![]() |
Yo as merge daca as avea cu cine
Si daca asa avea $$$. Si apropo ce e cu Bukle |
Era pe post de gluma faza cu vin si eu sa vad cum va intalniti, mai adi...
Ce draq, nu poti sa-ti dai seama de diferenta? eu daca zic ca vin vin, nu mananc rahat, n-am zis niciodata pana acum ca o sa vin, cum zici tu ca v-am amentintat ca o sa vin asa ca stai calm, nu o sa vin si nici n-o sa vin... Sper sa nu va simtiti ofensati, dar am o groaza de prieteni, 4tuning.ro inseamna doar umplerea timpului liber ca sa nu ma plictisesc si sa vad si eu se mai intampla prin c-ta legat de masini, dar nu imi caut prieteni... Got it?! |
Re:
Quote:
O.k! Te las in \"Lumea Ta\" atunci... |
deci pana la urma unde mergem .. cat stam la ce ora ne int. explicati`mi si mie k eu nu am inteles nimik din tot ce`i aici .. sincer ...
|
maine (sambata) la ora 3 la sala sporturilor ca sa mergem la burbon sa mai stam de vorba... una alta...
|
maine (sambata) la ora 3 la sala sporturilor ca sa mergem la burbon sa mai stam de vorba... una alta...
|
Ramane pe sambata la 3 la ss
Si de acolo la burbon |
Re:
Quote:
|
da da corekt ... la 3 vin si eu da mai intai ma duk sa manank .. k e era 1 si 20 si doar ce m`am trezit .. hihihi
|
urmatoarea intalnire ... daca e vremea buna pe 12 Martie, ca de obicei la SS la ora 20:00 ... venitzi in nr. cat mai mare, se va discuta plecarea la bukale la tuningshow ... care, cum, cu cine.
|
io nu cred k pot venii ...s a vad nu promit nimik .. daca sunt d munk nu vin .. imi datzi si mie un pm pe forum si`mi zicetzi daca nuh vin si vb care dum si cand ok ???
|
am retzinut....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cam asa a fost toata intalnirea. |
Re:
Quote:
Ati stat la Bourbon si atzi vb? In rest nimik? :twisted: |
pai tu ai plecat mai fish mai...a ieshit cu sebi o caterink de nu-tzi potzi inchipui shi inca nu a dat tot din el...
|
lasa kterink care a fost ... eu astept kterink de pe 12 8)
|
mah cand mai facetzi o intalnire sa-mi zicetzi shi mie.as vrea sa vin si eu (dak sunt binevenit bineintzeles).(daewoo tico)
|
Re:
Quote:
|
vino ... noi ne bucuram de inca un membru in plus :dance:
|
se va face ceva sa stiu daca vin cu cineva>?
|
cine o sa vina si ce o sa se intample?
|
Stati mha oameni ca mai e pena sambata
Si vb acolo ce facem cand ne intalnim |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
si politzia ce zice ??? :)
|
Re:
Quote:
|
art daca vii sa aduci mashina cu telecomanda si care ami are aduceti`va mashinutze ... sa vad daca fac si eu rost d una ... sa facem nishte liniutze :)
|
Cred ca o sa faceti 2fast2real cu masinutele cu telecomanda....... :lol:
|
eu unu aduc shi camera shi mashinutza...va ashtept pe voi...
|
Re:
Quote:
|
A si in seara asta sa vb despre plecare......la BUc.
|
pai d`asta ne int. la 8
|
discutzia despre plecarea la bukale este prima prioritate...dupaia o sa ieshim la un outrun...
let's see if you got the balls...\" I hope yo do have... |
A fost cool intalnirea
Numai despre plecare nu am vb noi da merge..... Ms Psycho Slc and Mike for the ride |
Ce pot sa zic ca a fost SUPER TARE intalnirea din seara asta!Nu ma asteptam la asa ceva ... a fost super belea si in mamaia mai ales unde a fost toata distractzia!
|
Re:
Quote:
da da aici ai perfecta dreptate :) ... Evo stai kalm :) deci pana la urma ... mergem la bucureshti ... hai sa facem asa ... sa vedem care merge si ... cati merg cu mahsinile .. k vad k de cate ori ne int. iese bahaos :) deci .. io merg .. + pretena mea => mai am 3 locuri in mashina hai urmatoru .. !!! |
dap, cea mai reusita de pana acum .. zic eu :lol:
A avut de toate :twisted: :twisted: :twisted: |
a fost frumos da ne-am si speriat rau de tot uni din nou d apana la urma ne am descurcat sofer a fost rea bun respect si so tinem tot asa bafta si respect la toata lumea numai bine aveti grija de voi :lol: 8) :) :o :o :wink: :wink: la urmatoare intalnire imi iau si TARNACOPU sa le demolez bordurile la aia de la hotelele din mamaia oamen cretini :cry: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning