Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

Lucian 24-01-08 11:48

Re: Opel Speedster vs. ???

Si eu sunt de acord ca totusi cineva trebuia sa iasa in strada sa vada ce si cum ... numai ca e un pic LAME din partea grecului sa vina la curse iarna . Daca Pepy i-ar propune o cursa pe 10.000 euro pe pista cu lipici in Ungaria oare ce ar face grecul ? E frumos sa apari si sa urlii ca esti tare pe asfalt inghetat cu 4wd , nu ?
Si ca sa fim on topic ... Pepy nu numai ca are tepi ... se si vopseste !!!!

yoda 24-01-08 13:20

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1311251)
Si eu sunt de acord ca totusi cineva trebuia sa iasa in strada sa vada ce si cum ... numai ca e un pic LAME din partea grecului sa vina la curse iarna . Daca Pepy i-ar propune o cursa pe 10.000 euro pe pista cu lipici in Ungaria oare ce ar face grecul ? E frumos sa apari si sa urlii ca esti tare pe asfalt inghetat cu 4wd , nu ?

te-ai gandit putin la ceva?!poate grecul a venit iarna SPECIAL pentru a se da cu masini 4x4 potente de pe la noi, nu cu fwd sau rwd ! poate acesta este felul lui de a selecta "clientela"..sau nu ?! ;)

ct77pia 24-01-08 14:08

sebastian cu CZR ar fi fff interesant cu pepy sa ma- dat si rezultatul se stie

bogdan 24-01-08 14:52

cine s-a dat cine? sau ce se stie ca nu inteleg?

Lucian 24-01-08 15:00

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1311563)
sebastian cu CZR ar fi fff interesant cu pepy sa ma- dat si rezultatul se stie

Asta e cea mai tare gluma ! :lol: :lol: :lol: :lol:
CZR l-a batut pe Pepy acum cam 100 cai in urma . Nu stiu daca intelegi . Cat despre CZR vs Sebastian ... hai sa fim totusi serios. Eu am vazut ambele masini mergand nu cred ca are rost cursa.

Lucian 24-01-08 15:02

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1311432)
te-ai gandit putin la ceva?!poate grecul a venit iarna SPECIAL pentru a se da cu masini 4x4 potente de pe la noi, nu cu fwd sau rwd ! poate acesta este felul lui de a selecta "clientela"..sau nu ?! ;)

Pai atunci sa incerce o urcare pe partie ! Din punctul meu de vedere o cursa intre 2 masini pt a se vedea care e mai rapida se face in conditii de aderenta maxima pt ambele.

blazeyblaze 24-01-08 17:09

ba nene ma plictisiti groaznic cu presupunerile
reusim si noi sa ne limitam la provocari sau ne jucam de-a situatii posibile?

andreitentean 25-01-08 13:39

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1311251)

Eu imi mentin parerea mea buna despre tine, dar sa stii ca trebuie sa te intreb ceva: care e chestia asta cu iarna ? ca eu nu prea inteleg. Cand a venit grecul iarna ?

Lucian 25-01-08 14:39

Hai ca nici vara nu era. Merci de apreciere. Te asigur de reciprocitate.

bbm 25-01-08 19:21

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1313692)
Cand a venit grecul iarna ?

cu ce venise theo ultima data, cu blue air sau wiz air? poate era o intrecere cu avioane pe pista si am ratat si noi ceva inedit in romania !!

PS1: asta inseamna sa plece lumea urechea la zvonuri
PS2: pepy si czr au bagat bani multi rau in masinile lor iar pe acest topic destinat lor se face off topic la greu, ba ca x are masina mai tare , ba ca y a venit cu airbus din grecia si a provocat un mig 24, etc poate vine mai repede primavara si mai ia lumea o pauza pe net si trece la treaba pe strada cine vrea si are ceva de aratat

sebastianlr 26-01-08 18:46

Cand masina lui CZR o sa fie gata si probabil ca Mastertuner o sa o faca bine la mecanica cursa nu cred ca o sa intarzie.

Oricum ar fi fost frumoasa o cursa intre CZR si Pepy in conditile actuale, iar castigatorul sa se dea cu Teo-grecul.

CZR 26-01-08 19:13

Quote:

Originally Posted by sebastianlr (Post 1316206)
Cand masina lui CZR o sa fie gata si probabil ca Mastertuner o sa o faca bine la mecanica cursa nu cred ca o sa intarzie.

Oricum ar fi fost frumoasa o cursa intre CZR si Pepy in conditile actuale, iar castigatorul sa se dea cu Teo-grecul.

parca am discutat k nu mai ma sicanezi
tot respectul pt pepy,dar din kte am auzit , e o noua masina tare in oras...tudose,cu el am sa ma dau
iar cu grecul eu ma dau oricum,pt k nu mi-e teama sa fiu infrant,doar k am inteles k el t vrea p tine...
deokmdata mai am unele reminiscente ale unor adversitati,dak ma intelegi...mai am un dosar penal in cercetare

sebastianlr 26-01-08 19:15

scuze nu era nimic de rau
sunt doar convins ca masina o sa fie bine facuta.
poate o sa fie legal totul.
grecul cu mine poate sa inceapa de sub brau.
Pana nu-si cere scuze public umil in fata tuturor pt ce a spus la adresa noastra a romanilor...

Lucian 26-01-08 19:30

Daca a venit pana in Ro poate face deplasarea si pana in HU. In aprilie se tine KOE Est langa Budapesta. Pista , legal ... s-ar vedea exact ce si cum , in conditii egale pt toti. Si unde mai pui ca e si timp de pregatit masinile. O ocazie buna si pt Pepy vs CZR vs ....

sebastianlr 26-01-08 19:31

Da eu nu respect din pacate regulamentul pt KOE.
Asta e ce sa facem dar poate o sa jucam si pe teren propiu.

Lucian 26-01-08 19:35

Lasand la o parte eventuala participare la KOE (unde zic eu ca avem ceva masini cu care sa ne mandrim ca suntem romani) ... te poti da pe pista cu un oponent prestabilit desi ei spun ca nu admit "dogfight". Adik se poate profita de ocazie (KOE) si o pot incerca acolo.

sebastianlr 26-01-08 19:36

Nu mi se permite intrarea pe pista.
Nu pot inregistra masina am modificari peste ce admit ei.

Lucian 26-01-08 19:52

Mda ... la tine cred ca e necesar roll cage .

sebastianlr 26-01-08 19:54

Nu altele sunt problemele legate de motor nu de siguranta.
Nu are importanta oricum nu aveam mare tragere de inima pt ei.

bbm 26-01-08 20:44

Quote:

Originally Posted by sebastianlr (Post 1316268)
Pana nu-si cere scuze public umil in fata tuturor pt ce a spus la adresa noastra a romanilor...

frumos din partea ta ca esti patriot dar da -mi voie sa ti spun ca exagerezi, a spune ca grecia este cu x ani inaintea romaniei la tuning nu este o jignire, poate o realitate sau poate o minciuna dar daca vrei sa-i arati ca se insala si sa-l faci sa regrete / sa-si muste limba pt ce a spus, stii tu mai bine cum o poti face (organizeaza o cursa si cheama-l sa-l umilesti tu pe el in fata tuturor - daca o sa poti sa-l umilesti)

ducu 27-01-08 03:04

e topicul de provocari a lui pepy nu?
Pepy ne dam, m-am dat cu Tudose si vreau sa ma dau si cu tine, cu toate ca am galeria fisurata, ca ma apuc de lucru la masina si vreau sa vad diferentele.
Astept semn!

andreitentean 27-01-08 03:05

Frate, eu nu inteleg cine e "sebastianlr" si despre ce masina vorbeste !!!!????!!!!

mpa 27-01-08 09:08

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1316850)
Frate, eu nu inteleg cine e "sebastianlr" si despre ce masina vorbeste !!!!????!!!!

o sa ai un soc puternic dar eu unul banuiesc ca sebastianlr e Sebastian si ca desi nu sunt sigur vorbeste despre un Subaru

bbm 27-01-08 10:11

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1316850)

sebastianlr este baiatul de aseara care-ti admira "abtipilturile" de 1500 euro

PS: felicitari pepy pt cum merge masina

sebastianlr 27-01-08 10:48

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1316926)
o sa ai un soc puternic dar eu unul banuiesc ca sebastianlr e Sebastian si ca desi nu sunt sigur vorbeste despre un Subaru

Nu sunt eu e clona mea.:lol:
Ai intuit corect !

pepy 27-01-08 10:53

@ducu diferentza dintre noi a fost destul de mica in conditii de aderentza mult mai ok decit acum, masina mea nu poate sa dea 100% pe temperaturile astea, daca tu vrei totusi o cursa acum nu o sa te refuz cu conditia sa nu ma refuzi nici tu pe mine cind iese soarele :)

ducu 27-01-08 11:33

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1317081)
@ducu diferentza dintre noi a fost destul de mica in conditii de aderentza mult mai ok decit acum, masina mea nu poate sa dea 100% pe temperaturile astea, daca tu vrei totusi o cursa acum nu o sa te refuz cu conditia sa nu ma refuzi nici tu pe mine cind iese soarele :)

Nu tin neaparat, doar ca o sa bag masina in lucru si dupa aia chiar ca trbuie sa ne dam. E decizia ta.

radu_lkv 27-01-08 14:39

ma voi va jucati fara mine? :(
macar ca spectator sa fiu si eu...
salutare la prieteni!

blazeyblaze 27-01-08 15:42

ati vazut filmele cu "indieni" ? =))

3TURBOnos 29-01-08 18:28

frumos/bun rau speedsterul, felicitari cum ai aparut in revista speed ;)

cam cat face acum pepy masinuta?
daca nu imi spui inteleg pt ca esti in stare permanenta de razboi cu czr-ul!
oricum "i got my money on you"!

law53 30-01-08 13:36

astept sa vadem masina la lucru, dar la soare sa se bronzeze, nu pe vremea asta. am auzit ca a mai luat muschi de la borcan si a mai pus pe ea.

Hori 10-02-08 04:26

Interesant tot capitolul asta cu "Opel Speedster vs. ..." , baietii de la bucale... incercati sa fi-ti mai buni cu aproapele vostru, pepy bafta... pe cand vei concura cu CZR`ul.... o sa ai nevoie maaaaaaaaaaaare :)... pariez pe CZR... pacat ca masina "cea mai tare din RO" sta intr`un garaj si nu iese sa se dea cu masini care chiar au potential... pacat de unii oameni care doar vorba e de ei... pacat ca oamenii nu se respecta intre ei... multe pacate.... mai bine ar fi sa nu mai impungeti unii pe altii si totul sa se desfasoare pe "asfalt uscat" ceea ce va doresc la fiecare... sper sa nu fi suparat pe nimeni cu parerea mea pe care o sustin in continuare ... Salutare la toata natia ...

law53 11-02-08 19:02

czr-ul este infatuat... nu este asa de placut ca pepy, deschis ca el... si cred ca mai multi "fani" are pepy!

eu zic ca speedsterul o sa-l zdrobeasca rau ;)

naka66vio 11-02-08 19:45

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1350333)
czr-ul este infatuat... nu este asa de placut ca pepy, deschis ca el... si cred ca mai multi "fani" are pepy!

crezi tu asta???

SFW 11-02-08 19:48

Quote:

Se stie doar ca masinile merg pe baza de fani ... fani putere :lol::rolleyes2:oops:

ERY 12-02-08 10:24

Quote:

Un argument solid.....o analiza pertinenta si un rezultat pe masura.Felicitari. :shock:

Lucian 12-02-08 11:30

Ce e drept e ca nu poti veni cu un contra-argument la faza asta. Amuzant e ca dupa acea opinie "avizata" au sarit ca arsi niste apropiati pe latura de club ai czr-ului. :)))

ERY 12-02-08 12:00

Stiu ca nu te referi la mine pt ca eu numai fac parte din club ....si afirmatia lui ca un TT este infatutat si o sa piarda ....w.o.w...:D

Calimero2003 12-02-08 18:52

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1351599)
Un argument solid.....o analiza pertinenta si un rezultat pe masura.Felicitari. :shock:

Pai ce facem comparam masini ?? ... sau oameni????
Sau tie iti trage masina in functie de cat de bun esti cu tiganii la semafor?
Am mai spus-o o data si o repet ... Tot ce nu tine de masini NU ARE CE CAUTA PE ACEST FORUM .... nu e "www.hi5.com" sau "relatii.ro" ca sa cauti prieteni sau persoane de treaba .... aicea e un forum pt participantii la curse .......

ERY 12-02-08 21:46

Postul meu era la misto....nu stiu cu ce m-am facut neclar ???..:)

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning