Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

alex.p7m 16-11-11 14:23

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

sa le stapanesti sanatos Bgd :> vad ca nenea imagine le-a facut giugiuc :> :)) a frecat ceva la ele :D sper sa te bucuri de ele , punele pe urs =))) sa dai cu pragurile de asfalt :))) :D

PS: poti folosi una din jantele de 9J pe post de olitZa sau fotoliu , dupa nevoie si confort. fundul incape perfect si se muleaza dupa buza imensa. ai si aerisire permanenta drept pentru care nu vei avea probleme cu racirea :D per ansamblu sa te bucuri de ele iar aceasta fraza ESTE UN PAMFLET SI ROG A FI TRATAT CA ATARE !!! sa fie show !

CyPz 16-11-11 14:35

ce jante:shock: ce j au? spune-mi ca le pui pe dacie:D:lol:

alex.p7m 16-11-11 14:47

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 4718324)

8 fata 9 spatele si da sunt pentru dacie ( sper ca nu se supara ca rasp eu )

Nastase Bogdan 16-11-11 15:39

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 4718324)

Da, jantele sunt pentru Dacie in principiu, pentru a relua si finaliza proiectul...jantele potrivite imi lipseau si acum le-am gasit..ceva f rar si cu J-urile si ET-urile mult dorite8)..8J fata cu ET 15 si 9J spatele cu ET10:!:

Pentru urs pot gasi oricand vreau, sunt mult mai usor de gasit, bani sa am..:-)

CyPz 16-11-11 15:52

Si deci sa inteleg ca nu mai vinzi dacia? foarte buna alegere:D

jakal 16-11-11 19:43

Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 4718183)
Iti plac jantele astea Bogdane? :D

:shock:...grave...
sint curios daca iti merg pe urs...am avut si eu ceva asemanator dar atingeau in bascule
s-au aveau ET mai mare....nu mai retin :rolleyes2

sa le invarti cu placere.....

Nastase Bogdan 16-11-11 20:19

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4719109)
:shock:...grave...
sint curios daca iti merg pe urs...am avut si eu ceva asemanator dar atingeau in bascule
s-au aveau ET mai mare....nu mai retin :rolleyes2

sa le invarti cu placere.....

Multam Jaka:-)..nu vor atinge la urs, numai ca sunt pe 14'' si de aceea am zis ca le-am luat pentru Dacie..am sa vad cum arata si pe urs, ca mai era un urs a lui Visan cu Compomotive Turbo de 8J fata si 10 J spatele, tot pe 14'' si nu arata rau asa cu ele iesite 4 cm inafara caroseriei pe spate:shock:..ca si ale au ET f mic..10 sau sub chiar..:rolleyes2

TheEnZo 17-11-11 11:52

Bogdan sa le stapanesti sanatos jantele si sa le invarti cu placere, trimite si mie un pm cu pretul lor, ca tare as tranti si eu un set din asta pe honda.

Cipilica 02-12-11 21:12

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 4718183)
Iti plac jantele astea Bogdane? :D

Aiaiaiai....... moamaaa... daca erau macar pe 15" erau criminale si pentru urs. Sunt fix ce trebuie (ma refer la aspect), doar sunt cam aceeasi generatie, acelasi stil. Sau poate vrei sa-i pui senile in iarna asta :lol:
Vad ca se invarte bine ursache, vezi ce inseamna ca ai mai adaugat 2 pistoane ;) Parerea mea ca acest motor este un mix bun intre masina de zi cu zi dar si cu ceva performante sau numai buna de joaca. Daca ai grija de el e un motor care indura multe.
Stiu ca e greu cu 2 proiecte in paralel dar in timp le vei rezolva pe toate. Nu te lasi tu asa usor. Iti urez spor la treaba si sa nu-ti mai gasesti si alta masina ca atunci chiar vei da de :twisted:

P.s. uite foto cu capacul de care vorbeam, codul il poti citi pe el. cred ca este in jur de 20 maxim 30 ron nou. mai vorbim la telefon oricum. bafta.

Nastase Bogdan 03-12-11 10:25

Multumesc Cipi, pentru tot:-)
Am sa caut ambele capace, poate o rezolv si cu asta.

Nastase Bogdan 19-12-11 18:59

10 Attachment(s)
In week-end m-am mai ocupat putin de ursoi:-)..in sensul ca daca tot am trecut la tinuta de iarna (adica fara prelungirea de M-T1 pe fata) se vedea ff urat fusta mea cea de tabla lovita, dezdoita, fara capace la proiectoare, fara prelungirea de cauciuc..era oribil ursul privit din fata..:x

Peste toate astea am mai avut de intampinat o mare tziganie facuta de cei dinainte..adica fusta a fost sudata de aripa dreapta..si a trebuit sa dau jos fusta cu tot cu aripa si sa ma chinui sa le despart cat mai frumos posibil...:evil:

In sfarsit, totul a decurs bine si abia azi am reusit sa montez totul cum trebuie pe fata si acum ursul arata f bine cu noua lui tinuta de iarna:-)

paul_cj,,,v12 19-12-11 19:43

aiai ce o lucrat aia inainte acolo nasol sa lucri tot dupa alti numa porcari fac unii bafta cu masina ;)

Nastase Bogdan 19-12-11 20:04

Quote:

Originally Posted by paul_cj,,,v12 (Post 4786176)
aiai ce o lucrat aia inainte acolo nasol sa lucri tot dupa alti numa porcari fac unii bafta cu masina ;)

Mai am de rezolvat in primavara tziganiile facute la podea si la pragul din stanga si cam gata..ca si asa am desfacut-o in proportie de 98% de aproape 2 ani de cand este la mine...numai rezervorul a scapat nedat jos ca sa se faca 100%..:rolleyes2:lol:

Multumesc Paule, lafel si tie:-)

CyPz 21-12-11 11:16

Ce frumos se vede gordina printre aripa si fusta fata de urs...

Nastase Bogdan 31-12-11 17:39

LA MULTI ANI tuturor celor care ma cunosc/cu care colaborez si nu numai:-)

Un an 2012 asa cum va doriti fiecare in parte:!::!:...si sa ne traiasca URSII8)

lalyus 11-02-12 21:23

Bogdane ce se mai aude :) ceva nou ?:>

UNHleaSHD 12-02-12 20:45

Foarte frumos!

Radu. 12-02-12 23:34

Te-am vazut alalta-ieri seara pe la 6-7 asa, mergi cu spatele descoperit :lol:

Nastase Bogdan 13-02-12 10:43

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 4876489)
Bogdane ce se mai aude :) ceva nou ?:>

Pai, ce sa faca ursul, functioneaza excelent, se mai taraste pe burta prin zapada si are probleme mari cu aderenta...o accelerez doar pana in 2000 rpm pe trepte:-)

Ca noutate ar fi ca i-am inlocuit bujiile cu unele NGK Iridium si diferenta s-a simtit dupa 4000 rpm mai ales;)

Da Radule, mergem in echipament de iarna..nu e pacat sa sparg prelungirile originale de MT1?...pe fata am pus o alta fusta, cu buza de plastic, pe spate mergem descoperiti:-)

11alex 13-02-12 14:19

pai si asa o sa faci in fiecare iarna ?

Nastase Bogdan 13-02-12 16:21

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879067)
pai si asa o sa faci in fiecare iarna ?

Intentionez sa fac ceva pe parte de suspensie( o reglabila, dar cum trebuie) si cauciucuri mai inalte in balon..daca nu reusesc, am sa merg pe aceiasi solutie de siguranta:rolleyes2

11alex 13-02-12 17:28

ce ai rezolvat cu pasajul? daca tot te apuci de lucrat una alta pune-i si o fusta cu lampi mici, vine ca o caramida in geam ,lampi mari cu mtk1

Nastase Bogdan 13-02-12 18:26

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879319)
ce ai rezolvat cu pasajul? daca tot te apuci de lucrat una alta pune-i si o fusta cu lampi mici, vine ca o caramida in geam ,lampi mari cu mtk1

Am gasit pasajul, il voi lua luna viitoare.
Acum am sa-mi cumpar o coaja de bord impecabila, ca sa mai rezolv treburile si pe la interior:rolleyes2

Nu ma intorc la triple mici...nu-mi place deloc spatele ala..triple mici numai pe E30 M3..atat..acolo da, vin super:idea:

11alex 13-02-12 19:05

tu stii , dar e ca si cum ai avea bara de 1300 franta cu lampi de 1310

vali vtk 14-02-12 00:21

Quote:

Originally Posted by 11alex (Post 4879504)
tu stii , dar e ca si cum ai avea bara de 1300 franta cu lampi de 1310

+1 fara sa fiu carcotas

Nastase Bogdan 15-02-12 20:13

8 Attachment(s)
Primavara, unde esti:?::!::!:....eu pregatesc piesele si tu nimic:-)

Nu am poze si cu bujiile NGK Iridium, ele isi fac deja treaba pe masina:rolleyes2

P.S: a se observa tzigania gasita in gura serpilor(si te mai miri de ce nu performau)...nu mai zic de kilogramul de sudura care unea traseele in partea de jos si pe care l-am taiat cu greu:rolleyes2

Cataaa_ 16-02-12 15:58

3 Attachment(s)
nu sunt prea clare pozele ca nu am cine stie ce telefon performant . + o gaura de surub la consola centrala in colt jos pe care tocmai o observai.

Nastase Bogdan 16-02-12 22:23

Ok, merci, dar nu este ceea ce caut eu.

Daca iti pica vreuna mai buna poate facem treaba:-)

alex.p7m 17-02-12 08:35

1 Attachment(s)
vrei o mana de ajutor ? am auzit ca se pricepe la ursi :D !

Nastase Bogdan 17-02-12 12:09

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 4884784)
vrei o mana de ajutor ? am auzit ca se pricepe la ursi :D !

Iti trebuie un cric mare, ca altfel nu incape sub masina:lol:
Cu una ca asta mai bine iti faci "schimbul de ulei"...;)

Nastase Bogdan 19-02-12 16:46

Re: E30 Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by mihai.bmw36 (Post 4888147)
felicitari pt ursache si topic si in al doilea rand caai mai salvat ut e30 de la moarte cei kare nu cunosc si te vad ka tiai luat urs spun k tiai luat teapa dar stii cum e , imp cati place tie k dor nu merg ei cu ea ci u. asa k stai lin continua proectul k ai inceput bine.dak o sa ai nevoie e ceva ma poti contacta indiferent ce iti trebuie piese sau sugestii.

multa bafta .astept o finalizare frumoasa.cu 2.5 ul

Multumesc man:-)...am sa apelez daca voi avea nevoie (sa-mi lasi un nr de tel pe PM).

In toamna mi s-a oferit pe el un E36 coupe 1.8IS, cu ABS, clima, geamuri electrice, etc si masina f frumoasa acea pisica, dar am eu ceva cu fiarele care imi plac...nu ma mai pot despartii de ele, doresc sa le fac asa cum am in plan..plus ca ursii sunt mai exclusivisti si emotioneaza mai multa lume decat pisicile:-)

Am zis ca o sa tin ursul asta(sau cel putin urs) pana nu o sa ma mai lase guvernul sa circul cu ea pe strada si atunci am sa-l bag la garaj si ies cu el macar 50 metri pe strada mea:-)

P.S: azi m-am apucat de desfacut pe la motor....datorita pompei de apa, am sa grabesc si celelalte treburi care vroiam sa le fac pe acolo:rolleyes2

DonnLuca 20-02-12 10:13

Re: E30 Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4888693)
Multumesc man:-)...am sa apelez daca voi avea nevoie (sa-mi lasi un nr de tel pe PM).

In toamna mi s-a oferit pe el un E36 coupe 1.8IS, cu ABS, clima, geamuri electrice, etc si masina f frumoasa acea pisica, dar am eu ceva cu fiarele care imi plac...nu ma mai pot despartii de ele, doresc sa le fac asa cum am in plan..plus ca ursii sunt mai exclusivisti si emotioneaza mai multa lume decat pisicile:-)

Am zis ca o sa tin ursul asta(sau cel putin urs) pana nu o sa ma mai lase guvernul sa circul cu ea pe strada si atunci am sa-l bag la garaj si ies cu el macar 50 metri pe strada mea:-)

P.S: azi m-am apucat de desfacut pe la motor....datorita pompei de apa, am sa grabesc si celelalte treburi care vroiam sa le fac pe acolo:rolleyes2

Foarte bine Bogdanee!! Nu mai e mult si ..vine vine primavaraa:lol::lol: asa ca spor la munca acolo!!!

burnout_bmw 20-02-12 21:54

1 Attachment(s)
salut Bogdan, uite unde vine cureaua aia ce tine torpedoul, cealalta vine prinsa de taba de la calculator.

Nastase Bogdan 21-02-12 06:05

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4890898)
salut Bogdan, uite unde vine cureaua aia ce tine torpedoul, cealalta vine prinsa de taba de la calculator.

Ok Adi, multam:-)
Am sa ma uit la mine sa vad daca am acel suport:rolleyes2

Si acum, poze de aseara....sa vedem ce o sa iasa:-)
In primul rand vreau sa curat bine motorul, ca ce e pe acolo..:rolleyes2

Nastase Bogdan 26-02-12 18:36

9 Attachment(s)
Au sosit o parte din piese, lucrarile continua.

Daca tot m-am apucat de treaba am sa fac totul cum trebuie, asa ca m-am apucat de demontat si curatat tot ce se poate si voi da jos si cutia pentru a inlocui volanta, ca tot am loc acum sa ajung bine la suruburi:-)

Sirius 27-02-12 11:22

RESPECT!!!:D

Nastase Bogdan 28-02-12 04:55

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4903118)
RESPECT!!!:D

Si tie, pentru ceea ce faci cu masinile tale:!:
Multumesc.

TheEnZo 28-02-12 15:21

Mai Bogdane daca tot esti la pasul asta , nu ii dai si tu o vopsea calumea pe aripile alea interioare, au un aspect de parca au fost date la pensula ca antifon cauciucat , si daca la o adica e ceva pot vb eu sau tu cu prietenul meu Ionut si te ajuta sa le vopsesti la pistol frumos, curat , are pistol mic, mare ... cred ca te poate ajuta si la tine la garaj. Asa ca o ideie ca tot faci acolo totul luna de curat.

Nastase Bogdan 29-02-12 13:58

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 4905310)
Mai Bogdane daca tot esti la pasul asta , nu ii dai si tu o vopsea calumea pe aripile alea interioare, au un aspect de parca au fost date la pensula ca antifon cauciucat , si daca la o adica e ceva pot vb eu sau tu cu prietenul meu Ionut si te ajuta sa le vopsesti la pistol frumos, curat , are pistol mic, mare ... cred ca te poate ajuta si la tine la garaj. Asa ca o ideie ca tot faci acolo totul luna de curat.

Nu sunt inca pregatit pentru asa ceva...daca voi face asta o voi face cu motorul si cutia date jos, cu instalatia electrica stransa toata sau demontata, ca sa pot curata pana la tabla, sa elimin eventualele probleme si sa fac o treaba ca la carte, sa vopsesc si tragarul care acum este rosu:-)..nici temperaturile de afara nu avantajeaza o lucrare calumea de acest gen intr-un garaj fara caldura...:rolleyes2

Deocamdata ma concentrez pe motor, caruia ii voi vopsi admisia si capacul de culbutori inafara de curatarile facute;)..si am nevoie de masina, nu o mai pot tine mult pe dreapta..trebuie sa fac si eu treburile pe capitole, nu toate odata:rolleyes2..poate cand imi mai iau o masina de mers zi de zi bag ursul in lucrari f amanuntite8)

Cipilica 29-02-12 14:05

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4907063)
Deocamdata ma concentrez pe motor, caruia ii voi vopsi admisia si capacul de culbutori

Sablat si vopsit electrostatic? Ai gasit ceva in zona noastra? Sau poate chiar la tine in oras? Apropo, ce culoare?
Sa ai spor.

All times are GMT +2. The time now is 09:58.

- Copyright 2026 4Tuning