![]() |
Re: Peugeot 407
Visinie e mai ok ... ori unde e colantata si nu vopsita ...
|
Fiecare cu gusturile lor..Eu asa am vrut-o si imi place super mult..Era foarte murdara masina, si era si intuneric..Trebuie sa ii mai pun eleronul si sa mai lucrez la interior..Si e vopsita, nu e autocolant..Plafon negru nu vreau, am avut..Cat despre portocaliu, nu prea..Jantele inca sunt ok..
|
si ... bandourile din carbon , capace oglinzi carbon ..
si..arata foarte bine :D:D |
:)))...is multe de facut...In fine..o sa fac tot timpul ceva la ea..
|
Ce sa zic Cristi... Esti nebun :D
Arata bine alba ;) |
Nu o lua în nume de rău, dar eu consider ca arăta mult mai bine cu vechea culoare. Spor la treabă în continuare!
|
Aoleo Cristi ce-ai facut??
Oricum masina asta arata bine in orice culoare. PS:eu prefer tot visiniul,dar tie trebuie sa iti placa.Intotdeauna o sa gasesti 1000 de pareri. |
:))..Mie imi place mai mult asa...stiu..Culorile nu se discuta.. :)
|
Felicitari arata extraordinar bv bv bv:shock:
|
Parca e cea din Taxi 4 ;)
|
Daca o sa o vedeti live o sa vedeti ca e altceva..E un alb mai special :P
|
E frumoasa alba:D sa faci niste poze si ziua..
|
Quote:
|
Merci, merci..
|
7 Attachment(s)
:) :) :)
|
Zici ca e din filmul TAxi
|
O intrebare...cat te-a costat sa vopsesti toata caroseria (Vopsea + Mana de lucru) si cat te-a costat ca sa treci in talon ?
Defapt...cat te-a costat cu totul ?? |
Nu stiu..nu am platit nimic..deocamdata.. :)..dar ma interesez si iti zic..Vopsitul total in jur de 60 de mil..din cate stiu eu
|
albului i-ar sta superb cu niste xenoane pe far + xenoane mai albastre pe proiectoare :D
--- albul ii arata formele mai bine, daca i-ai face si niste insertii pe jante albe sau sa gasesti un schimb cu niste jante albe ! vazusem modele interesante chira ieri cand ma uitam pentru a mea care e tot alba si ma gandeam la jante o idee cromate cu alb :) rup ps: dc n-ai lasat sitele mici din bara negre? |
Parerea mea e ca pe la masina alba arata cel mai bine jantele negre cu marginea alba.
Eventual ceva elemente facute negre (stopuri,geamuri etc.) |
Ahh... cati bani aruncati numai pe vopsit! :D A doua oara...
De ce nu ai luat in calcul si astuparea bandourilor? In rest... toate bune si frumoase. Sarbatori fericite! Bafta! |
Are gaurile destul de mari..trebuia iar sudat tabla peste..Eu nu pun chit pe masina..
|
1 Attachment(s)
Nu am mai fost la curent cu topicu, usile sunt LSD? vroiam sa stiu daca se gasesc universale sau facute pt masina.
Mai nou am auzit de o colantare in locul vopsitului , nu stiu pretu dar sigur ar fii sub 6000 ron.am vazut cateva poze si arata destul de bine. Uite si niste jante eta beta, cred ca ar da bine cu noul alb. |
ieseau mai k-lumea pozele fara blitz:D ..in fine super masina....unde era si unde ai adus`o . felicitari arata bine ....inspira putere
|
Quote:
|
Nu sunt LSD..Usile LSD nu mi se par adecvate pt masinile in 4 portiere..Si sincer daca respecti masina cat de cat nu pui folie pe ea...Stiu jantele care le-ai pus tu dar mi se pare urate..Partea cromata este defapt un colant..Imi plac mult jantelele mele si nu o sa le schimb..Acum masina este in service si se lucreaza un pic la motor.. :)
|
mai superba masina
|
Quote:
Am pus eu poza aia cu jantele unde se vede "jante replica.com" dar ele nu sunt replici, sunt eta beta si sunt destul de scumpe,le am vazut pe un X5 alb si dau bine rau, si ale tale sunt destul de frumoase ,dar dadeau bine pe culoarea dinainte. P.S. ma tot chinui de 1 luna sa mi iau pleoapa aia de luneta si nu o gasesc, ma poti ajuta cu un nr de tel ceva de unde ti ai luat o tu? |
Mie nu imi plac jantele Eta beta, si ti-am zis ca unde vezi tu ca e cromat, e ca un fel de autocolant foarte ieftin..Sincer imi da impresia de ieftin..acum na..fiecare cu gustul lui..Pai pleoapa e din Austria si mi-am adus-o eu..
|
3 Attachment(s)
pareri.....???
|
Parerea mea e ca arata mai bine inainte...sper sa nu deranjez pe nimeni.
Cu vechea culoare ii statea mai bine. Eu asa cred ! |
daca ii baga niste faruri si stopuri pe fudal negru .. iar priza de aer ... schimbata cumva.. culoarea modelu` .. e mare are... va arata bine si pe alb.. parerea mea... oricum e frumoasa
|
Ii sta mai mijto pe alg .. se vad mai bine detaliile masini ... dar mare pacat ca ai scos emblema din spate ... ii da un aspect gol , si nefinisat ca la o duba...
|
acum ca am vazut poze clare cu masina imi pot face o parere ........ arata criminal si astept compozitia vopselei sau codul de culoare:-P
|
Trebuia lasat "407" acolo... da aiurea doar un "0" pe tot portbagajul, in rest numai cuvinte de lauda!
|
Dar ala il pun..Poza e facuta exact cand e scoasa..Nu am avut timp sa lipesc 407..nu e mare filozofie..
|
Frumoasa masina.. Parerea mea ca te-ai grabit cu albul ala... Puteai incerca orice culoare! Eu as fi facut bej metalizat.. Interiorul e foarte fain! Spot la treaba!
|
Asta e...Fiecare cu gustul lui la culori..de aia nici nu prea iau in considerare..fiecare are o culoare preferata :)
|
Cristi....esti 'nebun' tati...in sensul bun al cuv:P. Am o intrebare: De unde ai achizitionat scaunele, cum ai facut cu incalzirea in scaune, si daca poti sa atasezi ceva poze cu interiorul din spate(bancheta sau ce ai). Numai Bine! ;)
|
plasa de jos de la bara poate ca nu trebuia sa fie alba poate ii statea mai bine neagra dar nu arata rau nici asa cel putin asa se vede din poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning