![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
La Multi Ani,Roj!Esti bun de cinste azi..astept mai pe seara sa ma anunti unde dai racoritoarea...Yuhuuu
|
La multi ani ROJ! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te vad pe dealuri anul asta!
|
la multi ani roj.
|
Pt luci pierzatorul de pariuri :))
The new Civic Type R continues to be powered by the naturally-aspirated, high-revving 2.0-liter DOHC i-VTEC engine but the unit has been significantly reworked to improve responsiveness using a new balancer shaft and drive-by-wire throttle control. VTEC variable valve timing and VTC variable inlet camshaft technology continue to underpin the engine structure. Am uitat sa iti zic...pizza o vreau medie, nici mica, nici mare....ca sa nu zici ca sunt neserios :)) suc MD...hai mai facem un pariu si pt desert :)) |
|
Greu, fa-mi si mie o lista te rog cu masinile de la noi care intra in 4TD sa stiu cate locuri rezerv !!!!!
|
ne vedem maine...vb si stabilim toti
|
|
Respect Familia Shadows....sa ne vedem azi sa stim care mergem la 4 Tuning Days!!!
|
pe ei si pe mama lor:)))
|
:suspiciou Provenzano de ce am impresia ca ne pregatesti ceva????hmmmm????:suspiciou
|
nu.....nu inca:P
|
|
chiar ca no comment ;)....toata lumea 'shhhhtttt'....;)
|
si cat am incercat sa il pun pe youtube:((
|
Merg tot inainte spre un nou orizont
Nu mai raman aici, nu mai suport Nimic nu-mi sta in cale, totul distrug Iadul s-a dezlantuit, ard totul pe rug Simt ca vrei sa ma opresti Stii foarte bine ca nu reusesti Da-te la o parte cat nu-i prea tarziu Sau poate vrei sa afli cum e-n pustiu. Nu incerca Sa ma opresti Vreau viata ta Ai sa regreti! Vad ca nu-ntelegi nimic din ce ti-am spus Poate ca nu iti dai seama cu cine te-ai pus Mai am o picatura si explodez Te mananc de viu te desfigurez! Bravo tie ca ai incercat Dar tot efortul tau n-a meritat Tu ai vrea acum sa dai timpu-napoi "La revdere", nu mai esti printre noi! ..................shhhhtttt.................. |
Quote:
|
da, smecher:P)
|
ms ms...:D
|
sa-l vedeti pe greu aka notorius b.i.g in versiune alba cand ne va incanta cu niste versuri de culoare neagra!!!!...:))))
|
Shadowpower..ai aflat ce motor are Civic type r ul? daca nu uita-te la posturile din urma..si vei gasi unul de al meu..in care specifica! Sa imi zici cand vrei sa iesim in oras :)) asta in caz ca nu ai uitat de pariu!
|
ce facusi parinte....pierdusi vre`un pariu?:)):)):)):))
|
da ma cucule am vazut,bucura-te si tu ca ai avut dreptate de data asta....;)
|
:)))) pariuri ...chestii..trestii:P
|
1 Attachment(s)
....Pentru Romica....:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
10 Attachment(s)
e Roj mah......:rolleyes2
|
OOOOOOOo
Credeam ca sa lasat de reising...deoarece vazusem masina prin oras fara nici un sticker nimic... Hehe, welcome back ROJ. ---------------------------------- Intrati aici si vedeti daca va place :D Eu unu mi`am facut cont, am si facut clubul Shadows Team ! http://www.rensit.com/register.php?ref=DannyKiD |
DannyKid: cum mah sa se lase:))))) a avut masina la fiat, de aia nu avea sticker
|
Felicitari ROJ, Bine ai venit !
|
bine ai revenit roj in noua familie.....fortza SHADOWS!
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc.Si multumesc Barbu pt poze.Ce sa mai.....fotograf profesionist
|
Oooo Roju...cu respect...