Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   masinile tari din sm....by Criwar (https://forum.4tuning.ro/195-satu/16967-masinile-tari-sm-by-criwar.html)

gergo 28-09-07 19:29

Re: masinile tari din sm....by Criwar

Probabil a pus GT-R ca să fie mai diferit faţă de celelalte M3uri şi M5-uri, din care in Satu Mare am numărat vreo 20 :)) Bineinteles că fiecare este diesel, asta e kitsch tuning level 5, părerea mea. Ca şi cum este Audi A6-le cu jante normale de R16, 130CP, dar cu inscripţia S6. Bine că nu scrie pe ele RS4 :))

demian 28-09-07 21:46

:wink: ;) ala a fost pus de fostul proprietar dar el sasa vrea sal dea jos oricum masina ii beton 325i

holdo 28-09-07 23:08

oameni buni......masina nu de mult a sosit in Satu Mare, nu eu am pus acele semne pe el si NU am de gand sa le las acolo, da imi dati si mie putin timp sa le dau jos????????? E usor sa vorbiti de rau asai?????
Nu is rautacios, da pana cand eu nu ma leg de masina nimanui, nu accept ca lumea sa se ieie de a mea.........

Gergo stai linistit nu e diesel ca restu 20 de M-uri din oras,cum te exprimai. Are pachet M de fabrica..... sa il dau jos sa va placa????

holdo 28-09-07 23:09

Dl ........Jason ......destepu cu skyline-u in curte!!!!! mai orienteazate putin inainte sa deschizi gura ....e E36

jason 29-09-07 09:58

In fine imi cer scuze HOLDO am confundat E36 cu E46!!!

Snoopy 29-09-07 10:09

Masina e bijuterie...am vazut-o aseara si am ramas cu o pata pe creieras...de cand visez si eu la asa ceva :cry:.Desi masina are o varsta arata impecabil si suna foarte frumos :D. Sa o stapanesti sanatos!

raul_rebelul2005 29-09-07 22:15

deci ti-ai luat pana la urma Holdo masinuta????fain,arata bine......cand ma duci o tura sa vedem cum merge?......sa o stapanesti sanatos si fara evenimente......

valineamtsm 30-09-07 14:43

Wai ce sariti in sus ca are gtr sau avionel scris pe el... dar vreau sa vad cati se incumeta sa deie o liniuta cu el...
Are o forta incredibila masina si un singur defect are: toba spune prea multe de masina... eu in locul lui holdo ash pune o toba silence sa nu prea stie lumea ce are sub capota... sa creada ca ii o masina cuminte... lupul in blana de oaie :)
Putine BMW-uri sunt asa in SM. Daca ii umbla un pik la motor se duc toate cupele la el :lol:
Bafta Holdo!

holdo 30-09-07 19:12

Raul ..... ms pt urari :) sunt binevenite

Vali....intr-adevar toba spune multe, acel umblat la motor o sa se intample in curand si vedem ce se intampla dupa :)

demian 30-09-07 20:46

oricum holdo ai grija de masina si cel mai mult de tine pt ca masina ii o bestie pt ca niciodata nu se stie ce se poate intampla aveti mare grija de voi si cum conduceti numa bine

Under VT 01-10-07 15:23

2 Attachment(s)
Un Porsche....

gergo 02-10-07 10:10

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar un BMW de 20 de ani, care nici nu este intreţinut (vedeti pe poze: fără capac la jante, imbinările la fustă, etc) mie nu mie se pare "tare". Bine că nu se poate să postezi numai Ferrari si TVR şi Toyota Supra, dar totuşi, ar trebui să se menţină un nivel.

rapidistu_c&c 02-10-07 12:30

si eu is contra...mai bine le stergi...alea nu is masini tari..., mai bine zis de prost gust!!!

demian 02-10-07 12:31

intradevar masinile astea nus au locul aicea se vede ca cine leo pozat are 13 ani

Razvan_SM 03-10-07 14:35

Quote:

Originally Posted by demian (Post 1129174)
intradevar masinile astea nus au locul aicea se vede ca cine leo pozat are 13 ani

pai bine, am vrut sa va arat ca incepe si carpatziu 2 sa aiba ceva... oricum am aflat ca ala cu BMW-u ii manelist...:???:
Pot aprecia se eu ceva de bun gust. Azi o sa mai caut BMW-ul ala portocaliu cu negru ( de fapt l-am vazut si cand am venit de la scoala da` nu am avut cu ce sa-l pozez)

demian 03-10-07 14:48

ok mai razvan dar pozeaza si tu alte masini ca din astea vedem multe nu zic is faine dar sunt si mai si daca vrei sa vezi bmw ala portocaliu hai ca vb io cu proprietarul sa til arate daca iti place asa de mult

Razvan_SM 03-10-07 15:44

Quote:

Originally Posted by demian (Post 1131031)
ok mai razvan dar pozeaza si tu alte masini ca din astea vedem multe nu zic is faine dar sunt si mai si daca vrei sa vezi bmw ala portocaliu hai ca vb io cu proprietarul sa til arate daca iti place asa de mult

ok mersi mult... Asi vorbi si eu ca-s la doi pasi de Hotel Dora da` nu stiu unde sta ..
OT. Desi am 13 ani am la "activ" niste chestii in legatura cu tuningul: chituit ( apropo maine ma intalnesc cu Ovidiu sa-i fac bara spate) , vopsit cu aerografu ( atat la masini cat si la machete) si , normal, estetica( spalat, lustruit, dat cauciucurile cu crema de pantofi, etc) . "Practica" am facut pe masina lu` varumeu, un Golf. ;)

rapidistu_c&c 03-10-07 15:45

ce tare ai fost Demian ´´hai ca vb io cu proprietarul sa til arate daca iti place asa de mult´´ :)):)):)), intradevar razvan, sunt si mai si ......

Bogdan SM 04-10-07 17:46

4 Attachment(s)
nu ee din SM e din Brasov... in pare rau dak am gresit ca am pus aici.. dar eu sunt in BV.acum... si vroiam si eu sa vaarat ce mai circula pe aici.. :D

gergo 04-10-07 18:57

astadaaaaaaaaa

attilaboot 04-10-07 21:36

O masina legendara, mai ales fartele lui mai batrin. :-)

Zombi 05-10-07 01:01

The Ford GT40 was a sports car and winner of the 24 hours of Le Mans four times in a row, from 1966 to 1969. It was built to win long-distance sports car races against Ferrari (who won at Le Mans six times in a row from 1960 to 1965).

The car was named the GT after the Grand Tourisme category where it was intended to compete; the 40 represents its overall height of 40 inches (1.02 m, measured at the windshield) as required by the rules. Large displacement Ford V8 engines (4.7 L and 7 L) were used, compared with the Ferrari V12 which displaced 3.0 L or 4.0 L.

Early cars were simply named "Ford GT". The name "GT40" was the name of Ford's project to prepare the cars for the international endurance racing circuit, and the quest to win the 24 Hours of LeMans. The first 12 "prototype" vehicles carried serial numbers GT-101 through GT-112. The "production" began and the subsequent cars, the MkI, MkIIs, MkIIIs, and MkVs, numbered GT40-P-1000 through GT40-P-1145, were officially "GT40s". The name of Ford's project, and the serial numbers dispel the story that "GT40" was "only a nickname." Ezt ad össze!! :D:D :D

Under VT 31-10-07 20:04

3 Attachment(s)
3x Opel calibra:-)

juana_man 01-11-07 08:33

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 1177476)
3x Opel calibra:-)

:no: :no: :no: :no:

gergo 06-12-07 16:21

5 Attachment(s)
Nu este o maşină "tare" in sensul adevărat al cuvântului. Insă, este interesantă, elegantă. Ieri a trecut pe la noi, am montat un set de jante ultralight si 4 anvelope de iarnă, combinaţia fiind: Lexus IS + MAK XLR + Nokian Nordman.

Attachment 402374 Attachment 402375

Attachment 402378 Attachment 402377

Attachment 402376

Imagini: Canon EOS400D, seara, fără blitz.

Gergo

ErdVento 08-12-07 13:49

masina asta nu e tare........e SUPER TARE in sensul adevarat az cuv.!!
respect pentru proprietar ca are stil si nu a ales un brand german deja prea plictisitor!!!

gergo 08-12-07 14:52

Sunt de acord! Altfel, am făcut şi un drivetest cu ea, faţă de cele germane de această clasă este mai silenţios, mai rafinat, este mai altfel. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, este bordul tipic Lexus, mult mai interesant si ergonomic decât cele nemţeşti. Interesant ar fi varianta IS-F, cu motorul V8 aspirat, care altfel a dat clasă la M3 şi MB C-AMG la multe capitole, dar si acest model diesel este suficient. mult prea suficient :))

attilaboot 08-12-07 15:21

Quote:

Originally Posted by ErdVento (Post 1236213)
masina asta nu e tare........e SUPER TARE in sensul adevarat az cuv.!!
respect pentru proprietar ca are stil si nu a ales un brand german deja prea plictisitor!!!

ABSOLUT CORECT !!! :lol:

gergo 11-12-07 14:15

4 Attachment(s)
O altă maşină, Mercedes CL 200 Kompressor, destul de rară in oraşul nostru, mai ales după ce am montat patru jante de iarnă, cu anvelope Nokian WR G2.

Attachment 405607

Attachment 405608

Attachment 405609

Attachment 405610

Felicitări pentru proprietara!

ErdVento 11-12-07 19:56

nice......da mai bine pentru femei!!!:))

sunt foarte reusite pozele.....se vede ca nu e jucarie aparatu'!!!
(e C klasse......nu CL);))

rapidistu_c&c 11-12-07 19:59

9 Attachment(s)
o masina tare zic eu, ajunsa din SUA la noi in Satu Mare, Chrysler Crossfire SRT, 3.2 334cp, in curand va fi si inmatriculata...momentan cu numere de Sua:D

wasted 12-12-07 21:15

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1241980)
o masina tare zic eu, ajunsa din SUA la noi in Satu Mare, Chrysler Crossfire SRT, 3.2 334cp, in curand va fi si inmatriculata...momentan cu numere de Sua:D

Saraca masina nu stie inca pe ce drumuri o ajuns....
Arata bine poate il mai si vedem pe strazi ;)

rapidistu_c&c 12-12-07 22:53

cu siguranta o sal vedeti pe strazile din satu mare;)

bandith00 12-12-07 23:39

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1241327)
O altă maşină, Mercedes CL 200 Kompressor, destul de rară in oraşul nostru, mai ales după ce am montat patru jante de iarnă, cu anvelope Nokian WR G2.

Felicitări pentru proprietara!

este C 230 Kompressor!!!(nu 200).....

gergo 13-12-07 08:28

Scuze, data viitoare o să fiu mai atent! :))

juana_man 14-12-07 07:32

Quote:

Originally Posted by wasted (Post 1243614)
Saraca masina nu stie inca pe ce drumuri o ajuns....
Arata bine poate il mai si vedem pe strazi ;)

saraca masina.....nu stie ink p ce maini o ajuns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asai rapidistule ?!:lol: :lol: :lol:

rapidistu_c&c 14-12-07 17:44

pe maini bune!!!!;) :lol: :lol: :lol:

z3r0m3CSL 09-06-08 17:03

Am vazut azi in sm, in sens, un BMW X6 da na-m poze cu el :(.
Daca il mai vad sigur o sa ii fac o poza !

Dracushor 09-06-08 19:23

Da aici numai pune nimeni poze???

13tsp 10-06-08 00:44

1 Attachment(s)
E 90-ul:twisted:+am vazut o Supra alba prin oras cu numere de UK,daca o prinde careva este rugat sa puna niste poze8)

All times are GMT +2. The time now is 07:43.

- Copyright 2026 4Tuning