Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

GOGU_VL 18-11-11 22:06

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4724387)
n-are rost sa pun folie pt 3 luni :) ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru :)) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.

:lol::lol:Eu inainte s-o vopsesc pe-a mea, am jucat X si O pe portbagaj cu surubelnitele :lol:

BMnWA 18-11-11 22:07

hai lasa povestile cu folii carbit carbon style si negru mat,pune soft si teava la catalizator :twisted:

brandex 18-11-11 23:01

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4723660)
scaunele nu au fost pe ursul lui brandex??foarte frumoase oricum.iasa intr-un mare fel masina asta!

Ce sa le ceri la unii, nu pot fii originali, copiaza si ei :) ?!?!

xxdadixx 19-11-11 00:57

LSB FTW. Chiar sunt curios cum arata pe viu o pisica in culoarea asta. Bafta cu proiectul, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:

Sparkle_81 19-11-11 06:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4724733)
......, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:

La angel i-ti dau dreptate, dar la crom ... parca mai merge !

blade18 19-11-11 10:05

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4724733)
LSB FTW. Chiar sunt curios cum arata pe viu o pisica in culoarea asta. Bafta cu proiectul, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:

pot sa te contrazic??? angel eyes arata bine daca ii pui unu de culoare alba cat despre cromu de pe pisica zic ca inelele ,manerele alea de la usa din interior care le deschizi alea de m plus chestia aia mica de la usi ce blochezi usa daca sunt de crom si pe o piele neagra dau bine si crede-ma ca am pus pe a mea si chiar dau bine !!! acuma na fiecare cu gusturile lui.

P.S. cromu de prost gust pe pisica e ala din jurul butoanelor de geam ,schimbator si twitere de la usi care cica ar fii de m3 de fabrica,alea clar nici mie nu imi plac !

Nosfer 20-11-11 01:52

Azi s-a intors masina in sfarsit acasaaa :rolleyes2 Aproape toata lumea mi-a spus ca e mai faina fata masinii decat inainte, mai aliniata, mai agresiva, chiar daca e neagra toata si nici macar nu e completa bara. Lipul si pragurile cred ca nu le mai pun ca vine iarna si decat sa le frec mai bine le-as tine la pastrare intre timp.

Interiorul e nebunieeeee. Pare mai putin confortabil decat un recaro normal insa arata intr-un mare fel si mie imi place muult de tot. Abia astept sa vina si banchetele sa fie complet. S-a pus si consola cu 5 butoane si multe altele.

Niste poze cu revenirea dupa accident probabil pe maine. Plange masina dupa o spalare rapida, cred ca-i trag maine un dush, apoi ultimele poze cu jantele astea pe ea si schimbam pe alea de iarna luni.

dutzurel 20-11-11 09:10

Pune mai repede niste poze ca suntem curiosi :D

Nosfer 20-11-11 13:31

12 Attachment(s)
Plm cand sa fac si eu poze s-a descarcat camera, am facut niste poze cu telefonul dar au iesit destul de neclare ca era si ceata :))

motzu 20-11-11 13:38

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4727662)
Plm cand sa fac si eu poze s-a descarcat camera, am facut niste poze cu telefonul dar au iesit destul de neclare ca era si ceata :))

bine te-ai intors pisi!!!!!!!
super arata:D

Sparkle_81 20-11-11 13:42

Nu te incurca volanul ala ? Nu se mai integreaza in peisaj !
Quote:

ma bucur de interior toata iarna, exteriorul va ramane albastru-negru ) apoi in martie.. laguna seca blau scrie pe ea.
Nu esti singurul care umbla negru-albastru ! Mai aiurea o sa fie cand o sa pui tablele .

plictisit 20-11-11 13:43

arata foarte grav, bine ca ai trecut de faza accidentului & inapoi la normal, sau chiar mai bine decat normal ^ ^

Provenzano 20-11-11 13:46

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4727662)

e ca noua ma.tot raul spre bine.

Nosfer 20-11-11 13:49

@ motzu - thanks!

@ sparkle - am luat deja volan //M, nuca de schimbator M technik dar sunt la tapitat impreuna cu cotiera de cateva saptamani. Piele neagra cu cusaturi albastre si rosii.

@ plictisit - daca era vopsita si fata chiar era mai faina decat inainte :))

@ provenzano - thanks, asa m-am gandit si eu :rolleyes2

Dan_316i 20-11-11 14:28

Frumoasa si asa, spor la treaba in continuare. Tre sa ne vedem sa studiez mai bine interiorul, e criminal.

starboy 20-11-11 15:55

Prea smechere scaunele.... de unde le ai ? :D

ovidiu89 20-11-11 16:20

Nu doresc nimanui sa aiba un accident, dar iti spun a iesit mult mai faina ca inainte:D. Sa ai grija de ea

Wilgax 20-11-11 16:30

Mai mare dragul acuma!Mult mai bine si mai frumos!:-)

BMnWA 20-11-11 20:20

acuma ca acuma,dar dupa ce va iesi de la vopsit e direct google maps :))

liviu tex 20-11-11 21:20

pe viitor cand vrei sa-i mai imbunatatesti stilu'...pac pac ii mai tragi una mica!:lol: glumesc,Doamne fereste! sti ce nesuferit imi era nasu ala cromat?? maxim nu puteam sa-l sufar! bine ca l-ai schimbat!!

la jante tot rosu ala i'l lasi...??

Nosfer 20-11-11 21:40

chiar ca tu cu nasul aveai probleme maaari :))) jantele o sa ramana rosul asta, ca iasa un contrast tare cu laguna seca blau.

liviu tex 20-11-11 21:47

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4728879)
chiar ca tu cu nasul aveai probleme maaari :))) jantele o sa ramana rosul asta, ca iasa un contrast tare cu laguna seca blau.

aveam da,da' m-am operat de polipi,deviatiune de sept si am facut si o micsorare de nas ca toate lumea credea ca am zdranga mare cand ma vedea!!:lol::lol::lol:

frumos laguna seca cu jantilii alea!!:D

Nosfer 21-11-11 15:53

9 Attachment(s)
Azi s-a incarcat camera, am tras niste poze mai clare cu ea :)) A venit si toba intre timp dar nu stiu sigur cand o sa-i vina randul.

mk3gti 21-11-11 16:03

Te-am vazut azi prin oras , aceasi galagie , atrage atentia la fel ca inainte :D Si cu fata neagra tot e smechera rau . Bafta si spor la facut bani pt vopsit

motzu 21-11-11 16:32

ma gandesc la anu oare cu noul paint:shock:

hd69leu 21-11-11 20:29

mi se pare mie sau chiar arata mult mai bine?:D

RIcKO 21-11-11 21:11

Arata mai bine neagra ma :)))

cllaudiu 21-11-11 21:26

Imi pare rau pentru ce ai patit , dar in acelasi timp te felicit pentru ce ai realizat ! Si asa cu botul negru este superba !

myky99 21-11-11 21:38

nu are rost sa spun decat BRAVO......masina arata EXTrem de bine..iar la primavara.... o sa fie bomba.... tot raul spre bine..spor la lucru ! si arunca o mana de autosol pe jantele alea...ca daca nu ....vin eu si le dau:)))))

Nosfer 21-11-11 22:05

le schimb maine cu jantele de iarna :D le iau in casa, le dau cu autosol, apoi intra la pastrare pana in martie sau februarie :)) depinde de cata rabdare am.

myky99 21-11-11 22:06

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4731500)
le schimb maine cu jantele de iarna :D le iau in casa, le dau cu autosol, apoi intra la pastrare pana in martie sau februarie :)) depinde de cata rabdare am.

e greu sa le vedem langa pat.......foarte greu:)))))))

Radoo 21-11-11 22:49

Frumoasa masina! Mi se pare ca ne-am intalnit prin august-septembrie 2010 in fata garii din Sibiu.

bodyspeed 22-11-11 10:58

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4731503)
e greu sa le vedem langa pat.......foarte greu:)))))))

Dar lui .. sa le vada in alta parte decat pe masina .unde dau foarte bine ;) , insa cu vopseaua din primavara o sa dea bomba!!

Felicitari ca ai stiut cum sa treci peste accident!!!!!!!!
Si arata super bine farurile facute asa! Bafta pe mai departe ;)

Skillzu 23-11-11 13:15

Cum ziceam, alta viata, doar ca .. acum am observat ... iti trebuie un volan DECENT! :lol:

SynTheLaZ 23-11-11 13:22

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4735391)
Cum ziceam, alta viata, doar ca .. acum am observat ... iti trebuie un volan DECENT! :lol:

Poate va indurati si ii faceti un cadou frumos de Craciun ;)

Nosfer 23-11-11 14:39

5 Attachment(s)
am volan de M deja luat doar ca astept sa fie refacut :lol:. S-ar putea sa fie chiar gata ... dar trebuie sa mi-l aduca cineva de la Valcea la Sibiu ca eu n-am drum incolo recent.

Intre timp s-a trecut la echipare de iarna, s-a facut masina urataaaa si azi am mai scapat de o problema care ii deranja pe multi: toba aia aiurea de pe spate :)) Am pus toba noua sus si s-a schimbat spatele masinii si sunetul complet :shock:

sharkylete 23-11-11 14:54

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4735569)
am volan de M deja luat doar ca astept sa fie refacut :lol:. S-ar putea sa fie chiar gata ... dar trebuie sa mi-l aduca cineva de la Valcea la Sibiu ca eu n-am drum incolo recent.

Intre timp s-a trecut la echipare de iarna, s-a facut masina urataaaa si azi am mai scapat de o problema care ii deranja pe multi: toba aia aiurea de pe spate :)) Am pus toba noua sus si s-a schimbat spatele masinii si sunetul complet :shock:

Eu cred ca era mai bine sa pui finala dupa ce schimbai bara... ca o sa mai umbli iar la ea cand o sa o schimbi! sau poate sta la fel. ca diffuser`ul este de M.. dar nu cred ca sta la fel ca pe bara de M!

Sa faci si tu un filmulet sa vedem cum se aude! :)

Nosfer 23-11-11 15:19

Era urgenta problema cu tobele ca aia veche era sparta toata si trebuia schimbata rapid. Bara de M pe spate o sa vina abia in primavara, apoi o s-o mai aranjeze omu' atunci :)

Sparkle_81 23-11-11 15:24

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4735569)
........
azi am mai scapat de o problema care ii deranja pe multi: toba aia aiurea de pe spate :)) Am pus toba noua sus si s-a schimbat spatele masinii
.....

Tu ai o problema cu tobele astea ! Nici ce-a veche nu era aliniata, dar nici asta; trebuie mai in interior sa vina la linie cu diffuseru' !

sharkylete 23-11-11 15:47

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4735676)
Tu ai o problema cu tobele astea ! Nici ce-a veche nu era aliniata, dar nici asta; trebuie mai in interior sa vina la linie cu diffuseru' !

E vorba de gusturi... sa fie la linie ea .. dar de ex mie imi place mai in afara nu la linie cu diffuseru`! :)

All times are GMT +2. The time now is 09:00.

- Copyright 2026 4Tuning