Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

VENOX 10-04-10 23:35

Re: Machetele mele - steaua23

Full Options, ce sa mai...

steaua23 11-04-10 15:20

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3265790)
Frumoasa macheta, imi plac scaunele din spate rabatate si cotiera sunt niste detalii cool pentru o macheta, pacat de oglinda..

Da, are detalii interesante, dar nu este extraordinara. Trebuie insa apreciat faptul ca are poate chiar 10 ani aceasta macheta.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3265817)
Foarte frumos Mustangul` , chiar daca e cabrio (masina 1/1 arata ciudat asa:?) si imi place cum e facut interiorul, dar si motorul, eu zic ca detaliile sunt bune pentru un astfel de pret (atata tot ca eu nu-mi permit:lol:) plus ca e limited edition, si cum a spus RaduRS odata: "E frumos sa stii ca esti unul din cei 6000 care au macheta" :D

Acel mustang o sa primeasca 100% un fratior coupe langa, dar cand imi va permite bugetul.
Cartonul pe care scrie ca are 6000 de bucati produse e interesant. Da bine in vitrina :))

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3266158)
Fain rau Mitsubishi....iar combinatia de culori este superba !!!

Merci. Exista si o varianta pe rosu care e interesanta, dar probabil voi opta pentru unul rosu in varianta evo - 2 usi.

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3266281)
Full Options, ce sa mai...

Full options fara piele :)) cum suna majoritatea anunturilor din vitan.

next in line: 1:18 Minichamps - Mercedes GL

radu_rs 11-04-10 18:48

Pajero: o macheta foarte frumoasa ! Ai avea nevoie de inca un model de Pajero, mai actual sa aiba un fratior. :>

gabitzUU 12-04-10 20:59

Chiar fain pajero si bine realizat.la 1/24 nu cred ca este:)) Mai asteptam "GIPURI" :)

steaua23 12-04-10 21:26

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3268164)
Pajero: o macheta foarte frumoasa ! Ai avea nevoie de inca un model de Pajero, mai actual sa aiba un fratior. :>

Are nevoie de un Pajero Evo :), ai dreptate.

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3272308)
Chiar fain pajero si bine realizat.la 1/24 nu cred ca este:)) Mai asteptam "GIPURI" :)

Nu stiu daca este si la 1:24 pajero.
Mai sunt pe liste machete 4x4 :)
Hummer H1 e primul pe lista ...

steaua23 13-04-10 10:36

2 Attachment(s)
Poze cu H1. L-am pus in comparatie cu o macheta relativ mare, x5-kyosho.
Urmeaza poze detaliate, cat de curand.

Racer21 13-04-10 14:31

Hehe, H1 vs X5 ? :lol: Ca machete, ambele sunt foarte frumoase (fiind facute de firme de top: Exoto si Kyosho) , dar la masini, crede-ma ca mi-e greu sa le compar, adica H1 e mult mult mai buna :-) (sper ca n-am jignit pe nimeni spunand asta, e o parere personala doar)

model collector 13-04-10 15:33

L-ai luat in cele din urma. Bravo!

DTH 13-04-10 15:50

Opa , pe topicul ăsta se anunţă furtună :D Welcome Mister Exoto ...:twisted: aşteptăm poze :D

radu_rs 13-04-10 18:27

UUUuu!!! Dar ce avem noi aici!!! Una bucata de Exoto! Buna comparatia, e mai mare ca drik-ul? :))
te rog nu-l critica prea mult, nu-l vinde si cam atat :P

steaua23 13-04-10 18:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3274482)
L-ai luat in cele din urma. Bravo!

Da l-am luat in cele din urma. Cat de curand o sa incep sa urmaresc un h2 - hw61 ...
Merci

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3274517)
Opa , pe topicul ăsta se anunţă furtună :D Welcome Mister Exoto ...:twisted: aşteptăm poze :D

Sa sti ca nu e chiar de nivelul altor exoto, dar pentru mine e mai mult decat suficient asa cum e. Poze inca nu am facut ca as cauta un cadru natural ...

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3274923)
UUUuu!!! Dar ce avem noi aici!!! Una bucata de Exoto! Buna comparatia, e mai mare ca drik-ul? :))
te rog nu-l critica prea mult, nu-l vinde si cam atat :P

H1 mai lat decat orice alta macheta (are ~16cm latime), dar nu e la fel de lung ca dricul. Acela are ~35 cm, iar H1 are 27. Dricul ala cea mai lunga macheta din cate am vazut pana acum.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3274357)
Hehe, H1 vs X5 ? :lol: Ca machete, ambele sunt foarte frumoase (fiind facute de firme de top: Exoto si Kyosho) , dar la masini, crede-ma ca mi-e greu sa le compar, adica H1 e mult mult mai buna :-) (sper ca n-am jignit pe nimeni spunand asta, e o parere personala doar)

De ce sa ma supar. H1, in realitate cred ca e cea mai buna masina de teren.

Ca idee, pentru cine nu stie pun o poza in comparatie cu H1 - Maisto.

DTH 13-04-10 18:59

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3274990)

Sa sti ca nu e chiar de nivelul altor exoto, dar pentru mine e mai mult decat suficient asa cum e. Poze inca nu am facut ca as cauta un cadru natural ...

Probabil , nu pot spune că mă pricep foarte bine ...īn orice caz ...īmi place foarte mult ...de ce să mint ? Sinceră să fiu deabea aştept poze cu el ( foarte bine gāndit la faza cu cadrul natural ) !!! :D

2010 13-04-10 21:58

H1...rosu..hmmm mare si superb!!!
Batalia e scurta intre el si X5!!!

model collector 13-04-10 22:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3274990)
Da l-am luat in cele din urma. Cat de curand o sa incep sa urmaresc un h2 - hw61 ...
Merci

H1 mai lat decat orice alta macheta (are ~16cm latime), dar nu e la fel de lung ca dricul. Acela are ~35 cm, iar H1 are 27. Dricul ala cea mai lunga macheta din cate am vazut pana acum.

De ce sa ma supar. H1, in realitate cred ca e cea mai buna masina de teren.

Ca idee, pentru cine nu stie pun o poza in comparatie cu H1 - Maisto.

Pozele comparative sunt elocvente, asa poate chiar realizeaza lumea ce calitate ofera mult ravnitele Maisto. Pentru cine vrea mai mult in acest sens voi posta ceva interesant la comparatii intre machete.
L-ai gasit la pret mai bun decat cel lung, ti-a mai ramas pentru un R32?:D

enDzo 13-04-10 23:05

Eheee... in sfarsit l-ai gasit. In viata reala, H1 - singurul model Hummer adevarat ! Felicitari pentru achizitie

steaua23 14-04-10 00:04

@milliondollarbaby: pana la final de saptamana vin si pozele.

@2010: ai dreptate. n-ar avea nicio sansa x5-ul in realitate :D

@model collector: si pe mine m-a surprins varianta maisto. Nu credeam ca e diferenta asa mare, pana sa gasesc pozele respective.
Modelul asta a fost luat cu un pret sub cel in 5 usi. Era diferenta de cam 30 euro intre ele, dar probabil o sa imi caut si unul in 5 usi candva.
Cu R32 nu stiu ce sa zic ... se dau cam scump :D

@endzo: il gasisem mai demult, dar abia acum mi-am facut curaj sa-l iau :D . Adevarat, nu se comapra cu h2 si h3 din niciun punct de vedere. Merci

Creative256 14-04-10 06:25

Superb H1 ! Chiar merita niste poze asa mai in elementul lui, cu ceva "blolovani" si eventual noroi ;)

CALIN 79 14-04-10 07:05

Foarte tare si mare H1. E foarte frumos. Asteptam pozele in natura.

ciprian_f 14-04-10 07:26

Ma bucur ca ai gasit H1 intr-un final. Si ala in 5 usi e interesant, dar e mai scump intr-adevar, mai ales ca cele doua modele sunt cu vopsea standox.

E cam la nivel de Motorbox modelul asta, dar nu e rau. Din ce stiu eu interiorul e problema lui, fiind destul de modest.

VENOX 14-04-10 08:09

Nu zic nimic pana nu il vad in elementul lui, sper sa il bagi in niste namoale :D

model collector 14-04-10 10:32

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3276368)
Ma bucur ca ai gasit H1 intr-un final. Si ala in 5 usi e interesant, dar e mai scump intr-adevar, mai ales ca cele doua modele sunt cu vopsea standox.

E cam la nivel de Motorbox modelul asta, dar nu e rau. Din ce stiu eu interiorul e problema lui, fiind destul de modest.

Si modelul asta este facut de o divizie Track Thunder sau asa ceva si are ceva vechime, pentru vremea ei era impresionanta cred eu. Altii nu reusesc nici acum sa faca ceva macar egal, se vede in poze. Interiorul sa stii este bine realizat, este spartan si in realitate, are scaune moi, eu ii dau un calificativ bun. Dar motorul este uimitor, vorbesc de manufactura, nu are niciun rebut de plastic sau imbinari nefinisate la piesele individuale.

ciprian_f 14-04-10 11:25

e bun fara discutie. Eu am 3 machete Exoto care au 9, respectiv 11 ani vechime si sunt comparabile cu CMC-urile din ziua de azi. va ramane cu siguranta cea mai buna reprezentare H1 la scara 1:18.

steaua23 14-04-10 12:37

9 Attachment(s)
Multumesc de sugestii. O sa caut un loc potrivit pentru hummer.
ps: divizia care l-a construit se numeste thunder track. as putea spune ca e de cel putin 3 ori mai greu decat macheta de mai jos :D

Mercedes Benz GL - Minichamps 1:18

Interiorul acestei machete este slab realizat, la fel ca si motorul, dar exteriorul este bun. Poze alaturi de ML si G.

GrAnDe 14-04-10 13:28

este foarte frumos intr'un viitor sper sa il iau si eu :D dar de ce l'ai luat pe argintiu ?

steaua23 14-04-10 13:42

Pai am zis sa nu fie si Ml si GL pe negru. E dealer edition si nu vine mochetata. Am vazut ca exista si o versiune ce are covorase mochetate.

Racer21 14-04-10 14:20

De-a dreptul superb Hummer-ul, pacat ca l-am vazut de-abia acum, sincer as fi vrut sa-l vad primul, dupa parerea mea, e cea mai frumoasa macheta din colectia ta (da, chiar daca e SUV, chiar daca mai ai si niste frumuseti de Ferrari, dar H1 le intrece pe poate) :D

Quote:

@2010: ai dreptate. n-ar avea nicio sansa x5-ul in realitate
La asta m-am referit si eu, sunt imposibil de comparat, H1 e cu mult peste, cea mai buna masina de teren (dupa cum ai spus si tu), X5 mai are mult, defapt daca ma gandesc bine, cu X5-ul nu prea poti merge la off-roading, d`apoi sa te iei la o cursa cu H1 :-) (imi cer scuze pentru acest offtopic, dar cred ca nu-i problema ca am vorbit putin si despre masinile 1/1)

Creative256 14-04-10 14:25

Chiar foarte frumos, cel mai mult imi place poza de grup ;), cu interiorul trebuie sa te cred , eu nu am experienta cu astea mari sa stiu sa fac o comparatie, dar mie imi pare ok. Oricum per ansamblu arata foarte bine.

gabitzUU 14-04-10 18:41

Pur si simplu SUPERB.un Mercedes care da foarte foarte bine pe strada.Felicitari de achizitie.

VENOX 14-04-10 20:07

E o alta bijuterie G-ul, si ce colectie frumoasa de mertz-uri ai, jos palaria!

e30_eVG3n 14-04-10 20:17

Frumos GL-ul, dar motorul mi-a lasat un gust amar:-(
Se observa o diferenta de calitate intre Autoart si Minichamps la Mercedes-uri, nu?

radu_rs 14-04-10 20:38

O achizitie inteligenta! Se "asorteaza" foarte bine cu ML si G, parca ar fi siamezi :evil_laug
mie-mi place. Asa cum e, fara mocheta, cu motorul modest detaliat si uite asa... hihihi

radu_bv 14-04-10 21:27

Foarte tare "vaporul":-P......toate sunt misto;)

steaua23 14-04-10 22:17

Multumesc de laude :evil_laug . ML si GL sunt considerate modele low cost de la minichamps si e oarecum normal sa nu se compare cu autoart care e cam dublu la pret. De exterior sunt multumit. La interior, de exemplu macheta nu are plafon, se vede direct metalul, nu are mocheta si lasa impresia de plastic ieftin. Motorul e oarecum in genul unui maisto slab. Are un fel de placa total nedetaliata. Probabil ca unpic de vopsea ar face minuni, dar mai trebuie sa te si pricepi :lol:
Per total sunt mai multumit decat credeam ca o sa fiu de macheta asta, desi raportul calitate/pret nu e excelent.
ps: are cam 28 cm lungime, aproximativ cat Ford expedition prezentat cateva pagini mai jos.

2010 15-04-10 07:56

Cu GL ai rupt gura targului!!
Foarte frumoasa aceasta macheta, felicitari!!

ciprian_f 15-04-10 08:44

Mda, arata foarte bine la exterior, dar interiorul e alta mancare de peste. Sunt multe machete de genul asta scoase de Minichamps, dar e alta editie, mult mai ieftina.

Referitor la comentariul precedent, nu vad cu ce rupe gura targului aceasta macheta:lol:

steaua23 15-04-10 10:26

Nu rupe gura targului. E doar o macheta mediocra: interior slab + exterior bun ... iese o macheta mediocra :D la un pret unpic cam mare pentru ce ofera :)
Din punctul meu de vedere minichamps sunt supraevaluati la machete de acest nivel. Inafara de seria A4/RS4 nu-mi dau seama ce alt PMA e reusit, la pret de pana in 250 ron.

2010 16-04-10 20:15

E doar parerea mea!
Imi place foarte mult masina si nu am cum sa ajung la ea, de aceea ador macheta si nu ma intereseaza detaliile!!!!

steaua23 16-04-10 21:01

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3284701)
E doar parerea mea!
Imi place foarte mult masina si nu am cum sa ajung la ea, de aceea ador macheta si nu ma intereseaza detaliile!!!!

Si mie imi place si macheta si masina, doar ca am precizat ca nu este vreo super realizare tocmai in ideea de a nu mai aparea diverse discutii. Pana la urma fiecare e liber sa-si stabileasca singur standardele care il multumesc. In cazul de fata, detaliile masinii. Pentru unii e suficient maisto, pentru altii nu e suficient nici cmc. :rolleyes2

pyranha_1984 18-04-10 08:39

Frumosss .... cand vad colectii de machete ....
Bv Steaua . Impresionant felicitarile mele . :P
Chiar o colectie impresionanta .

steaua23 18-04-10 15:24

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 3287914)
Frumosss .... cand vad colectii de machete ....
Bv Steaua . Impresionant felicitarile mele . :P
Chiar o colectie impresionanta .

Multumesc frumos de aprecieri. Ma bucur ca ti-a placut colectia mea.

Hummer H1 - Exoto 1:18

Este macheta cu nr.46 din colectie. Urmeaza o prezentare generala a colectiei si un recensamant in maxim 2 saptamani, odata cu atingerea numarului 50.

Macheta prezentata are dimensiuni impresionante si o greutate pe masura. Materialul folosit deasupra machetei este cauciucat si placut la atingere. Are suspensii si balamale asemanatoare cu cele din realitate, iar marea majoritate a pieselor sunt din metal.

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning