![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Provocarile se fac de catre un membru care nu este in usergroup (Virtual Tuning) unui membru din grup. Nu este greu de inteles !
|
1 Attachment(s)
pai as fi trebuit sa fiu in grup.... da nu mau bagat nushu dc....(pn si masina oricum)
|
Quote:
|
da mah provoci pe cine vrei tu;)
|
Quote:
|
VDV: te provoc eu la un battle pentru intrarea un grup; daca ma bati, intrii, daca nu, nu mai provoci niciodata pe nimeni pentru usergroup. Ce zici ? Merge ? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Aleg eu masina sau o alegi tu ? Hotaraste-te! Daca o alegi tu, uploadeaz-o, daca vrei s-o aleg eu, let me know :)
|
Daca vreti o aleg eu :P :D :D
|
Gabi te provoc si eu pt intrarea in usergroup astept raspunul
|
Quote:
|
Quote:
PS: VDV, daca ma va bate la battle, va intra oricum in usergroup :wink: |
Quote:
|
Quote:
VDV: inca astept propunerea ta ! :) |
Quote:
|
Pai si daca stii ca te bat, de ce tii mortis sa facem battle ? De fapt... eu sunt sigur ca oricare dintre cei care fac VT pe forum ar fi in stare sa faca o lucrare mai presus ca a ta. Eu zic sa stai in banca ta, sa inveti sa lucrezi cat mai bine si cand te vei perfectiona cat de cat, sa vii sa faci battle-uri. Si nu sunt al dracu', nici nu te invat de rau, doar iti dau cel mai corect sfat pe care-l poti primi in momentul de fata.
|
Quote:
|
Kolegu imi pare rau dar nu pot face masina pentru battle pentru ca nu am timp, scuze daca te-ai apucat de masina sau ai terminat-o deja.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare,cum pot lua parte la provocari?trebuie sa ma inscriu sau ceva de genul asta?
|
nuh .. se lanseaza o provocare .. fiecare isi pune lucrarea .. si apoi se face battle ;) ... exista cate o tema ;) .. urmareshte topicu`
|
prelungim Kolegu, abia de miercuri pot incepe sa lucrez la masina ca am de facut si pt VT League :???:
|
vreau sa pun si eu o masina si sa provoc pe cineva,se baga careva?:)
|
ma bag yo;).....pune mashina
|
2 Attachment(s)
uite o masina care nu s-a mai tunat pana acuma (una din masinile mele :) )
astept s-o tunezi,have fun termen maxim 10 zile |
dar tre sa o tunezi shi tu./..sper ca stii asta;)...ca sa putem face battle-ul
|
eu deja m-am apucat :p ,asa ca nu mai pierde timpul :)
|
lol ... omule ... daca vrei sa-ti tuneze cineva exemplaru posteaza la masinile voastre tunate de noi adik aici pt
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html ca u sigur ...da nu tin mortis , n-ai o treaba cu PS si cu vt si vrei sa-ti tuneze cineva masina ... ti-am zis cum sa faci ... si btw aici la noi pe 4t sinceritatea eu cred ca conteaza cel mai mult P.S. DAMN !!!! ai postat inaintea mea ;) |
1 Attachment(s)
stai putin,nu stiu de ce zici asta...daca vrei iti arat spatele masinii care e aproape gata,stai linistit ca ma pricep si eu la asa ceva ;)
eu mi-am pus masina mea,pt ca nimeni nu a mai solicitat VT a unei Kia Sephia care iese super misto,si pe net nu am gasit poze la rezolutie mare cu ea,asa ca i-am facut eu poze, uite si una din poze,in caz de nu ma crezi...asa ca...astept si variantele tale |
deci,te mai bagi?
|
man stai linistit......facem battle-ul pe mashina ta..pozitia spate...;)..leel00 lasal mane in pace ca omu chiar se pricepe......
p.s:yo abia mam apucat de ea va trebui sa ma mai ast. putin;) |
Quote:
srry man imi retrag cuvintele |
stai linistit ca nu m-am suparat,dar sa stiti ca astept si fatza :) ca acolo iese si mai misto;)
|
o chestie demon.. care ar trebui s-o iei in considerare... da nu in nume de rau.. dak te uiti mai bine la evacuari.. in functie de pozitia lor fata de stopuri.. is cam.. nicicum puse.. dak ma intelegi.. era doar o sugestie.. :) bafta
|
Quote:
poza e facuta putin dintr-o parte,si cam naspa cu asezatul tevilor,eu le-am orientat putin dupa limita exterioara a barei din spate,e cam naspa,de aranjat in asa fel incat sa fie cat de cat bine,oricum,poza nu era gata,am puso ca sa-l conving pe L33LO,voi posta ambele poze terminate in maxim 2 zile |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning