![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Frumoasa rau asta! Ala chiar e bloc-motor?
|
Foarte bine realizata Impala asta, pacat ca masina reala nu-mi place, ca altfel se afla la mine in colectie :lol:
|
pfuuuu am vazut-o si eu dar nu aveam bani sa o iau....felicitari
|
Va multumesc tuturor din nou pentru aprecieri!
@Eugen: Da e bloc motor, dar lasand asta la o parte, eu am ramas masca sa vad ca are furtun la radiator, curea la alternator etc. |
6 Attachment(s)
Repede repede inainte de 12, doua mai sportive:
Mugen Honda (1/64) Hot Wheels for McDonald's Corp. Mclaren Mercedes (1/64) Hot Wheels for McDonald's Corp. |
Astea au fost la Mc donalds'? in happy meal ... sau de unde vine numele ?
Arata parca prea bine pt ceva dat "gratis" la mc :) De apreciat ca au si pilot |
Da, mai mult ca sigur la Happy Meal, acum vreo 10 ani.
|
Prima e probabil un Jordan. A tot schimbat motoarele Jordan pe la inceputul anilor 2000. A avut si motoare Ford apoi Honda etc.
|
9 Attachment(s)
Scrie sus pe ea Mugen Honda :)
Si pentru ca e trecut de 12 continui cu inca o sportiva plus niste poze de grup: Jaguar (1/64) Hot Wheels for McDonald's Corp. Mugen Honda + McLaren Mercedes + Jaguar + F1 Racer |
Ok... deci are motor Honda ;) (o am si eu dar i s-am cam dus abtibildurile ca nu eram pe lumea asta cand i le-am aplicat... ::))
|
Super faine !!!!!
|
Cum sunt alea trei galben verde si negru mai sunt inca doua rosu si alb, am vazut mai demult la cineva. Foarte faine pozele.
|
Da. Mai e una cu Ferrari si una cu BMW. ;)
Si monopostul ala Jaguar a avut motor Ford daca nu ma insel. :) |
Jaguar si McLaren Mercedes le am si eu pe undeva:-P
Foarte faine pozele;-) |
Frumoase formulele tale :D si niste poze frumoase facute la ele.
|
Poza cu cele trei in stea e dementiala :D Frumoase monoposturile...te-ai gandit la o diorama gen grila de start sau standuri ?
|
Foarte tari ultimele monosposturi prezentate, vorba lui Thunder, poate faci o diorama pit-shop, ar iesi super :D
EDIT: Apropo, eu am monopostul rosu din seria asta, poate te intereseaza |
Salutare tuturor, ma bucur ca v-au placut si monoposturile si pozele si va multumesc pentru multiplele aprecieri! M-am gandit la diorama cu astea mici aliniate la start, dar cred ca o sa mai dureze pana o sa o pun in practica. Din pacate in ultima vreme am tot fost foarte ocupat si nu am putut sa mai continui nici proiectul Jaguar-ului pe care il aveam in lucru, plus inca un Subaru deasemenea in lucru. De apucat de diorame nici nu mai vorbesc. Sper totusi ca pana pe la mijlocul verii sa ma eliberez si sa ma ocup mai atent de machete, deocamdata ma rezum la achizitii, foto si prezentari.
|
Ok....hai ca , eu unul , te iert pentru ca stiu cum e cu timpul la limita . Dar pana la vara !!! :D
|
12 Attachment(s)
Iti multumesc pentru intelegere! :lol:
Continui azi cu o alta americana, destul de reusita zic eu, produsa tot de cei de la Welly: 2007 Ford Shelby GT-500 (1/24) WELLY |
Chiar ca e reusita !
|
e super misto shelby-ul :D:D
|
Frumos rau Shelby-ul!
|
Frumos rau Mustang-ul,parca acum imi pare rau ca le-am dat pe ale mele :( :D Dar mergem mai departe :)) Felicitari,mai asteptam 1/24
|
Foarte frumos Mustang-ul, e suparat rau, de belea.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Asa cum promiteam mai devreme, continui cu inca un Mustang:
1967 Ford Mustang GT (1/24) Maisto Pro Rodz |
Quote:
|
Super Mustangurile, ai calcat acceleratia pe 1/24, deja m-ai depasit rau de tot :cry:
|
Frumoasa rau asta;-) Apropo, cate ai din seria Pro Rodz?
|
Quote:
Quote:
|
M-a dat pe spate Mustang-ul cu o singura exceptie :D si o stii :D In rest este superb si culoarea il prinde magnific de bine ;)
|
Ma bucur ca iti place. Banuiesc ca te referi la mizeria de placa de la motor. Sa fiu sincer cand voi incepe sa mai am timp pentru modificari la machete, am in plan sa iau fiecare macheta care are placa si sa ii fac motor de la 0.
|
Dap ! Asa vreau sa fac si eu la cele ce imi vin saptamana asta , dar tot cand voi avea timp ;)
|
Numa caluti suparati ai tu aici :-D, foarte faine ultimele 2.
|
1 Attachment(s)
Gata cu calutii suparati, gata cu US Cars. Deseara revin la europene.
Un hint: |
14 Attachment(s)
Dupa cum ziceam revin la europene si incep seria cu:
Giugiaro Monza Cross Coupe (1/24) Motorama PS: Imi cer scuze moderatorilor pentru ca am incalcat usor limita de poze, dar nu ma puteam incadra in mai putine. Sper sa nu fie o problema prea mare de data asta :rolleyes2 |
Un proiect comun al celor de la Giugiaro cu cei de la Nissan. Esec total dupa parerea mea. Ceva mini masina pe roti de X5 (adica de 20')... not looking good. :(
|
Quote:
Foarte ciudat conceptul de la giugiaro. Nici nu stiu daca sa zic ca imi place sau nu ... :) Totusi jantele sunt foarte reusite. |
E ciudatica masinuta, dar imi place, si cred ca si tie ca altfel nu o luai ;). Cel mai mult imi place ca se vede lampa si becul :lol: tot incerc si eu sa o fac sa nu se vada dar nu imi iese de multe ori ;).
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning