![]() |
Re: Sibiu
zici ca e cls a6a, a7a
|
Dumnezeu sa-l ierte!!!
|
fratilor stiti ce service din sibiu se ocupa de bmw? vreau sa fac un tester la motor .am un 525 din 89.
|
la turcu ai incercat poate se ocupa nu stiu exact
|
Aveti vreo idee de unde pot sa iau niste jante secound ptr ursul meu? Si pretul sa fie corect....
|
Quote:
|
lexani...le am eu pe alea ale mele orig de bmw cu cauciucuri bune
hia sa ne intelegem:) |
bulldog_cox, eu vreau ceva gen bbs ce a pus cosmyn13 pe bazar sau nishte Borbet A-uri...
|
va urez tuturor un CRACIUN FERICIT! alalturi de cei dragi si Mos Craciun sa ne aduca tot ce ne dorim. toate dorintele sa vi se implineasca!
NUMA BENE |
CRACIUN FERICIT si fie k sfintele sarbatori sa va aduca numai bucurii si fericire in suflete si indeplinirea tuturor dorintelor....sa nu beti mult :))
|
hai ma ceva gen "dom' dom' sa 'naltam":D
|
Sarbatori Fericite va urez la totzi!
Un Mos cat mai bogat cu spoilare, praguri, eleroane si sisteme audio high fidelity!!! :) |
Sarbatori Fericite tuturor!
Sa fiti iubiti! |
Craciun fericit!!!
|
vine cineva noapte asta la paltinis????????:D:D
|
plm....dak ziceai si u pe mess veneam....chiar aveam chef de Paltinis...k si io am vb q niste preteni si sau tras pe cur k nu vin...:(
|
Sarbatori Fericite Tuturor!
|
AN NOU FERICIT SI ACEST NOU AN SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI!!!!
LA CAT MAI MULTE IMPLINIRI, FERICIRE, SANATATE, CP, GTIuri, RSuri, STuri, TURBOuri, V6uri, V8uri sau mai stiu eu ce visati ;). NUMA BENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.: noul an si intrare in UE sa ne ofere posibilitatea de a aduce masini de peste hotare, dar nu la scorurile care se vehiculeaza acum. |
la multi ani cu sanatate ca`i mai buna decat toate!!
|
un an nou fericit si plin de realizari
|
An Nou Fericit Cu Tot Ceea Ce Va Doriti!
|
Ho Ho Ho :D La multi ani de 2007 mai sibieni. Mai are loc shi o calibra printre voi?
|
o primim...se plangea gti ca nu are adversar..acum are...:)
|
bine ai venit! deabia asteptam sa'ti vedem LET-u in actiune, sper sa vi la intalniri, ca povesti am mai auzit pe aici.
|
Bun venit!
|
La Multi Ani 2007!
Bine ai venit c20let. Asteptam detalii despre calibra. |
La Multi Ani la toata lumea si numai bine
|
La multi ani! Care aveti garaj si ceva bani sa o punem de un atelier tuning!:D !Am ceva scule deci ......
|
ce scule ai? da un pm!
|
buna afacere,dar cam ce tuning ai vrea sa faci exterior,interior sau motor?ca pana la urma iese ceva.Bafta!
|
Ideea nu e deloc grea , mai greu cu pusul in practica :-) daca chiar va intereseaza mergem la o bere si vb mai multe ca aici ... :?:
|
si pe cand ar fi berea asta?
nu de alta dar nu vreau sa nu absentez:D |
prezent si io la intrunire :D.....suna interesant si as fi dispus la o investitie dak ar merita
|
va aruncati si voi asa.......vine un om pe care nu lati vazut niciodata in viata, arunca o bomba si va agitati. in primul rand scrie si tu ce scule ai, nu pe pm. sper ca iti dai seama ca macar un elevator este un lucru principal in asa ceva.
la bere, de fapt beri, ma prezint si eu, da nu vin cu masina :D:D:D. nui asa bassule ca faci tu pe soferu in ziua respectiva? ;) |
pai da mah...se arunca lumea....pai tocmai deaia zice lumea k dak e ceva interesant si sa iti aduca un venit d c sa nu te arunci ???....normal k nu-l cunoastem...dar nici nu avem nimik de pierdut dak e teapa
|
Salutare!In primul rand vreau sa va spun k nu sunt un papagal care vb doar sa se afle in treaba!Sculele pe care le am sunt:ceva matrite spoilere+praguri,materiale si posibilitatea de a face spoilere dupa poze,cutii difuzoare din fibra pentru portbagaj,fete interioare de usi pentru difuzoare+ceva materiale!Problema este un garaj si niste oameni pasionati si de incredere cu care sa pot incepe ceva serios!dar cel mai bine ar fii sa mergem la o bere sau mai m,ulte cum ati spus voi sa ne cunoastem si sa incepem sa vb si atunci ne putem face o parere fiecare despre ce am putea face si dak se merita sa facem etc.
|
nu trebuie aduse comentari inainte sa auzi ce are omu de spus si ce dotari.asa ca vb la o bere pt ca in detaliu nu poti vb pe pm,si fiecare e dispus sa aduca cate o idee noua in "afacere"pro sau contra
|
nu am adus comentarii, v'am indemnat numai la ratiune. vad ca omu da detalii, deci e ceva serios, nu arunca o vorba si dispare. ne vedem si discutam.
apropo, legat de intalniri se pare ca o sa le amanam pt vremuri mai bune :P, ca si asa acum numa inghetam, vad ca o mare parte nu mai vine, si oricum nu prea avem ce face pe vreme dasta. o sa apara chestia asta si la intalniri, va va zice paul probabil. |
faza cu spoilerele e interesanta :D poate imi faci si mie ceva:D
|
deci cum ramane cu berile alea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning