![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
hai lasa povestile cu folii carbit carbon style si negru mat,pune soft si teava la catalizator :twisted:
|
Quote:
|
LSB FTW. Chiar sunt curios cum arata pe viu o pisica in culoarea asta. Bafta cu proiectul, 2 lucruri nu-mi plac ( angel eyes-urile pe pisica si cromul din jurul ceasurilor ) . E doar parerea mea sper sa nu-mi sara tot forumul in cap :lol:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. cromu de prost gust pe pisica e ala din jurul butoanelor de geam ,schimbator si twitere de la usi care cica ar fii de m3 de fabrica,alea clar nici mie nu imi plac ! |
Azi s-a intors masina in sfarsit acasaaa :rolleyes2 Aproape toata lumea mi-a spus ca e mai faina fata masinii decat inainte, mai aliniata, mai agresiva, chiar daca e neagra toata si nici macar nu e completa bara. Lipul si pragurile cred ca nu le mai pun ca vine iarna si decat sa le frec mai bine le-as tine la pastrare intre timp.
Interiorul e nebunieeeee. Pare mai putin confortabil decat un recaro normal insa arata intr-un mare fel si mie imi place muult de tot. Abia astept sa vina si banchetele sa fie complet. S-a pus si consola cu 5 butoane si multe altele. Niste poze cu revenirea dupa accident probabil pe maine. Plange masina dupa o spalare rapida, cred ca-i trag maine un dush, apoi ultimele poze cu jantele astea pe ea si schimbam pe alea de iarna luni. |
Pune mai repede niste poze ca suntem curiosi :D
|
12 Attachment(s)
Plm cand sa fac si eu poze s-a descarcat camera, am facut niste poze cu telefonul dar au iesit destul de neclare ca era si ceata :))
|
Quote:
super arata:D |
Nu te incurca volanul ala ? Nu se mai integreaza in peisaj !
Quote:
|
arata foarte grav, bine ca ai trecut de faza accidentului & inapoi la normal, sau chiar mai bine decat normal ^ ^
|
Quote:
|
@ motzu - thanks!
@ sparkle - am luat deja volan //M, nuca de schimbator M technik dar sunt la tapitat impreuna cu cotiera de cateva saptamani. Piele neagra cu cusaturi albastre si rosii. @ plictisit - daca era vopsita si fata chiar era mai faina decat inainte :)) @ provenzano - thanks, asa m-am gandit si eu :rolleyes2 |
Frumoasa si asa, spor la treaba in continuare. Tre sa ne vedem sa studiez mai bine interiorul, e criminal.
|
Prea smechere scaunele.... de unde le ai ? :D
|
Nu doresc nimanui sa aiba un accident, dar iti spun a iesit mult mai faina ca inainte:D. Sa ai grija de ea
|
Mai mare dragul acuma!Mult mai bine si mai frumos!:-)
|
acuma ca acuma,dar dupa ce va iesi de la vopsit e direct google maps :))
|
pe viitor cand vrei sa-i mai imbunatatesti stilu'...pac pac ii mai tragi una mica!:lol: glumesc,Doamne fereste! sti ce nesuferit imi era nasu ala cromat?? maxim nu puteam sa-l sufar! bine ca l-ai schimbat!!
la jante tot rosu ala i'l lasi...?? |
chiar ca tu cu nasul aveai probleme maaari :))) jantele o sa ramana rosul asta, ca iasa un contrast tare cu laguna seca blau.
|
Quote:
frumos laguna seca cu jantilii alea!!:D |
9 Attachment(s)
Azi s-a incarcat camera, am tras niste poze mai clare cu ea :)) A venit si toba intre timp dar nu stiu sigur cand o sa-i vina randul.
|
Te-am vazut azi prin oras , aceasi galagie , atrage atentia la fel ca inainte :D Si cu fata neagra tot e smechera rau . Bafta si spor la facut bani pt vopsit
|
ma gandesc la anu oare cu noul paint:shock:
|
mi se pare mie sau chiar arata mult mai bine?:D
|
Arata mai bine neagra ma :)))
|
Imi pare rau pentru ce ai patit , dar in acelasi timp te felicit pentru ce ai realizat ! Si asa cu botul negru este superba !
|
nu are rost sa spun decat BRAVO......masina arata EXTrem de bine..iar la primavara.... o sa fie bomba.... tot raul spre bine..spor la lucru ! si arunca o mana de autosol pe jantele alea...ca daca nu ....vin eu si le dau:)))))
|
le schimb maine cu jantele de iarna :D le iau in casa, le dau cu autosol, apoi intra la pastrare pana in martie sau februarie :)) depinde de cata rabdare am.
|
Quote:
|
Frumoasa masina! Mi se pare ca ne-am intalnit prin august-septembrie 2010 in fata garii din Sibiu.
|
Quote:
Felicitari ca ai stiut cum sa treci peste accident!!!!!!!! Si arata super bine farurile facute asa! Bafta pe mai departe ;) |
Cum ziceam, alta viata, doar ca .. acum am observat ... iti trebuie un volan DECENT! :lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am volan de M deja luat doar ca astept sa fie refacut :lol:. S-ar putea sa fie chiar gata ... dar trebuie sa mi-l aduca cineva de la Valcea la Sibiu ca eu n-am drum incolo recent.
Intre timp s-a trecut la echipare de iarna, s-a facut masina urataaaa si azi am mai scapat de o problema care ii deranja pe multi: toba aia aiurea de pe spate :)) Am pus toba noua sus si s-a schimbat spatele masinii si sunetul complet :shock: |
Quote:
Sa faci si tu un filmulet sa vedem cum se aude! :) |
Era urgenta problema cu tobele ca aia veche era sparta toata si trebuia schimbata rapid. Bara de M pe spate o sa vina abia in primavara, apoi o s-o mai aranjeze omu' atunci :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning