![]() |
Re: Renault Clio Symbol PH1 - B-199-AND
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
La oltcit imediat incepe si curge gheata de pe capota :lol: |
4 Attachment(s)
Am inceput noul an prin a rupe ceva de pe masina :))
|
Quote:
LA MULTI ANI!!!:D |
Multumesc la fel meryn ! La multi ani !
|
1 Attachment(s)
Vizita la service..a aparut prima problema de cand am luat`o..
|
Quote:
|
Da..scuze:d
Toba rupta de la jumate..cred ca se trage de la "invarteli" :)) |
Quote:
|
Am sudat`o momentan..dar.. Shht..:-$
Surprize surprize :-" |
Quote:
Poti sa iti iei fara silencer ca ti-l dau eu pe al meu ca la mine a ruginit de cand nu l-am mai pus :). Hai sa vedem si surpriza... |
Pai se potriveste la orice toba silencer`ul?:d
|
Nu cred...depinde de grosimea la teava. Eu ziceam daca iti iei Carub
|
Pai iti iei d-aia cum ziceam eu mai devreme... si cum zice si Zuz (bine zice!). De silencer nu ai nevoie, eu unu nu l-as pune (decat daca merg cu mama la drum lung) :lol: Hai ca nu e scumpa toba... mai bine intreaba cat e aia normala, sa vezi ca e de doua ori mai scumpa! Vezi... sa mai zici ca io cu Zuz nu tinem cu tine :D
|
Quote:
Quote:
|
Frumos bolid ! felicitari pentru munca depusa pana acum ! bafta multa in continuare !
|
Am si eu o problema..si as vrea niste idei..
Am pus aseara apa in vasul de lichid de parbriz pentru ca numai aveam deloc..si am uitat sa il golesc..am pus cam 3 sferturi din vas apa simpla si a inghetat.. Am fost mai devreme la masina..si am pus lichid de parbriz 1 sfert..acum ce e de facut? Sa astept..sau aveti vreo idee..?:rolleyes2 |
Bine rau ai facut... :-| Nu trebuia sa pui d-ala normal peste ala inghetat! Cand ingheata, iei apa fierbinte, torni acolo, lasi putin sa se topeasca cea inghetata, si apoi o scoti pe toata afara pe la stropitori. Acuma lasa si tu masina la soare, sa bata "caldura" pe partea unde ai rezervorul de apa (trebuie sa fie sub aripa, in dreptul la gatul ala prin care pui apa). Altfel nu stiu ce sa-ti zic sa faci... decat sa te apuci sa demontezi masina sa desfaci alea....
|
Am fost cu ea in parcare subterana..m`am gandit ca acolo e mai cald..s`a topit toata gheata de pe masina..dar ala tot nu merge..chiar nu stiu ce sa ii mai fac...de demontat pe frigu asta nici nu ma gandesc..
|
Sustin parerea lui B-99-SAA cu apa calda(am patit si eu chesti asta) si dupa il dai afara pe la stropitori sau scoti furtunul acela de acolo din spatele stropitorilor si curge mai repede(dar sa dai de maneta ca sa curga)
BAFTA !!!!!!!!! TE PUPA GYO!!!!!!!!!! |
cu apa calda si un bat am reusit si eu sa dezghet apa.....data viitoare incearca sa combini apa cu spirt..
|
3 Attachment(s)
Mersi George/Ionut..am rezolvat pana la urma
|
Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii
E bine daca am fost de folos(oricand cu placere) dar de ce era asa geamul(era toata apa pe geam) |
Pai..am ridicat stergatoarele..si am dat cu apa incontinuu sa se goleasca vasul de lichid..si am pus lichid de parbriz -20 C :d
|
Quote:
|
Mie nu mi`a inghetat pana acum cel la -20 de grade..si am bagat si intr`un fas de geam..dimineata..sau cand e inghetat dau cu fasu pe geamuri si dupaia se duce toata gheata ;)
|
Quote:
Glumeam :)). Bine ca nu te-ai "aruncat" la cine stie ce tactici... |
Eu dau cu o sticla de apa calduta , si nu mai am nici o treaba cu racaitu la gheata sau ceva :-)
|
Felicitari pentru munca depusa ! masina are potential,o sa iasa o bestie ! am observat ca suntem vecini :D
|
Ce-ai facut ma cu toba? :-| Vezi ca are pustiu_FUG una acasa, noua.... 150 lei, cu silencer. Ia legatura cu el. Fa si tu ceva la masina nu mai freca menta :lol:
|
Nu o vand Liviu cum am spus si pe topic la mine, chiar mai vreau sa cumpar una :)) pentru urmatoarea bestie:)) :))
On. Nu este o avere o toba, dar daca nu vrei zgomot din cand in cand atunci sa nu iti cumperi, chiar si cu silencerul pus dupa 3000 ture tot "grohaie" deci te gandesti de care vrei , presupun ca una originala tot pe la 150 lei se invarte:-? Bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Pai acum chiar se aude ca una sport...dar ma enerveaza ca o stiu sparta..:))
Altfel o lasam asa..oricum nu o mai sudez.. |
Eu stau tot pe langa rds pe aici pe aleea gornesti ! si tu stai visavis de scoala generala nr 36 right !?
|
Da..o am de obicei parcata langa gardul scolii :)
Sa imi dai add: s1mplu_and ;) |
Rog un moderator sa inchida topicul momentan.Multumesc .
|
S-a intamplat ceva :-? ?
|
Nu s`a intamplat nimic Alex .
|
Daca vad ca nu il inchide nimeni..sa ramana asa atunci..imi retrag cuvintele :))
O sa revin maine cu niste poze cu masinutsa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning