![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
|
got'cha, si eu sunt "curios" sa zic asa cum o sa fac iarna cand daca o sa mai merg cu ea o sa trebuiasca sa o mai ridic :rolleyes2
|
Bai nu stiu exact ce o sa facem, stai sa vezi distractie la mine ca a stat masina 7 luni fara sa mai fac vre o modificare la suspensie. Sper sa nu am si eu problemele care le aveti voi...
|
Quote:
Sper ca ai gresat-o foarte bine!!! :twisted: |
Quote:
|
@ oze: ramane de testat .. sper sa nu ai, si nici eu sa nu am :lol: si sa fie un curcubeu pe cer, everybody happy
@ myky: the fuck ?! ma faci sa imi fie frica sa le mai pun, pai si daca le dau cu ulei crezi ca sigur nu s-ar intampla asa ceva ? si ce ulei ? de motor ? de masline ? :lol: |
Quote:
|
pai daca bag niste ulei de motor e ok ? mi-a mai ramas din cel vechi 5w40, ma gandesc ca 10w40 e cam gros :lol: sa fie mai subtire acolo
|
Quote:
|
Ba nu baga ulei prea subtire sa nu se caleze valva de la cauciuc :))))
|
Si neaparat sa fie sintetic, nu mineral, ca ataca metalul :)
|
le-am pus azi de test, cu niste ulei, dar maine le dau jos, mi-a confirmat cineva ca sunt din aluminiu, si tu d-aia ai avut probleme cu ele .. se muleaza pe valva de la caldura :lol: le tin poate le pun la vreun set de poze sau ceva in genul, pacat, era ce trebuia nuanta aia, se vedeau identice cu jantele .. un detaliu mic dar na
|
|
E usor sa-i copiezi pe altii, mai greu e sa fii original. :)
|
am ramas cu cele de bmw, cea mai buna solutie momentan, oricum asta e un detaliu prea neinsemnat, subiect inchis pentru moment, prea multa importanta pentru ceva atat de mic .. azi am schimbat semeringurile de la cutie, tampoanele de la cutie, si uleiul din cutie, nu se simte cine stie ce diferit doar ca parca e mai fixa sa zic asa, se simte mai "brand new", si a mai ramas bucsa centrala de la diferential, care e "a bitch to change" , trebuie data jos toata puntea spate, pentru o amarata de bucsa :lol: ca idee am oprit la bavaria sa intreb de curiozitate cat e manopera la ei ca era in drum, si costa 600 ron pentru schimbarea unei bucsi, hellzyeah :twisted:
|
Deh, daca ai Bmw, te respecti :D.
Glumeam ... la asa masina, se merita lucrare profi. Imi place...ai mare grija de masina, o pastrezi ca noua:!: |
Tu vrei s-o faci noua? :D Glumesc, buna treaba, tot respectul pentru cum ai grija de masina asta. Bafta!
|
mersi dev, am vazut ca nici tu nu "iti bati joc" de ea :lol: florinfty, pe cat posibil da :D dar intotdeauna mai apare cate ceva, cate un sunet, cate o chestie care mi se pare mie, nu se termina niciodata drumul cu o masina, decat cand nu mai ai starea / cheful necesar, si ti se ia de ea, mersi mult :oops:
|
10 Attachment(s)
Transfagarasan + damage, s-a intamplat si inevitabilul din pacate, + atins grav buzele pe spate in aripi, tre sa le mai roluiesc neaparat
|
Quote:
Imediat pui jantele de iarna si până la primăvara le rezolvi ! Baftă ! |
In ce *** ai reusit sa dai ma ?
|
n-am apreciat bine cat de ingusta era o straduta, si incercand sa evit un canal a urmat coliziune cu bordura .. :rolleyes2 asta e pana la urma, sa zic mersi ca nu am patit ceva mai rau pe drum sau mai stiu eu ce .. dar cand ma uit la janta ma iau nervii, ca totusi a fost vina mea, nu ca faza cu atinsul buzelor de pe spate in aripi, care nu depinde de mine
@ cristi: mai e pana la iarna .. o sa vad atunci daca le reconditionez iar, ca oricum, cata grija ai de ele .. tot se pateaza, daca o tii pe strada si e masina de zi cu zi, buzele pe portiunile mari nu, dar pe langa suruburi / ventil, s-au patat, ca nu ai cum sa stergi pe acolo cu nimic, e inevitabil, momentan le las asa inca nu s-a terminat vara sa dau jos rotile .. o sa vad iarna ce fac .. |
Man, calmeaza-te ... nu e nici un capat de lume. Nu au patit nimic. Sunt niste zgarieturi. Bucura-te mai mult de masina, streseaza-te mai putin.
|
Quote:
Da plictisit asculta sfatul asta ca e cel mai bun. |
colega....fierul se repara si vine si cu piese de schimb...pe cand omu inca nu are piese de schimb.....iar banii vin si pleaca asa k fii fericit
PS: te poop |
Quote:
Quote:
Discuri fata + placute + senzor , toate ATE ;) Sunt super multumit de ele, desi mi-am pus decat pe puntea fata, dar se simte diferenta. abia astept sa pun si pe spate :D P.S le-am de 2 ani pe fata;) si sunt in continuare in stare sa franeze fara alte zgomote pe care le fac alte firme :-P Bafta cu masina pe mai departe!! |
@ skillzu,alex,bogdan: appreciate it guys .. seriously
@ bodyspeed: mersi si un filmulet cu captain slow https://www.youtube.com/watch?v=tTTOW...eature=related |
FRUMOS RAU RTK-ul :lol:
|
Quote:
Rolling hard ain't easy...:peace: |
1 Attachment(s)
some M-Tech II shit
|
O da ...
Hai cu ele sus:D |
Opaaaaaaa....hai sus cu ele :D sa le stapanesti sanatos!
|
1 Attachment(s)
..............call me ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gravitational shit!!!
|
O masina la care te'ai uita nonstop...a fost prezenta la Meeting E36-E46 am avut ce sa vad la ea un aspect frumos baftain continuare.
|
Sa le porti sanatos :D! Exact ce lipseste !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning