![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
mai bine fati si tu un post al tau unde sa schimbam pareri sa nui facem oftopic lui dac
asa la prima vedere misto culoarea :) |
Dragut...dar DAC-u' e taticu' aici!
|
aici pe forum poate este si este din cate am vazut dar pe strada, are concurenta, asa ca trebuie sa te tii tare de treaba daca vrei sa faci fata.
Si DAC-ule sper sa nu te superi ca am pus pozele dar a trebuit,bafta in continuare si spor la treaba. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
MULT asteptatele POZNE...
dupa o curatzenie la SANGE la drac :))) am postat eu pozele pt ca asta invata , prin regie dupa femei nu stiu ce face..... LoW RiDeRii Din Crangasi-Giulesti :p Zambareatza & "Agresiva" :D |
suuuuuuuuuper tare! :shock:
|
eeeh bine dacule bine soricelulleee asa da bravo felicitari
|
Ce mult mai e de lucru la finisaje...
|
Quote:
|
foarte tare..bafta DAC-ule
|
Sucara rau!!!... De jante nu m-ai vb.... Sunt nr.1.... Succes!!!...
|
suuuper...bvo baieti!!
|
Ohoo ... ce bine ii sta lipita de asfalt ....
Mai tre praguri si bara p spate ... si o vopsire completa ar necesita zik eu :) |
Quote:
APOI finisaje ;) mai stiu eu masini frumoase la exterior si PRAF in rest... deci comentariile sunt de prisos... |
sa zic si io ceva? ..... trebuia mai lasata da nu prea se poate din cauza barii dupa fata.... oricum asta e parerea mea... k sa ma depasiti la distanta dintre asfalt si lonjeron mai aveti d lucrat..... :) :D
PS : pt 24mig.... cum sa nu iti intre cauciucu sub aripa cand ai cele mai innalte cauciucuri posibile p 13 |
Daca ar fi sa avem drumuri cum trebuie probabil ca as cobori masina mai mult...insa si asa cum e trebuie sa merg incet sa nu o sparg....masina va mai cobori de spate dupa ce iau cauciucui normale si nu astea care sunt acum (astea de acum sunt ca sa ma dau ca nebunu pe viraje :) ) oricum asa ca idee mie masina mi se pare ca e stabila asa cum trebuie si imi place foarte mult cum se simte :) sper ca si voua...
O sa ii iau si praguri si bara spate dar pana acolo mai urmeaza si mult asteptata investitie in fuga :) si daca sunt si bani probabil ca va veni si o vopsitorie :) |
Bravo DAC-ule arata super, felicitari si tie si lui Soricel, a inceput sa fie "forma" si break-ul!!
|
Quote:
|
mane sti prea bine ca acum alea pe spate sunt un moft si daca imi gasesti tu gume 205/40 pe 13 esti tare...oricum ideea e ca o sa ma intorc pe 175/65 si daca nu macar un 185/65
|
Quote:
|
DAC-ule o intrebare.....:Gohones-ul e bagat?
|
nu e bagat dar rabdare rabdare
|
ba dacule frumoasa treaba , ce sa mai zic bafta in continuare la transformare ;)
|
felicitari DACule
si cel mai important lucru nu te grabi si mai ales fa masina dupa cum iti place tie nu altora ca pana acum tot ce ai facut ai facut frumos si cu gust tine-o tot asa si poate vin si eu maine seara ca sa iti vad masinuta |
@MORCOV SSL:ce-ai vrea sa-mi pun opincutze de alea pe /60 ?si sa fac suta in 20 de scunde????Cu cat e mai mare balonul cu atata fuge mai bine si consum mai mic, asta daca te intreaba cineva.
|
si nu exista mai mari de 70 ca vreau sa imi consume si mie masina mai putin ca acum vin la bucuresti cam cu 500-600 de mii
poate daca imi pun pe 80-90 vin si eu cu vreo 300-400 de mii :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E pe drumul CEL bun...
|
Quote:
|
pt DAC din partea mea numai respect :)
|
jos din pom... ura dracule esti p sine!
|
dac-u mai apoape de strazi si cartiere ;) bine asa arata foarte bine :D
|
tare as vrea sa iti vad si tie titicarul mai aproape de strazi si cartiere :) oricum incepand de azi incerc sa pun pe picioare alpinistul :)
|
tot nu ai dat jos eleronul ?????????
|
hai cu GOHONESUL dacule :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning