![]() |
Re: Dacia Arad
jentile sunt pe 16 cumva? ca par destul de mari:D stiu ca ai un post mai in spate cand ti-ai luat rotile dar nu mam uitat:(
|
195 45 16
|
13 Attachment(s)
Quote:
TimTuningShow editia a-2-a 2009 |
:) Eu unul sunt foarte curios ce planuri ai pe viitor cu ea. :) Stage 3. :D Bafta in tot ceea ce faci ...
|
ce dor mi-e de motorul ala...ador cum face..ppssssssssss :P
|
impresionant cea mai frumoasa dacie
chiar daca nu se mai poate numi dacie e cu adevarat o opera de arta mai ales interiorul e foarte frumos bafta in continuare |
Super tare interiorul ! Nota 20 PLUS !
|
salut as avea si eu nevoie de niste informatii in legatura cu motorul de gtt am si eu unul similar lam montat pe masina si am ceva probleme la electromotor daca imi poti da un id de mess sa vb ar fi super ok ms mult
|
salut .Daca vrei te pot ajuta eu cu electromotorul.Ce probleme ai?
|
salutare! arata bine dacia am vazuto live si am admirato la tim tuning, bafta in continuare la tunarit;)
|
Dacă mai are cineva poze cu maşina, vă rog frumos să le urcaţi aici! :D
|
salut frumosa daciuta da chiar imi place.da te rog eu zimi si mie de unde ti-ai luat inelele alea cromate la jante si cu cat ....???
ms |
Frumoasa treaba, e de apreciat. Succes cu stage 3!.
|
Se sperie lumea daca afla despre ce e vorba in acest Stage 3! :twisted: Sunt curios ce o sa iasa, dar fara indoiala va fi ceva bine facut si bine pus la punct.
Apropo, motorul tot acelasi? Sau pentru stage 3 va fi si o imbunatatire la motor ceva? :D |
unii stiu despre ce este vb in stage 3 :D canny ne vedem live la tine cand vine gratian saptamna viitoare:D abia astept sa vaed daciutza live:D
|
1 Attachment(s)
dupa ce masina a fost neglijata total, imi fac nervi si ma apuc din nou de ea incet incet
puntea spate si cutia de reno in 5 a plecat la oradea asa ca dupa cum se vede in poza ... jetsons style |
asadar a inceput stage 3 :D
ce borduri imense :shock: !!!! |
bordurile alea imense acum sunt decente, sa vezi cand era strada la -1.5m
in viteza mica dar se lucra |
bordurile alea imense acum sunt decente, sa vezi cand era strada la -1.5m
in viteza mica dar se lucra Rog un moderator sa stearga postul dublat |
2 Attachment(s)
..............
|
Eu stiu ce vrei sa faci nebunaticule..:-)
Nu pot decat sa-ti urez multa bafta si succes cu proiectul si nu in ultimul rand nervi de otel;):-) |
boss...va fi permanent sau cuplezi manual ??.....bafta cu proiectul...
|
Quote:
|
Sa speram ca reuseste sa o faca 50 cu 50... bafta
|
Quote:
|
de ce e grupul?cumva de r18 4*4?stiu ca au existat ceva modele break
|
Ma gandeam eu ca nu aveau de ce sa plece si puntea spate si cutia asa dintr-o data... Spor la treaba!
|
1 Attachment(s)
.............
|
Mai mult decat interesant....:D multa bafta in continuare.
|
esti tampit
|
Canny, cu puntea asta chiar eşti dilău grav de tot!
Hai să vedem ce faci cu ea ! Succes! |
frate tu esti chiar cu capu (in sensu bun) vrei sa ai cea mai tare dacie din romania esti chiar egoist
bafta in continuare |
te-ai gandit la pozitionare , locas sau o inalti cu totu ?
|
Esti ambitios altceva nu pot zice de tine si proiectul tau;) nu ma manifest ca cei de mai sus dar vei avea o masina cred ca unica in romania:)
Am mai citit pe un forum din franta cum un nenea modificat un reno 12 breack intrun adevarat 4x4:D si a aratat cum a reconditionat si modificat tot pe parcur, rezultatul o replica dupa o masina masina de asistenta pentru raliuri capabila sa ajunga ori unde Uite linkul cu forumul poate te ajuta cu ceva http://www.forum-auto.com/automobile...t273365-35.htm Bafta si astept cu nerabdare poze;) |
Vad ca toate proiectele incepute de tine vor sa fie unice. Mult succes si cu acest proiect !
|
for whell drive:shock:
|
Vroiai sa spui "four wheel drive" nu? :>
|
da tu crezi k io stiu ce am vrut sa scriu
|
Din poza pare a fi puntea spate de R18 break 4x4. Banuiesc ca ai si cutia.
Eu vad 2 probleme: 1) acea punte (si cutia de altfel) sunt proiectate pentru un motor slab, parca un 1.6 de vreo 80 de cai. Parca... Ori tu, punandu-le pe 1.4 gtt s-ar putea sa nu reziste. Dar vei vedea la momentul potrivit. 2) tot din cauza motorului mic de origine, rapoartele transmisiei sunt mari, orientate spre cresterea cuplului la roata, pentru a compensa lipsa de cuplu a motorului. Aici trebuie fie cautate rapoartele, fie numarati dinti, calculat, etc. Macar sa-ti faci o idee. Nu mai stiu exact, spatele se cupleaza manual parca... nu? Daca asa stau lucrurile, oare mai merita efortul? |
Toata mecanica provine de la un r18 4x4.
Masina isi va pastra aceeasi garda la sol. Grupul spate incape la limita iar dedesupt binenteles va trebui taiat si confectionat canal pentru cardan, telescopele trebuiesc inlocuite cu altele mai scurte pentru a mentine actuala garda la sol, iar aripile spate latite din nou pentru ca puntea asta este si mai lata decat cea de 18. Ceea ce zici tu Muttley este foarte adevarat, tocmai de aceea am desfacut grupul spate sa vad daca am speranta sa fie ok sau axele sunt de jucarie, dupa ce am vazut axele din punte m-am linistit si am speranta ca vor tine fara probleme si cutia la fel, (+ ca am vreo 4 cutii in curte de unde sa imi iau piese) asta facand o comparatie cu planetarele si cutia de dacie care sunt mult mai firave, inferioare calitativ si de aceea nu am avut nici un fel de problema din acest punct de vedere, dar cum spuneai si tu, ramane de vazut. Cuplarea pe 4x4 se face cu o maneta din interior iar cutia cuplata pe 2wd este fwd de aceea probabil planetare nu vor fi montate pentru moment pentru amuzament :) Daca merita efortul, in mod normal nu, dar pentru o persoana ca mine care se plictiseste foarte repede spun ca da |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning