![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
frumoase noile achizitii 8) si de ce nu ai luat volanu dupa 1100 ala :D
|
Quote:
cosmine cand mai ai chef de plimbat prin remat dupa piese da un telefon si merem ,vedem noi ce bunatati mai gasim pe acolo :D |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Da danny, sa mai facem rost de bani si mergem amandoi si cautam piese, si ce ne trebuie :D In rematul ala sunt in lumea mea:oops: Inca o poza :D |
Vad ca ai luat si butucii. Acum ai doua perechi, de ce?
|
Quote:
Cosmine ultima poza e cu dedicatie :lol: |
Quote:
Hai ca ai inceput sa investesti si tu cu cap in masina asta..... |
M-am uitat azi la etrieri si au reductii la aerisitoare...da-mi un semn maine sa stiu daca iti convin asa sau nu ca nu am nr tau, sau da-mi un mesaj pe telefon ceva..
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si cateva poooze... Am curatat portfuzete-le, am scos butucii cu 5 prezoane, le-am dat o mana de grund, am pus un butuc regaurit, si cand sa il pun si pe celalalt mi-a iesit camasa de la rulment, si din ce am vazut avea o fisura, cred ca eu am bulit-o cand am vrut sa bag butucul, rau am facut ca am incercat sa o bag la loc, si am spart-o... Noroc cu Danny care mi-a promis o camasa pentru rulment:rolleyes2 Multumiri ! Si o portfuzeta e gata, am gaurit si discurile pentru surubul de prindere, si am montat-o pe SNR de proba:lol: Si nu pot spune ca am ramas :shock: cum poate sa arate cu jante albe... Am vorbit de absolut TOATE piesele, si miercuri am trecerile complete, iar peste 2 saptamani o sa am si bucsile la planetare:rolleyes2 . Si cateva poze . |
Normal ca ti-a sarit camasa la rulentul ala, daca bati ca neghiobul in butucu ala se duce in masa rulmentul... Rulmenti se depreseaza cu o presa hidraulica si la fel se si monteaza NU LA CIOCAN..... Sfatul meu prietenesc, mai trage niste bani de la colindat si cumpara o pereche de rulmenti noi de Alexandria, nu de alta dar sa nu plangi mai tarziu...
Da discul ala jos si curata tot grundul dupa butuc unde vine discul peste el... dupaia nu sti de ce iti joaca volanu la viteza mare.... acolo este deajuns un curatat sanatos si daca chiar esti paranoic un strat subtire de vaselina Daca jantele alea albe sunt de la Cata FOF merg pe spate la Dacie doar cu o bataie mica la buza aripii;) aveam odata o poza dar nu o mai gasesc;) |
Quote:
PS. pe lcb e Cata FOF aici pe 4t andreea 13 :-P |
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cosmin ai rezolvat butuci aia? |
DACA AI O SUSPESIE FOARTE BUNA, ADICA RIGIDA NARE CUM SA-TI ATINGA.MAI ALES DACA CAUCIUCUL ARE GARDA MICA....DAR DACA TELESCOAPELE SUNT SLABE ...SI JANTELE SUNT PE 15 CHIAR SI CU TALON DE 45 TOT ITI ATINNG, MIE BBS-URILE CU 7 J CU GARDA DE 45 SI CU LATIMEA DE 195 MI-AU ATINS CHIAR SI CU UMBLATU LA ARIPI...
|
Nu va mai chinuiti atata cu pasajele...
Cosmin vrea sa dea VNf pe alta dacie....Daca ii apare o oferta o da..daca nu ramane.... |
sper doar sa nu fie tot 1310
|
din cate am inteles de la cosmin.vrea sa isi ia o dacie de pana in '90,deci e posibil sa fie si 1310.;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Au venit si etrierii cu port-etrierii(multumesc mult Bolidu') Mai astept bucsele pentru planetare:rolleyes2 Maine mai revin cu niste poze, la etrieri cred ca o sa cam am de munca...cu reductiile alea:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Jackass: ti-a raspuns Cristi mai sus. Momentan, stagneaza, trebuie sa imi vina bucsile pentru planetare si reductiile pentru etrieri refacute. Am curatat si butucii la luciu metalic... In week-end ma duc sa ii cumpar 2 gume de iarna, sa ii scot rovinieta pe un an si gata. Momentan e scoasa la vanzare.:arrow: Cine e interesat PM sau cosmin_snr saaaau 0769 379 943 |
3 Attachment(s)
Quote:
Baga mare cosmine si speram ca la vara sa iasa ceva frumos.. :arrow:..2-3 poze...in ps logic:)) |
5 Attachment(s)
Quote:
Asa e Radu, nu se vinde... prima dragoste nu se vinde:oops: Sunt sucit rau.. stiu.. VNF-ul a prins forma asa cum vroiam eu, aproape:D I-am tras folie pe laterale, urmeaza si luneta, autorizatie nu folosesc:twisted: maine ii pun si pe luneta...:!: Arata aproape ca in VT-urile alea din paginile anterioare... Daca ii mai pun si canadele albe e tot tacamul. Am decis sa renunt la 4 prezoane, deoarece masina circula zi de zi...:rolleyes2 Deci se vand, sunt complete doar sa le puneti pe masina, mai dau si doi butuci cu 5 prezoane la ele, au tot, si bucsile pentru planetare si tot:D Cei interesati sa ma contacteze. Si cateva poze . |
Quote:
|
Punei folie si pe spate, si o sa vezi ce frumos se vor vedea stickerele, apoi pui si pe fata ce-a mai deschisa adica Black si total o sa fie schimbata, am si discutat.Bafta Cosminele
|
stopuri si semnale iti mai trebuie :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
lasa ma ca stie cosmin ce zic eu
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Acestea sunt ultimele poze cu VNF-ul pe anul acesta ! Restul vor fi cu 4 prezoane(speram)
VNF-ul si Cosmin va ureaza un an nou fericit, plin de bani, si masinile cat mai modificate ! |
parca era de vanzare trecerea in 4:-? ma rog.. la multi ani!
|
Quote:
an nou fericit cosmine ! |
La multi ani Cosmine..un an nou fericiti
P.S:Ce ai facut de revelion?O linie cu tovarasii?:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
La multi ani Cata, la fel si tie, un an nou mai bun. De revelion m-am distrat.. Masinuta s-a odihnit in garaj linistita ca tot era anul nou... Si mai bine ca s-a odihnit:lol: Ca deh.. cand esti la asa sarbatoare nu te poti abtine de la unele lucruri... si te provoaca la tampenii, deci mai bine. Am inceput anul nou bine ! M-am apucat de modificat putin bordul VNF-ului, ca prea era monotonie prin interior... Mai facem si noi una alta, alta una:lol: O sa revin mai tarziu cu poze, acum ma apuc de desfacut:arrow: |
12 Attachment(s)
Niste noutati, am schimbat iluminarea la bord, am achizitionat doua jante de tabla pe 13(momentan) am curatat butucii si discurile la luciu, am dat cu degripant sa nu rugineasca.. si le-am facut oglinda si pe interior si pe exterior.. Sa vedem cand imi ajung bucsile, sa schimb rulmentul ala care i s-a spart camasa:rolleyes2 Si sa gasesc tamburi pentru spate, ca toti m-au incurcat cu tamburii...:rolleyes2 dar pana ii gasesc iau niste flanse imprumut:arrow:
Si cateva poze : ANUNT: Cine are doi tamburi in 4 prezoane de R18 modelul ca aia de break(mari) de vanzare sa ma anunte si pe mine daca vrea sa ajute.. Din intamplare am gasit niste poze cu taraba cand eram la ITP, ce ciudata mi se pare acum :lol: fata de cum arata atunci si cum arata acum Si sa ne mai amintim putin de SNR... Care se pregateste sa intre la chirurgie:)) |
20 Attachment(s)
Hristos a Inviat !
Dupa niste mici certuri, am hotarat sa redeschid topicul.. Sper ca am facut o alegere buna.. La masina nu s-a mai facut cine stie ce.. Se vad diferentele in poze:arrow: Poze pentru toata perioada in care topicul a stat inchis :)) |
super masina...felicitari...nu prea ai ai ce sa faci la exterior...ca e bine asa cum e...cum arata acuma nu are ce sa iti faca RAR`u...bafta si sa o vedem tot asa
|
Quote:
PS-Ai renuntat la 4 suruburi nu? |
Quote:
Quote:
Urmatoarele lucruri care vreau sa le fac la masina sunt: -Mecanica(directie,bucsaraie,frane) -Motor(aprindere electronica cu senzor AT 011) -Exterior(tinichigerie+vopsitorie, sudura in co2)+ niste jante, ori elba, ori CMS, ori intoarse ! -Interior(bord de papuc diesel, scaune de dacie 03'-04', si inlocuit bucsa de la volan cu cruce cardanica) Cam astea sunt lucrurile care vreau sa le mai fac la ea... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning