Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

NEbunu 12-12-07 23:14

Re: Street Virus Team Brasov

crede-ma pe cuvant ca se ia dupa 1 luna de zile...;)))

MIRCAT 12-12-07 23:26

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1241852)
Am ramas fara carnet pt 3 luni. Intrebare ... in cat timp pot sa depun actele pt reexaminare si in ca timp pot sa mi-l iau inapoi ... 2 lunisau 1 luna?

Motiv: Radar in Bucuresti ... restul No comment

trebuia sa-l intrebi pe politaiu care ti l-a luat si stiai sigur in cat timp!!!!!:D

BMW-M-Power 13-12-07 10:04

bai basca tata esti pericol ... chiar si pentru tine dupa cate vad ... ce naiba ai facut? prin bucuresti faci si u figuri????

MIRCAT 13-12-07 16:20

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 1244161)
bai basca tata esti pericol ... chiar si pentru tine dupa cate vad ... ce naiba ai facut? prin bucuresti faci si u figuri????

dar ce are bucurestiul ala asa de deosebit ca sa nu faca figuri?

BascaBV 15-12-07 10:12

Bine zis mirica :lol:

thunder rock 15-12-07 20:17

Are caschete albe unde nu te astepti si camere unde nu voiai...+ afinitate deosebita pentru PROVINCIALI:evil:

MIRCAT 15-12-07 21:03

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 1248122)
Are caschete albe unde nu te astepti si camere unde nu voiai...+ afinitate deosebita pentru PROVINCIALI:evil:

crede-ma ca caschetele alea de capitala sunt degeaba!am trecut intr-o noapte pe rosu la arcul de triumf si cascheta alba care era acolo nu m-a vazut!poate culoarea masinii mele nu gadila retina politailui de capitala sau am vreun prototip silentios si invizibil nedetectabil de capetele de creta!!!sau poate din cauza numarului?cine stie?:D

ps:cat despre camere si radare ...............uita-te la avatar!sunt campion,crede-ma!

blondu_glf 2 16-12-07 03:32

la faza cu radaru are dreptate.......detine recordul la radare

BMW-M-Power 16-12-07 12:47

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 1248122)

uite si raspunsul .... :)

BascaBV 17-12-07 00:43

Am numere de Germania :lol: :lol:

Yackone 17-12-07 00:45

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1249742)

si parapeti din romania;)

BascaBV 17-12-07 00:54

Poate te blestem si pe tine ... :D

Yackone 17-12-07 00:56

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1249755)
Poate te blestem si pe tine ... :D

nu multumesc am destule pe cap...oricum era o gluma;)

BascaBV 17-12-07 00:59

Pai stiu baaaaa ca era o gluma ... mai greu cu forumurile astea :lol:

Yackone 17-12-07 01:24

uita-te la ceas....rezolva multe enigme;)

thunder rock 17-12-07 11:12

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1249742)

Pai ce ai vazt neamt cu buletin de Bucuresti?:D

Cu atat mai mult:twisted:

bebe_mic 20-12-07 21:34

Sal am si eu o intrebare cine e baiatu ala cu seatu leon galben si cu capota si plafonu masinii negru si are nr ceva de genu WMW???? Il stie careva???

FreaK_Bv 20-12-07 21:59

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1255829)
Sal am si eu o intrebare cine e baiatu ala cu seatu leon galben si cu capota si plafonu masinii negru si are nr ceva de genu WMW???? Il stie careva???

Da este POLO..a avut o skoda inainte....masina a primit si LSD!!:X:X:X

BTH(BreakingTheHabbit) 21-12-07 03:14

Salutari ... mai e putin pana vine Craciunul .. si asa ca poate ne vedem si noi inainte de Craciun ca sa ne uram Sarbatori Fericte si bineinteles sa imi oferiti cadouri :D, sa ne felicitam pt reusitele de anul asta(care or fi ele), poate facem o gramada organizata duminica asta pe o punga coborand o partie sau poate doar a bea un ceai cald si a face vreo trei piruete intr-o parcare ca mi-am facut frina de mana:D ... daca nu Va Urez Sarbatori Fericte si Un An Nou Fericit. La Multi Ani tuturor si ne revedem in anul care vine(in cel mai rau caz)

bebe_mic 21-12-07 08:23

Aseara merea tare p lunga si eu nebun din fire cu al meu gandac i-am dat dupa el d numa numa. A fost frumos i-ar la semafor knd i-am zis k m-am tinut dupa el a inceput sa rada :(. Oricum eu sunt mandru de a mea masinutza s-a tinut dupa leon ;)

bebe_mic 21-12-07 08:24

Mesi Freak. ;)

bebe_mic 21-12-07 08:29

BTH dami si mie un PM cu idu tau d mess si n vdm duminica in poiana ca eu d 3 sapt incoace duminica sunt tot acolo rup partia cu placa. Si eu as vrea sa ne vdm duminica asa inainte de Craciun si anu nou. Oricum dak nu ne vedem si eu va urez un Craciun minunat alaturi de persoanele cele dragii si nu in ultimu rand de ale noastre bijuterii ;).

BTH(BreakingTheHabbit) 21-12-07 08:31

ID-mihaidanielbv
Auzi rupi partia cu placa sau cu fundu?
Ca sa vad diferenta de stil :D

Bigu 21-12-07 08:44

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1256224)
Aseara merea tare p lunga si eu nebun din fire cu al meu gandac i-am dat dupa el d numa numa. A fost frumos i-ar la semafor knd i-am zis k m-am tinut dupa el a inceput sa rada :(. Oricum eu sunt mandru de a mea masinutza s-a tinut dupa leon ;)

e coupra! revinoti!

MIRCAT 21-12-07 11:22

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 1256250)
e coupra! revinoti!

si tu acuma!ce are cupra aia si nu are polo de te iei de om!:D

silviu_dodo 21-12-07 15:35

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1256152)
Salutari ... mai e putin pana vine Craciunul .. si asa ca poate ne vedem si noi inainte de Craciun ca sa ne uram Sarbatori Fericte si bineinteles sa imi oferiti cadouri :D, sa ne felicitam pt reusitele de anul asta(care or fi ele), poate facem o gramada organizata duminica asta pe o punga coborand o partie sau poate doar a bea un ceai cald si a face vreo trei piruete intr-o parcare ca mi-am facut frina de mana:D ... daca nu Va Urez Sarbatori Fericte si Un An Nou Fericit. La Multi Ani tuturor si ne revedem in anul care vine(in cel mai rau caz)

Dani daca urci in poiana as vrea sa vin si eu! daca nu hai sa ne vedem zilele astea!!!;)

bebe_mic 21-12-07 18:49

Puteti sa radeti de mine dar m-am tinut dupa el m-am tinut asa ca :P. Si Bigule nu ma mai necaji, Mircat multumesc ca imi ti partea raman dator cu o bere ;)(fara alcool) :D ca Bigu tot se ia de mine si eu sunt ink l-a inceput.

MIRCAT 21-12-07 22:04

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1257006)
Puteti sa radeti de mine dar m-am tinut dupa el m-am tinut asa ca :P. Si Bigule nu ma mai necaji, Mircat multumesc ca imi ti partea raman dator cu o bere ;)(fara alcool) :D ca Bigu tot se ia de mine si eu sunt ink l-a inceput.

Se oftica si el putin,tre sa-l intelegi!:D

bebe_mic 22-12-07 02:02

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 1257249)
Se oftica si el putin,tre sa-l intelegi!:D

Si dasta se ia de mine atunci il inteleg :D ;).

BascaBV 22-12-07 08:49

:lol: :lol: Realizezi ca daca apasa el acceleratia se ducea de nu il mai vedeai :D

~Ada~ 22-12-07 08:55

Basca esti la Brasov:?:

BascaBV 22-12-07 09:00

Azi o sa plec inspre Brasov :D Sper sa si ajung :lol: :lol:

~Ada~ 22-12-07 09:03

Poate dai si tu un telefon intr-una din zile ;) mai ales ca nu ai 'actul' si poate ai nevoie de transport:twisted: :lol: :peace:

bebe_mic 22-12-07 11:39

Sunt constient de asta dar oricum imi cumpar si eu leon sa nu mai comenteze lumea atata :P.

~Ada~ 22-12-07 12:53

Intalnire!

Propun sa ne intalnim saptamana viitoare intr-una din zile-ca acum deja e tarziu- as sugera vinerea viitoare dar depinde si de voi cum puteti sa mergem la un patinoar sau ceva de genu sa mai facem putina miscare.:dance: Astept sugestiile voastre si ii rog pe cei care nu sunt siguri sa nu anunte ca vin ca apoi sa ne lase balta-din nou;)

Flow 22-12-07 12:57

Eu sunt pentru indiferent de zi sau ora in proportie de 99 % voi fi acolo

thunder rock 22-12-07 13:02

I'm in too......nu conteaza ora dar ziua ar putea fi sambata cand toata lumea e ceva mai libera nu?.....si ca locatie nu trebuie neaparat Poiana ...e si in Racadau patinoar si e chiar fain...pentru cei ce nu au cu ce se da cred ca au si patine de inchiriat.....sa vedem si parerea celorlalti insa

bebe_mic 22-12-07 17:08

Eu sunt prezent orice locatie nu conteaza :D. Important distractie sa fie ;). Eu merg si maine in poiana cu placa cine e doritor las un nr de tel si n auzim 0742230440. BTH sper sa rupem partia maine ;)

bogmotorsport 25-12-07 16:42

salutare all...ma bag si eu la patinoar!!!!!!eu sunt mai nou pe aici dar mi-ar placea sa va cunosc si sa ma alatur in clubul vostru!patinoarul din poiana e super beton,mai nou merg cu campioana mea:D sus in poiana la patinoar si e mult mai fain ca ala de sus din racadau,e mare si dupaia poate facem si niste piruiete pe sus prin parcare.care vrea sa tinem legatura bag si un id de mess la bataie:bogmotorsport...astept sa facem o iesire.....craciun fericit

BTH(BreakingTheHabbit) 27-12-07 17:08

Salutare all ... si Un An Nou Fericit si un an cat mai bun si sa aiba cat mai multe impliniri indiferent de plan. Va urey distractie placuta la patinaj, ca eu unul yic pass deoarece sunt departe de Brasov .... dar sper sa va distrati si pt JE.

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning