![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
arata bine, dar incearca ceva si pe portbagaj:-" ;)
|
hmmm asa si asa .. mai bine l-ai pune ca si cum ar fi un .. bandou pe luneta
|
cannondaleboy94 - atunci chiar ca e kitch.
Krypton,eu zic ca arata bn asa,mai ales daca nu ii pun si ceva pe portbagaj,dar se poate pune doua,dar arata aiurea zic eu. In schimb mai vin vreo 3,4 modele de eleroane de genul acesta..dar mai incolo..poate maine dimineata v-or fii gata :-?..ca nu e mare lucru,sunt doar niste bucati simple. Vreau doar sa aud parerea unora,sa stiu daca merita sa-mi bat capul sau nu?!? :D |
merita :) am vazut ceva in genu pe un logan in trafic .. si arata super misto :)
|
1 Attachment(s)
Pentru concursul de drift cate lapuri trebuie sa facem?
|
10 ture trebuie sa faci :)
|
Eu cred că mă las păgubaş. Am schimbat trei maşini pānă acuma dar nu am reuşit să trec de două ture. Cred că nu ştiu eu să īmi setez maşina cum trebuie :( . . .
PS: Mulţumesc pentru primire Mikidude :) |
Te ajut eu sa iti faci setarile .. Dami buzz pe mes si iti zic eu
|
@ SST 06 iei STREET LEGAL RACING REDLINE 2.2.1 de aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias3551
dupa care iei MWM de aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias3414 mai iei si LE2MWM de aici http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias3511 dupa ce iei toate astea instalezi STREET LEGAL RACING REDLINE 2.2.1 instalezi modul MWM peste joc apoi LE2MWM daca nu intelegi nici asa .... si sa nu zici vreodata ca nu te ajutam aici toti suntem prieteni cel putin eu asa stiu |
Quote:
Traiasca NtzDra fratelo am reusit datorita tie iti sunt dator cu o bere !! Acum la Le2MWM pot sa bag ori ce tip de masina ? nu mai conteaza versiunea ? |
SST 06 - ai prinso ;) adica da
vreo parere despre 240sx-ul postat mai in spate?:?::?::?::?::?: |
1 Attachment(s)
So sa continuam cu acest joc dragut !
Imi pregatesc masinuta de drift : un e30 2500 hp las o poza sa vorbeasca :D dotat //M Attachment 1493398 |
Quote:
@SST frate cred ca ai zguduit masina aia de toti parapetii, la fiecare curba cu 2500 hp, si la cum arat tabla.. :P @krypton scoru care l`ai pus cateva pagini inapoi este scoru definitiv? sau incerci ceva mai mare? |
5 Attachment(s)
EVO X RALLY EDITION
Cusca - Am pozitionat-o cu SLR Editor , este cea din packul lui fox89 Scaune OMP WRC - Pack fox89 Jante - pack Vstanced , nu stiu cum se numesc Plafon colantat negru . |
2 Attachment(s)
o sa mai incerc cu acest e92 :)
|
5 Attachment(s)
SUPRA "white sensation" ! :D
|
cn are niste frane sa imi dea :S nu acele dupa gsm ale lui Wichur
|
Cine ma ajuta sa fac si eu un paintjob :sad: am inteles ca se face cu photoshop, dar mai departe nu stiu...:sad:
|
fratilor zicetimi cu dreq sa adaug masini ... genti a reusit dar masini nu gasesc folderul cu masini.. puteti sami explicati si mie .pfff mam cam plictisit de masinile astea stok*.. ma refer din jocul original
|
4 Attachment(s)
Quote:
jante , alte balarii parts\ motoare parts\engines Fii atent ca toate modurile au read;) P.S Jos ai un pack de masini;)Sa te bucuri de ele;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Limbajul lui seamana foarte mult cu limbajul tau. Tot incerci sa te bagi in seama aiurea cu diverse rahaturi. Pe urma va mirati ca de ce ies certuri. |
Poate urca cineva bateriile stock adica cele din joc ?Ca le-am modificat si astea dau urat :D
|
O intrebare , am bagat harta pt drift dar nu o gasesc :| unde ar trebui sa fie ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astea sunt ?
|
Da,mersi....mai pe seara urc cateva chestii interesante:d
P.S as vrea si eu sa particip la etapa de drift....ce trebuie sa fac? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:D
Doua sunt gata.. :) |
Sunt cam kitschoase astea...nu le poti modifica cumva sa vina deasupra de luneta doar? Astea sunt eleroane si arata aiurea....nu stiu :oops:
|
Deasupra de luneta,adica sa fie mai sus ? Sa acopere si unpic din plafon ? :-/
|
Sa fie lipit de geam as zice eu si drept , ca in poza asta :Dhttp://www.uk-tuning.com/acatalog/Vw...ow spoiler.jpg
sau macar asa : http://www.300cforums.com/forums/att...u-p5090010.jpg |
Aha,aiurea ca ele is o curba..adica nu sunt drepte in fata si in spate is curbate..eu zic ca arata ok.
Am inteles ideea,sa nu se vada luneta,sa fie lipite de plafon :) O sa incerc sa le modific..sper sa reusesc. |
1 Attachment(s)
Fiat 147 Old School cars version Attachment 1494925 Aveti ceva masini old school ? sunt pasionat de ele |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din pacate inca nu o am ....dar fac eu rost:D
Poate urca cineva mapa de drift!!!:evil: si dodge viper La cerere R34!!! |
4 Attachment(s)
Mai adaug un UP acestui topic :D PARERI DESPRE PISI ? Attachment 1495215 Attachment 1495216 Attachment 1495217 Attachment 1495218 Oglinda am pierduto undeva in traffic :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning