![]() |
Re: Counter Strike 1.6
cand dam un cs? un mix ceva.. STEAM ONLY de preferat..
|
Eu unu ma bag. Daca e ceva va astept cu un PM.
|
CoD MW 1 sau 2 nu joaca nimeni?:lol:
|
un server pe seama voastra cs.nano-net.ro :D
|
daca e vorba de mix ori cand la ori ce ora:D
|
''oricand'' si ''orice'' se scriu legat.mai treci pe la scoala, ca limba romana nu o inveti pe net
|
Daca vrea cineva meci 5vs5 , 6vs6 astept sa ma contacteze la id " extasyandschweppes " , sau daca este un meci organizat de clanu' 4tuning si aveti nevoie de un om , sau mai multi astept sa ma contactati...
|
Scorpio GL, cu ce nick joci pe rambase? Asta daca mai joci acolo :)
In postul #3 din topic ai scris ca jucai pe ram.rdsnet.ro, de asta am intrebat. |
Incercati si voi:
cs.gamers.ro gg.gamers.ro |
joaca cineva acum ? :D hai ca n-am mai jucat de luni de zile :))
|
da-mi un server sau un id de steam si baga un meci ceva.
|
E foarte bun pcp.gemenii.ro
|
eu m`am apucat de cs de 5 ani FIX pe 11 iulie impliniti
|
Eu joc de 2 zile pe un sv de Gungame, nu sunt codati, adnini responsabili, (mai putin ElemenT): gg.gamers.ro , eu sunt BlowJob!
|
Quote:
Join cs.gamers.ro & gg.gamers.ro P.S: Eu joc cu nick rSp. |
am dat peste o pacoste pe cs... serveru cs.estcs.ro
orice as apasa ma trimite direct pe serveru lor. si acuma nici pe ala nu pot sa mai joc pt ca mi-au dat ban cu motivul sa-mi su.gi pwla. what could I do? |
incearca in consola "exec default.cfg" fara ""
|
Quote:
|
Quote:
Hai să-ţi spun cum stă treaba ...pe mine sinceră să fiu nu mă interesează părerea ta şi plus că nu trebuie să-mi spui tu mie cum să adminez ..clar ? :lol: După llama dădeai frumos un mesaj privat ca noi adminii să putem vedea la cine te referi tu ( frumos şi cu calm ) să rezolvăm problema īn linişte ...dar...dacă tu ai probleme ( consultă un medic ) pānă la urmă este doar un joc... Nu mă lua tu pe mine că se dă gag şi nu llama ...zi mersi că am fost īn toane bune şi nu ţi-am dat ban ;) Dragul meu ( serverul ăsta este cunoscut ) şi dacă tu mă iei cu reclame d-astea negativiste să ştii că nu rezolvi nimic ( eu una nu duc lipsă de playeri ) şi nici nu mi-ar părea rău dacă aş duce ...după cum spuneam mai sus ( este doar un joc ) nu mă agit atāt de tare ca tine ...dar ţinānd cont de mentalitatea pe care o ai şi de care dai dovadă şi felul īn care scrii ....se pare că mai mult de 15-16-17 anişori nu īţi pot da ...aşa că dinou să mă repet...nu am de ce să mă agit ( īţi īnţeleg comportamentul ăsta vulcanic ) pubertatea asta :rolleyes2 Aşa că ...dacă nu īţi convine serverul ...te rog să-ţi cauţi altul sau să te laşi de acest joc ;) Hf ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ca si eu pot sa incep cu caracterizari la adresa ta si iti spun sincer ca n-o sa-ti placa ce auzi... Quote:
stai linistita "draga" nici eu nu duc lipsa de servere , doar ca uneori sufar si eu de nervi si incep sa ma manifest... hai ca deja o dam in off topic si ne intidem in altele.las-o asa cum e sau daca mai ai ceva de adaugat ai functia de PM |
Bine pegelist mic :sad:
Pentru mine ţi-am spus vārsta de care dai dovadă ....īnvaţă să scrii măcar... Nu am de ce să mă uit la grădină ...este totul aranjat frumos :sad: Dacă suferi de nervi foarte bine , suferă īn altă parte şi fii sigur că dacă vreau să-ţi dau ban nu am nevoie de motive :) p.s: Dacă vei vrea īn continuare să joci calm liniştit şi fără aere d-astea de $m3ch3r de 2010 pe server...atunci vei respecta regulamentul şi īţi vei vedea de jocul tău ...şi apropo ...atunci vei demonstra că ai măcar un neuron care nu este atrofiat :???: L.E: Apropo , pentru cunoştinţele tale generale ...de ce crezi că ţi-am dat Llama ? Pentru că tu dacă stai şi scrii aiurea pe server īn loc să dai mesaj adminiilor ...respectivul care crezi tu că are cod ...īşi dezactivează coadele ...şi majoritatea din admini mai avem şi alte treburi de făcut mai IMPORTANTE ....decāt să stăm toata ziua pe cs ;) |
Quote:
|
Quote:
:lol: Uneori mai am şi eu parte de timp liber....ca să-l consum pe ...:lol: |
Trebuie sa-ti ocupi timpul liber cu altceva , cu pasiuni de exemplu :-P
|
topicul se transforma deja intr-un :arrow: " MillionDollarBaby VS Tzzantaru ".
|
|
eu zic sa ne adunam 10 oameni si sa facem un mix:D?
ce ziceti? |
TRY - fagaras.zapto.org www.fagaras.toolz.ro/forum War3 SERVER.
|
salut, ce ati zice daca am deschide un server public dedicat 4tuning? hosting se gaseste, defapt am eu serverul meu dedicat..daca se poate ajunge la un subdomeniu 4tuning am face ceva. clau? putin ajutor?
|
Quote:
|
Cine poate sa imi spuna cum bag in server comezile /top15 /resetscore si alte comenzi?Sunt la inceput si nu stiu.Multumesc:-)
|
va recomand serveru venus.extaziuss.ro
|
hai sa dam un mix...dati add la id de steam : cristi_d0bre sa vorbim
|
Sal....am de ceva timp ban pe sv pcp.gemenii.ro din cauza ca mam certat cu un admin tin minte,a trecut ceva timp de atunci stie cineva cum pot sa il scot????
|
cn vrea sa sa joace cs sa intre pe serverul 93.113.222.21:27015 este facut de mn special pt 4tuning
|
Quote:
|
Adminu avea chef de caterinca,si a inceput sa ma ia la misto si pnm mam luat cu el in gura si mi-a dat ban....:lol:
|
Daca vrea claudia sa ti`l scoata zi numele adminului care ti`a dat ban si ip`ul. :lol: Daca sigur asta e motivul nu vad de ce sa iti dea permanent :lol:
|
Cred ca sa rezolvat....ca de vro 2-3 zile numai imi da ban servaru....:lol::lol::lol:
|
Sall....am si eu o problema acum 5 minute am prmit ban pe servaru pcp.gemenii.ro pe motiv ca cica aveam Wall si mi-a cerut id si 4 poze....admin Krok (nu stiu cum sa i arat poze si id) :oops::oops::oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning