![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
4 Attachment(s)
Am gasit unde sa comand oglinzile ! Sunt 200 $ cu rabatere manuala si 220 cu rabatere electrica dar mai trebuie un modul si comanda de pe usa cu butonul specific! Astea mai pot costa pana in 150-200 e !
Daca gasesc ieftin modulul si butonul o sa iau cu rabatere electrica daca nu raman la cele rabatabile manual :shock: Am mai gasit eleron de luneta si de portbagaj replici de ACS sau Hamann . Si ceva lipp pentru bara fata !! Inca nu-s sigur daca sa pun sau nu pe masina ! Ceva pareri ?:D Costa in jur de 110 $ eleroanele si 90 $ lipp ul plus transportul inca vreo 50-70 $ ! |
eleroanele imi plac dar lip-ul este oribil :???:
|
Poze cu oglinzile nu ai ? :D Am vrut sa iau si eu eleron din ala de portbagaj dar am gasit numai la brandex :d Sunt frum amandoua dar lipp-ul nu ma incanta deloc !
Bafta ! |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Uite oglinzile : Daca vrei iti caut link ul exact . |
Quote:
|
mamaaa ce oglinziiiI!!1!!!!:shock::shock::shock:
|
Quote:
Acum am vb cu Provenzano sa cumpar eleronul de luneta replica hamann mai ramane sa iau doar pe cel de portbagaj de pe E bay ! Quote:
|
Quote:
Platesc bine :P ! Bafta ! |
ce faci mosule iara pleci la civilizatie ? te-ai saturat de jungla ? :))
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
La sf lunii cumpar faruri facelift OEM si mai cateva "piese" ... Daca e careva care vrea farurile astea sa se aboneze din timp la ele :D
Mi s-a pus pata pe capota bad boy si pe portbagaj modificat pentru numar moto :D Pareri va rog..:shock: As vrea ceva mai discret cum are RRM ul .. |
eu m-as gandi de 2 ori la acel bad boy, dar daca vrei, cand vii acasa modific eu capota mea dupa preferintele tale si facem schimb, asa primim amandoi ce vrem :D asta daca il mai suport pana atunci :lol:
|
nu cred ca e buna pata cu bad-ul ca e39 e masina tzapana nu are nevoie de p diddy style bad boy..Modelele de america si canada au numarul patrat pe spate,vreau la passat sa ii schimb portbagajul ca am unul de canada :twisted:
|
Quote:
Ma gandesc de 1000 de ori ca am ttimp pana la iarna :shock: Quote:
|
e mai greu momentan pentru ca nu e timp pentru el, dar sper ca dupa paste sa nu mai fie pe masina :D
am vazut o masina cu bb facut foarte frumos dar sincer, oricat de frumos ar fi facut tot ca dracu' da pe e39 :D |
Parerea mea e ca acel eleron pt portbagajul + aripile spate e oribil, iar lip pt bara fata ar arata bine doar daca le unesti cu bara deja existenta, sa para a fi un "tot unitar". Daca se vede ca sunt in plus acolo, nu mi se pare ca dau bine.
|
Quote:
cu badboyul m-as mai gandi sincer desi unul foarte fin ar merge,cel putin al lui razvan e foarte frumos dar e si altceva pe e46... |
Legat de badboy, cel mai bine ar arata cu ceva gen ala de pe aia neagra cu nr. GU 727 GD. Ori asa, ori mai bine deloc. Doar putin langa grila nu arata bine pe o masina asa mare. Pe E46-le RRM-ului arata altfel, pe o masina mai mare gen E39 nu sunt sigur ca ar arata asa bine.
http://194.88.148.40/?mmid=b4803b9c5508e4482 arata foarte bine :) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
de unde ai husa capota
|
:)) nah ... sa te mai intrebe si p tn lumea .. nu numai p mine :))
|
Am vazut ca te-a intrebat si pe tine !
Din acelasi loc de unde a luat si cristi am cumparat husa !:D Intrebarea pentru voi :shock: Sa vand jantele sau nu ?:D |
salut,vreau sa te felicit pentru masina ,,a iesit f bine ...imi cer scz ca nu am apucat sa citesc tot ce scrie pe aici...desi ma gandesc ca as putea sa gasesc rapuns la intrebarile mele...
eram curios de pe masina ai luat jantele si daca ai umblat la partea de suspensie ...adica daca ai suspensie sport? ms mult |
Quote:
|
Quote:
sunt jante de pe un X5 , au et 48 si 45 si 9j cu 10 j .. montate cu flanse de 30mm pe fata si de 25 mm pe spate . Suspensia e raceland reglabila pe inaltime . Quote:
M-am tot uitat la preturi si nu gasesc nimic interesant in banii astia .. mai mult nu vreau sa cheltui acum pe jante . Am gasit ACS uri pe 19 ! Dar au ET de seria 3 si sunt de 8.5 j .. nu prea mi-ar place sa pu distantiere si sa fie asa inguste ! Daca nu gasesc ceva azi sau maine nu le dau :shock: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
stiam ca a avut kox pe e46 coupe atat |
Ai dreptate.
Tu mai vi tocmai in decembrie nu ? Eu zic sa le dai daca ies bani frumosi .. gen 500 - 600 iepuroi .. !!! Pana vi tu sigur o sa apara o oferta tentanta la ceva wow si e posibil sa iti para putin rau ca nu le-ai dat .... ! Bafta ! p.s : Acs-urile alea de pe un e46 gri la 800 ? Bomba Jantele ! |
Bobo : cauta la style E39 la poze pe ultimele 10 paigini am postat eu cateva .
crristi : Iese cu 100 e mai mult decat ai zis tu dar tot nu e nimic fain in banii astia , ACS urile sunt prea inguste . Sigur ca vin in decembrie ! |
Eu zic sa nu dai jantele. Arata super ... :-)
|
Quote:
|
daca e pretul bun merita,mai ales ca tu mai ai 7 luni pana vi acasa iar atunci o sa fii direct cu jantele de iarna.. Cat iei pe ele ?
|
Quote:
|
Eu gandesc asa problema :shock: :
Ele costa in jur de 400-500 doar jantele , mai trebuie prelucrate la butuc, mai flanse aproape 150 e si mai gumele ... Afacere mare nu fac si altceva la fel de bun nu gasesc ! Am gasit pe la 1000 si peste ce mi-ar place dar nu mai investesc in jante ca nu-i nevoie :D Si dawn grade nu fac .. acum am 10 j cu 9 j , nu pun mai inguste :shock: Unicele care mi-ar place ar fii cela de M5 E39 pe 18 . Plus ca astea au avantajul ca sunt foarte tari !! Nu s-au strambat deloc deloc si am mers ceva cu ele :shock: Vedem , inca nu stiu ce sa fac .. Aseara am vb sa cumpar comanda cu buton pentru rabatare oglinzi si modulul ei !! |
Quote:
Vreau si eu oglinzi din alea :X App .. am gasit ac schnitzer cum are tipu d p bmw club :D doar ca sunt pe un e46.... oare s-or potrivii ? :D |
Ai gasit cumva pe alea gri care le are la bazar ca le schimba?:shock:
Nu cred ca se potrivesc .. daca erau replici se putea cumpara alt suport si mergeau .. oricum mie mi-a trecut de ele ! Iau de M si gata .. mi-am gasit si butonul la pret OK :D |
Quote:
|
Quote:
nu e downgrade dar ai 10j la niste jante ce nu au buza,puteai avea si 8j ca tot acolo era. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning