![]() |
Re: VW Golf II - Proprietari
o4JEU ,transplantul a fost cam 500e :)
|
AM UN GOLF 2 1,8 GTI DIN 1987 SI AS VREA SA PUN UN COMPRESOR .
MA POATE AJUTA CINEVA CU NISTE SFATUTI SI EVENTUAL CIT COSTA IN COMPRESOR MULTUMESC |
11 Attachment(s)
un nou look............sper sa placa lumii...
|
|
Quote:
pune o buza sub spoileru de fata (cea mare,noua la magazin costa 150 ron)Bafta cu golfu!;) |
Quote:
|
Da este autocolant imitatie de carbon si lipit pe bord.
|
dc nu ai incercat sa lipesti direct carbon peste bord? tot cam acelasi lucru era si la bani dar macar era carbon. oricum arata bine si asa :)
|
Quote:
|
sa nu lipesti numic man pe bord este prea frumos asa...:D
|
1 Attachment(s)
Am mai lipit doua fire + si - si sa aprins si bordu!;)
|
3 Attachment(s)
Mi-am luat si eu un MK2
|
Deci a dat pana la urma Bogdan, Golful....sincer imi pare rau fiindca am mai pierdut un golfist din trupa noastra de la Cluj, dar dat fiind ca Bogdan nu se mai putea bucura de Golf, probabil asta a fost cea mai buna rezolvare.
Multa bafta noului proprietar si speram sa tina golful macar la nivelul la care il tinea Bogdan. Sa o folosesti cu placere! |
Quote:
Merci frumos, pana la urma as vrea sa cunosc si eu clubul vostru, macar sa "fur" cunostiinte de la voi (nu am mai avut niciodata Golf pana acum). PS. Pe Bogdan nu-l opreste nimic sa aiba alt Golf, poate se intoarce si-si cumpara altul:D |
|
1 Attachment(s)
under construction ...
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mk 2 diesel powa'
momentan are nr de BN..insa masinuta e la fel. Bafta tuturor ! |
4 Attachment(s)
Jetta Coupe ...
|
3 masini intr-o singura zii.Asta da revenire a topicului,si toate 3 frumoase foc.
Sa le stapaniti sanatosi. |
Nu stiam unde sa scriu asa ca scriu aici poate gasesc raspunsuri :D
Intrebare de baraj. As vrea sa imi cumpar un kit de suspensie( h&r 31016-1)second hand. A fost montata pe un golf 3 1.9 tdi , si eu vreau sa o pun pe un golf 2 gti . Se potriveste bolt-on sau trebuie sa fac ceva modificari sau sa cumpar ceva in plus? ( gen flanse amortizoare de mk3 ) ?????/ Multumesc anticipat :bunch: |
Si ....PAUZA ? :rolleyes2
|
merge fara nici o modificare
|
cu o intrebare va deranjez , cam cat costa un golf 2 motor 1,8 impecabil ,neinscris ?
trebuie sa fac cuiva o oferta si nu stiu cat sa ofer |
Quote:
acum +/- depindzand de stare si eventualele dotari(geamuri electrice,servo etc..)nu de alta dar stiu diesel o gramada si sunt sub 600 eu inscrise se vand peste 1000,si neinscris nu merita sa cumperi doar pentru piese sau sa o omori:| |
11 Attachment(s)
golful meu...
|
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
MASINA IUBITEI:-):-):-)
|
6 Attachment(s)
Si jucaria mea :D:D:D
Mai am ceva poze pe DVD dar nu stiu unde l-am pus:sad: o sa-l caut si revin cu poze:-) Oricum inca e in lucru si o sa facem mai multe poze:-) BAFTA TUTUROR DETINATORILOR DE GOLF MK2 |
1 Attachment(s)
...mk2
|
Quote:
|
Daca te uiti la topicul masina mea, am acolo ceva poze si explicatii.Si daca mai ai ceva nelamuriri te astept pe privat.
|
Cine stie la ce pret se invarte un set de oglinzi electrice incalzite pentru mk2?
|
2 Attachment(s)
si eu cu una
|
Tap tot respectul....arata tare bine...un salt fantastic.
Brava. |
Vin si eu cu o intrebare.
Si-a pus cineva suspensii de la te-technix? As vrea sa imi iau si eu un set cu -40 sau -60, sincer as inclina spre cele de -40 sa fie si practica masina. Ma intereseaza ceva impresii despre duritate, si durata de exploatare. Sper sa nu imi iau warning pentru dublu post :P Reformulez intrebarea ca de ta-technix vad ca nu zice lumea nimic. Am mai cautat eu pe net si e fifti fifti treaba :P Ce suspensii recomandati gama buget , sau ce aveti voi si cat au costat. Am primit un raspuns de la un user de pe forum , cu suspensii ss supersport...Arcuri h&r si amortizoare bilstein...Ciudat e ca a mentionat cum ca amortizoarele ar fi bilstein oem. Nu ar trebui sa fie mai scurte sau altfel cele sport? Asa ceva are cineva pe golf? Sunt interesat cum se comporta |
Quote:
Eu momentan am suspensie de la FK,cumparata de noua,reglabila,se comporta extraodrinar pot sa zic,fiind ca de mai bine de 4 ani am mai avut suspensii sport,si toate erau asa oarecum foarte rigide si zdranganeau toate plasticurile prin masina,pana si bordul dadea sa sara din loc cand mergeam pe drum rau,dar acuma cu astea e cu totul altceva, si asta scutura,si e rigida,dar amortizeaza gropile si denivelarile,simti parca cum lucreaza suspensia :) oricum parerea mea e ca nu prea le poti combina ambele(ori sport,ori OEM ) ca la drumurile noastre e pacat de masina,de banii investiti..(aici ma refer dak folosesti masina de zi cu zi ),daca ai o alta masina pt daily..e ok,sa iesi doar asa la cate o plimbare. de aceea eu as vrea sa vand suspensia si sa trec la ceva stock. Bafta in ceea ce vrei sa faci/sa pui pe masina ;) ! |
1 Attachment(s)
bestia mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning