![]() |
Re: Diverse Discutii
La iasi o sa fiu eu!Sa vedem ce-o fi.Si imi pare tare rau k nu am putu veni vineri :((
|
Re: Provocari
:lol: s-ami pregatesc si eu dacia pentru siadimet?:lol: 8)..ii pun benzina buna de acum
|
Quote:
|
:)))) ...am avut masina ca sa ma dau cu tine..da nu erai prin preajma..astra 1.4 82 cai..parca te si vedeam in oglinda:)))
p.s. tu trebuie sa inveti sa stii de gluma |
27 Attachment(s)
MOUSAIOS EXTREME ADVENTURE 2007
filmul a avut de suferit din cauza compresiei de la 50 la 5 mb |
Salut baieti
am si eu o intrebare pt voi...stiu de un depozit sau n mare magazin de cauciucuri SH la intrarea in buzau dinspre ploiesti...si nu as vrea sa fac un drum pana acolo doar ca sa intreb de o dimensiune mai speciala asa nu aveti vreun numar de telefon ceva la care sa sun sa intreb sa stiu daca fac drumul sau nu astept un raspuns bafta |
cine merge la ploiesti duminica la drift / burnout event ???
|
Quote:
|
unde vine lumea vinerea asta?!!!
|
da chiar....unde venim vinerea asta ?Tot la vapor ?
|
tot la vapor..alt loc mai bun nu se gaseste
|
Unde imbrac un volan in piele?!!! dc stie cineva pe vreunu prin bz sa dea un semn ceva...
|
Merge Cineva Duminica La Ploiesti?
|
eu si andu sigur.
|
Lu` Andu ii cam place Ploiestiu
|
stiti pe vreunu sa imbrac volanu in piele?!!!
|
Imi poate spune si mie cineva ce locuri de cazare pot sa gasesc prin Buzau pentru sambata noapte. Preferabil cat mai aproape de locatia evenimentului din weekend. Macar numele unor hoteluri/pensiuni etc ... cred ca o sa gasesc numere de tel pe net.
|
|
Am vazut, dar acolo scria ca rezervarile se fac pana pe 02.10. O sa o sun pe domnisoara/doamna Laura sa vad cum ma poate ajuta. Multumesc.
|
bine v-am gasit pe site..:D:D:D;) :D
:!: nota moderator:!: vad ca esti nou pe forum...sugerez sa treci mai intai pe aici>> https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html |
Baieti ati auzit despre jantele Mak?
|
chiar nu mai zice nimeni nimik? atat de suparati sunteti toti?
|
zicem...ne intalnim si noi sambata? macs-ii si nu numai
|
Eu nu pot veni sambata :( . Ever !Poate mutam intalnirea duminica sau in alta zii inafara de sambata!
|
normal ca MACS tre sa continue ,eu week asta sunt in buc si nu pot veni ,imi este indiferen de zi,desi vinerea este putin cam obositor pt mine vin de la bucc la rm si dupa aia inapoi la bz si iarasi la rm (intelegeti voi) or fi ok sambata iar duminica in nici un caz presupun ca pt toti care sunt la fac e oribil e ziua de plecare (bagaje ,mancare +alte persoane care mai vin in masina cu noi)concluzie sambata ar fi perfect
|
Asa e, sambata ar fi perfect de acum in colo, dar naspa ca nu a fost si in seara asta, mai vorbeam si noi , mai una mai de alta, asta e, maybe next time, f*** mortzii ma-ti de vreme, tocmai acum te-ai stricat!!!!!!!!!.......
|
in seara asta chiar nu era de stat acolo....frig tare...poate saptamanile ce vor urma vor fi mai frumoase..oricum vine iarna si intalnirile se vor face ..din parti..poate pe aici pe forum:D
|
pai ce ma? daca vine iarna inseamna ca nu mai iese nimeni din casa? las poate stam de vb la o tzuica fiarta ;)
|
La iarna pe zapada atunci o sa fie distractie, mai ales pt tine cu pisica giuby:lol:
|
Pai putem sa ne intalnim si iarna.....de exemplu la un peco...si stam si la un suc si o tzuica fiarta ;) si nu inghetam nici de frig....
|
ne trebuie un baiat cu duba sa conduca..si restu tuica fiarta:D
|
sau o duba in care sa ne bagam toti si sa aibe si caldura
|
Sau o duba cu masa si pahare sa bem tiuca fiarta, nu?Si apoi luam taxilul pana acasa, ce zicetzi?
|
punem mana de la mana si luam pe datorie un tv..duba deaia veche;)putem sa merem si la munte cu ea ca-i 4x4 si are garda marita:D
|
Hai ca asta a fost super,sa mor yo,sa luam un tv, asta merge, dar ti-ai pus intrebarea daca o sa ajungem cu el pana acolo, ca doar e vechi cu draci modelul.Oricum, idee e comica tare. Cine stie!!!...
|
are tata un TV din 98 la servici da nu s-a mai miscat de mult :p :p :p
e numai bun de nebunii :D:D |
sa lasam putin tv urile ca e batrane si tre sa odihneasca si ele ;P
am o intebare.. stie careva ceva de produsele mai exact difuzoarele de la mutant? or fi bune de ceva? ca mii sa nu imi iau o tzeapa ;) multam |
Bai baieti...eu marti am examenul vietii ... nu mai pot dormi noptile de nerabdare...ce ma fac? Vin sapt viit la intalnire cu JXT sau nu? :-ss
|
cine conduce?..
|
poate ia si el permisul:D :-)bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning