![]() |
Re: E36 - coupe tex
Rosul are atractia lui. Eu as face-o o nuanta de rosu si mai vie, mai turbata :)) dar galbenul ala taxi ar da bine de tot pe masina. Daca ai face-o asa vreau si eu sa fiu plimbat cu taxi-ul. Dau banu de gaz :))
|
sa nu incercati colant galben . e cea mai mare mizerie . parerea mea , vopsesteo galbena ca nu o sa regreti !
|
orice colant mi se pare o mizerie, ai cat platesti, + ca daca mai ai sperante ca o sa iti "protejeze vopseaua" sau o sa fie la fel cand il dai jos, o sa ai mari surprize, din cate am vazut de la altii, pentru banii care ii dai merita, dar tot vopseaua e "high end"
|
Salut. Uite, īţi dau un mic sfat:
Normal că <a href=https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1741716&d=1289852279>a ceastă poză modficată</a> arată bine deoarece este CG şi vreau să īţi zic, īn realitate acest galben ar fi mai nasol pentru că ar fi mai şters decāt in poza de mai sus ( <a href=https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1741764&d=1289853739>e xemplu=</a=> =). Deci ai putea să īncerci un verde fistic deoarece īşi păstrează mult mai bine calitatea de "sărit-īn-ochi-şi-contrast-mortal". Părerea mea:). |
Parerea mea ar fi sa o faci galbena.S-a mai discutat si pe topicul lu nea Marean ca galbenul este o culoare cam rar intalnita la E36 si ii sta chiar foarte bine.Deci eu zic GALBEN.
|
Galben... vezi sa nu fie d-ala prost de care pun pe taxiuri (au si d-ala bun de pus pe taxi...). Cred ca ar arata bine galben, si gri-ul ala pus de Bobo.
|
Las'o Liuviu rosie ca e frumoasa,dai un polish si atat.
|
Quote:
|
e la al unspemiilea polish..
|
Atunci fa-o rosu mat :lol:
|
[liviule masina asta e bestiala!
|
parerea mea sincer e sa nu o colantezi, nu iese bine deloc .. mai bine las-o asa cum e, nu esti singurul cu zgarieturi, asta pana strangi bani de o vopsire, pur si simplu parerea mea
|
Livica tata ce ai patit?
Esti banat? Ai facut prostii pe aici? Care e treaba? |
Cu cine s a certat asta ma de are bann ? :))))
|
Acum am vazut si eu BAnned la profilul lui ! Ce s-a intamplat ?
|
Probabil pentru asta https://forum.4tuning.ro/576-shine-ru...ml#post3824629
|
Quote:
a luat ban pana pe 30 !!! de pe 30 este back in the bussines !:D:D:D |
Il vrem pe liviu inapoi. Fara el, viata e mai .. monotona :)))
|
mi-am pus cauciucuri de iarna!:D
Pe alea de vara le-am ''bubuit'' ca erau trecute de semne si oricum n'aveam loc in garaj pt ele! cand m-am apucat de ''treaba'' si eram in forta maxima opreste un mosulica sa m'ajute sa sting focu'!...sa inchinat mosu si a plecat!! este ON TOPIC?? |
welcome back ! cu colantarea te-ai razgandit ?
|
Quote:
da,daca ma ajuta D'zeu o vopsesc la primavara! m'ati sucit voi,vagabonzilor!:lol: |
salut tex suparata matza ai sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare la modificat ai grija de matza sper sa iti iasa asa cum iti doresti tu:-P
|
Sa inteleg ca ai schimbat jantele sau doar ai pus alte gume pe jante (desi ma indoiesc )?
Stii care cred eu ca e problema la masina ta ,NICIUNA,doar te ai plictisit tu de ea,ATAT!Cauta un interior mai smecher si inlocuiestel pe al tau dca tot vrei sa ii faci ceva! |
Quote:
caucioace am pus,numa' pe spate! a adus un nene aici in AF bunicele si ieftinache! de interior azi vb cu cineva....expensive for this time!!:-) off. cand treci prin af pe la Puiu suna-ma si pe mine! |
Bine ai revenit:))
Miss you!!:) |
Quote:
:lol::lol: |
Quote:
si in primavara va ramane rosie????un imola red:> sau altceva? asteptam vesti cu interiorul:twisted: |
Quote:
BINE AI REVENIT ! LUARAI FOC SA IEI !!! |
Auzi serifule ia sa imi dai si mie date de contact alea aluia cu gumele ca si eu vreau sa imi cumpar daca are preturi bune.
|
bineai revenit :P
|
Quote:
imola red sau,nu stiu nu stiu cre' ca nu stiu..:-) |
Quote:
ms fratilii meu care esti..sa luam amandoi!!:lol: |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...le-300lei.html
Pana una alta ,eu zic ca merita,mai ales daca il vinzi pe al tau dupa acolo cu o suma..... P.S.Acum m-am uitat mai atent la poze.....:))) Las'l! Te sun cand mai vin pe acolo,dar o sa o las moarta cu cauciucurile acum ,k ma lovit unu si tre sa imi iau bara pe spate acum,si poate imi iau de M. |
Quote:
O SA-MI IAU CEVA RECARO!PLM,VDM.. URAT,IMI PARE RAU!!:x PAI DE M\\\!! NORMAL:D |
SE VINDE LA 3500E!
|
De ce o vinzi?
|
Quote:
|
Ti-am urmarit site-ul mereu dar niciodata nu am scris...acum totusi nu pot ramane indiferent cand vad ca vrei sa vinzi asa masina...sper sa te razgandesti repede in privinta vanzarii...este pacat de ea!numai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning