abia asteapta sa mai venim...cu spalatul pistei nu-i problema...se rezolva...e deja vorbit...o sa ne implicam destul de mult in locatia aia...e si pacat sa nu o facem...cum am mai spus...gratare...frigidere....cafele...furtun cu apa pt spalat masinile....un canal e deja existent....cu alte cuvinte....bani...gume....grupuri....radiatoare sa fie pe stoc....avem toata vara la dispozitie sa ne simtim super...fara sa ne deranjeze nimeni....ca dehh....PROPIETATE PRIVATA....:twisted::twisted:

mieludecazutu 21-02-11 19:01

Quote:

Originally Posted by unu' (Post 4107202)
Ce-a mai forta ieseala pa anu asta a fost duminica multumiri ownerului :D:D si publicului, distractia a fost maxima :D sa dea caldura , chemam pompierii sa spele p-acolo putin..zicem la caterinca ca a luat foc ceva :D ii dam de o bere si da cu furtunu p-acolo :D treaba

pac pac .... gandestii prea departe
:)) aree iulica.... furtunnn are apa noii ce facem nu ne balacim :))

mieludecazutu 21-02-11 19:08

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4107261)
super janes owner-ul...abia asteapta sa mai venim...cu spalatul pistei nu-i problema...se rezolva...e deja vorbit...o sa ne implicam destul de mult in locatia aia...e si pacat sa nu o facem...cum am mai spus...gratare...frigidere....cafele...furtun cu apa pt spalat masinile....un canal e deja existent....cu alte cuvinte....bani...gume....grupuri....radiatoare sa fie pe stoc....avem toata vara la dispozitie sa ne simtim super...fara sa ne deranjeze nimeni....ca dehh....PROPIETATE PRIVATA....:twisted::twisted:

ai bai bobiii plmmm mai trebuie pe stoc urmatooarele lucrurii ... pentru mine ... aripii :)) motor grupp ambreaj numai zikkkk vreauu stage 4 :))) =)) jeante 15 aaaaaaa ce mai eeeraa ... motor radiator ai zis ... u ... eu il vreau pe jakaluu il provoc :)) la o tabla :))

unu' 21-02-11 19:11

Quote:

Originally Posted by mieludecazutu (Post 4107264)
pac pac .... gandestii prea departe
:)) aree iulica.... furtunnn are apa noii ce facem nu ne balacim :))

prea departe nu gandesc, unde exista initiativa exista si posibilitati... chiar merita locul e prea bun .. dar cum am mai spus trebuie o zo cu soare sa-l amenajam putin ...poate strajem si un ban ceva punem si nocturna..ca de noaptea e mai frumos :)))

bmw_motorsport 21-02-11 19:12

iti trebuie blocant...gume...si muuuuuuuuulta benzina...restul sunt fleacuri:twisted:

bmw_motorsport 21-02-11 19:14

Quote:

Originally Posted by unu' (Post 4107306)
prea departe nu gandesc, unde exista initiativa exista si posibilitati... chiar merita locul e prea bun .. dar cum am mai spus trebuie o zo cu soare sa-l amenajam putin ...poate strajem si un ban ceva punem si nocturna..ca de noaptea e mai frumos :)))

apropo...in curand dispare si chestia aia de pe pista...deci se va mari si mai mult...o sa o ardem cu 2 sau 3 jaloane...dar le fac io din hartie...nu ma mai risc la ala al tau...e prea tare de cap...nu se fereste deloc si e greu al dreaq:lol:

unu' 21-02-11 19:32

:))) pretenu tau jalonuu... mare drag ce ai prins de el..poate le ciordesc p-alea de la petrom si tot facem treaba :D

bmw_motorsport 21-02-11 19:44

Quote:

Originally Posted by unu' (Post 4107388)
:))) pretenu tau jalonuu... mare drag ce ai prins de el..poate le ciordesc p-alea de la petrom si tot facem treaba :D

mare drag am prins de el...n-ai vazut ce aproape stau de el?:twisted:....daca mai imi juleste odata masina...ma risc la un litru de benzina :lol::lol::lol:...sa vezi atunci clipuri:twisted::twisted:

alexone 22-02-11 11:36

Ningeee ... care iese in seara asta???

bmw_motorsport 22-02-11 12:07

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4109389)
Ningeee ... care iese in seara asta???

eu deja ma duc acolo la 3....cu mielu si iulica...the owner:twisted:...sa vad ce stie radiatorul asta nou:))::))

alexone 22-02-11 12:58

sa si filmati ... sa vedem si noi.

Poate reusim sa facem un montaj cu toate masinile clubului care driftuiesc.

GiGiCarbiT 22-02-11 13:11

sa imi pregatesti si mie 2 stikere dalea

bmw_motorsport 22-02-11 13:19

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 4109709)

ATAAAAAT!!!....mai e de corupt jakalu si formatia de bosorogi e completa iar:lol::lol:

alexone 22-02-11 13:33

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 4109709)

Trebuiesc parcurse mai intai procedurile ... conform art.3 alin.5 / 13.06.2010.
Vorbim vineri la intalnire mai multe.

jakal 22-02-11 13:50

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4109729)
ATAAAAAT!!!....mai e de corupt jakalu si formatia de bosorogi e completa iar:lol::lol:

treaba cu coruptul am mai vb noi.....trebuie sa vb cu alex....shoby...
stiu tu....

alexone 22-02-11 15:12

1 Attachment(s)
Stocul meu de cauciucuri care asteapta vara.

A se observa si icoanele din spate care se roaga pentru aderenta slicurilor.
Doamne ajuta.

DONU' 22-02-11 17:48

Unde iesiti la drifturi asta seara ca am o volanta de spart la Mondeo si n-aveam motiv... :lol:

Sxn. 22-02-11 18:03

da-ti si voi un tel knd iesiti vin si eu cu tractiune spate pe fabia:)):))

alex PH 88 NAS 22-02-11 18:25

stai cuminte in bank ta sorine k poate sare vrun injector:D

bmw_motorsport 22-02-11 18:38

pastrati-va dreaq benzina pt weekend ca avem treaba.....etapa a3a:twisted:

alex PH 88 NAS 22-02-11 19:18

ai dreptate boby si eu tot asta astept

eMH 22-02-11 23:00

Donule, te-am vazut pe la sala cu Mondeo, stateai cuminte...

DaNn.ZyX 22-02-11 23:08

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4111669)
Donule, te-am vazut pe la sala cu Mondeo, stateai cuminte...

Ia zi ma cum e aia "To be or not To be " o sti?? nu o sti??

GiGiCarbiT 22-02-11 23:53

pentru SXN https://www.youtube.com/watch?v=GqswXvNCtQQ

alex PH 88 NAS 23-02-11 01:53

dar mai e o problema,aia in reclama canta la 4 injectoare,sorin are decat 3,cum facem?

Seal 23-02-11 10:17

deci in seara asta daca nu facem ceva..sunteti naspa :-P

flebusca 23-02-11 11:45

Am vb mai devreme cu Alex si a zis ca in seara asta cel mai probabil facem o iesire dar mai devreme in jur de ora 6 a zis el... deci pregatiti-va de "patinoar" :))

alexone 23-02-11 11:47

In seara asta ne vedem la ora 18:00 la OMV sa vedem unde mergem sa ne jucam. :twisted:
Invitati special: toti cei cu tractiune spate sau integrala. Ii asteptam si pe cei cu tractiune fata care au sange in ei. Daca nu vreti sa va dati ... macar veniti de va uitati. O cafea privitul ...;) Pana la drag merge si un drift sau ce-o iesi ... :lol:

eMH 23-02-11 11:49

Ma primiti si pe mine?

(chiar daca nu sunt din Street Legal)

alexone 23-02-11 11:55

Daca te "dai" esti binevenit ... daca nu ... nu e frumos sa incurci ... asta daca nu ai vreo pila pe la STREET LEGAL sa te ia in masina. ;)

eMH 23-02-11 11:55

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4112763)
Daca te "dai" esti binevenit ... daca nu ... nu e frumos sa incurci ... asta daca nu ai vreo pila pe la STREET LEGAL sa te ia in masina. ;)

Daca aveti zapada / gheata ma dau :)

Cine a fost aseara pe la sala stie cum.

alexone 23-02-11 12:05

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4112765)
Daca aveti zapada / gheata ma dau :)

Cine a fost aseara pe la sala stie cum.

Ce masina ai? Ca sa stim cine esti ...

eMH 23-02-11 12:07

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4112808)
Ce masina ai? Ca sa stim cine esti ...

Logan albastru inchis cu capace :))
Cea mai stock masina. YFP.

flebusca 23-02-11 12:19

Adica ce ma cu tractiune fata crezi ca nu patineaza frumos sau ce... ? auzi tu care se risca... daca e zapada ma bag, daca nu ... pauza de coffee :P

alexone 23-02-11 12:24

Quote:

Originally Posted by flebusca (Post 4112858)
Adica ce ma cu tractiune fata crezi ca nu patineaza frumos sau ce... ? auzi tu care se risca... daca e zapada ma bag, daca nu ... pauza de coffee :P

Asa e ... patineaza daca vrei sa urci un deal. ;) De patinat frumos ... in nici un caz mai frumos ca o integrala sau o tractiune spate.

DaNn.ZyX 23-02-11 12:29

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 4112875)
Asa e ... patineaza daca vrei sa urci un deal. ;) De patinat frumos ... in nici un caz mai frumos ca o integrala sau o tractiune spate.

O sa ai o surpriza diseara ,referitor la asta ca patineaza mai bine o integrala sau tractiune spate,o sa vezi ca si tractiune fata patineaza frumos :lol:

alexone 23-02-11 13:02

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4112890)
O sa ai o surpriza diseara ,referitor la asta ca patineaza mai bine o integrala sau tractiune spate,o sa vezi ca si tractiune fata patineaza frumos :lol:

Cate masini tractiune fata ati vazut inscrise la drift ... eu nici una.

Oricum de abia astept sa iesim diseara. Va asteptam si pe voi.

Rotty 23-02-11 13:04

merge acu iarna pe zapada :)) tragi frana de mana :))

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning