![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Ramane asta atunci, oricum rupe
|
1 Attachment(s)
|
Aproape am terminat mașina. Mai rămāne fundalul. Postez cāt pot de repede zilele astea. Mulțam. :D
|
1 Attachment(s)
Sa-mi fie cu iertare ca am intarziat. Iata si BMW-ul meu JDM-uit, cu wide body inspirat din body kit-urile LB Performance, spoiler spate, difuzor si evacuare cu design propriu si jante JDM bineinteles
|
1 Attachment(s)
Scuzați-mi īntārzierea.
|
Superbe culori!
Daca mai trebuie sa vina cineva pe langa red_fury la aceasta provocare sa se anunte |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze ca a-ti asteptat atat dupa mine.
|
3 Attachment(s)
Salut!Nu e neaparat provocare poate mai degraba o rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu un desen.Este vb despre un proiect desfasurat la autovehicule rutiere in Galati.Vrem sa construim un autovehicul pe sasiu de suzuki samurai cu motor de BMW.La caroserie ne-am gandit sa pastram linia masinilor de curse din anii '30.Poza pe care o postez e ceea ce am incercat eu pe hartie insa talentu nu a scos mai mult de atat si avem nevoie de o prezentare mai buna pentru ca va trebui sa mergem la eventuali sponsori si sa prezentam proiectul nostru.Daca se poate sa faca cineva ceva profesionist urmarindu-se cam aceleasi aspecte gen roti late,etc. as fi recunoscator.Multumesc!
|
un detaliu de roti/jante se poate? (poze de pe net etc)
|
Sa zicem brock b1 in privinta jantelor.In ceea ce priveste caroseria nu vreau neaparat o copie fidela a pozelor pe care le-am postat,ci doar ceva original,simplist si de efect.Ideea este ca la final sa putem realiza macar 60 la % din caroseria aleasa,deci ceva realist.
|
1 Attachment(s)
In mod normal se platesc proiectele de genul , deci nu v-ati gandit la nimic in privinta asta? Adica nu putem munci chiar degeaba, trebuie ceva in schimb. Un sfat, pune o suma la bataie si iti garantez ca vor participa cei mai buni de aici
|
Foarte bine punctat,m-am gandit si la asa ceva.Eu nu am cum sa pun un pret...chiar nu cunosc valoarea pe segmentu asta si nu vreau sa iau in ras pe cineva.Asa ca ...las pe fiecare sa vina cu o oferta.Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning