![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
Adica vrei sa spui ca fata simpatizeaza negrii pentru... nivelul lor de trai??? Incredibil! |
Quote:
|
asa baieti...daca tot v-ati adunat aici,ia povestiti cum ati fost agatati d femei lately...;)
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
yo am zis :-P
|
ok,ai zis ....dar de atunci a mai fost un we!!!!:shock: da' ce-ai facut????te-ai ascuns d fete????:D :D :D
|
am avut o prietena care ma combinat ea pe mine , eram in discotek si in seara aia am cunoscut-o si am vb doar cateva chestii si pe la jumatea discotecii m-am trezit k ma ia de mana si ma scoate afara si imi zice in fatza "uite cum sta treaba , mie imi place de tine si vreau sa ne combinam" pur si simplu nu-mi venea sa cred k o fata are atata tupeu , am stat cu ea cateva luni......sunt si fete de astea ... :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
ca's urat :lol: :lol: :lol: fuge toate de mine ! |
gata....te agat io..:D te lasi???:???:
|
Quote:
atunci ma las :) ps: vii cu motoru' sau cu suzie ? :D |
incredibil, suntem f aproape de 2007 iar acest topic a fost deschis in 2004. lol... ma intreb oare pana cand va mai dura...
PS. Nu ca nu a fost interesant... |
Quote:
|
:D:D:D eu zic sa vii mai bine cu motorul... daca e chiar urat cum spune, poti sa fugi mai repede de el:D:D:D
|
mey..daca el ar fi cel mai urit din viata mea....io zic k suuuuper ok!!!;) :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
......si nu ma intereseaza cu ce vii :-P :-P ma agati si pe mine???? :oops: :oops: :oops: |
so..ce ai facut tot we-u???:shock: bag d seama k nu ai umblat p unde trebuia!;)
iar cu agatatu'...daca mai crezi k e nevoie,te las p tine sa-mi zici cum vrei s-o fac!:evil_laug |
deci........ma agati sau nu ??? oricum ar fi, numai sa ma agati :D
|
gata..esti p lista si u!!!!:D :D :D multumit???
eta na,cum se agata un baiat!!!:D |
m-am linistit :) :) :) deci cand ma agati??? si cum ???? :lol:
|
Quote:
|
:bat: :bat: :bat: :punch: :punch: :boxing: :boxing: :anger: :anger: :headache:
|
:D :D :D ...fara violenta...va rog!!!!
|
:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
plimbandu-ma prin oras cu masina am vazut un tip de care imi place pana at nu-l mai vazusem si mi-am spus pe baiatul asta tb sa-l am si il urmarea cu masina prin oras pana a oprit si am facut schimb de nr de tel, dar din pacate acum suntem doar amici!!!:((
|
ce bou..eram in locul lui cu siguranta era ceva =))) :P
|
eiiiiiiii nu toti sunt k tine, ar fi vrut el mai multe dar.........
|
:D :D :D io cred k asta era problema si cu el k si in postul d mai sus!nu ai fost destul d explicita!!!!:D ;)
|
scuze!!!Intradevar el ar fi vrut multe dar nu a fost sa fie si nu regret, oricum m-am simtit bine cu el cand ne vedeam!!!!Cred k am sa incerc sa mai urmaresc niste baieti k e super distractiv!!!
|
o noua metoda de a agatza un baiat ! sa-l urmaresti tot orasu cu masina ! e si asta o idee dar nu sunt deacord cu ea in totalitate !
|
ei lasa!!!daca te-ar urmari o gagica prin oras si ar face liniutze cu tine, vrei sa spui k nu ti-ar placea?
|
nu pe draq , am zis k nu sunt deacord in totalitate dar in mare parte mi-ar place ! nu am avut parte de asa ceva inca , am timp , depinde..... !
|
Pe mine ma distreaza chestia asta desi am facut-o doar odata k mi se puse rau pata pe tip, dar acum mi-a trecut si daca as mai vedea unul care sa mi se puna pata as face la fel.
|
...nah..asta e metoda cea mai usoara,in cazul in kre reuseste sa se tina d mine :D :D :D k is tare la zi,cu cele mai noi gropi...si alte minunatii ...;)
|
Eram odata la semafor cu 8-ul sapalat, lustruit etc.,windows down,in dreapta o dacie o tipa la volan,un tip in dreapta si alta in spate...se uita soferitza...zambeste si cica...frumoasa masina, nu te supara ai prietena?...un pic uimit ridic din umeri prefacandu-ma ca nu am inteles intrebarea...la care tipa....pentru masina...in fine un pic frustrat ii zic nu cred ca ii faci fatza...in fine asta mi-a venit atunci. Acum stiu ca topicul e cum sa agati un baiat nu cum sa agati o masina,dar eram curios, se folosesc in mod curent metodele astea? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
pe mine nu ma deranjeaza reactia voastra, dak voua asta va place, asta va dam, asta e si unul din motivele pt kre isi fac baietii masina numai buna de pus pe forumul asta ( kiar si la topicurile de kitch tuning ;) )
|
am patit si eu cva de genu lui BMWPower. duceam 2 prieteni acasa in jur de ora 1 juma noaptea la care dintr-o data apare paralel cu mine un bmw seria 5 modelu ala de prin 90 si cva tot negru. (eu eram pe banda 1, bmw pe 2...mergeam finutz, in jur de 40km/h)se deschide geamul din dreapta si cand vad 2 tipe la vreo 20-25 de ani, cea din dreapta blonda si soferita bruneta...super bine aratau gagicile.amandoua imi fac semn ca vor sa vorbeasca asa ca dau si eu geamul jos si ma intreaba blonda: "unde mergeti gagiilor?" ii zic in ce zona iar apoi blonda:"pacat, noi intram pe strada asta" si vireaza brusc stanga si ii da talpa. am avut timp sa vad ca bmw avea nr de italia.....cum sa cataloghez intamplarea, ca o incercare de agatat sau ca o tentativa de rapire? :)) avand in vedere ca bmw avea si geamurile negre si nr de italia......SCUZE PT OFFTOPIC
|
eu spun ca o "luare la mijto" =))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning