![]() |
Re: Off-Topic
s'au ramolit 'soldatii' :))
nici barci nu mai avem... si cu colacu' de la WC nu vor sa se 'riste'... prin coclauri numai bag masina ca iar pica ceva... am beut aseara si nu's in top shape... motorina e tot mai scumpa... asa ca...HO HO HO !!! Merry F**king Christmas !!!:lol: |
Quote:
La multi ani ! |
Dear members & friends,
Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi. Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos. Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348 si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata) Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :) Dan |
Quote:
|
Am votat si eu! Bafta;)
|
Quote:
|
Quote:
:P |
Quote:
Va multumesc tuturor pt voturi!!! |
sunt singurul care e de parere ca "mass-ul" asta n-are ce cauta pe un forum despre masini, cu atat mai putin pe topicul asta ??
|
Quote:
|
greseala mea.. omu postase si in cafenea.. dar oricum, n-are nici o leg..
|
activitate slaba rau baiii .. si a dat caldura :))
|
Slaba rau activitatea,care-i treaba nu aveti telefoane cu,camera min 3.2mpx? Sau considerati ca va "injositi" daca faceti poze la masinile tari ? De exemplu azi am vazut cateva frumuseti: Noul CLS(nr rosii de VN), noul Range Rover(B xx TVF),Ford F350,Audi A8L W12(B xx WWT) un Cayenne modificat cu niste jante superbe. Peace!!!.
|
Quote:
|
Quote:
|
Geseala mea Dl. Xtz. Ma grabeam si am gresti, dar ideea s-a inteles! ;)
|
Quote:
P.S daca vezi un astra G care are eleron si praguri ar fi interesanta pentru tine? ca deh e mai accesibila pentru noi,nu? |
am vazut si eu sls ala.. am crezut ca a gresit orasul =)))
|
SLS-ul era portocaliu...nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning