Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Provocari ! Cine cu Cine ? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18893-provocari.html)

street_racer 14-09-08 14:04

Re: Provocari ! Cine cu Cine ?

@ psycho : DA DA DA .. dar a fost fun ... mai ales cum se uitau berbecii aia :)) tzipa ala in statie mai rau decat tzipa ala de la voltaj in microfon :))
a mai fost fun si cu ala cu santa fe-ul in sensul giratoriu :))
@ hellman : =))))) din 50 de liniutze mi-ai dat-o O DATA cand eram in curba si nu m-am *** pe mn , am recunoscut fair play desi stii care erau conditziile atunci, asa ca, ia un chupa chups :)) P.S.: nu te mai ataca romane ca tziganul...
@ zbuf : vorbeste cu pal-ul si prietenii lui cu tico

Hellman 14-09-08 17:23

recunosc k mi'am luat'o ... si nu m'am atacat :P dar tot iti dau banana cu par :))))) si zeze nu ne'am facut 50 de liniutze . si tot mai vreau sa ne dam :D dar stai sa facem rost de fonduri nuh ? k e naspa perioada asta .....

magnifiqo 14-09-08 18:19

Hellman nu oi fi eu cel mai experimentat sa vorbesc sau cel mai in domeniu, insa cu cat incerci mai mult cu atat mai bine. Chiar daca te fac altii acum, data viitoare poate tu vei fi invingator. Si ma refer data viitoare adica mai incolo, la niste legale presupun.Banuiesc ca la asta te-ai referit cand ai zis de fonduri nu? Imi cer scuze daca am zis ceva gresit si ma bag asa in discutie,insa si mie mi-ar face placere sa fac ”liniute” si pot sa pierd atatea din cate fac,nu ma voi supara.

h0p3r 14-09-08 18:25

nici nu ai idee de cand incearca hellman :lol: dar vad ca in ultima vreme a cam dat " temelie " :-) asta e, bravo lui 8)

Psycho 14-09-08 19:00

important nu este sa castigi ci sa participi ;)

bai zz .. ia zii cum fac sa o conving pe zna sa fie prietena ema .. ca imi doresc o prietena ca ea .. sa rupa ficatzii la masina :))

hahahahah .. deci nu e intreaga la cap ... o sa o ia pe urmele lu blonda .. de la tico la pisicutza .... si tot asa .. keep up da good work

era un post caterinca ;)

street_racer 14-09-08 20:09

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1753072)
important nu este sa castigi ci sa participi ;)

bai zz .. ia zii cum fac sa o conving pe zna sa fie prietena ema .. ca imi doresc o prietena ca ea .. sa rupa ficatzii la masina :))

hahahahah .. deci nu e intreaga la cap ... o sa o ia pe urmele lu blonda .. de la tico la pisicutza .... si tot asa .. keep up da good work

era un post caterinca ;)

e eleva mea mah ... sunt mandru de ea :X:X:X:X
stai asa sa termin cu divortzul ca e viitoarea mea fosta nevasta si facem combinatzia ... dau ieftin ... da vezi ca vrea pisica de 2.524v si se asteapta sa i-o ia prietenul ... d-aia bag eu divortz :)))))

las-o data viitoare sa castige la biliard .. ai grija sa pierzi la liniutza cu ea si castigi o stea ... hai ca facem comertz :)) las-o mah ca e prietena noastra speciala :X:X:X:X

Psycho 14-09-08 21:47

off Ş

e prietena noastra imaginara ....

bai pisica nu am .. dar MOTAN .....

bai .. oficial m+a batut la biliard .. da la liniute nu stiu .. ma mai gandesc e in joc Ţ reputatia Ţ mea ... hahaha ...

viitoarea fosta .. o m g ... e complicata viata voastra .. ma depaseste ...

mie imi place sa scartai in parcare ... e frig .. incepe top gear .. stau in casa .. nu va onorey cu pezenta ... ai grija de ea pentru mine .... stii tu ce sa+i faci .. musc+o de ureche ... ascuns chei ... tot tacamu si nu o mai lasa sa stea langa calorifer si pe capotele incinse

si acum ON

dupa ce schimb ambreiaju ma dau si eu cu zzz cu hellman si cu baiatu cu pmr .. primaru nu ....
cu zana nu are rost ca ma face ... sau o las sa ma faca .. ce nu fac eu pentru femei ....

j.v.l 14-09-08 21:49

cu mine te dai ? :lol:
ca si-asa nu stiu

metal-militia 14-09-08 23:28

abee...acu cand dau eu masina ati inceput sezonu de competitii?
maine seara iese cineva la o tura? cineva la 100-120cp...ca dau masina si maine e ultima zi :sad:

magnifiqo 15-09-08 00:29

pei cam acu reincepe sezonu de toamna...din cate am citit eu as fi iesit eu daca eram in ct.

street_racer 15-09-08 01:26

psycho vrei si tu chupa-chups ? :))) :P hellman l-a refuzat :)) .. glumesc :P

@j.v.l. : cand ti-am zis sa te dai cu mn , ai zis nu :-w
@metal-militia: dak vrei iti vand eu un clio mai belea, rosu :> p.s. : cu cat ai dat-o ? :-??

magnifiqo 15-09-08 02:40

@j.v.l desi nu te cunosc,eu cel putin te-as lasa sa castigi de fiecare data8)

13RvR 15-09-08 07:49

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 1753980)
@j.v.l desi nu te cunosc,eu cel putin te-as lasa sa castigi de fiecare data8)

bai lasa-o draq de treaba nu stricati si joaca asta :lol::lol::lol: , lasa-o sa castige la alte jocuri .....

magnifiqo 15-09-08 08:43

@13RVR : Da nu o stric ma,din contra. O fac cat mai frumoasa si atractiva :dance: :arrow: :yes: :yes:

j.v.l 15-09-08 10:19

Quote:

Originally Posted by street_racer
@j.v.l. : cand ti-am zis sa te dai cu mn , ai zis nu :-w

o sa ne dam, desi iti zic de acum ca ma faci.

@magnifiqo:

daca m-ai lasa ca castig de fiecare data, nu as mai face nici o linie cu tine. banuiesc ca nu mai trebuie sa iti zic si de ce nu?

29ZNA 15-09-08 12:39

cate am pierdut.. :)) da da ..sunt eleva lu` zz..:)) dar mai am de invatat multe..
@zeze : :)) ma zeze nu mai induce lumea in eroare.. nu vreau k prietenu meu sa`mi ia pisicuta.. vreau TU sa`mi iei.. :)) daca tot sunt eleva ta..banuiesc ca merit sa ma recompensezi intr`un fel..si cel simplu mod de a ma recompensa ..e o pisicutza.. si nu vreau 2.5.. 1.8 imi ajunge :))
@hellman : .. nu te mai ataca.. stii k zz ti`o da intotdeauna.. :))) dar lasa k te faci tu mare si iti iei un pachet de biscuti si il mananci singur:))
@psycho : te astept oricand sa ne dam... cum ai zis si tu " important nu este sa castigi ci sa participi ".. ;))

13RvR 15-09-08 12:44

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1754203)
o sa ne dam, desi iti zic de acum ca ma faci.

@magnifiqo:

daca m-ai lasa ca castig de fiecare data, nu as mai face nici o linie cu tine. banuiesc ca nu mai trebuie sa iti zic si de ce nu?

eu daca m-as da cu tine, nu te-as lasa neam sa ma faci :lol::lol::lol:;)

YZF-PWR 15-09-08 12:49

Hahahaha zeze ce urat a sunat replica lu ZNA :))) ..."nu vreau k prietenu meu sa`mi ia pisicuta.. vreau TU sa`mi iei.. " .... k si cum tu nu vei fi niciodata prietenul ei nu te mai agita :))) ceva de genu :) ce se mai pregatesc oamenii de linii aici ... pff abea astept sa termin si eu masina sa ma alatur k inca nu prea am pupat decat 3 liniute cu noua masina

29ZNA 15-09-08 12:52

hai ma yz` nu fi rau cu zz:))..doar e prietenul nostru special pe care il iubim :rolleyes2 :)) ..

magnifiqo 15-09-08 13:15

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1754459)

: Aici te-ai referit ca u sa intri cu golfu nu? :)) app ai cv pe cinste acolo. Insa cu ibiza nu se stie;)

j.v.l 15-09-08 13:27

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1754459)

cand o sa-mi iau vr6, o sa ma straduiesc sa te fac :lol:
cu seatu nu ai sanse oricat de nestiutoare as fi :lol: din mers o iei oricum :lol:

magnifiqo 15-09-08 13:29

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1754203)
@magnifiqo:

Normal,ti-as rani orgoliul :peace: . Poate ne-om da odata,cine stie.

YZF-PWR 15-09-08 13:46

da ce masina ai J.V.L. daca nu te superi ca intreb ?

j.v.l 15-09-08 14:39

un 1.4 nevinovat :lol:

YZF-PWR 15-09-08 14:44

"1.4 nevinovat" sunt multe masini:) marca si cai putere mi-ar fi dat mai multe de inteles

DarkJEDI 15-09-08 15:30

cel mai probabil c'eed de 1.4 109 cp.

vizal 15-09-08 15:53

ady cand scoti honda aia :-) ...acuma cat mai pot si eu ca dupaia n-are rost :-)

YZF-PWR 15-09-08 16:00

pei maine sau poimaine o duc sa`mi faca toata evacuarea ... si probabil in 2 sapt ii pun si chip`u ... :) si tu ai chip , imi pun si eu si ne dam dupa ca sa fie corect nu?:)

leonard 15-09-08 16:03

nu-i corect...u ai 300 cc peste:)))
joke.

vizal 15-09-08 16:06

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1754936)
pei maine sau poimaine o duc sa`mi faca toata evacuarea ... si probabil in 2 sapt ii pun si chip`u ... :) si tu ai chip , imi pun si eu si ne dam dupa ca sa fie corect nu?:)

pana sa faci softu ma...hai k merge cu evacure ...vrei asa?

Hellman 15-09-08 18:25

@ Psyco : ne dam dupa ce iti schimbi ambreiaju , pana atunci imi curat si eu injectoarele :P
@Zeze : ne dam pana pica cutiile ? :)))) ce zici ?!
@Magnifico : cine esti ? cu siguranta m'am dat mai mult la linii decat u si stiu sa pierd , cu zeze e alta poveste ... amintiri vechi ...
@ Zna : welcome on the forum si zii lu zeze sa faca un credit sa iti ia pisicutza :P

@all : ne vedem pe strazi

29ZNA 15-09-08 19:50

ms hellman :* ..iar referitor la ce ai zis..dak va dati pana va pica cutiile..ramaneti amandoi fara masini :)) ..deci nu e bine:))

take care :P

Psycho 15-09-08 21:18

bai ce v-ati aprins aici ... :))

treaba cu chupa chups nu stiu .. prefer o banana paroasa ;)) glumesc :D

bai ZANA ( hahahahahah ) .. trezeste-te nu mai visa cai verzi pe pereti ...

saptamana asta .. saptamana viitoare il schimb si ma dau si eu ca si asa am stat cuminte destul timp :D .. e ca mersu pe bicicleta .. nu se uita niciodata .. sau ca sexu .. prima oara e ami greu dupa aia .. :D

e bine ca ne agitam noi astia cu 70 ~ 120 de cai ...

baietii adevarati merg pe burta :)

Hellman 15-09-08 22:07

ce vrei psycho knd o sa avem si noi peste 150 de cp nu o sa ne mai agitam ... pana atunci ... hai sa facem bule si sa dam drumul la concursurile de crosetat chilotzi viteza :))

@Zana : mie mi'a picat deja una ... zeze e in dubii ... asa k zeze take care si hai sa scapam de masini pana nu pica de tot :P

magnifiqo 15-09-08 22:30

@Hellman : pur si simplu mi-am zis si eu o parere. Am vz acolo ca tot te certai tu, in fine. Nu zic nu,si intr-adevar poate ai facut mai multe liniute ca mine,dublu triplu, x4 ,x5....n . Insa niciodata nu stii care va fi invingatorul.Oricum vad ca esti mult mai experimentat ca mine,deja esti intr-un club(automat ai masina modificata nu stock ca a mea,deci o ai mai buna),etc etc. Si sincer nici nu am vz prezentarea masinii tale nicaieri sa vad dotarile. Ai modificat ceva la ea,i-ai pus ceva?Sper sa nu facem o cearta aici,eu nu am nici un motiv din contra vreau sa invat. Mi s-a parut ca ai cam zis cu rautate sau poate nu te cunosc eu. bft

Hellman 16-09-08 00:22

magnifico cati cp ai ?
am schimbat la masina cate ceva : caseta de directie, cutia de viteze si planetarele ....
si nu am zis'o cu rautate ...

magnifiqo 16-09-08 00:55

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1756185)
magnifico cati cp ai

Suna a provocare asa putin... si as accepta-o cu cea mai mare placere insa deocamdata e neoficiala. Mi s-a parut inseamana si ma bucura faptul acesta ca m-am inselat.Am un opel tigra,acela de la semntaura : 1.4 16v 90 cai. este stock curat nici filtru nici toba,nimic insa ca toti de aici cu ganduri mari.Este la semnatura masina,poti da un click sa vezi ce e cu tigra mea. Now it”s your turn:)

@street_racer : E foarte bun si loganul.Eu ii respect pe toti,insa pana in momentul bara la bara,cum se zice :d

YZF-PWR 16-09-08 10:06

Radetzi voi radetzi da loganu ala fuge ceva pt un logan ma refer

vizal 16-09-08 11:36

ady...ia lasa-i loganu lu hellman in pace...:-P
incercam cu evacuarea ta noua:-)

Hellman 16-09-08 12:50

adi unde ti'ai facut evacuarea ? k vreau si eu sa imi fac ... hai k poate trec pe la u la munca si stam de vb la o tigare

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning